Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فصل دوم The Demon Girl Next Door هم تایید شد. یوهـــو! (متاسفانه جز خودش هیچ‌کدوم از بچه‌های تاپیک خوشحال نمی‌شن!:-??=((:D)
------
اگه مثل فصل اولش میم و گیف‌های خوب بده بیرون من راضیم.
بیرون می‌ده. خیالت راحت :D (اسمایلی اینسایدر!)

آخرین ویرایش:
جا داره همینجا یکم اپیزود 8 فصل دوم ری:زیرو رو بررسی کنیم.

9uwz_capture111.jpg

دیگه نتونستم بیشتر از این سکوت کنم. واقعأ اپیزود 8 فصل دوم یه تراژدی زیبا و شاید بهتره بگم تلخ بود!
انیمه هر دفعه داره دریچه جدیدی باز میکنه و داستان رو متحول میکنه. عجیب اینکه داستان و مفاهیم انیمه داره با الهام گیری از مذاهب جلو میره! دقت کنید به کتابی که در دست بئاتریس هست و رزوال گفت اسمش "کتاب خِرَد" هست، این کتابی که کامل هست و مثل انجیل ناقص نیست، دو تا ازش بیشتر وجود نداره! (اون یکیش هم احتمالأ دست جادوگر حسود باشه!) و بئاتریس از اون تبعیت میکنه، کتابی که آینده رو میگه! تأکید میکنم کتابی که با انجیل های ناقص فرق داره! موضوعی که برای همه ما آشنا هست. شما دقت کنید مفاهیم گناهان کبیره (طمع، تنبلی و ...) و ارتباطش با فرقه ساحره، شما دقت کنید به پوشش فرقه ساحره (شبیه راهبه‌ها) و ... که همه نشون میده این انیمه حرف برای گفتن داره و روی مفاهیمش کار شده.
جالب اینکه رزوال به سوباره میگه که از بئاریس درخواست کن که سوال رو بپرسه!
بعد به سوبارو میگه به سوالش اینجوری جواب بده: "من اون شخص هستم/I am that person" من حدس میزنم منظور اینه که: "من کسی هستم که دنیا رو نجات میده! کسی که توی کتاب خِرَد بهش اشاره شده که روزی میاد و دنیا رو نجات میده!!"

ws9f_capture2222.jpg

ملاقات دوباره سوبارو و اکیدونا ایندفعه خیلی جالب‌تر بود و چقدر تأثیرگذار و احساسی شد... میتونم بگم عین اپیزودهای آخر انیمه‌ها بود. خیلی پایان این قسمت 8 برای من لذت‌بخش بود... صداپیشه‌های اکیدونا و سوبارو سنگ تموم گذاشته بودن. موسیقی انیمه هم عالی بود و در کل تبدیل به یک درام افشا کننده! جذاب شده بود. افشاکننده از این نظر که اکیدونا همه اتفاقاتی که برای سوبارو افتاده بود رو دیده بوده! از اون بالاها (و از عرش خودش در ویندوز ایکس پی:D) اعمال سوبارو رو زیر نظر داشته. سوبارو رو امتحان میکرده!! (تا اینجا سوبارو در دو آزمون قبول شده! جالب اینکه اینقدر درگیر حواشی انیمه شده بودیم که اصلأ متوجه نشدیم کی امتحان دوم کی شروع شد! و اینکه سوبارو داره امتحان میشه). تا اینجا دو بار سوبارو رو بخاطر قبول شدن در آزمون‌ها لایق مهمانی چای خودش دونسته. سوبارو هم اصلأ تخلیه روحی شد در این سکانس! حقیقتی که خیلی وقت بود نمیتونست به کسی بگه و توی دلش مخفی کرده بود اینکه زندگی مجدد بعد از مرگ داره و با مرگ برمیگرده ولی اینجا در عین حیرت میبینه که با گفتنش هیچ مشکلی پیش نیومد و اکیدونا هم هیچ تعجبی نکرد چون همه چیز رو دیده بود. جالبیش این بود که سوبارو این رو به اکیدونا ده دفعه میگه تا خودش رو تخلیه کنه خخخ. یک نکته اینکه ساحره طمع دوست داره همه چیز رو بدونه یعنی طمع در دانستن! یک نکته جالب دیگر هم در این مهمانی‌های چای اکیدونا افشا شد اونم اینکه از اونجایی که سوبارو هر دفعه میمیره سیاهی و قدرت گناه تنبلی درونش تقویت میشه و حتی بیشتر بوی جادوگر حسود رو میده، این چای در واقع برای فروکش کردن قدرت گناه تنبلی درون سوبارو هست که یکم از اون شکنجه روحی در بیاد. یه جورایی "طمع" داره "تنبلی" رو خنثی میکنه.

jl4u_capture2.jpg

انیمه در قسمت 8 در یکی از سکانس‌ها یکم انیمه Made in Abyss رو تداعی کرد! اون سکانسی که سوبارو میبینه که خرگوش‌ها ریختن سرش و تکه پاره‌اش میکنن (شبیه یه کابوس). اولش همه چیز عادیه اما به یک باره همه چیز روی سرش خراب میشه! تراژدی تلخیه!
واقعأ انتظار نداشتم کارگردان اینقدر عالی عمل کنه. فصل دوم انیمه رو داره تبدیل به یک شاهکار میکنه.

