Death Note
39 Episode
Adventure-Mysterious
خوب الان میخوام یه توضیحی را جع به انیمه دفترچه مرگ براتون بدم که در سبک معمایی با اطمینان کامل میشه گفت که بهترین هست و هیچ انیمه ی دیگه ای توان مقابله با اونو نداره.
داستان در مورد پسری در آخرین سال دبیرستان هست که بهترین دانش آموز کل ژاپن محسوب میشه به اسم لایت.
لایت پسری است که از این سبک زندگی روزمره خسته شده تا اینکه روزی بر حسب اتفاق دفترچه ای رو روی زمین پیدا میکنه به نام دفترچه مرگ که در پشت اون توضیح داده که اسم هر کس در این دفترچه نوشته شود پس از 40 ثانیه میمیره.
لایت ابتدا تصور میکنه که این یک شوخی هست ولی برای اطمینان دفتر چه رو بر روی یک آدم ربا امتحان میکند و در کمال تعجب اون فرد پس از 40 ثانیه دچار حمله قلبی شده و بلافاصله میمیرد.
از این پس لایت اسم خود را به کیرا تغییر میدهد و تصمیم دارد با از بین بردن تمامی خلافکاران تبدیل به خدا شود و دنیایی را بسازد که هیچ عمل خلافی در آن انجام نمیشود.
از طرف دیگر پلیس از فردی با کد ال تقاضای کمک می کند که تخصص او در حل پرونده هایی است که امیدی به حل آنان نیست.
دفترچه مرگ در واقع انیمه ی اکشنی نیست که توی اون خون خونریزی باشه بلکه اینجا بازی مغزهاست.
مبارزه کیرا و ال که هر دو نابغه هستند، رو دستهایی که به یکدیگر میزنندو...
دفتر چه مرگ دارای ریتم بسیار تندی است به شکلی که کمتر انیمه ای رو به این شکل سراغ دارید همونطور که میدونید تو انیمه یک اتفاق کوچک مدت زیادی طول میکشد تا تمام شود ولی در دفترچه مرگ اتفاقات ریز و درشت پشت سر هم به وقوع می پیوندند و باعث شگفتی شما میشوند و همین مسئله نقطه قوت آن است.
کلاً دفترچه مرگ انیمه ای است که بر پایه داستان بسیار قوی و محکم ساخته شده ولی دارای شخصیت پردازی های جالبی هم هست.
نقاشی های انیمه هم خیلی خوب طراحی شده اند و بغیر از یکی دو شخصیت باقی مثل انسان های معمولی هستند و خبری از موهای رنگی و چشم های بزرگ نیست که همین مسئله دفترچه مرگ را باور پذیر تر کرده است.
اون یک امتیازی هم که از انیمه کم کردم برای پایان انیمه هست که به نظر خیلی از سایت ها و طرفداران پایان بسیار جالب و شگفت انگیزی است، ولی من فکر میکنم که می تونست پایان بهتری هم داشته باشه میشه گفت یه مقدار سر هم بندی است. که البته ممکن به نظر هیچکدوم از شما دوستان اینجوری نباشه.
در هر حال بهترین انیمه سبک معمایی رو به هیچ وجه از دست ندید.