Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Presto

انیمیشن کوتاه فکر میکنم جدید پیکسار
حیلی خوب بود خیلی! تمام مدتی که داشتم میدیدم فقط داشتم می خندیدم!
4201pt9fa6b57.jpg

سلام بروبچ . من تازه رفتم تو کاره انیم. کسی لینک دانلود. blood the last vampire 2008 و vampire hunter d 1985 رو داره؟
بعد دونبال یه سریال ترسناکه انیم میگردم که بتونم دانلود کنم ژانر gore منظورم نیست.کسی میتونه معرفی کنه که کیفیتش مثل blood the last vampire باشه.

hellsing و +blood

همه انیمه ها از torrent قابل دانلود هستن

بحث و تبادل نظر پیرامون Anime & Manga

سلام

این تاپیکو زدم تا بچه هایی که مثل من عاشق انیمه و مانگا هستن بیان اینجا با هم در موردشون بحث و تبادل نظر کنیم:)

اول از همه بگم که اینجا قرار نیست لینک دانلود انیمه و فروش و سایر مسائل باشه ، ما فقط اینمه ها و مانگاهای جالب رو معرفی کرده و به بجث در مورد اونا میپردازیم.
در مورد لینک دانلود میتونید بی تاپیک انیمه و انیمیشن مراجعه کنید که دوستان در اونجا لطف میکنند و لینک رو براتون میزارن.
در ضمن تو این تاپیک فقط و فقط راجع به انیمه و مانگا صحبت میشه نه انیمیشن و کارتون;)

خوب حالا شروع کنیم

یه توضیح خلاصه ای بدم که انیمه در واقع همون کارتون هایی که ژاپنی ها میسازن مثل سری فوتبالیست ها و مانگا هم در واقع همون کمیک استریپ هست (البته بازم به سبک ژاپنی)

تقریبا تمامی انیمه ها از روی سری مانگا ساخته میشن، در واقع اول مانگا کشیده میشه و در مجلات هفتگی مثل شونن جامپ به فروش میرسه اگر از اون استقبال شد سپس انیمه اون رو هم میسازن.
برای همین همیشه مانگا از نظر خط داستانی جلوتر از انیمه هست و برخی انیمه ها هم هستند که به پایان رسیدند ولی مانگاشون همچنان داستان رو ادامه میده.
انیمه هم برای اینکه پس از مدتی به علت زمان پخش بیشتر به مانگا نرسه هر چند وقت یکبار فیلر پخش میکنه.:mad:
فیلر در واقع قسمتهایی از انیمه هستند که در مانگا و داستان اصلی وجود ندارند و کارگردان آنها را صرفا برای بوجود آوردن فاصله بین انیمه و مانگا میسازد.

خوب اینم از لیست انیمه هایی که من دارم:

Afro Samurai
Aiyori Aoshi Enishi
Aria the Animation
Bakuretsu Tenshi
Basilisk
Black Blood Brothers
Bleach
Blood
Code Geass
Code Geass:R2
Cowboy Bebop
Death Note
Devil May Cry
D.Gray-Man
Earl and Fairy
Elfen Lied
Ergo Proxy
Flame of Recca
Friut Basket
GantZ
Genshiken 1
Genshiken 2
Green Green
Hanaukyo Maid
Happy Tree Friends این کارتون هست
Ichigo 100%
Ikkitousen Dragon Destiny
Itazura na Kiss
Karin
Kaze no Stigma
Kiba
Love Hina
Love Hina Again
Lovely Complex
Lucky Star
Midori no Hibi
Naruto
Naruto Shippuuden
Ninja Scroll
One Piece
Onegai Teacher
Onegai Twins
Ouran HighSchool
Paranoia Agent
Rurouni Kenshin
Samurai 7
Samurai Champloo
Samurai Deeper Kyo
Sayuki
Vampire Hunter D
Wrath of a Ninja
Wolf's Rain
XXX Holic
X-TV
Zombie Loan

البته یکسری دیگم هست که دیدم ولی خودم ندارم

در آخر اضافه کنم که امتیازاتی که به انیمه ها داده میشه کاملا نظر شخصی بنده است.