آخرین ویرایش:
پایین هم اسپویل از خود فصل سوم , قسمت هشتم انیمه oregairu هست هم از لایت نوال اش

اونایی که از این فصل خوششون میاد اصلا باز نکنن

این فصل یکی از ناامیدترین اقتباس هایی که من دیدم

جدا فکر نمیکردم اینطوری خراب بکنن

چطوری میتونن مهمترین اتفاق ولوم 13 رو اینطوری خراب بکنن؟ کل ولوم 13 رو جمع بکنی کلا دو صحنه داره که خیلی مهمه یکیش صحنه نیمکت یوکینو و هاچیمن اون یکی صحنه ای که یوکینو کلوپ رو میبنده وقتی این دوتا مهمن چرا باید بیای کل چهار قسمتی رو به رپ و خوابیدن الکی یویی و ... و صحنه های که مهم نیستن هدر بدی؟ که مجبور شی اخرین قسمت ولوم 13 رو که میتونم حتی بگم مهمترین اتفاقش هم هست رو اینطوری حذف و خراب کنی؟

باورتون میشه این رو:

1.PNG 2.PNG

به جای این:

yukino.PNG

تحویل گرفتیم؟

چقدر باید یه اقتباس بد باشه که مهمترین صحنه ولوم 13 رو اینطوری خراب کنی؟ الان من مثلا باید به خاطر اون صحنه یوکینو ناراحت بشم؟ که رسما هیچ حال خاصی نداشتم

اینو با قسمت چهار یویی مقایسه کنین قشنگ تفاوت و ارزشی که رو دو صحنه گذاشتن قابل دیدن ئه اونجا میان کل مونولگ یویی رو قشنگ نشون میدن ولی اینجا باید حذف بشه مونولگ یوکینو چرا؟ چون چرا باید اخه مونولگ شخصیت اصلی رو نشون بدیم یویی مهمتره بزارین اونو کامل نشون بدیم مال یوکینو رو یه کلمه نشون میدیم بسه!!!!!!!!!!!!!!!!!

این قسمت قرار بود بهترین قسمت سری باشه نه اینکه بدترینش باشه , چطوری میتونی همچین صحنه ای رو اخه بد به تصویر بکشی

--------------------------------------------------------------------------------------

بعد چرا اون اهنگ رو باید انتخاب کنین وقتی ما همچین چیزی داشتیم:

اصلا اون موسیقی چی بود اخه گذاشتن یکی تو اون استدیو خراب شده نیست بگه این چه افتضاحی ما داریم میسازیم یکی نیست؟

این قسمت که هیچ کل فصل سوم یه چیز فرای مزخرف بود

حالم خیلی خرابه سر این فصل , بعد این که این فصل تموم شد یه پست میزارم و دونه به دونه چیزهایی که حذف شدن یا بد اقتباس شده رو میزارم

آخرین ویرایش:
پایین هم اسپویل از خود فصل سوم , قسمت هشتم انیمه oregairu هست هم از لایت نوال اش

اونایی که از این فصل خوششون میاد اصلا باز نکنن

این فصل یکی از ناامیدترین اقتباس هایی که من دیدم

جدا فکر نمیکردم اینطوری خراب بکنن

چطوری میتونن مهمترین اتفاق ولوم 13 رو اینطوری خراب بکنن؟ کل ولوم 13 رو جمع بکنی کلا دو صحنه داره که خیلی مهمه یکیش صحنه نیمکت یوکینو و هاچیمن اون یکی صحنه ای که یوکینو کلوپ رو میبنده وقتی این دوتا مهمن چرا باید بیای کل چهار قسمتی رو به رپ و خوابیدن الکی یویی و ... و صحنه های که مهم نیستن هدر بدی؟ که مجبور شی اخرین قسمت ولوم 13 رو که میتونم حتی بگم مهمترین اتفاقش هم هست رو اینطوری حذف و خراب کنی؟

باورتون میشه این رو:

View attachment 162862View attachment 162863

به جای این:

View attachment 162864

تحویل گرفتیم؟

چقدر باید یه اقتباس بد باشه که مهمترین صحنه ولوم 13 رو اینطوری خراب کنی؟ الان من مثلا باید به خاطر اون صحنه یوکینو ناراحت بشم؟ که رسما هیچ حال خاصی نداشتم

اینو با قسمت چهار یویی مقایسه کنین قشنگ تفاوت و ارزشی که رو دو صحنه گذاشتن قابل دیدن ئه اونجا میان کل مونولگ یویی رو قشنگ نشون میدن ولی اینجا باید حذف بشه مونولگ یوکینو چرا؟ چون چرا باید اخه مونولگ شخصیت اصلی رو نشون بدیم یویی مهمتره بزارین اونو کامل نشون بدیم مال یوکینو رو یه کلمه نشون میدیم بسه!!!!!!!!!!!!!!!!!

