Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس یکی از اگه نه بگیم بدترین نوع کاراکتر کمدی رو مخصوصا تو خود مانگا داره... خیلی تک جوک اند اکثر شخصیت هاش دقیقا همین مشکلی که میگی. کاراکترها یه Trait دارن، از هر 10 تا جوک مربوط بهشون 8 بارش به همین Trait ـه مربوطه
عملا با کونوسوبا از این لحاظ اتفاقا به نظرم یکی اند :D
البته سناریوهایی که جفت شون می نویسن انقدر تخیلی و خفنه که بازم کاراکترها توش فان اند در هر صورت :D
سید خدایی اینبار سمت امیرم، واقعا خیلی تنوع شوخی های وانپیس بيشتره.
ویرایش:البته بگم من خودمم کونوسوبا رو خیلی دوست دارم و قبول ندارم که کونوسوبا تکراری میشه، چون کرکترا رو توی سناریو های جالبی میزاره.
امیر شاید کونوسوبا رو دیده باشه، ولی بخاطر الزایمر اش یادش نمیاد، (همین ریزیرو هم چیزی یادش نمیاد:)))

اون One Piece Funny Moments هاش اصولا کامپیلیشن از 700 قسمت اند :D
معلومه تیکه های خوب داره
جالبیش این جاست خیلی هاشون Anime-only اند... اون روز یه جای دیدم چند تا جوک داشت انیمه آرک وانو از اکثر جوک های مانگا تر و تازه تر بود :D
دیگه نه این که خنده دار ترین آرک وان پیس آرک G-8 ـه :D کوندوریانو :)):))

جدا نمیدونم چطور ندیدی... فصل دوم، مخصوصا نیمه دومش (آرک اون شهر کالت ـیه) یکی از خفن ترین استفاده از کمدی تروپ های پایه ریزی شده بین خیلی از کارهای کمدی ایه که دیدم :D اصن خود شهرها کلی سوژه اند :D... کلی المان ادونچر داره اتفاقا داستان :D (فیلمش ام همینه)
اکشن هم آخه داره... خوبشم داره... مطمئنی کونوسوبا رو دیدی؟ چیز دیگه جاش ندیدی :D
G-8 که عالیه:)) خدااااست!
اصلا برای همینه میگم وان پیس فیلرهاشم باید دید حتما :D
بعد میگی از 700 قسمته...خوب منم همیند میگم تو 700 قسمت خیلی خوب این طنزهای متنوع رو ساختن! من توی کونوسوبا اصلا پتانسیلی از نویسنده ندیدم که بخوام امیدوار بشم بتونه تنوعی بده:D مگر اینکه کاراکتر جدید بیاره...قسمت ورودش جالب باشه، بعدش باز همون آش و همون کاسه:D

بلی کونوسوبا دیدم، نمیگم اکشن و ... نداره، ولی ژانر اصلیش بیشتر کمدیه تا بقیه موارد...پررنگ تره! مثلا البته:-"

در مورد کونوسوبا هم خیر اونقدر قدیمی نیست (دیدن من) که یادم نباشه:)) اصلا پستی که اینجا در موردش دادم دقیقا بعد از دیدنش بود! 24ساعت هم فکر کنم نگذشته بود:)) از الزایمرم سو استفاده نکنید:))

سید خدایی اینبار سمت امیرم، واقعا خیلی تنوع شوخی های وانپیس بيشتره.
ویرایش:البته بگم من خودمم کونوسوبا رو خیلی دوست دارم و قبول ندارم که کونوسوبا تکراری میشه، چون کرکترا رو توی سناریو های جالبی میزاره.
امیر شاید کونوسوبا رو دیده باشه، ولی بخاطر الزایمر اش یادش نمیاد، (همین ریزیرو هم چیزی یادش نمیاد:)))

