این قسمت رو شدید موافقم.حقیقتا تو شهر کورا یک چشم پادشاه است.زمان 3big انگار یه رقابت برای دیده شدن بود تمام کارا سعی میکردن با اینا رقابت کنند.شما فولمتال،بلک لگون،مانستر،دث نوت ومگی و کلی کار به قول بچه هاgod levelدارید همینا بعد اتمام بلیچ یه افتی داشتن با نابودی ناروتو دیگه خیلی ول کردن.الان گینتاما رو ببین لون موقع چطور میومد و چطور بود الان چطوره.هانتر که ول کرد تو اوج داستان.انگار یهو تب فروش از سر ها افتاد انیمه های فصلی زیاد شدن.باز جالبه دقت کنید تو همین مدت هر وقت وانپیس دوباره اوج میگیره یهو بقیه انیمه ها هم بهتر میشندچند صفحه قبل دیدم درمورد My hero academia صحبت کردید خواستم بگم که معروف شدن این انیمه به خاطر نبود یه کار خوب و قوی هست ! این اگر چند سال قبل زمانی که Big 3 بودن، پخش میشد شاید به زور میتونست نقشی شبیه Fairy tail داشته باشه ولی متاسفانه چون دوتا شون تموم شدن و وانپیس هم به دلیل طولانی بودن اکثر بیننده هاش قدیمی ان و کسایی که جدید وارد دنیای انیمه میشن سراغش نمیرن الان خیلی تونسته سر و صدا کنه. وگرنه یه Kimetsu no Yaiba با 25 قسمت این رو کنار زد اگر همین الان ـش هم انیمه هایی مثل D Gray man, Pandora Hearts, HxH و ... که نصف نیمه رها شدن برگردن باز میتونه محو بشه ! و اینکه من شنیدم مانگاکا ـش گفته که قصد داره چیزی شبیه وانپیس در بیاره ولی انیمه به هیچ وجه کشش این همه گستردگی رو نداره پیش از حد کاراکتر داره پیش از حد داره به همه بک گراند میده و پیش از حد داره کش میده (بعداز 100 چپتر 1% ؟ really ؟) حالا شخصیت هاش بماند .. احتمالا یک جایی سر و تهش رو وصل میکنن تموم بشه بره ! اگر قصدشون نبود کار بلندی باشه و در حد همین Attack و .. کوتاه بود میتونست کار خیلی خوبی باشه ولی خب میخوان جای خالی کارهای بلند رو پر کنه و چیزی در حد Big 3 بشه که فکر نکنم بتونه (به خصوص اینکه بلیچ هم داره برمیگرده) ! یکی دیگه Boruto هست که باز هیرو شرف داره به این ! حس میکنم مثل کاری که صدا سیمای خودمون میکنه فقط قصد داشتن لیست پخش ـشون رو پر کنن !!
متاسفانه نمیدونم ژاپن چند سال چه سیاست جدیدی داره دنبال میکنه که خیلی کارهای خوب و جذاب و خاص رو رها کرده و رو اورده به کارهای ضعیف و ... البته دست مانگاکا هست که با داستان چیکار میکنه ولی 100% استدیوهای انیمه، جامپ و بالا دستی ها تاثیر دارن تو نوع و روند ساخت انیمه و مانگا ها. برای مثال همین Black Clover که بدون توقف داره تولید میشه کار قبلی مانگاکا ـش نصفه قطع شده بود ولی بعد که اینو نوشت و خوب از آب دراومد، دوباره اجازه گرفته برای کار قبلی !! الان تو مانگاهای جدید گاهی سروکله کارهای خوب میشه ولی خب یهویی یا تموم میشه (!) یا نصف ول میشه، کارهای قدیمی هم که هیچی انگار نه انگار ... نمونه اش The Vagabond هست که هرچی درمورد این شاهکار بگم کم هست ولی حتی در حد HxH و D Gray man هم خبری ازش ندادن که آدم ببین چی شده ؟!
اما بلیچ و بلیچ و بلیچ.جدای فیلرهاش عالی بود.امیوارم برگرده و من بتونم دوباره ببینمش ولی با تمام وجود ارزو میکنم اگه قرار مثل برسرک بسازن اصلا نسازن.ولی یه چیزی ته دلم میگه قراره همین طور باشه.مخاطبهای جدید اینجوری میپسندن.ایران رو نبینید که اگه ما خوشمون نیاد زیرنویس کنیم عملا انیمه اصلا دیده نمیشه برسرک فن ها خیلی ازش خوششون اومد
به شخصه ارزو میکنم دوباره چندتا کار بلند عالی شروع بشه این یخ انیمه فصلی شکسته بشه هرچند الان یه شبدر سیاه داریم که اصلا تو سایز این حرفا نیست و من حداقل انیمه بلندی رو در حال پخش نمیشناسم