Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بحث آرزوهای انیمه ایه؟

1. شدید دلم میخواد یه اقتباس درجه یک از مانگای Yotsubato داشته باشن. که حس و حال مانگا رو هم بتونه انتقال بده. شاهکار میشه اون جوری، شاهکار! :x:x

2. مثل همه منم یه انیمه برسرک درست و درمون میخوام :((

3. از Otoyomegatari و Witch of Atelier هم یه انیمه درست و حسابی ببینیم.

4. از گینتاما یه بازی AAA تریپ قشنگ GTA درست کنن :دی همون قدر خوب، همون قدر باز، همون قدر آشوب وار >:) که همه اپیزودهای کمدی تا جدی اش رو تحت عنوان ماموریت های نقشه داشته باشه

5. گیبلی یه اقتباس از The Legend of Zelda بزنه... اونم نشد. یه استدیوی درست درمونی بره سراغ انیمه کردن دو تا زنوبلیدها :x

6. فصل های بعدی Silver Spoon و Houseki no Kuni و No game no Life 8->8->

7. یه انیمه ورزشی با موضوع Esport داشته باشیم. فکر کنم چینی ها یکی داشتن. ولی کلا دوست دارم سبک Moba رو پوشش بده و اگه بتونن به طرز تخیلی ای تو دنیای Dota پیاده شه نور علی نور میشه :دی

8. چرا شما لعنتیا یه انیمه درست درمون از Kingdom درست نمی کنید :((

خب بالاخره رفتم سراغ انیمه JoJo و شروع کردم به دیدنش و تا الان 18 قسمت دیدم و اینکه تا به اینجای کار اصلا در حد انتظارم نبوده انتظار یک کار یونیک و خاص با کلی کارکتر و فایت های خفن داشتم ولی تا به اینجا اونجوری که فکر میکردم نبود
و مبارزاتش تا حدود زیادی میشه گفت رو اعصابمه سر کوچکترین حرکت کلی حرف میزنن و ادا و اطوار در میان
امیدوارم فصل های بعدی بهتر بشه...
+
این Ginga Eiyuu Densetsu 1988 چرا کامل ترجمه نشده خیلی دلم میخواست ببینمش که متاسفانه نصفه ترجمه شده:((:((:((

@m.a.t استکبار دونو بیا پاسخگو باش:-"

آخرین ویرایش:
Hunter x Hunter (شروعش خیلی بچگونه به نظر میرسه، در واقعیت از هر چی تا این جا دیدی خشن تره :D)
چقد من حسرت این انیمه رو میخورم که تازه بعد از بهترین بخشش تموم شد ... تازه میتونست شروع دوباره ای داشته باشه اما حیف و صد حیف

خب بالاخره رفتم سراغ انیمه JoJo و شروع کردم به دیدنش و تا الان 18 قسمت دیدم و اینکه تا به اینجای کار اصلا در حد انتظارم نبوده انتظار یک کار یونیک و خاص با کلی کارکتر و فایت های خفن داشتم ولی تا به اینجا اونجوری که فکر میکردم نبود
و مبارزاتش تا حدود زیادی میشه گفت رو اعصابمه سر کوچکترین حرکت کلی حرف میزنن و ادا و اطوار در میان
امیدوارم فصل های بعدی بهتر بشه...
+
این Ginga Eiyuu Densetsu 1988 چرا کامل ترجمه نشده خیلی دلم میخواست ببینمش که متاسفانه نصفه ترجمه شده:((:((:((

@m.a.t استکبار دونو بیا پاسخگو باش:-"
اگه اشتباه نکنم یه نفر داشت به صورت one man army زیرنویسش رو جلو می‌برد که مثل همه چیزهای خوب زندگی از جمله زیرشلواری، پول توجیبی، شنبه تعطیل رسمی بعد از جمعه، ته‌دیگ سیب‌زمینی ماکارونی، رشد شاخص کل بورس، بنزین توی کارت، قرمه‌سبزی هفته پیش که توی یخچال مونده و جا افتاده و چیزهای خوب دیگه، انجمن AW هم تموم شد و کار نصفه موند.

اصلا وقتی گفت واتاشی نو نامائوا رستمو ، نزدیک بود زمین رو گاز بزنم ....
..............

آرزو ها :

۱- این بیشتر مثل نفرین ابدی میمونه که هیچوقت محقق نمیشه و یه جایی خوندم (نمیدونم چقدر واقعیت داشت ) به خاطر موفقیت افسانه ای انیمه ،، مانگاکا دیگه اجازه ساخت فصل بعدی انیمه رو نداد ... بله فصل سوم k-on

2- فصل دوم و طولانی تر no game no life

۲.۵- یه انیمه درست حسابی از ghost in the shell و برگرداندن عصمت و شهرت ماکوتو کوساناگی ...

