Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نقل قول:
نوشته شده توسط jadogar
در این که 60 قسمت اول خیلی عالی بود ولی بقیه قسمت هاش اونقدر بد نیست که نشه دید. اوایل داستان بانتو ها یک کم ضعیفه ولی بعدش خوب میشه
داستان وایزارد ها و آرانکار ها خیلی بهتره و داستان کاپتان جدید هم بد نیست
اگه دوباره ببینیش دوباره بهش علاقمند میشی .

بیا یک کم در مورد دوست عزیزمون یاگامی لایتو بحث کنیم . به نظر من دث نوت یکی از بهترین انیمه هایی هستش که تا حالا دیدم .

Bleach@

قسمتهای soul society که واقعا محشر بودن ، یه فضای خاصی داشت که آدمو حسابی میبرد تو حس . اما بلیچ حالا حالاها ادامه داره ، هنوز vasto lord وارد داستان نشدن . هنوز هیچ خبری از soul king و key نشده . تاره به احتمال زیاد بقیه کاپیتانها هم به کمک ایچیگو میان برای مبارزه با آیزن . فعلا ایچیگو آرانکار شماره 4 رو هم نمیتونه شکست بده چه برسه به بقیه ، مخصوصا شماره یک که اسمش یادم نیست ؛ همون که بدنی داره که هیچ چیزی نمیتونه صدمه بهش بزنه ، Ultimate Defence هست .

Death Note @

لایتو رو ولش کن بچسب به ال . این ال یکی از بهترین کاراکترهای کل انیمه ها ست به نظر من .
نویسنده این death note واقعا یه نابغه است . به نظر من death note بهترین انیمشن غیر اکشن و شاید هم بشه گفت بهترین انیشمن (سریال) هستن . الانم تو ANN رتبه اولو داره .

قسمت 25 ام یا 26 امش اوجه داستانه :((و از قسمت آخرشم مهمتره . من که عاشق L ام .

البته الان این نروتو شیپودن و code geass هم دارن کولاک میکنن . نروتو شیپودن تا اینجاش خیلی خیلی بهتر از نروتو بوده .
قبل از هر چیز بهتر بود اعلام می کردی که داری داستان انیمه ها رو تعریف می کنی که کسی که خبر نداره و نمی خواد قصه رو جلوتر بدونه نخونه
اول از همه باید بگم که کار جالبی نبود که قصه تایچوی جدید رو وسط داستان لاس نوچس تعریف کردند
البطه بلیچ چیز های غیر قابل پیشبینی زیاد داره و نمیشه حتی یک دقیقه جلوتر رو صد در صد پیشبینی کرد.

بر عکس تو من از ال اصلا خوشم نمیومد و از مرگش خیلی هم خوشحال شدم . به نظر من باید بعد از مرگ ال داستان تموم می شد ولی پایان قصه و مرگ لایتو یک شک بود
به بد ترین شکل ممکن داستان تموم شد که خیلی دلم رو شکست .

آقا قديما اينجا در مورد فيلم هاي كوتاه پيكسار بحث ميشد , الان نميشه؟! من اين Presto رو ديدم خيلي قشنگ بود , كسي نظري در مورد اين Short Film نداشت ؟!

سلام دوستان
نمیدونم انیمیشن wall-e با کیفیت hd اومده یا نه؟ ولی فکر کنم اومده چون چند دقیقه پیش شبکه 2 داشت تبلیغ میکرد که بزودی پخش کنه.
کسی هست داشته باشه من میخوام.

ایولللللللللللللللللل من نمیدونستم همچین تاپیکی هم هست
چندتا سوال اساسی دارم در مورد ناروتو..........
بیخیال سرچ و اینا یکی لطفا جواب بده
ناروتو چندتا سریال چند قسمتی داره؟!!
مثلا 5 تا سریال 200 قسمتی اینجوری بگید با عنوان هاش
چندتا فیلم ازش ساخته شده؟نیمدونم بهش میگن انیمه سینمایی؟؟مثلا Wall_e فیلم سینمایی بهش میگن؟
سریال ناروتو هنوز ساخته میشه؟؟!
چندتا بازی و برای چه کنسولهایی از انیمه ناروتو ساخته شده؟!!
من عاشق این انیمه هستم از شبکه JETIX همیشه میبینم