این قسمت قرار بود بهترین قسمت سری باشه نه اینکه بدترینش باشه , چطوری میتونی همچین صحنه ای رو اخه بد به تصویر بکشی

--------------------------------------------------------------------------------------

بعد چرا اون اهنگ رو باید انتخاب کنین وقتی ما همچین چیزی داشتیم:

اصلا اون موسیقی چی بود اخه گذاشتن یکی تو اون استدیو خراب شده نیست بگه این چه افتضاحی ما داریم میسازیم یکی نیست؟

این قسمت که هیچ کل فصل سوم یه چیز فرای مزخرف بود

حالم خیلی خرابه سر این فصل , بعد این که این فصل تموم شد یه پست میزارم و دونه به دونه چیزهایی که حذف شدن یا بد اقتباس شده رو میزارم
ولش کن دیگه عادت کردیم به این مسخره بازیا ، نویسنده و کارگردان پیش خودشون فکر میکنن خیلی حالیشونه و خیلی کول و باحالن دست میبرن تو داستان فکرم میکنن خیلی بهتر کردن کلیت کارو !

لینک درست حسابی داری از ناولش ؟

ولش کن دیگه عادت کردیم به این مسخره بازیا ، نویسنده و کارگردان پیش خودشون فکر میکنن خیلی حالیشونه و خیلی کول و باحالن دست میبرن تو داستان فکرم میکنن خیلی بهتر کردن کلیت کارو !

لینک درست حسابی داری از ناولش ؟

به داستان که دست نبردن همون چیزی که تو لایت نوال ئه رو داریم میبینیم مشکل اینه اینا میان بعضی از مونولگ های یوکینو رو حذف میکنن که باعث شده یوکینو رسما بشه شخصیت تک بعدی که هیچ چیز خاصی نداره نه صحنه خاصی داره نه طراحی درست حسابی داره هیچ چی

من مشکلی با دست بردن به لایت نوال اصلا ندارم از قضا به نظرم اقتباس از لایت نوال سخته و خوبه که یه اقتباس 1=1 نبینیم و کلا انیمه و منبع اقتباس باید جداگونه نگاه بشه ولی به نظرم نباید بیای مونولگ یه شخصیت اصلی که کل احساس یه شخصیت رو تو طول انیمه میگه رو حذف کنی اونم مونولگ ئی که 100% به شخصیت اسیب میزنه

برای خوندن هم اینجا از ولوم 1 تا 11 هست

اول بگم اون 7 تا ولوم اولی که پایین عکسشو گذاشتم یه Fan fiction ئه از داستان اصلی با اسم A, N, O, T, H, E , R که نویسنده لایت نوال اومده برای یویی نوشته و تو bd های فصل اول منتشر شده بود ( صحنه های یوکینو و یویی جا به جا شده) خوندن یا نخوندنش مهم نیست چون اصلا هیچ ربطی به داستان اصلی oregairu نداره یه Fan fiction ئه که برای وقت گذرونی نویسنده نوشته و مهم نیستن حالا اگه فن یویی هستی وقت اضافه داشتی بخون اگه فنش نیستی اصلا نخون

22.PNG 11.PNG

ولوم های 6.5 و 7.5 و 10.5 یه جورایی اضافات در مورد شخصیت های که وقت نشده بوده تو لایت نوال اصلی پرداخته بشه (اون 10.5 قبلا فصل دوم انیمه به صورت ova انیمه شده و در مورد ایروهاست هر چند کلی ازش حذف شده و بهتر میشه شخصیت اصلی ایروها رو شناخت)

ولوم 12
ولوم 13
ولوم 14 اخرین ولوم

آخرین ویرایش:
به داستان که دست نبردن همون چیزی که تو لایت نوال ئه رو داریم میبینیم مشکل اینه اینا میان بعضی از مونولگ های یوکینو رو حذف میکنن که باعث شده یوکینو رسما بشه شخصیت تک بعدی که هیچ چیز خاصی نداره نه صحنه خاصی داره نه طراحی درست حسابی داره هیچ چی

