این دوتا انیمه بین انیمههای اصطلاحا popular قرار میگیرن، واسه همینه که خارج از فندوم انیمه هم دیده میشن. به همین دلیل هم بوده که شما به عنوان کسی که انیمه نمیبینه دیدینش.
مشخصه این نوع کارها هم میتونه انیمیشن خیلی خوب، موزیک متن خوب، داستان قوی و یا ترکیب همه اینا باشه.
حالا کار مشابه بخواید One-Punch Man داریم که بیشتر کار اپیزودیکیه. Mushishi و barakamon هستن که خب جنسشون با SNK و DM متفاوته ولی هردوتا کارای فوقالعاده باکیفیتی هستن. انیمههای ملویی هستن.
گرچه به نظر خودم انیمه رو دست Mushishi نداریم و نخواهیم داشت. Death Note هم هست که خب نیازی به معرفی نباشه احتمالا.
از نظر داستانی مشابه Snk و DM تا هم Claymore هست ولی داستان تو انیمه به اتمام نمیرسه و مجبورید باقیش رو مانگا بخونید.
مووی هم بخواید Sword of the Stranger.
به نظرم فعلا با وان پانچ، Sword of the Stranger و Claymore شروع کنید اگه مناسب بود بیاید برای ادامه.
کونوسوبا رو ندیدم ولی یه دوستی دارم که خیلی تعریف میکنه و احتمالا در آینده ببینمش.
درباره کلیشهای شدن شوخیها و کمدی انیمهها هم به نظرم تو اکثر انیمهها همینه. چه وانپیس و حتی گینتاماش.
جدی ترسو بودن اوسوپ بره شما خندهداره؟ بره من واقعا رو اعصاب بود و منفورترین خدمه کلاهحصیریا برام همین اوسوپه.
ریزیرو هم رو احتمالا حتی قسمت بعدی رو نبینم و دراپ کنم.
فصل یکش رو نسخه بلوری داشتم و کلا کار خوش آب و رنگی بود و این شد که دیدمش دیگه ولی واقعا برام مورد جذابی وجود نداشت تو انیمه. فصل بعد رو هم صرفا با موج و هایپ تاپیک همراه شدم و دیدم.
الانم که فصل ۳ به همون صورت. ۴۰ قسمت قبلی همیشه مخاطب تو یه برزخ بیخبری بوده از اتفاقات انیمه. تازه بعد که این دوستمون
@Z-fan میاد و ۸۷۳۶۷۴۳۸ خط دربارهش توضیح میده یه چیزایی دستگیرمون میشه که خب بازم جذاب نیست.
بعد به این نتیجه رسیدم شاید که اصلا مخاطب اصلی انیمه بیشتر افرادی هستن که ویژوال ناول و وب ناول رو خوندن، نه مای از همه جا بیخبر.
امیلیا-تان.?
فقط شاید دلم بره بتی تنگ شه و در آینده دور که تموم شد دیدمش.
View attachment 191698