Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
من فصل جدید SNK رو هنوز ندیدم .
مطمئنم بی نقص نیست و قطعاً ایراداتی داره .
اما خب یادمه فصل اول هم کم ایراد نداشت .
مثلاً کپی/پست کردن غولها تو صحنه های مختلف یا تکرار چندین باره یک صحنه تو تایم ها و اپیزودهای متفاوت .
خیلی کم پیش میاد یک اثر از همه جنبه های فنی کامل و بی نقص باشه .

این چه کفریه. اونیزوکا طلاست. یه دو سه اپیزود بهش فرصت بده. شخصا مثل Cowboy Bebop هر از چندگاهی می‌رم یه اپیزود می‌بینم ازش. از بس که این مرد نازنینه :D
اینو کامل دیدم میدونم چیه ولی دیگه الان رو اعصابه گرافیکش
یه چی میخوام مثل گرند بلو و جانشین و گینتاما باشه گرافیکم قابل تحمل باشه تو رو خدا یه چیز خوب معرفی کنید بد دپ شدم
و یه سایت دیدم دارن تمام اوتاکوها رو بسیج میکنن تا سر اکران گینتاما این کیموتسو رو پایین بکشن.فقط اخرین فیلم گینتاما همچین توانی داره که از اون بتونه رد شه وگرنه تا ابد این ننگ برای تمام اوتاکوها میمونه :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

منم 6 قسمت این فصل شینگکی رو دیدم...
مثل قسمت اول، هنوزم میگم دارید سخت میگیرید :دی
آره بعضی جاها CG اذیت میکنه، ولی واقعا نه اونقدرا!
به نظرم که با این حال خیلی خوب تونستن حس و حال فصل های قبل رو حفظ کنند!

سلام
دوستان كسي انيمه jujutsu kaisen رو دنبال ميكنه؟
يه دو هفته هست قسمت جديدش نيومده كسي ميدونه چرا
خيلي انيمه باحاليع
دو هفته نیومد ولی این جمعه که گذشت قسمت جدیدش اومد.
JK و AoT هر دو دست mappa ست. بنابراین هم سرشون شلوغه و هم اینکه حوالی سال نو میلادی و فصل جدید انیمه ای بود و به هر دو کار یکی دو هفته ای اون وسطا استراحت دادند که تایم بیشتری داشته باشن برای کار کردن رو قسمت های بعدی

یه چی میخوام مثل گرند بلو و جانشین و گینتاما باشه گرافیکم قابل تحمل باشه تو رو خدا یه چیز خوب معرفی کنید بد دپ شدم
و یه سایت دیدم دارن تمام اوتاکوها رو بسیج میکنن تا سر اکران گینتاما این کیموتسو رو پایین بکشن.فقط اخرین فیلم گینتاما همچین توانی داره که از اون بتونه رد شه وگرنه تا ابد این ننگ برای تمام اوتاکوها میمونه :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
نه این از اون کارهاست که گینتاما اصلاً در توانش نیست، اگه وان پیس یا چیزهای دیگه بودن شاید:D

اگه KonoSuba ندیدی شاید تونست راضیت کنه، اولش شاید جذب نشی ولی رفته رفته خیلی خوب میشه و ضربه نهاییشو تو سینماییش میزنه که خیلی عالیه

=-=-=
فکر کنم فقط منم که مانهوای overgeared نسخه قدیمیشو بیشتر دوست دارم اینم خیلی خوبه آ منتها اون شخصیت عوضی و پدسگه آرت قدیمی رو بیشتر دوست دارم لامصب یه چیز دیگه س اونجا :دی
حیف متوقف شده ?‍♂️

مخصوصا اون سکانس
اون قسمت دختر آهنگره چه لحظه احساسی و قشنگی بود موقعی که فلش بک میزد و میخواست خداحافظی کنه

اگه KonoSuba ندیدی شاید تونست راضیت کنه، اولش شاید جذب نشی ولی رفته رفته خیلی خوب میشه و ضربه نهاییشو تو سینماییش میزنه که خیلی عالیه

