Alkazar
کاربر سایت
فصل سوم رو شروع میکنم...!فصل اول Attack on titan رو دیدم و فکم افتاده!
خییییییییلی خووووووووووووووبه!
فصل سوم رو شروع میکنم...!فصل اول Attack on titan رو دیدم و فکم افتاده!
خییییییییلی خووووووووووووووبه!
هر جور حساب کنی تو اول و اخر و وسط ساموربازی چه جدیش،چه لش بازیش،چه تاریخیش هیچ سامورایی برتر از گینتوکی و هیچ شوگنی برتر از شوگن ادو یافت نمیشود.هیچ اما و اگری رو هم نمیپذیرم.کنشین قدیمی، همین 94 قسمتیه طنز هم داشت ، در حد بقیه ی کارهای شونن تقریبا
احتمالا اون OVAها خیلی زدن تو خط جدی و این حرفا
برسرک هم یکم همچین حال و هوایی داره بعد بعضی صحنه هاش هم به نظرم آشنا اومد. (ولی) حرفت باعث شد بشینم با خودم فکر کنم چرا منم حس بدی پیدا نکردم کی مریض شدم ؟من فکر میکردم چیزای دارک دیگه به اندازه کافی دیدم چیزی نمیتونه سوپرایزم کنه ولی آقا این قسمت دوم Redo of Healer نشون داد، نه بابا مرز های جدیدی هم برای پیمودن هنوزم وجود داره!
?Wtf did I just Saw
توصیه بنده اصلا نبینید.
حرفم رو اصلاح کنم، والا بیشتر زیادی Edgyاهه تا دارک، برسرک استفاده داستان درستی از المان ها داره، ولی اینجا معلومه بیشتر واسه فان اش سکانس شکنجه گذاشتن.برسرک هم یکم همچین حال و هوایی داره بعد بعضی صحنه هاش هم به نظرم آشنا اومد. (ولی) حرفت باعث شد بشینم با خودم فکر کنم چرا منم حس بدی پیدا نکردم کی مریض شدم ؟
ولی داستانش هم بد نیست قدرتش هم جالبه اگر مثل این قسمت اینقدر دارک نباشه شاید بدرد بخوره. (البته انگار دارک تر از اینم میشه)
سر voice actor هیمورا کنشین با انیمه ش مشکل داشتم. شاید بخاط این بود که اول لایو اکشن دیدم و بعد رفتم سر انیمه و با صدای خانم Mayo Suzukaze هیچ جوره نتونستم کنار بیام. حیف شد انیمه شسلیقست دیگه تم ساموراییش و اون مبارزاتش چقد بهم حال داد حتی لایو اکنشنشم دیدم? اصا اسم با توسای میومد تن و بدنم میلرزید از ابهتش.
اینا البته cultural material حساب می شه برای مامن امروز سر کنجکاوی مانگا رو خوندم که بدتر میشه یا نه و.... اینطور بگم، بلههههههه!
من مطمئنم نویسنده نفرت عجیبی نسبت به دنیا و انسانیت داشته، همچین حجم عظیم صحنه های ناگوار واقعا برای من غیر قابل باوره.
و اوه راستی براساس رمانه، یعنی صحنه های مانگا تازه قسمت های اوکی اش باید باشن و کات کرده زیاد باید داشته باشه، انیمه ایی که الان میبینیم هم صحنه های شکنجه رو تایم اشون رو زیاد کرده. خدا میدونه دیگه چیا توی اون تکست های نوشته شدن که توی انیمه و مانگا نیست.
یک نکته جالب اینجا بود، چون بلاهایی که سر شخصیت اصلی آوردن ده تا گاتس و گریفیث هم بدتره، سادیسم درونی آدم رو موقع انتقام گرفتن قلقلک میده ولی چون خودشم آدم جالبی نیست نمیشه زیاد طرفداری و همذات پنداری کرد!