Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چقدر دیدار مجدد ارن خوب بود. شاید مسائل فنی برجسته نباشن، ولی روایت همچنان فوق‌العاده‌ست.
راستی متوجه شدین داستانی که اون مرد روستایی تعریف می‌کنه، همونیه که برتولت، فصل یک، به بچه‌ها می‌گه؟ من که متوجه نشدم و بعدش فهمیدم، ولی این ریزه‌کاری‌ها خیلی خیلی جذابن!

چقدر دیدار مجدد ارن خوب بود. شاید مسائل فنی برجسته نباشن، ولی روایت همچنان فوق‌العاده‌ست.
راستی متوجه شدین داستانی که اون مرد روستایی تعریف می‌کنه، همونیه که برتولت، فصل یک، به بچه‌ها می‌گه؟ من که متوجه نشدم و بعدش فهمیدم، ولی این ریزه‌کاری‌ها خیلی خیلی جذابن!

کلا یه جوریه که دوس دارم وقتی تموم شد دوباره بشینم از اول ببینم :D قطعا خیلی جذابتر و قابل فهم‌تر میشه

Clannad:After Story واقعا بهترین انیمه مملکت توی MAl اهه‌؟! فک کنم @Z-fan رفته براش 10 اسپم کرده!:))
ایران:
1. Clannad:AfterStory
2. Howl's moving Castle
3. Spirited Away
اینکه AoT نیست عجیبه:-"
Clannad کار بچه های همین تاپیکه 100% :p
خلیل و سید هم احتمالا سر دسته بودن:-"

Clannad:After Story واقعا بهترین انیمه مملکت توی MAl اهه‌؟! فک کنم @Z-fan رفته براش 10 اسپم کرده!:))
ایران:
2. Howl's moving Castle
3. Spirited Away
ليست عربستان سعودى شاهكار بود، شاهكار :D:))
همينطور هم نيجريه :D

آخرین ویرایش:
ایران:
2. Howl's moving Castle
3. Spirited Away
خیلی ویدیو جالبی بود :x
البته خیلی از اوتاکوهای ایرانی تو MAL اکانت ندارن و گرنه کارهای بلند مثل وان پیس گینتاما هانتر x هانتر یا یکسری از کارهای کوتاه مثل فول متال یا شینگکی حتما حضور می داشتن :D
درباره Clannad After Story هم شک نکنید خودم جزو کسایی هم که بهش 10 دادم :>

روند داستان و سرعتش خیلی خوب بود و به ندرت احساس خستگی و کش دادن داستان داشتم که بنظرم نقطه ضعف شماره قبلی بود. فایتاشون خیلی خوب کار شده بود هم تنوع خوبی داشت هم اینکه ترکیبی میجنگیدن پیچیدگیو دوچندان میکرد. :D از انیمیشن و صداگذاری نگه که هردوشن تاپ بودن. فقط مشکلم با این پارت یکی شخصیت اصلیشه یکیم فایت اخرش!:D جورنو که بنظرم تو Jojo ضعیفترین بوده تا اینجا چه از نظر قدرت چه شخصیت پردازی. اون درگیری اخرم که هم گنگ بود هم به طرز مسخره ای تونستن شکست بدن دیاولو رو. نمیدونم من اینجوریم فقط یا بقیم همین نظرو دارن!:D درکل بنظرم بغیر از جنگ اخرش حساب کنیم بهترین جوجو بود ولی بخوایم میانگین بگیریم عمرا. حیف دیاولو و اون استند خفنش.:D

5808917-04.jpg 52325444._SX0_SY0_.jpg
بعد سال ها(فک کنم سه سال یا بیشتر شده) به دنبال مانگای Welcome to the Ballroom رفتم.
عاشق انیمه بودم ولی متاسفانه فهمیدم مانگاکای گرامی هنوزم وضعیت جسمانی وخیمی دارن و فقط دو چپتر جدید منتشر کردن! البته موقع خوندن دو چپتر متوجه شدم هنوزم آرت مانگا فوق العادست!
بنظرم کار بشدت اندرریتدیه!
اگر کسی انیمه های مرتبط با رقص علاقه داره که داستان و شخصیت های بشدت دوست داشتنی و جذابی داشته باشن بشدت پیشنهاد میشه!
پایان انیمه هم اینقدر جای خوبی تمام میشه که راضیتون کنه.

Golden Kamuy 3rd Season - E11
عجب قسمت پر تنشی بود، چه سخت نفس میکشیدم حین دیدنش ?
چند قسمت اخیرش عالی بود مخصوصا از فلش بکی که قسمت 8 زد بسی لذت بردم، هر قسمت هم سورپرایز داره

One Piece - E955
هن؟ پووووووووووف (من بعد دیدن تیکه آخر انیمه)

guy.jpg

آقا وضعیت خیلی قاراشمیش شد تشتکم پرید :|
این حرکت غیرقانونیه حتی تو وان‌پیس یکی به اودا بگه اینو :دی

سلام به همه عزیزان
کریسمستون مبارک :))

این چند وقته بشدت درگیر بودم ، یک جسد متحرک هستم الان
خلاصه وقت نکردم بصورت شایسته به استقبال فصل جدید برم (حتی فصل قبلی رو هم خیلی جوندار شروع نکردم )
به یکی از دوستان گفتم قضیه رو گفت نگران نباش ''i got you fam '' یه انیمه خوب بهت میدم
سرتونو رو درد نیارم ، دیشب 10الی 12 داشتم با سرعت 2x انیمه by the grace of the gods رو میدیدم و از خودم میپرسیدم من تو این دوستی چی کم گذاشتم؟ ایا مورد ترول واقع شدم ؟ دوستم از چیزی هم که فکر میکنم بد سلیقه تره ؟
تو زندگیم یه جایی رو اشتباه رفتم قطعا :D

لااقل اینجا رو دارم ، میام چند تا کامنت با محتوا میخونم
مرسی هستید :D
تا درودی دیگر بدرود :-h

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or