من مشکلی با دست بردن به لایت نوال اصلا ندارم از قضا به نظرم اقتباس از لایت نوال سخته و خوبه که یه اقتباس 1=1 نبینیم و کلا انیمه و منبع اقتباس باید جداگونه نگاه بشه ولی به نظرم نباید بیای مونولگ یه شخصیت اصلی که کل احساس یه شخصیت رو تو طول انیمه میگه رو حذف کنی اونم مونولگ ئی که 100% به شخصیت اسیب میزنه

ولوم 12
ولوم 13
ولوم 14 اخرین ولوم
من اون قدر حساسیت رو این چیزا ندارم
ولی واجب شد بخونیم ببینیم دقیقا چخبره که این جوری میگی
چون منم حس کردم یه چیزی این قسمت کلا off ه
دمت گرم لینک گذاشتی در کل
وقت رمان خونیه :دی

اول بگم اون 7 تا ولوم اولی که پایین عکسشو گذاشتم یه Fan fiction ئه از داستان اصلی با اسم A, N, O, T, H, E , R که نویسنده لایت نوال اومده برای یویی نوشته و تو bd های فصل اول منتشر شده بود ( صحنه های یوکینو و یویی جا به جا شده) خوندن یا نخوندنش مهم نیست چون اصلا هیچ ربطی به داستان اصلی oregairu نداره یه Fan fiction ئه که برای وقت گذرونی نویسنده نوشته و مهم نیستن حالا اگه فن یویی هستی وقت اضافه داشتی بخون اگه فنش نیستی اصلا نخون

View attachment 162907View attachment 162906

ولوم های 6.5 و 7.5 و 10.5 یه جورایی اضافات در مورد شخصیت های که وقت نشده بوده تو لایت نوال اصلی پرداخته بشه (اون 10.5 قبلا فصل دوم انیمه به صورت ova انیمه شده و در مورد ایروهاست هر چند کلی ازش حذف شده و بهتر میشه شخصیت اصلی ایروها رو شناخت)

ولوم 12
ولوم 13
ولوم 14 اخرین ولوم
یاهاری یکی از ده انیمه مورد علاقه منه اساسی باهاش حال میکنم فصل جدیدشم دوست دارم اما بعد اتمامش حتما ناولشو میخونم
حالا اینکه میگی تو داستان دست نبردن باز خودش جای خوشحالی داره حداقل چند پله جلوتر از بقیس.
اقتباس از مانگا یه داستانه از یه متن و تصویر سازی اون متن یه داستان دیگه که دومی کار خیلی سخت تریه ، اقتباس به معنی کپی پیست نیست اما به این معنیم نیست برداری از اول بکوبی یه داستان دیگه بسازی
همینکه مهمترین بخشای داستانی رو حفظ کنی میتونی کنارش یه سری جزئیات رو حذف یا اضافه کنی .
مثلا همین سولو لولینگ من ناولش رو خوندم تو مانهوایی که اقتباس کردن خیلی از جزئیات داستانی و شخصیت پردازی و طنز رو حذف کردن یا خلاصه کردن به نفع اکشن کار اما خب اینقدر خوب این کارو انجام دادن که جای هیچ شکایتی نمیمونه و جاهای مهم داستان رو هم حذف نکردن

آقا شما انیمه ها رو از کجا میگیرن
بعد از بسته شدن سایتای قبلی هنوز یه سایت خوب نتونستم پیدا کنم
من که همچنان از انیمه لیست می‌گیرم (با دردسر دانلود از سایت‌های اونور آب نمی‌تونم کنار بیام:-??)
----------
بیا، اونقدر یاهاری یاهاری گفتین که منم آلوده کردین. آقا، با ندیدن‌اش در چه گمراهی آشکاری بودم :D چقدر فصل یک و تا اینجا دوش خوبه! :x
فقط این پیشرفت گرافیکی که بین فصل‌ها داشت دیگه خیلی زیاد بود! در خفن بودن‌اش که شکی نیست، فقط تا سه-چهار قسمت، مدام چندتا از کاراکترها رو با هم قاطی می‌کردم :|:D
پ.ن: جون من این فصل سه رو تموم نکنین برسم به‌تون. مرسی اه!
----------
این قهرمان سپر (!) جزو کاراییه که هنوز ندیدم و همچین حسش هم نبوده. اما دوستان اطلاع دادن که جماعت SJW از دست‌اش شکارن و... خب چه دلیلی بهتر از این برای دیدن‌اش؟ :D>:D<
----------
جزو کار های تاپ نیست ولی واقعا خوبه.:D
اون جماعت هم خوب آتیشی کرد.:D
شما که تایید کنی دیگه تماشا کردن‌اش واجبه :-bdفقط چیزه... اون شوخی‌ای که یکی-دو صفحه پیش با امیر آکیبا کردی در مورد منم صادقه و باید بگی نبین تا بشینم پاش! :D
خوب حرکتی زد انصافا. تا اونا باشن دیگه به قلمروی مقدس انیمه دست‌درازی نکنن! :D:>

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or