Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اقا میشه یکی در مورد Capitan Tsubasa توضیح بده چند سری ساخته شده و چند قسمت داره اسمهاشونم اگه میشه بگید
پ.ن:این همون فوتبالیست های خودمونه که تلوزیون نشون میداد

اقا میشه یکی در مورد Capitan Tsubasa توضیح بده چند سری ساخته شده و چند قسمت داره اسمهاشونم اگه میشه بگید
پ.ن:این همون فوتبالیست های خودمونه که تلوزیون نشون میداد

سری اول Captain Tsubasa (TV)

Running time: 21 minutes
Number of episodes: 128

1983-10-13 ~ 1986-03-27

Plot Summary: Tsubasa Ozora moves to the town Nankatsu to increase his skills as a soccer player. He is challanged by the Super Goalkeeper Genzo Wakabayashi. He then agree to compete and see who was the best soccer player there
.

چهار فیلم از این سری ساخته شده به نامهای

Captain Tsubasa: Ayaushi! Zen Nippon Jr. (movie 2) (1985)
Captain Tsubasa: Europe Daikessen (movie 1) (1985)
Captain Tsubasa: Sekai Daikessen!! Jr. World Cup (movie 4) (1986)
Captain Tsubasa: Asu ni Mukatte Hashire! (movie 3) (1986-03-15)

سری دوم

Shin Captain Tsubasa (TV)

Plot Summary: Shin CT takes place at the U-16 word cup in France. After some friendly matches in Germany, Japan defeats one opponent after another and finally reaches the final round against Germany. After hard matches against Italian and French top players, the German team seems to be even more supreme. The giant goal keeper Müller, the all round ace Kalz and Europe's best player and forward Schneider offer the Japanese team an extremely hard match, but in the end Japan wins 3:2.

Running time: 30 minutes
Number of episodes: 13
Vintage: 1989

سری سوم

Captain Tsubasa J (TV)

Number of episodes: 47
Vintage: 1994-10-21 to 1995-12-22

lot Summary: The first 33 episodes are a summary of the previous series. In the first new episodes a new character, Shingo Aoi, (playing in Italy) is introduced. After that the world cup begins, this time with extraordinary, new countries like Sweden, Thailand or Uzbekistan. Unfortunately the »Anime« ends in the middle of the world cup after the match Japan-Uzbekistan.

سری چهارم

Captain Tsubasa: Road to 2002 (TV)

Running time: 24 minutes
Number of episodes: 52

Vintage:
2001-10-07 to 2002-10-06

Plot Summary: The firt 36 episodes are remade summaries of the first three series (Captain Tsubasa, Shin CT and CT J): Tsubasa's career with Nankatsu and the different championships in Japan with all the main characters of the series; the U-16 world cup in Europe, as well as Tsubasa's career with Roberto in Brazil. After that, the new episodes start, telling about a match against Holland and about the three most extraordinary main characters on their hard but spectacular way to become soccer professionals in Europe: The soccer genius Tsubasa Ozora, the top goalkeeper Genzo Wakabayashi and the pround and strong striker Kojiro Hyuga.

۞۩ محمد ۩۞

آخرین ویرایش:
سلام
چند وقتی بود نیومده بودم اینجا( آخه خیلی راکد شده بود) ولی مثل این که توی این یک ما این جا خیلی عوض شده .
از همه دوستانی که تاپیک رو زنده کردند ممنونم .
AghaBagher از این که داری انمیه های خوب رو معرفی می کنی ممنونم .
از بین لیستت شاید 10 یا 12 انوانش برام آشنا بود و دیده بودمشون و اسم بعضی های دیگه رو فقط شنیده بودم . اونایی که میشناختم کار های عالیی بودن که آرزوی داشتن بعضی هاشون رو دارم و از این بابت بهت حصودیم میشه . از بابت نقد منصفانت در مورد ناروتو و بلیچ هم ممنونم چون طرفدارای این دو تا معمولا مثل طرفدارای سالید اسنیک و سم فیشر می مونند معمولا فقط یکی رو قبول دارند ولی شما لطف رو به هر دوتاشون داشتی .
امیدوارم کارت ادامه داشته باشه .
راستی برای معرفی پیشنهاد هم قبول می کنی ؟

سلام
من میخواستم چند تا انیمه دان کنم میخواستم بپرسم اینا خوب هستن یا نه ؟چه تیپی هستن و ارزش دانلود دارن یا نه ؟
Lovely Complex
Mnemosyne
Welcome to_the NHK!
Hellsing Ultimate
Onegai Teacher
Kara no Kyoukai
Devil May Cry

کسی میدونه Inazuma Eleven رو به صورت rmvb که 80 یا 120 مگی هستن رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
الان 40 قسمتش اومده . من تا قسمت 8 رو با rmvb تونستم پیدا کنم بعد از 8 انگار هیچ جا گیر نمیاد
برام سخته HD دانلود کنم وگرنه لینکاش موجوده !
با تشکر

از این 4 سری Captain Tsubasa کدوماش توی ایران پخش شده؟این که در حال پخشه کدوم سری هست؟
یه سوال دیگه هم داشتم این the pround and strong striker Kojiro Hyuga همون کاکرو یوگاس؟:-"
ممنون:love:

از این 4 سری Captain Tsubasa کدوماش توی ایران پخش شده؟این که در حال پخشه کدوم سری هست؟
یه سوال دیگه هم داشتم این the pround and strong striker Kojiro Hyuga همون کاکرو یوگاس؟:-"
ممنون:love:

نخير عزيز كاكرو يوگا همون kojiro Hyuga هست:cheesygri برعكس گفتي.... در واقع اين ايران هست كه اسامي رو اشتباهي ترجمه مي كنه

گفتم هم پست بدم این تاپیک زیر خاک نره و هم یه سوال داشتم :smile:

من دنبال فایل تورنت بعضی از این انیمه ها میگردم فقط یه مشکل دارم نمیدونم از کجا بفهمم کدومش و دانلود کنم که تمامی قسمتهاش باشه بعضی ها زده Full Series اما بعضیهاشون اصلا اینطور نیست .

با تشکر :smile:

والا فک کنم همون اول اولیه داره پخش میشه!!!! من تو ماهواره میدیدم حتی بعضی از قسمتای همینش رو هم (mangas خدابیامرز نشون میداد) رو ایران سانسور کرد!
این Captain Tsubasa: Road to 2002 رو هم mangas و همRTL2CH پخش میکردن!!!!! من دیدم حاش رو بردم!!!! ولی به نظرم جذابیت قبل رو نداشت...:cheesygri
بچه ها اینا رو ولش!!!! RTL2CH داره دیجیمون3 میده!!!! دیجیمون1 رو هم ایران خیلیاش رو سانسور کرد طوریکه من اصلا قسمت آخرشو ندیدم! دیجیمون 2 رو با یه فیلم سینمایی پیچوند و از دیجیمون 3 دوازده قسمت بیشتر نشون نداد(تازه شایدم کمتر)!!!!!
کسی میدونه این دیجیمون تا چند شماره ادامه پیدا کرده! تا 5 اش رو من تقریبا خبر دارم! :cheesygri
Devil May Cryاین را حتما دان کن که از دستش ندی باشه
حسین! شرمنده ها اینو میپرسم ولی احیانا خط داستانیش ربطی به دانته داره؟ درمورد چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or