سلام دوستان
نمیدونم انیمیشن wall-e با کیفیت hd اومده یا نه؟ ولی فکر کنم اومده چون چند دقیقه پیش شبکه 2 داشت تبلیغ میکرد که بزودی پخش کنه.
من Wall_e با کیفیت DVD دارم
اگر بخوای آدرس بده برات پست کنم

سلام دوستان

آخه اونیم که شبکه دو نشون داد به CAM بیشتر میخورد تا HD یا حداقل DVDRIP ;)
در ضمن هنوز حتی dvdrip این فیلم هم نیومده چه برسه به HD

آخرین ویرایش:
من Wall_e با کیفیت DVD دارم
اگر بخوای آدرس بده برات پست کنم
دوست عزیز ممنون. بزار اگه hd گیرت اومد اونوقت بفرست. تا دوباره کاری نشه. باز هم ممنون
در ضمن هنوز حتی dvdrip این فیلم هم نیومده چه برسه به HD
نمیدونم ولی دیویدیش فکر کنم منتشر شده... مگه الان همه فیلم ها جدید رو رو بلو ری نمیدن بیرون؟

دوست عزیز ممنون. بزار اگه hd گیرت اومد اونوقت بفرست. تا دوباره کاری نشه. باز هم ممنون

نمیدونم ولی دیویدیش فکر کنم منتشر شده... مگه الان همه فیلم ها جدید رو رو بلو ری نمیدن بیرون؟
منتشر میشه اما تو اینترنت نیست !(نه dvdrip نه HD)
به نظرت ایران میره فیلم بلو ری اورجینال میخره؟!!! :دی

ایولللللللللللللللللل من نمیدونستم همچین تاپیکی هم هست
چندتا سوال اساسی دارم در مورد ناروتو..........
بیخیال سرچ و اینا یکی لطفا جواب بده
ناروتو چندتا سریال چند قسمتی داره؟!!
مثلا 5 تا سریال 200 قسمتی اینجوری بگید با عنوان هاش
چندتا فیلم ازش ساخته شده؟نیمدونم بهش میگن انیمه سینمایی؟؟مثلا Wall_e فیلم سینمایی بهش میگن؟
سریال ناروتو هنوز ساخته میشه؟؟!
چندتا بازی و برای چه کنسولهایی از انیمه ناروتو ساخته شده؟!!
من عاشق این انیمه هستم از شبکه JETIX همیشه میبینم

دو سریال داره . یکی نروتو که 220 قسمت بود و تموم شد .
ادامه آن سریال نروتو شیپودن که داره پخش میشه و قسمت 73 اش تازه پخش شده . (از خوده نروتو تا حالاش خیلی بهتر بوده)

فیلم هم 7 تا نروتو داشته .

دو تا هم شیپودن تا حالا داشته که البته دومیش هنوز پخش نشده و بزودی پخش میشه

اسم فیلمها :

Naruto Special: Akaki Yotsuba no Clover wo Sagase (OAV) (2003, sequel)
Naruto Special: Battle at Hidden Falls. I am the Hero! (OAV) (2004, sequel)
Naruto The Movie: Ninja Clash in the Land of Snow (2004-08-21, sequel)
Naruto: Konoha Sports Festival (movie)
Naruto the Movie: Legend of the Stone of Gelel (2005-08-06, sequel)
Naruto (OAV) (2005-12-22)
Naruto (movie 3) (2006-08-05)

و برای شیپودن
Naruto Shippūden (movie)
Naruto Shippūden: Kizuna (movie) (sequel)

بازی هم فکرکنم یکی ساخته شده . مطمئن نیستم

ممنونم Nameless عزیز
ناروتو غلطه؟!باید نوشت نروتو؟؟
من دارم از قسمتی میبینم که اون هوکاگهٔ سوم مرده و اوروچیمارو میخواد از سوناده استفاده کنه تا دستش خوب بشه
این الان کدوم قسمتشه؟؟
قضیه این هدبند ها چیه؟!!چرا انواع مختلف داره؟؟

ممنونم Nameless عزیز
ناروتو غلطه؟!باید نوشت نروتو؟؟
من دارم از قسمتی میبینم که اون هوکاگهٔ سوم مرده و اوروچیمارو میخواد از سوناده استفاده کنه تا دستش خوب بشه
این الان کدوم قسمتشه؟؟
قضیه این هدبند ها چیه؟!!چرا انواع مختلف داره؟؟

نروتو بهتر بنظر میاد چون ناروتو انگار صدای آ داره . (نآروتو )

دقیق یادم نیست فکر کنم دوروبره 60 تا 80 .