آخرین ویرایش:
Naruto
Naruto Shippudden
:love:
Action-Comedy- Adventure-Romance-Fantasy

خوب فکرکنم دیگه همه دوستان حداقل یکبار هم که شده اسم ناروتو رو شنیدن

سال ها پیش هیولایی به شکل روباه 9 دم به دهکده کونوها حمله میکنه و در اون مبارزه هوکاگه چهارم(بالاترین مقام نینجایی دهکده) اون روباه رو در بدن پسر بچه ای که تازه به دنیا اومده زندانی میکنه و خودش میمیره، حال 12 سال از اون زمان گذشته و پسر بچه که اسمش ناروتو هست آرزوش اینه که تبدیل به قویترین هوکاگه بشه.
این تم اصلی داستان هست که البته این وسطها انقدر اتفاق های خفن میفته که کلا روند داستان و عوض میکنه منم از داستان چیز بیشتری لو نمیدم تا دوستانی که میخوان ببینن لذتش گرفته نشه.
گستردگی داستان ناروتو رو تقریبا هیچ انیمه دیگه ای نداره ناروتو یه چیزی مثل هری پاتر میمونه.
سبک انیمه شونن هست( شونن به سبک انیمه هایی گفته میشود که برای پسر ها ساخته میشود)

فقط دیگه اینو بگم که ناروتو انیمه ای هست که همه باید ببینن حتی اونایی که از انیمه خوششون نمیاد مطمئن باشید اگر اینو ببینید نظرتون عوض میشه:eek:

Bleach

Action-Comedy-Adventure-Fantasy

بغیر از انیمه ناروتو دو تا انیمه دیگه هستن که هنوز در حال پخش هستند و تو سراسر دنیا کشته مرده زیاد دارن
یکی از او نا بلیچ هست.:eek:
داستان:
ایچیگو پسری دبیرستانی است که مادرش رو در بچگی از دست داده و با پدرش و 2 تا خواهراش زندگی میکنه.
ایچیگو میتونه ارواح رو ببینه و تو بعضی مسائل بهشون کمک کنه تا اینکه یه شب سروکله یه دختره پیدا میشه که خودشو شینیگامی (خدای مرگ) معرفی میکنه.:biggrin1:
اون توضیح میده که شینیگامی کسایی هستند که به ارواحی که تو این دنیا گیر کردند کمک می کنند تا به اون دنیا برن و با ارواح خبیسه (هالو ها) مبارزه میکنند.
در همین زمان یکی از هالوها میرسه و خواهر ایچیگو رو میخواد بکشه و شینیگامی رو هم زخمی میکنه و شینیگامی برای نجات خودشون قدرتشو به ایچیگو منتقل میکنه .

این چیزی هست که تو 2 قسمت اول نشون میده تا کلیت ماجرا بیاد دستتون و لی داستان اصلی خیلی خفن تر از این حرفاست البته به گستردگی و پیچیدگی ناروتو نیست ولی داستان بسیار عظیم و جالبی داره.
چیزی که باعث محبوبیت اصلی بلیچ هست شخصیت پردازی فوق العاده اونه به طوری که هیچ انیمه ای در این زمینه توان مقابله با بلیچ رو نداره همه کاراکتر ها عالی هستند حتی شخصیت منفی ها.
در واقع بلیچ انیمه ای هست که دارای داستانی عالی و کاراکتر های فوق العاده هست.
در هر صورت این انیمه رو هم مثل ناروتو به همتون پیشنهاد میکنم.

One Piece
Action-Comedy-Adventure-Fantasy

وان پیس سومین ضلع مثلثی رو تشکیل میده که دو سر دیگش ناروتو و بلیچ قرار دارند.:cheesygri

داستان:
22 سال پیش پادشاه دزدان دریایی توسط ارتش دستگیر و کشته میشود و راز بزرگترین گنج تاریخ یعنی وان پیس را با خود به گور میبرد.
حال همه دزدان دریایی به دنبال وان پیس هستند و هر کسی که آن را پیدا کند تبدیل به پادشاه دزدان دریایی میشود.
پسری به اسم لوفی هم جزو افرادی که آرزویش بدست آوردن وان پیس و تبدیل شدن به بزرگترین دزد دریایی است برای همین برای خود گروهی تشکیل میدهد و سفر خود را برای پیدا کردن وان پیس آغاز میکند.
در ضمن لوفی یک قدرت عجیب دارد و اونم این هست که در بچگی یکی از میوه های شیطانی را خورده و همین مسئله باعث شده تا همه جای بند او مثل آدامس کش بیاید.