منم دوست دارم طرف امیر باشم
ولی داره دقیقا همون ایرادیو از کونوسوبا میگیره که وان پیس داره
تازه وان پیس 900 قسمته این مشکلو داره... رو مخ تره به نظرم
جفتشون به نظرم کمدی محشری دارن البته :D (یعنیا قدری که من سر سکانس دووال تو آرک شابودی و از اون طرف تو اون تیکه پاره کردن بروشورهای کالت اکسیس خندیدم، کمتر انیمه دیگه ای خندیدم =)) ) ولی قشنگ هر وقت بروک، اوسوپ، فرانکی یا نامی یکی از اون جوک های مسخره شون میومد تو صفحه من که هیچی، ولی قشنگ حس می کردم داداشم میخواد با مشت مانیتور رو خورد کنه از بس یخ بودن :D بعد اینا زیاااادم هستن ها... کم نیستن که بخوای چشم پوشی کنی :دی
اینو حتی کاراکترهای فرعی مثل کاوندیش و مومو هم توش دخیل بودن :D

منم دوست دارم طرف امیر باشم
ولی داره دقیقا همون ایرادیو از کونوسوبا میگیره که وان پیس داره
تازه وان پیس 900 قسمته این مشکلو داره... رو مخ تره به نظرم
جفتشون به نظرم کمدی محشری دارن البته :D (یعنیا قدری که من سر سکانس دووال تو آرک شابودی و از اون طرف تو اون تیکه پاره کردن بروشورهای کالت اکسیس خندیدم، کمتر انیمه دیگه ای خندیدم =)) ) ولی قشنگ هر وقت بروک، اوسوپ، فرانکی یا نامی یکی از اون جوک های مسخره شون میومد تو صفحه من که هیچی، ولی قشنگ حس می کردم داداشم میخواد با مشت مانیتور رو خورد کنه از بس یخ بودن :D بعد اینا زیاااادم هستن ها... کم نیستن که بخوای چشم پوشی کنی :D
اینو حتی کاراکترهای فرعی مثل کاوندیش و مومو هم توش دخیل بودن :D
موافق نیستم، چون شخصیت ها اینقدر باور پذیر هستن که بازم کمدی اشون بنظر من حداقل طبیعی میاد.:دی
همونطور که ایراد کونوسوبا رو قبول ندارم، چون برای من هرچقدر میگذشت شاید خنده بعضی از شوخی هاش کمتر میشد ولی باز بنظرم من خنده خودش رو داشت. بعضی موقع ها هم جوک ها کامبک با سناریو های جالب تر میزدن که باعث میشد هنوز تازگی داشته باشن.

آقا این بحثا رو ول کنید!
الان یه مورد خوب یادم اومد:دی
Kimi to Boku
البته اصلا و ابدا از جنس گینتاما و گرند بلو نیست، کلا جزو پاک ترین انیمه های دنیاست!
ولی هم دوست داشتنیه و هم طنز خوبی داره:x
و... تنوع طنز به این میگن:-" الان باز سید میاد میگه نه:-"

---
Great Pretender هم گویا اینجا زیاد بیننده نداشته؟
اینم طنز خوبی داره، کار پر هیجانی هم هست :دی

سلام
اینم طنز خوبی داره، کار پر هیجانی هم هست :D
من 7 قسمتش رو دیدم . کار خوبیه ولی دوسش ندارم .
فعلا دراپش کردم . اول نشستم Akudame Drive رو تمام کردم .
الانم دارم Clone Wars میبینم . هر وقت از این خسته بشم دوباره یه ناخنکی به GP میزنم .
بخوای به طنز Great Pretender بگی خوب که میتونی یه چیزی مثل Assassination Classroom رو پیشنهاد بدی که از نظر من طنزش چند لول بالاتره .