نروتو اصلی از قسمت 120 به بعد تقریباً همش فیلره . filler

فیلر به قسمتهایی میگن که داستانش ربطی به داستان اصلی سریال نداره و یه قسمتهای جداگانست که از روی مانگا ساخته نشده.

خلاصه یعنی اگه نبینی چیزی از دست ندادی.

این 100 قسمت فیلر باعث اعتراض خیلی از طرفداری سریال شد که منتظر ادامه داستان بودن

هدبندها :

هر روستای نینجا یه آرم یا علامت مشصه ای داره که نینجاهای اون روستا یه هدبند میبندن که علامت روستاشون روی اون هک شده. یه جورایی علامت غررور و افتخار هم هست.

توی امتحانات گنین که اویل نشون داد، همه هدبند داشتن .

بعد از مدتها یک سری جدید شروع به پخش شده که طرفداران زیادی هم داره ، البته سری دوم این مجموعه تازه داره پخش میشه ولی سری اولش 2006 پخش شد . بعد از death note بهترین انیمه جدیده که شروع شده (البته naruto shippuden و bleach جزء قدیمی ها هستن که دارن پخش میشن )

سری دوم با نام Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 داره پخش میشه و تا به حال 12 قسمتش پخش شده . Eclipse داره این اینمو با کیفیت 1024 پخش میکنه (برای کسایی که میخوان دانلود کنن)

openning و ending جالبی هم داره

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Genres: drama, science fiction, supernatural
Themes: Mecha, Military, Real Robot
Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity)

Running time: 24 minutes
Number of episodes: 25

Plot Summary: The Empire of Britannia has invaded Japan using giant robot weapons called Knightmare Frames. Japan is now referred to as Area 11, and its people the 11's. A Britannian who was living in Japan at the time, Lelouch, vowed to his Japanese friend Suzaku that he'd destroy Britannia. Years later, Lelouch is in high school, but regularly skips out of school to go play chess and gamble on himself. One day, he stumbles on terrorists 11's who've stolen a military secret and is caught by a member of the Britannian task force sent after them, who is Suzaku. As the rest of the squad arrives, Suzaku is shot for disobeying orders, while the military secret, a young girl, gives Lelouch the power of Geass, which makes anyone obey any order. While Suzaku is secretly made the pilot of Britannia's brand new prototype Knightmare, Lancelot, Lelouch becomes the masked Zero to lead the rebellion to destroy Britannia once and for all.

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6704

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2
Genres: action, drama, magic, science fiction
Themes: Mecha, Military, Real Robot

Running time: half hour
Number of episodes: 25

Plot Summary: It's been one year since the failure of the Black Rebellion and the supposed death of Zero. Britannia has assigned Area 11 a "correctional education" status, where Elevens are made an example of by brute force, to try to prevent any future uprisings and suppress rebellious thoughts. Unsuspecting high school student Lelouch, oblivious to his rebellious past as Zero, stumbles upon a scheme on his life and the life of a mysterious woman known as C.C., who reveals to him his forgotten purpose and his "true" self. Destroying his assailants and declaring himself Zero once again, Lelouch sets out to finish what he started.

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=9173

code-geass-wallpaper-11-300x240.jpg

code-geass-wallpaper-27-300x225.jpg

code-geass-wallpaper-36-300x187.jpg

code-geass-wallpaper-67-300x225.jpg

code-geass-wallpaper-51-300x225.jpg

code-geass-wallpaper-20-300x240.jpg

http://www.codegeassfan.com/code-geass-lelouch-of-the-rebellion-wallpapers

به همه علاقه مندان انیمه دیدنشو توصیه میکنم

جند روز پیش قسمت آخر این سری هم تموم شد :((
یک پایان فوق العاده و عجیب . :(( خیلی زیبا بود واقعاً یکی از بهترین انیمه هایی هست که ساخته شده . قبلاً جزء 10 انیمه برتر بود فکر کنم هفتم بود ولی با این پایان الان شده دوم بعد از samurai x : trust & betrayal که سریال نیست .
آدم با دیدن این انیمه ها به اکثر فیلمهایی که ادعای داستان دارن خندش میگیره

اگه ملت میدونستن چه چیزهایی رو نمیبینن ... :-"