وان پیس هم دارای داستانی بزرگ و شخصیت های عالی هست مخصوصا گروه خود لوفی..
قسمتهای کمدی وان پیس بسیار بیشتر از ناروتو و بلیچ میباشد برای همین تمام مدت شما را به خنده وا میدارد.

این انیمه رو هم به همه دوستان پیشنهاد میکنم

منم برای اینکه کمکی به شناخت بهتر انیمه ها بکنم یکسری از کاراکتر های موجود رو با یدونه والپیپر ازشون معرفی میکنم ( من خودم بلیچ رو تا قسمت 212 و ناروتو رو سری دوم تا 102 دیدم وان پیس هم هنوز قسمت نشده ببینم:biggrin1: )

خب با ناروتو شروع میکنیم

این ناروتو هستش تو هیچ انیمه ای همتاش نیست البته از این نباید گذشت که دوهزاریش یکمی کجه :biggrin1: (انیمه رو ببینید متوجه میشید )

1024-by-768-576890-20090324115048.jpg

سایزاصلی

اینم ساسکه هستش ایشون برای خودش و هدف خودش میجنگه ( زیاد خوشم نمیاد ازش:sick:) اون سمت راستیه برادرش ایتاچی هستش که از اعضای اکاتسوکی هستش

1024-by-768-594320-20090405025826.jpg

سایزاصلی

اینم ساکورا هستش ادم دست پا چلفتی در سری اول که تو Shippudden وضعیتش بهتر شده

1024-by-768-554317-20090501232716.jpg

سایزاصلی

این سه نفری که در بالا دیدید اعضای گروه 7 سابق بودن که کاکاشی مسئول تعلیم اون ها بود که در زیر میبینیدش خیلی ادم باحالیه من خیلی ازش خوشم میاد

1024-by-768-533725-20090327153635.jpg

سایزاصلی

گفتم یه شخصیت منفی هم معرفی کنیم بد نیست این اوروچیمارو هستش کلآ ادم مزخرفی هستش و از ویژگیهاش میشه به استفاده از بدن دیگران برای زنده موندن اشاره کرد ( البته نه بدن هر کس )

1024-by-768-572796-20090226002428.jpg

سایزاصلی

شخصیت های این انیمه خیلی زیاد هستن این هایی که در بالا معرفی شدن فقط براینمونه بودن که اگه دوستان خواستن ادامه میدم

برای دفعه ی بعد هم سراغ ایچیگو و روکیا و دیگر دوستان این انیمه میریم

درود
اینم یه انیمه معروف INUYASHA . دیدم تو لیست جاش خالیـــــه.
baf4dd30bc603d666327dad37dd31.jpg

خودم این انیمه رو تا قسمتهای 71 دیدم در کل 167 قسمت داشت از سال 2000 تا 2004 پخش شد. تقریبا 56 قسمت مانگا داره.
در کل خودم اطلاعات زیادی در مورد این انیمه ندارم به جز این چند قسمتی که هم ازش دیدم ولی داستان خیـــلی زیبایی داشت.

دوستان اگه اطلاعاتی در مورد این انیمه دارید دریغ نکنند.

آخرین ویرایش:
اینم اطلاعات این انیمه :

Main Title Inuyasha

Official Title german Inu Yasha
Official Title japanese 犬夜叉
Synonym Inu Yasha, Инуяся, Инуяша, เทพอสูรจิ้งจอกเงภ ?น
Short IY, IYTV, inuyasha tv
Type TV Series, 167 episodes
Year 16.10.2000 till 13.09.2004
Categories Action, Adventure, Comedy, Contemporary Fantasy, Demons, Fantasy, Love Polygon, Magic, Martial Arts, Past, Romance, Shounen, Slapstick, Super Power, Swordplay, Time Travel, Violence
Producers Sunrise, Takahashi Rumiko, MADHOUSE
Relations

side story Inuyasha: Guren no Houraijima, Inuyasha - Kagami no Naka no Mugenjou, Inuyasha - Tenka Hadou no Ken, Inuyasha - Toki wo Koeru Omoi