آخرین ویرایش:
آقا این بحثا رو ول کنید!
الان یه مورد خوب یادم اومد:D
Kimi to Boku
البته اصلا و ابدا از جنس گینتاما و گرند بلو نیست، کلا جزو پاک ترین انیمه های دنیاست!
و... تنوع طنز به این میگن:-" الان باز سید میاد میگه نه:-"

---
اینم طنز خوبی داره، کار پر هیجانی هم هست :D

تو همین صفحه پیش Hinamatsuri رو مگه معرفی نکرده بودی؟
اون از واجباته قشنگ
مانگاشم تموم شده... هر چند تهش یکم طنزش ضعیف تره... و فقط ضعیف "تره"
در کل خییییلی کار محشریه
یکی از بهترین اقتباس های کمدی از مانگا به انیمه است که من دیدم جدا.
حیف اصن موقع پخش اش اندازه کاگویا ساما دیده نشد. با این که به نظرم همون سطح کیفی رو داشت. سر همین احتمالا هیچ وقت فصل دوشو نبینیم :(:(

سلام
نظرت در موردش چی بود؟ خوشت اومد؟
چیزی که سایبرپانک باشه بصورت پیشفرض 3 هیچ جلوئه برای من :D
خوشم اومد ازش .
اون ایراداتی که معمولاً از انیمه ها میگیرم رو ندیدم تو این .
تنها ضعفش که البته ضعف کوچکی هم نیست این بود که نیروی قدری جلوی اون 6 7 تا آکودامه وجود نداشت . مامورین اعدام ضعیف بودن و شخصیت پردازی درست درمونیم نداشتن

دارم بعد یکسال مانگای وانپیس انگویینگ میشم....قشنگ هرچی بیش میره بیشتر به Goda ایمان میارم! عجب پشم ریزونی شد!:|
انگویینگ شدم...ارک وانو شاهکاره! و وانپیس رو باید Binge وار خوند اصلا بدردهفتگی نمیخوره.
...
نفرین تمام خدایان بر امیر اکیبا باد که من رو *اینجا* انگویینگ کرد.:| تا خرخره هم هایپیم نمیشه اصلا ادامه داستان رو نخوند چون مومنتوم داستان هم از بین میره هفتگی نخونم.:|

ویرایش: فهمیدم بریک دو هفته ایی داریم:| تا سال دیگر بدرود!

آخرین ویرایش:
سلام

چیزی که سایبرپانک باشه بصورت پیشفرض 3 هیچ جلوئه برای من :D
خوشم اومد ازش .
اون ایراداتی که معمولاً از انیمه ها میگیرم رو ندیدم تو این .
تنها ضعفش که البته ضعف کوچکی هم نیست این بود که نیروی قدری جلوی اون 6 7 تا آکودامه وجود نداشت . مامورین اعدام ضعیف بودن و شخصیت پردازی درست درمونیم نداشتن
ایراد قابل درکیه ولی بنظر خودم چون مجبور بودن توی 12 قسمت این داستان رو روایت کنن دیگه جا برای اون ها نداشت. یکم حال گیریه با اینحال بهترین چیزیه که ازش با 12 قسمت میتونستن در بیارن.
حداقل این چیزیه که من فکر میکنم.

Kimi to Boku
و... تنوع طنز به این میگن:-" الان باز سید میاد میگه نه
چیش خوبه....یه مشت پسر ریختن تو انیمه....کجاش قشنگ بودش!

من به عنوان کسی که انیمه نگاه نمیکنه کلا :دی شدیدا از SNK راضیم و عمیقا بهش وابسته شدم :دی
فکر اینکه این سیزن بخواد بعد از چند ماه بره استراحت تا پارت بعدیش آماده شه قلبمو به درد میاره :D
حالا من از demon slayer هم خوشم اومده

دوستان عزیز با توجه به شباهت های این دوتا انیمه (شخصا بیشتر به خاطر اینکه حس و حال بازیای HnS دارن خوشم میاد ازشون و داستانم که طبیعتا مهمه) چیز دیگه ای هست که به من معرفی کنید؟

سلام
ایراد قابل درکیه ولی بنظر خودم چون مجبور بودن توی 12 قسمت این داستان رو روایت کنن دیگه جا برای اون ها نداشت. یکم حال گیریه با اینحال بهترین چیزیه که ازش با 12 قسمت میتونستن در بیارن.
حداقل این چیزیه که من فکر میکنم.
من دوسش داشتم با وجود اون ضعف .
کسی بهم بگه انیمه جدید پیشنهاد بده ، حتماً یکی از چیزایی که پیشنهاد میدم همینه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or