Fratos
کاربر سایت
You are wrong.والا امیلیا که همه ازش مناسب ترن
یعنی این مردک گارفیلد() به نظر من وایفو بهتریه تا امیلیا
بیرون میده. خیالت راحت (اسمایلی اینسایدر!)اگه مثل فصل اولش میم و گیفهای خوب بده بیرون من راضیم.
اگه مثل فصل اولش میم و گیفهای خوب بده بیرون من راضیم.فصل دوم The Demon Girl Next Door هم تایید شد. یوهـــو! (متاسفانه جز خودش هیچکدوم از بچههای تاپیک خوشحال نمیشن!)
ولش کن دیگه عادت کردیم به این مسخره بازیا ، نویسنده و کارگردان پیش خودشون فکر میکنن خیلی حالیشونه و خیلی کول و باحالن دست میبرن تو داستان فکرم میکنن خیلی بهتر کردن کلیت کارو !پایین هم اسپویل از خود فصل سوم , قسمت هشتم انیمه oregairu هست هم از لایت نوال اش
اونایی که از این فصل خوششون میاد اصلا باز نکنن
این فصل یکی از ناامیدترین اقتباس هایی که من دیدم
جدا فکر نمیکردم اینطوری خراب بکنن
چطوری میتونن مهمترین اتفاق ولوم 13 رو اینطوری خراب بکنن؟ کل ولوم 13 رو جمع بکنی کلا دو صحنه داره که خیلی مهمه یکیش صحنه نیمکت یوکینو و هاچیمن اون یکی صحنه ای که یوکینو کلوپ رو میبنده وقتی این دوتا مهمن چرا باید بیای کل چهار قسمتی رو به رپ و خوابیدن الکی یویی و ... و صحنه های که مهم نیستن هدر بدی؟ که مجبور شی اخرین قسمت ولوم 13 رو که میتونم حتی بگم مهمترین اتفاقش هم هست رو اینطوری حذف و خراب کنی؟
باورتون میشه این رو:
View attachment 162862View attachment 162863
به جای این:
View attachment 162864
تحویل گرفتیم؟
چقدر باید یه اقتباس بد باشه که مهمترین صحنه ولوم 13 رو اینطوری خراب کنی؟ الان من مثلا باید به خاطر اون صحنه یوکینو ناراحت بشم؟ که رسما هیچ حال خاصی نداشتم
اینو با قسمت چهار یویی مقایسه کنین قشنگ تفاوت و ارزشی که رو دو صحنه گذاشتن قابل دیدن ئه اونجا میان کل مونولگ یویی رو قشنگ نشون میدن ولی اینجا باید حذف بشه مونولگ یوکینو چرا؟ چون چرا باید اخه مونولگ شخصیت اصلی رو نشون بدیم یویی مهمتره بزارین اونو کامل نشون بدیم مال یوکینو رو یه کلمه نشون میدیم بسه!!!!!!!!!!!!!!!!!
این قسمت قرار بود بهترین قسمت سری باشه نه اینکه بدترینش باشه , چطوری میتونی همچین صحنه ای رو اخه بد به تصویر بکشی
--------------------------------------------------------------------------------------
بعد چرا اون اهنگ رو باید انتخاب کنین وقتی ما همچین چیزی داشتیم:
اصلا اون موسیقی چی بود اخه گذاشتن یکی تو اون استدیو خراب شده نیست بگه این چه افتضاحی ما داریم میسازیم یکی نیست؟
این قسمت که هیچ کل فصل سوم یه چیز فرای مزخرف بود
حالم خیلی خرابه سر این فصل , بعد این که این فصل تموم شد یه پست میزارم و دونه به دونه چیزهایی که حذف شدن یا بد اقتباس شده رو میزارم
ولش کن دیگه عادت کردیم به این مسخره بازیا ، نویسنده و کارگردان پیش خودشون فکر میکنن خیلی حالیشونه و خیلی کول و باحالن دست میبرن تو داستان فکرم میکنن خیلی بهتر کردن کلیت کارو !