اطلاعات در مورد شخصیت این انیمه هم به فارسی موجوده اگه خواستید بگید تا بذارم هرچند خودم این انیمه رو ندیدم

با تشکر از دوستان خوبم در بهشت انیمه

Death Note
39 Episode
Adventure-Mysterious

خوب الان میخوام یه توضیحی را جع به انیمه دفترچه مرگ براتون بدم که در سبک معمایی با اطمینان کامل میشه گفت که بهترین هست و هیچ انیمه ی دیگه ای توان مقابله با اونو نداره.

داستان در مورد پسری در آخرین سال دبیرستان هست که بهترین دانش آموز کل ژاپن محسوب میشه به اسم لایت.
لایت پسری است که از این سبک زندگی روزمره خسته شده تا اینکه روزی بر حسب اتفاق دفترچه ای رو روی زمین پیدا میکنه به نام دفترچه مرگ که در پشت اون توضیح داده که اسم هر کس در این دفترچه نوشته شود پس از 40 ثانیه میمیره.
لایت ابتدا تصور میکنه که این یک شوخی هست ولی برای اطمینان دفتر چه رو بر روی یک آدم ربا امتحان میکند و در کمال تعجب اون فرد پس از 40 ثانیه دچار حمله قلبی شده و بلافاصله میمیرد.
از این پس لایت اسم خود را به کیرا تغییر میدهد و تصمیم دارد با از بین بردن تمامی خلافکاران تبدیل به خدا شود و دنیایی را بسازد که هیچ عمل خلافی در آن انجام نمیشود.
از طرف دیگر پلیس از فردی با کد ال تقاضای کمک می کند که تخصص او در حل پرونده هایی است که امیدی به حل آنان نیست.

دفترچه مرگ در واقع انیمه ی اکشنی نیست که توی اون خون خونریزی باشه بلکه اینجا بازی مغزهاست.
مبارزه کیرا و ال که هر دو نابغه هستند، رو دستهایی که به یکدیگر میزنندو...

دفتر چه مرگ دارای ریتم بسیار تندی است به شکلی که کمتر انیمه ای رو به این شکل سراغ دارید همونطور که میدونید تو انیمه یک اتفاق کوچک مدت زیادی طول میکشد تا تمام شود ولی در دفترچه مرگ اتفاقات ریز و درشت پشت سر هم به وقوع می پیوندند و باعث شگفتی شما میشوند و همین مسئله نقطه قوت آن است.
کلاً دفترچه مرگ انیمه ای است که بر پایه داستان بسیار قوی و محکم ساخته شده ولی دارای شخصیت پردازی های جالبی هم هست.

نقاشی های انیمه هم خیلی خوب طراحی شده اند و بغیر از یکی دو شخصیت باقی مثل انسان های معمولی هستند و خبری از موهای رنگی و چشم های بزرگ نیست که همین مسئله دفترچه مرگ را باور پذیر تر کرده است.

اون یک امتیازی هم که از انیمه کم کردم برای پایان انیمه هست که به نظر خیلی از سایت ها و طرفداران پایان بسیار جالب و شگفت انگیزی است، ولی من فکر میکنم که می تونست پایان بهتری هم داشته باشه میشه گفت یه مقدار سر هم بندی است. که البته ممکن به نظر هیچکدوم از شما دوستان اینجوری نباشه.

در هر حال بهترین انیمه سبک معمایی رو به هیچ وجه از دست ندید.:cool:

D.Gray-Man

Action-Adventure-Comedy-Fantasy

خوب انیمه و مانگا دی گری من تقریبا جدید هست.
تا حالا 103 قسمت از این انیمه زیبا پخش شده و دیگه تا مدتی قرار نیست پخش بشه برای اینکه به مانگا بسیار نزدیک شده بود و از اونجایی که سازنده هاش اهل فیلر ساختن نیستند تصمیم گرفتن یه مدتی ساخت انیمه رو متوقف کنن تا دوباره فاصله مانگا با انیمه زیاد بشه و بعدش باقیشو بسازند.