=-=-=
فکر کنم فقط منم که مانهوای overgeared نسخه قدیمیشو بیشتر دوست دارم اینم خیلی خوبه آ منتها اون شخصیت عوضی و پدسگه آرت قدیمی رو بیشتر دوست دارم لامصب یه چیز دیگه س اونجا :D
حیف متوقف شده ?‍♂️

مخصوصا اون سکانس
اون قسمت دختر آهنگره چه لحظه احساسی و قشنگی بود موقعی که فلش بک میزد و میخواست خداحافظی کنه
اتفاقا نظر من در مورد Konosuba برعکسه:دی
هرچیزی که همون قسمت اول(قسمت اول دیدار با هر کاراکتر) دیدی ، قسمت های بعدشم همون رو میبینی! پس هیچ که هیچ:دی
فیلمش رو البته ندیدم، ولی بعید میدونم واقعا روندش فرقی کنه! کلا تکراری بود یه جورایی به نظرم:-"

حافظه م یاری نمیکنه، ولی حس میکنم بعد کونو سوبا یه انیمه دیگه دیده بودم و اینجا هم اومدم گفتم طنزش برام خیلی جالب تر بوده! ولی یادم نمیاد چی دیدم :|

---

کار طنز ، Hinamatsuri فراموش نشود!
ولی همچنان GTO پدر همه ی این طنزهاست! با انیمه ش کنار نمیتونید بیاید، برید مانگاش رو بخونید حداقل:-" (ولی انیمه ش خوب بودا... گاهی اوقات حتی انیمه های کلاسیک جذابیتشون از این جدیدا تو بخش گرافیکی هم بیشتره:-" )

اتفاقا نظر من در مورد Konosuba برعکسه:D
هرچیزی که همون قسمت اول(قسمت اول دیدار با هر کاراکتر) دیدی ، قسمت های بعدشم همون رو میبینی! پس هیچ که هیچ:D
فیلمش رو البته ندیدم، ولی بعید میدونم واقعا روندش فرقی کنه! کلا تکراری بود یه جورایی به نظرم:-"

حافظه م یاری نمیکنه، ولی حس میکنم بعد کونو سوبا یه انیمه دیگه دیده بودم و اینجا هم اومدم گفتم طنزش برام خیلی جالب تر بوده! ولی یادم نمیاد چی دیدم :|
خب قرار نیست چیز دیگه ای باشه، بیشتر زوم شده رو خل بازیهاشون و عکس العملهاشون :دی
خجالت بکش فیلمشو ندیدی، چرا اینقدر در جهت بن شدن حرکت میکنی :/
از مسئولین تقاضا دارم به آرزوش برسونیدش زحمت شکلک گذاشتن (:-" ) رو خودم تو پست ها میکشم :>

خب قرار نیست چیز دیگه ای باشه، بیشتر زوم شده رو خل بازیهاشون و عکس العملهاشون :D
خجالت بکش فیلمشو ندیدی، چرا اینقدر در جهت بن شدن حرکت میکنی :/
از مسئولین تقاضا دارم به آرزوش برسونیدش زحمت شکلک گذاشتن (:-" ) رو خودم تو پست ها میکشم :>
آخه طنز هم که باشه،باید تنوع داشته باشه!
تو قسمت اول دیدار با هر کاراکتر فلان برچسب روی کاراکتر زده میشه، تا قسمت آخر هم دقیقا روی همون یک برچسب شوخی میشه!

مثلا زورو همه میدونیم که مسیریابیش فوق العاده ست(مثل من :D )
اما کل طنزهای مربوط به زورو دیگه فقط مسیر یابیش نیست! آره اینجا و اونجا شوخی باهاش میشه، ول کل طنز زورو خلاصه به این مورد نشده!
حساب کن 24 قسمت ببینی، عین هر 24تا، زورو مسیر گم کنه:|

ما کل طنزهای مربوط به زورو دیگه فقط مسیر یابیش نیست! آره اینجا و اونجا شوخی باهاش میشه، ول کل طنز زورو خلاصه به این مورد نشده!

