انیمه Shuumatsu no Valkyrie: Record of Ragnarok چقدر یهویی معرفی شد.
هاااایپ.
اميدوارم گند نزنن.
هاااایپ.
اميدوارم گند نزنن.
قبل از اینکه منهوا وارد hiatus بشه، یکسری همکار داشت. بعدش همکارهاش میرن. به صورت مستقیم به دلیل رفتنشون اشارهای نمیکنه، ولی توی یکی از بلاگهاش میگه که چون حقوقی توی دوران hiatus دریافت نمیکنه، همکارهاش میرن! بعدش یکسری همکار جدید استخدام میکنه. مسئله اینجاست که این مدلی که تو داری بهش اشاره میکنی، ظاهرا نیازمند داشتن شرایط مالی هست که متاسفانه SIU نداره.نمی تونه کارای دستیش رو بده کس دیگه انجام بده خودش واسته بالا سرش یعنی ؟
خیلی امیدواکننده نیست تریلرش مهمترین قسمت این مانگا شامل نبردها و جو حاکم بهشون میشه و این نبردی که نشون دادن، کاملا متوسط بود. شاید اگه مثلا به جای جنگ مربوط به Thor، جنگ Poseidon رو نشون میدادن، بیشتر میشد در مورد کیفیت انیمیشن نظر داد. در کل این چیزی که نشون دادن، اونقدر امیدوارکننده نبود.انیمه Shuumatsu no Valkyrie: Record of Ragnarok چقدر یهویی معرفی شد.
هاااایپ.
اميدوارم گند نزنن.
ماشالا این که خودش یه پروژه دو سه ماهست تموم کردنش این چند وقته که بیکارم فقط دارم انیمه میبینم،گفتم بشینم 100 تای اول mal رو ببینم چیزی از دستم نره.تقریبن اکثرشونو دیده بودم،اوناییم که ندیده بودم همشونو بعد یکی دو قسمت دیگه دلم نمیکشید ببینم.مثلن Baccano رو خیلی تعریفشو شنیده بودم ولی اصلن نتونستم بیشتر از دو قسمت ببینم(قطعن مشکل از منه)یا Houcki no Kuni(اینو دیگه مطمعنم اشتباه نوشتم) رو یه قسمتم نتونستم تحمل کنم.در اخرم اضافه کنم من خیلی حرفه ای پیگیر انیمه نیستم،پس اگه نگاه کردن انیمه های برتر mal اشتباهه از جهالت درم بیارین چون اکثر انیمه های مین استریمو دیدم،میرم تو لیست نیگا میکنم اونایی که نشیدم اسمشونو شروع میکنمBakemonogatari
Nisemonogatari
Nekomonogatari Black
Monogatari Series Second Season
Hanamonogatari
Tsukimonogatari
Owarimonogatari
Koyomimonogatari
Kizumonogatari
Owarimonogatari 2
Zoku Owarimonogatari
این ترتیب پخششه و به نظرم همین ترتیب دیدن خوبه. یه روش هم هست که به ترتیب اتفاقات داستانی ببینی که اصلا جالب نیست به نظرم. قشنگی این سری به همینه که زمان هاش تو ترتیب پخش به هم ریخته بود.
مثلن Baccano رو خیلی تعریفشو شنیده بودم ولی اصلن نتونستم بیشتر از دو قسمت ببینم(قطعن مشکل از منه)یا Houcki no Kuni(اینو دیگه مطمعنم اشتباه نوشتم) رو یه قسمتم نتونستم تحمل کنم.
پس اگه نگاه کردن انیمه های برتر mal اشتباهه از جهالت درم بیارین
آره خوب دیدنش طول میکشه چون بالای 100 قسمت میشه کل سری. و برای خیلی ها هم ممکنه خسته کننده باشه چون بیشتر دیالوگ محوره و اکشن اونجوری نداره. و همونطور که گفتم داستانش بهم ریخته س و هر آرکش میتونه اتفاقاتش عقب تر یا خیلی جلوتر از آرک قبلی باشه، که ازین لحاظ شبیه باکانوئه فقط هر آرک رو کامل نشون میده. باکانو هم که گفتن نداره الکی نمره ش بالا نیست یکی از خفن ترین انیمه هاییه که دیدم. سبکش مثل فیلم پالپ فیکشنه فقط با کلی داستان بیشتر و اتفاقات جالب تر، پیشنهاد میکنم حتما زورتو بزنی که ببینش چون وقتی داستان دستت میاد خیلی جذاب میشه و ازون کاراس که به شدت ارزش تکرار داره.ماشالا این که خودش یه پروژه دو سه ماهست تموم کردنش این چند وقته که بیکارم فقط دارم انیمه میبینم،گفتم بشینم 100 تای اول mal رو ببینم چیزی از دستم نره.تقریبن اکثرشونو دیده بودم،اوناییم که ندیده بودم همشونو بعد یکی دو قسمت دیگه دلم نمیکشید ببینم.مثلن Baccano رو خیلی تعریفشو شنیده بودم ولی اصلن نتونستم بیشتر از دو قسمت ببینم(قطعن مشکل از منه)یا Houcki no Kuni(اینو دیگه مطمعنم اشتباه نوشتم) رو یه قسمتم نتونستم تحمل کنم.در اخرم اضافه کنم من خیلی حرفه ای پیگیر انیمه نیستم،پس اگه نگاه کردن انیمه های برتر mal اشتباهه از جهالت درم بیارین چون اکثر انیمه های مین استریمو دیدم،میرم تو لیست نیگا میکنم اونایی که نشیدم اسمشونو شروع میکنم
موافقم، متأسفانه استدیو اصلا جالب نیست.خیلی امیدواکننده نیست تریلرش مهمترین قسمت این مانگا شامل نبردها و جو حاکم بهشون میشه و این نبردی که نشون دادن، کاملا متوسط بود. شاید اگه مثلا به جای جنگ مربوط به Thor، جنگ Poseidon رو نشون میدادن، بیشتر میشد در مورد کیفیت انیمیشن نظر داد. در کل این چیزی که نشون دادن، اونقدر امیدوارکننده نبود.
والا شما گفتید من انگلیسی اش رو خوندم.سلام
مانگا Dracula Midnight Children ترجمه شده؟