لینک درست حسابی داری از ناولش ؟
من اون قدر حساسیت رو این چیزا ندارمبه داستان که دست نبردن همون چیزی که تو لایت نوال ئه رو داریم میبینیم مشکل اینه اینا میان بعضی از مونولگ های یوکینو رو حذف میکنن که باعث شده یوکینو رسما بشه شخصیت تک بعدی که هیچ چیز خاصی نداره نه صحنه خاصی داره نه طراحی درست حسابی داره هیچ چی
من مشکلی با دست بردن به لایت نوال اصلا ندارم از قضا به نظرم اقتباس از لایت نوال سخته و خوبه که یه اقتباس 1=1 نبینیم و کلا انیمه و منبع اقتباس باید جداگونه نگاه بشه ولی به نظرم نباید بیای مونولگ یه شخصیت اصلی که کل احساس یه شخصیت رو تو طول انیمه میگه رو حذف کنی اونم مونولگ ئی که 100% به شخصیت اسیب میزنه
برای خوندن هم اینجا از ولوم 1 تا 11 هست
ولوم 12
ولوم 13
ولوم 14 اخرین ولوم
یاهاری یکی از ده انیمه مورد علاقه منه اساسی باهاش حال میکنم فصل جدیدشم دوست دارم اما بعد اتمامش حتما ناولشو میخونمبه داستان که دست نبردن همون چیزی که تو لایت نوال ئه رو داریم میبینیم مشکل اینه اینا میان بعضی از مونولگ های یوکینو رو حذف میکنن که باعث شده یوکینو رسما بشه شخصیت تک بعدی که هیچ چیز خاصی نداره نه صحنه خاصی داره نه طراحی درست حسابی داره هیچ چی
من مشکلی با دست بردن به لایت نوال اصلا ندارم از قضا به نظرم اقتباس از لایت نوال سخته و خوبه که یه اقتباس 1=1 نبینیم و کلا انیمه و منبع اقتباس باید جداگونه نگاه بشه ولی به نظرم نباید بیای مونولگ یه شخصیت اصلی که کل احساس یه شخصیت رو تو طول انیمه میگه رو حذف کنی اونم مونولگ ئی که 100% به شخصیت اسیب میزنه
برای خوندن هم اینجا از ولوم 1 تا 11 هست
اول بگم اون 7 تا ولوم اولی که پایین عکسشو گذاشتم یه Fan fiction ئه از داستان اصلی با اسم A, N, O, T, H, E , R که نویسنده لایت نوال اومده برای یویی نوشته و تو bd های فصل اول منتشر شده بود ( صحنه های یوکینو و یویی جا به جا شده) خوندن یا نخوندنش مهم نیست چون اصلا هیچ ربطی به داستان اصلی oregairu نداره یه Fan fiction ئه که برای وقت گذرونی نویسنده نوشته و مهم نیستن حالا اگه فن یویی هستی وقت اضافه داشتی بخون اگه فنش نیستی اصلا نخون
View attachment 162907View attachment 162906
ولوم های 6.5 و 7.5 و 10.5 یه جورایی اضافات در مورد شخصیت های که وقت نشده بوده تو لایت نوال اصلی پرداخته بشه (اون 10.5 قبلا فصل دوم انیمه به صورت ova انیمه شده و در مورد ایروهاست هر چند کلی ازش حذف شده و بهتر میشه شخصیت اصلی ایروها رو شناخت)
ولوم 12
ولوم 13
ولوم 14 اخرین ولوم
من که همچنان از انیمه لیست میگیرم (با دردسر دانلود از سایتهای اونور آب نمیتونم کنار بیام)آقا شما انیمه ها رو از کجا میگیرن
بعد از بسته شدن سایتای قبلی هنوز یه سایت خوب نتونستم پیدا کنم
شما که تایید کنی دیگه تماشا کردناش واجبه فقط چیزه... اون شوخیای که یکی-دو صفحه پیش با امیر آکیبا کردی در مورد منم صادقه و باید بگی نبین تا بشینم پاش!جزو کار های تاپ نیست ولی واقعا خوبه.
اون جماعت هم خوب آتیشی کرد.