jadogar
کاربر سایت
قبل از هر چیز بهتر بود اعلام می کردی که داری داستان انیمه ها رو تعریف می کنی که کسی که خبر نداره و نمی خواد قصه رو جلوتر بدونه نخونهنقل قول:
نوشته شده توسط jadogar
در این که 60 قسمت اول خیلی عالی بود ولی بقیه قسمت هاش اونقدر بد نیست که نشه دید. اوایل داستان بانتو ها یک کم ضعیفه ولی بعدش خوب میشه
داستان وایزارد ها و آرانکار ها خیلی بهتره و داستان کاپتان جدید هم بد نیست
اگه دوباره ببینیش دوباره بهش علاقمند میشی .
بیا یک کم در مورد دوست عزیزمون یاگامی لایتو بحث کنیم . به نظر من دث نوت یکی از بهترین انیمه هایی هستش که تا حالا دیدم .
Bleach@
قسمتهای soul society که واقعا محشر بودن ، یه فضای خاصی داشت که آدمو حسابی میبرد تو حس . اما بلیچ حالا حالاها ادامه داره ، هنوز vasto lord وارد داستان نشدن . هنوز هیچ خبری از soul king و key نشده . تاره به احتمال زیاد بقیه کاپیتانها هم به کمک ایچیگو میان برای مبارزه با آیزن . فعلا ایچیگو آرانکار شماره 4 رو هم نمیتونه شکست بده چه برسه به بقیه ، مخصوصا شماره یک که اسمش یادم نیست ؛ همون که بدنی داره که هیچ چیزی نمیتونه صدمه بهش بزنه ، Ultimate Defence هست .
Death Note @
لایتو رو ولش کن بچسب به ال . این ال یکی از بهترین کاراکترهای کل انیمه ها ست به نظر من .
نویسنده این death note واقعا یه نابغه است . به نظر من death note بهترین انیمشن غیر اکشن و شاید هم بشه گفت بهترین انیشمن (سریال) هستن . الانم تو ANN رتبه اولو داره .
قسمت 25 ام یا 26 امش اوجه داستانه و از قسمت آخرشم مهمتره . من که عاشق L ام .
البته الان این نروتو شیپودن و code geass هم دارن کولاک میکنن . نروتو شیپودن تا اینجاش خیلی خیلی بهتر از نروتو بوده .
اول از همه باید بگم که کار جالبی نبود که قصه تایچوی جدید رو وسط داستان لاس نوچس تعریف کردند
البطه بلیچ چیز های غیر قابل پیشبینی زیاد داره و نمیشه حتی یک دقیقه جلوتر رو صد در صد پیشبینی کرد.
بر عکس تو من از ال اصلا خوشم نمیومد و از مرگش خیلی هم خوشحال شدم . به نظر من باید بعد از مرگ ال داستان تموم می شد ولی پایان قصه و مرگ لایتو یک شک بود
به بد ترین شکل ممکن داستان تموم شد که خیلی دلم رو شکست .
البطه بلیچ چیز های غیر قابل پیشبینی زیاد داره و نمیشه حتی یک دقیقه جلوتر رو صد در صد پیشبینی کرد.
بر عکس تو من از ال اصلا خوشم نمیومد و از مرگش خیلی هم خوشحال شدم . به نظر من باید بعد از مرگ ال داستان تموم می شد ولی پایان قصه و مرگ لایتو یک شک بود
به بد ترین شکل ممکن داستان تموم شد که خیلی دلم رو شکست .