۞۩ محمد ۩۞

جند روز پیش قسمت آخر این سری هم تموم شد
یک پایان فوق العاده و عجیب . خیلی زیبا بود واقعاً یکی از بهترین انیمه هایی هست که ساخته شده . قبلاً جزء 10 انیمه برتر بود فکر کنم هفتم بود ولی با این پایان الان شده دوم بعد از samurai x : trust & betrayal که سریال نیست .
هنوز این سری رو ندیدم اما همین که اومده بالاتر از Death Note یعنی باید کار خوبی باشه با این که احتمالش که از دوم پایینتر بیاد هست
الان چند روزه دارم Claymore رو میبینم. کار نسبتا خوبیه البته با تعریفهایی که ازش شنیده بودم فکر میکردم بهتر باشه باید ببینم تا آخرش چه طور پیش میره. بعنوان یه انیمه حماسی با حال و هوای قرون وسطی کار جالبیه البته به اثر جاودانه تاریخ انیمه! یعنی Berserk نزدیک هم نمیتونه بشه!:) در کل یکی از انیمه های خیلی خوب پارسال بود بخصوص که طراحیهای بسیار زیبایی داره
Claymore%20004.jpg

یه مدتی هم یه مسابقاتی تو سایت AnimeNfo انجام شد برای انتخاب محبوبترین شخصیت مرد انیمه ها که Spike Spiegel شخصیت اصلی سری Cowboy Bebop اول شد. به نظر من پایان این انیمه هم بی تاثیر نبوده تو این انتخاب. دو سه قسمت آخر Cowboy Bebop واقعا فراموش نشدنیه و همینطور شخصیت اسپایک
Roy Mustang از FMA دوم شد. هیمورا کنشین سوم شد. یاگامی لایت هم هشتم شد!

راستی رفقا این انیمه ای که game one نشون میده به اسم d gray man رو کسی میبینه؟ راجع به چیه؟؟؟ یهو یکیشون یه دستش آهنی میشه...
همگی زورو تشریف دارن! :laughing:

سلام ...
در این تاپیک سعی میکنم بیشتر پست بدم از دوستان دیگر هم خواهش میکنم اگر انیمه ای دیدن بیان و معرفی کنن.

چند نفری در مورد انیمه Elfen Lied سوال کردن که تو همین تاپیک جواب میدم و اگر سوالی بود همینجا مطرح کنید.

نظر شخصی من در مورد این انیمه کاملا روشن هست: ( یکی از بهترین انیمه هایی هست که دیدم و واقعا بهم چسبید! فوق العاده بود. )

این انیمه از طراحی و نقاشی بسیار قدرتمندی استفاده میکنه به همراه رنگبندی بسیار زیبا و خلق صحنه هایی به یاد ماندنی. داستان بطوری پیچیده تدوین شده که درهنگام تماشای قسمت های سریال ناخوداگاه حس جدیدی در شما ایجاد میشه که این صحنه ها و چرخش داستان را در کمتر انیمه و حتی فیلم های بزرگ دیدید. احساسات درد .. شادی .. غم .. عشق .. نفرت .. و ... بطوری در کنار هم قرار میگیرند که جذابیت انیمه را دوچندان میکنه. انیمه دارایای صحنه هایی از خشونت بسیار بالا و خونین .. صحنه های عاشقانه .. صحنه های کمدی بسیار زیرکانه .. نشان دادن فقرو تجاوز و و و ... هر انچه شما در وجود شخصیت ها میخواهید مشاهده کنید میبینید! این فراوانی در یک انیمه 13 قسمتی بطوری زیبا پراکنده شده و شما از لحظه لحظه فیلم لذت خواهید برد. داستان کمی مایه های تخیل دارد و در کنار تمام احساسات واقعی کلکسیونی کامل از همه انچه باید ببینیم در اختیار قرار میدهد. از داستان فیلم چیزی نمیگم و پیشنهاد میکنم همه این انیمه زیبا را ببینن حتی کسانی که تابحال انیمه ندیدن.

یکی از دوستان هم لینک دانلود خواسته بود و چون من دانلود نمیکنم اگر از بچه ها کسی لینک دانلود این انیمه را داره همینجا قرار بده تا بقیه استفاده کنن. البته میتونین از فروشگاه های اینترنتی انیمه هم تهیه کنین. این انیمه بصورت دوبله و زیر نویس انگلیسی هم موجود هست علاوه بر زبان اصلی. دیویدی اصلی این انیمه 7 عدد هست. این عکس دیویدی های من:

2s96d1s.jpg

5vpx5k.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or