##-Shadow-##
کاربر سایت
اقا این فروشگاها ی اینترنتی انیمه چیه دیگه یکمی توضیح میدین یعنی تو ایرانه یا خارج از کشور بعد قیمت هر دیویدی با پست چند در میاد ؟
اونهای که خودت دیدی و به دلت نشسته رو معرفی میکنی حامد جان.سلام ...
یکی از فروشندگان اینترنتی که ارشیو خوبی داره این ادرسش هست:
http://animation2008.blogfa.com
البته اورجینال و یا با کاور نیست ولی ارشیو بزرگ و مناسبی داره.
اونهای که خودت دیدی و به دلت نشسته رو معرفی میکنی حامد جان.
ممنون
هرکی دو سه انیمیشن درجه یک معرفی کنه بد نیست.
بعد اینا زیرنویس هم هستن؟
یه سوال : کسی توکرج هست قسمت هی پخش شده Naruto Shipuden رو داشته باشه؟؟
سلام...حامد جان این elfen lied و samurai 7 رو چطور میبینی؟
10 تای اول خیلی سخت هست انتخابشون ولی سعی میکنم لیستشون کنم. چون هرچی بخوام توی 10 تا یا حتی بشر از 50 تا هم جا بدم نمیشه! فقط فیلم های استاد خودشون تعداد بالایی از گزینه ها را میگیره.ضمنا لازم نیست کلی لیست بلند بالا تهیه کنی فقط 10 تای اولی که دوست داری رو نام ببر تا از منظر یه حرفهای هم یه لیست داشته باشیم.
اقا یه انیمه معرفی کنید که خندا دار باشه و خشونت هم در حد معمولی برای بچه میخوام البته بچه نه 12 سال.
این بیشتر یه چیز سلیقه ایه مثلا از همین انیمه هایی که raya معرفی کرد Lovely Complex و Midori no Hibi هر دو انیمه های خیلی خوبین ولی ممکنه یکی مثل من که از کمدی خوشش نمیاد از این کارا لذت نبرهدر هر صورت اگر بتونی یه لیست خوب تهیه کنی ممنون میشم. حالا 10 تا باشه یا 50 تا. هرچی بیشتر بهتر!
raya-2 عزیز بابت لیستی که دادی ممنون ولی با بعضیاش نمیتونم موافق باشم! دست خودم نیست... . البته نود درصد اینهایی رو که گفتی ندیدم ولی ناآشنا هم نیستم.
این بیشتر یه چیز سلیقه ایه مثلا از همین انیمه هایی که raya معرفی کرد Lovely Complex و Midori no Hibi هر دو انیمه های خیلی خوبین ولی ممکنه یکی مثل من که از کمدی خوشش نمیاد از این کارا لذت نبره
Bleach هم مثل یه سری انیمه ها که بنظر میاد تمومی ندارن! از قبیل Naruto, One Piece که معمولا همه میبینن
Samurai Champloo و Cowboy Bebop هر دو عالین ... Ninja Scroll بد نیست
پیداکردن انیمه های خوب هم کار سختی نیست. میتونید یه نگاهی به رنکینگها بندازید البته بازم صددرصد نمیشه رو اونا حساب کرد
من اینا رو به همه پیشنهاد میکنم (ترتیب خاصی نداره)
Death Note
Basilisk
Berserk
Blood +
Ergo Proxy
Cowboy Bebop
Fullmetal Alchemist
Elfen Lied
Rurouni Kenshin
Samurai Champloo
Evangelion
Wolf's Rain