وان پیس یکی از اگه نه بگیم بدترین نوع کاراکتر کمدی رو مخصوصا تو خود مانگا داره... خیلی تک جوک اند اکثر شخصیت هاش دقیقا همین مشکلی که میگی. کاراکترها یه Trait دارن، از هر 10 تا جوک مربوط بهشون 8 بارش به همین Trait ـه مربوطه
عملا با کونوسوبا از این لحاظ اتفاقا به نظرم یکی اند :D
البته سناریوهایی که جفت شون می نویسن انقدر تخیلی و خفنه که بازم کاراکترها توش فان اند در هر صورت :D

وان پیس یکی از اگه نه بگیم بدترین نوع کاراکتر کمدی رو مخصوصا تو خود مانگا داره... خیلی تک جوک اند اکثر شخصیت هاش دقیقا همین مشکلی که میگی. کاراکترها یه Trait دارن، از هر 10 تا جوک مربوط بهشون 8 بارش به همین Trait ـه مربوطه
عملا با کونوسوبا از این لحاظ اتفاقا به نظرم یکی اند :D
البته سناریوهایی که جفت شون می نویسن انقدر تخیلی و خفنه که بازم کاراکترها توش فان اند در هر صورت :D
موافقم و مخالفم :دی
اینکه یک برچسب دارن و هر دفعه با اون شوخی میشه رو قبول دارم، ولی در کنارش خیلی کارهای طنز دیگه هم میکنند!
مثلا اسوپ از روز اول ترسو بوده تا الان ، ولی مبارزاتش رو میبینی خودش طنزه فارغ از ترسوییش!
الان یه One Piece Funny Momentsی سرچ کنی، با 20~30 پارت مختلف، خودت میبینی هر کاراکتر غیر از اون قضیه ش یه عالمه کارهای طنز دیگه هم میکنه!

من واقعا اینو تو کونوسوبا ندیدم! مطلقا یکنواخت بود شوخی ها! بعد درد اینه کونو سوبا یک کار طنز هست بیشتر تا شونن و اکشن و ... ، چنین چیزی به نظرم ضعف غیر قابل چشم پوشیی برای این کار هست!

وان پیس شاید این گم شدن زورو یا ترسو بودن اسوپ رو توی 1001 چپتر بگیریم، بعد مقایسه کنیم با این دختر مازوخیسمه، درصد استفاده از این شوخی توی وان پیس خیلی کمتر باشه!

من به شخصه طنز وان پیس و کاراکترهاش رو میزارم کنار گینتاما :p :-" خیلی وقتا مثل گینتاما قشنگ قهقه میزنم با باکا بازی هاشون:دی

الان یه One Piece Funny Momentsی سرچ کنی، با 20~30 پارت مختلف، خودت میبینی هر کاراکتر غیر از اون قضیه ش یه عالمه کارهای طنز دیگه هم میکنه!

اون One Piece Funny Moments هاش اصولا کامپیلیشن از 700 قسمت اند :D
معلومه تیکه های خوب داره
جالبیش این جاست خیلی هاشون Anime-only اند... اون روز یه جای دیدم چند تا جوک داشت انیمه آرک وانو از اکثر جوک های مانگا تر و تازه تر بود :D
دیگه نه این که خنده دار ترین آرک وان پیس آرک G-8 ـه :D کوندوریانو :)):))

من واقعا اینو تو کونوسوبا ندیدم! مطلقا یکنواخت بود شوخی ها! بعد درد اینه کونو سوبا یک کار طنز هست بیشتر تا شونن و اکشن و ... ، چنین چیزی به نظرم ضعف غیر قابل چشم پوشیی برای این کار هست!

جدا نمیدونم چطور ندیدی... فصل دوم، مخصوصا نیمه دومش (آرک اون شهر کالت ـیه) یکی از خفن ترین استفاده از کمدی تروپ های پایه ریزی شده بین خیلی از کارهای کمدی ایه که دیدم :D اصن خود شهرها کلی سوژه اند :D... کلی المان ادونچر داره اتفاقا داستان :D (فیلمش ام همینه)
اکشن هم آخه داره... خوبشم داره... مطمئنی کونوسوبا رو دیدی؟ چیز دیگه جاش ندیدی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or