فردی به نام ارل قدرتی داره که با استفاده از اون میتونه مرده ها رو به زندگی برگردونه و اونها رو تبدیل به آکوما ( دشمنان انیمه) کنه و از اونها بر علیه بشریت استفاده کنه
سازمانی به نام بلک اردر وجود داره که با آکوما ها و ارل مبارزه می کنه و تصمیم داره از نابودی جهان جلوگیری کنه.
و برای این کار از اینوسنس (شی هایی است که گفته میشود از طرف خدا برای مبارزه فرستاده شده) استفاده میکند.
هر اینوسنس با فرد خاصی هماهنگ هست و فقط آن کس می تواند از آن استفاده کند. به این افراد اکسورسیست گفته میشه.
در واقع اینو سنس تنها صلاحی است که با آن می توان آکوما ها را نابود کرد زیرا آنها در برابر هر چیز دیگری ضد ضربه هستند.
اینوسنس ها وقتی به صلاح تبدیل میشن شکل های مختلفی دارند از قبیل شمشیر، چکش، تفنگ و...

داستان در مورد پسری مو سفید به نام آلن هست که در دست چپش یک اینوسنس وجود داره و دست اون رو تبدیل به سلاح برای نابودی آکوما ها کرده( این دست شباهت عجیبی به دست نرو تو دویل می کرای داره.)
آلن زمانی که بچه بوده توسط پدرش (همون کسی که باهاش زندگی می کرد) که به آکوما تبدیل شده بود نفرین میشه و همین مسئله باعث میشه که چشم چپ اون قدرت عجیبی داشته باشه که می تونه ارواح رو ببینه و آکوما رو از انسان تشخیص میده.
داستان از جایی شروع میشه که آلن قصد داره به سازمان بلک اوردر بپیونده و با اکوما ها و ارل وارد مبارزه بشه.
البته داستان خیلی پیچیده تر از این حرف هاست و هر چی که میگذره داستان گسترده تر میشه

این انیمه دارای شخصیت های بسیاری است که هر کدوم خصوصیات اخلاقی خودشون رو دارن چه آدم خوب ها چه آدم بدها (البته آدم بدها جذاب ترند.)
همچنین سبک نقاشی های این انیمه بسیار حرفه ای است و پس زمینه ها و طراحی شخصیت ها واقعا چشم نوازهست.
تنها مشکل انیمه اینه که یه مدت طول میکشه تا داستان اصلی شکل کامل به خودش بگیره.

در کل این انیمه مثل ناروتو، بلیچ و وان پیس از انیمه های طولانی و بسیار عالی هست که سعی کنید از دستش ندید و حتماً ببینیدش.

مانگا هم هر هفته چاپ میشه که داستان و ادامه میده و بسیار جالب هم هست. البته به نظر من مانگا دی گری من یک مقدار شلوغ پلوغ هست و در کل من سبک کاری کیشیموتو(خالق ناروتو) رو بیشتر ترجیح میدم.
در ضمن سبک انیمه هم شونن هست.
موفق باشید.

XXX Holic
24 Episode
Adventure-Comedy-Mysterious

خوب انیمه هالیک در سبک کمدی ماورائی دسته بندی میشه.

داستان در مورد پسری به نام واتانوکی است که از بچگی توانایی دیدن ارواح را دارد و همچنین ارواح خبیسه را هم میبیند به همین دلیل تمام مدت ارواح خبیسه به دنبال او هستند و میخواهند او را بخورند و واتانوکی یک لحظه آرامش ندارد تا اینکه بر حسب اتفاق روزی وارد مغازه ای میشود که صاحب آن زنی به نام یوکو هست که ادعا میکند آرزوها را برآورده میکند. واتانوکی آرزو میکند که دارای زندگی آرامی شود و هر جا میرود ارواح او را دنبال نکنند و یوکو به او میگوید که برای برآورده شدن آرزویش باید 6 ماه در این مغازه کار کند.
در قسمتهای بعدی دوستان واتانوکی وارد داستان میشودند.
پسری به اسم دومکی که ارواح را نمی بیند ولی قدرتی دارد که آنها را از خود میراند در ضمن واتانوکی از او خیلی خوشش نمیآید.
و دختری به نام هیماواری که واتانوکی عاشق اوست و همچنین فکر می کند که واتانوکی و دومکی بسیار به هم علاقه مندند.

این انیمه به صورت اپیزودیک است به شکلی که در هر قسمت مشتری وارد مغازه میشود و یوکو و واتانوکی با او کمک میکنند در این میان داستان های عجیب و غریبی اتفاق میافتد که بسیار جالب و خنده دار است.

سبک نقاشی های انیمه اصلا شباهتی به سایر انیمه ها ندارد. افرادی که نقش مهمی ندارند مثل مردم عادی به شکل سیاه و سفید کشیده شده اند که بسیار جالب است .
همچنین همه افراد دارای قد بلند و کشیده و اندامی لاغر هستند، در هر صورت سبک نقاشی ها بسیار جالب است.

در پایان 24 قسمت داستان به جایی میرسد ولی تمام نمیشود و دوستانی که قصد دارند ادامه داستان رو هم بدانند باید به مانگا این اثر مراجعه کنند که هر هفته به طور منظم چاپ میشود.

سری جدیدی از این انیمه هم در حال پخش است که داستان را ادامه می دهد.

در هر صورت انیمه جالب و مفرحی است ولی به دوستانی که علاقه ای به داستانهای اپیزودیک ندارند پیشنهاد نمی شود.

midori no Hibi (Midori Days)
13 Episode
Comedy-Romance

خوب تو سبک کمدی رومانس انیمه های زیادی هست که یکی از بهترین ها میدوری هست.

داستان در مورد پسری به نام ساوامورا هست که به سگ وحشی معروف هست و همه دست راست اون رو به عنوان دست شیطان میدونند.
در واقع ساوامورا بزن بهادر مدرسه است و هر روز در حال کتک کاری هست و آرزوش هم اینه که بتونه یه دوست دختر پیدا کنه .
تا به حال 30 نفر بهش جواب رد دادن برای اینکه مثل پسر ها همه دختر ها هم ازش میترسن.

یه روز که رو تختش خوابیده متوجه صدای یه دختر میشه و وقتی دنبال منبع صدا میگرده متوجه میشه که دست راستش که به دست شیطان معروف بوده تبدیل به یه دختر شده و داستان از اینجا شروع میشه.
مسائل و مشکلاتی که براش پیش میاد و بسیار چیز های جالب دیگه که فوق العاده خنده دار است.;)

دوستانی که میخواند یه انیمه کمدی با مایه های رومانس ببینند به هیچ وجه این انیمه رو از دست ندهند که بسیار جالب است.

راستی من خودم عاشق خواهر ساوامورا هستم یه جورایی سادیسم داره خیلی باحاله.:evil:

Lovely Complex
26 Episode
Comedy-Romance

خوب لاولی کامپلکس هم مثل میدوری تو سبک کمدی رومانس هست که بدون شک بهترین وخنده دار ترین تو سبک خودشه.:p

داستان در مورد دختری به نام ریسا است که قد بسیار بلندی داره و برای همین با هیچ پسری نمیتونه دوست بشه و از او طرف هم پسری به نام اوتانی که بسیار کوتا قامت است و از همین رو نمی تونه با هیچ دختری دوست بشه.
این دو تا تو یک کلاس درس میخونن و همیشه با هم کل کل دارن سر دوست شدن با دخترا یا پسرا و هر چیز دیگه ای .
در واقع داستان در مورد این دوتا است که به نوعی همدیگه رو کامل میکنن.
و با وارد شدن دوستان این دو شخصیت و افراد دیگه داستان به خودش شکل میگیره و بسیار دیدنی میشه.

سبک نقاشی های انیمه هم بسیار جالب هست ودر بیان احساسات اقراق شده که بسیار به حال و هوای کمدی انیمه کمک میکنه، مثلا قیافه افراد تبدیل به شیطان میشه یا وقتی ناراحتند روحشون از بدنشون جدا میشه یا بخار از کله شون بلند میشه و .....

به جرات میتونم بگم که خنده دار ترین انیمه ای که تا بحال دیدم لاولی کامپلکس هست.
چه طرفدار سبک کمدی رومانس هستید چه نیستید این انیمه رو به هیچ وجه از دست ندید.

و همچنین دیدن این انیمه به افراد افسرده به شدت توصیه میشه.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or