۲.۷۵- فصل جدید برای گراند بلو ... همین چند شب پیش برای بار چهارم دیدمش و انگار این انیمه تکراری و قدیمی نمیشه

3- یه اسپین آف یا هرچیز ممکنی از kill la kill

4- با اینکه داستان کامل تموم شد ، ولی کن واقعا دلم یه فصل بیشتر از nodame cantabile میخواد ... سه فصل اجرا ها و کنسرت های تکراری شینیچی رو دیدم ،، تا زمان درخشش نودامه رسید ،، خلاص ... No no no no no
Unforgivable

۵- حذف شدن آرک آخر مانگای بلیچ از حافظه بشریت ...

۶- خدایا یه رومنس مثل toradora برسون ...

۷- هر چه سریع تر جو ایسکای فروکش کنه ... نمودنمون هر فصل چند تا ایسکای ، که سالی یه دونش خوب در میاد ...

۸- برای فصل ۴ فول متال پنیک مجبور نباشم ۱۵ سال دیگه صبر کنم ...

۹- یه انیمه های تو مایه های کابوی بیباپ ، با المان های استار وارز ...

۱۰ یه فصل جدید از کارول و تیوزدی می‌تونه خیلی خوشحالم بکنه ...

البته خیلی بیشتر بود ... ولی خب خیلی هاش محقق شد که پشت کرونا گیر کردن ...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان لطفاً اگر کسی سریال جادوگران محله ویورلی رو با زیرنویس فارسی کامل داره لینکش رو برام قرار بده واقعا ممنون میشم خیلی دنبالش گشتم ولی جایی پیدا نکردم

• Like
Reactions: zack fair
خدا رو شکر مرگ Rem رو ندیدیم، لعنت به السا که با اینکه جزو قرارداد اش نیست،(اصلا
بجز سوبارو هیچکس از وجودیت Rem باخبر نیست.) ایشون رو همینطوری برای فان کشته!:|

چقدر سکانس بئاتریس و پرفورمنس صداپیشه اش محشر بود. میخواست احساسات واقعی خودش رو پنهان کنه.:((
OST جدیدی برای بئاکو ساختن محشره.

در مورد کتاب بئاتریس جالب اش اینجاست، بتلگیوس اسمی از سوبارو توی انجیل خودش نداره ولی بئاتریس میگه مال خودش داره.
که این خودش این سوال ایجاد میکنه مال بئاتریس چه فرقی با بقیه انجیل ها داره.
توی لوپ چهارم ارک دوم ، بئاتریس بعد قرارداد بستن با سوبارو، بخاطر نجات سوبارو حتی حاضر بود کتابخونه اش رو ول کنه تا از کشور فراری اش بده، با اینحال رام میگفت اگه از کتابخونه دور باشه ضعیف میشه...همین نشون میده جریان پیچیده تره.
در مورد بئاتریس و مادرش. این اولین بار نیست که بهش اشاره میشه،
اسپویل OVA Memory of Snow:

توی اون هم در مورد با رزوال در مورد مادرش حرف میزد، که بخاطر اون الکل نمیخوره.:-":-":-":-":-":-":-"

یک نکته شاید یادتون رفته باشه اینکه بئاتریس انسان نیست و مثل پاک یه Great Spirit هست، برای همین که اینقدر با پاک جور میشه. با اینحال روحی هست که شکل انسانی داره.
vlcsnap-2020-08-21-05h29m44s56.png vlcsnap-2020-08-21-05h27m54s246.png
در هر صورت خدایی بیچاره رو خیلی ناجور با کتاب زد:))
من خودم ندیدم همچین چیزی رو، ولی ملت میگن توی شات های فصل اول میشه انجیل قایم شده بئاتریس رو دید.
دیگه اگه شما هم دیدید به ما هم بگید.:D

عجب تیکه ایی سوبارو به گارفیل انداخت:))
vlcsnap-2020-08-21-05h22m13s141.png
vlcsnap-2020-08-21-05h22m26s253.png
vlcsnap-2020-08-21-05h22m36s150.png

دلیل اصلی که جریان اتفاقات تغییر کرد بخاطر این بود این دو لوپ که سوبارو مرده بود، بعد هر لوپ بوی ساتلا قوی تر میشه.
برای همین رفتار گارفیل نسبت به لوپ اول بدبینانه تر شده بود.

برای مثال در ارک دوم دور اول عمارت، REM کاری با سوبارو نداره ولی از دور های بعدیه که میکشش.
این نکته هم بگم همه کسی قابلیت حس کرد بوی ساحره رو نداره، توی ارک دوم فقط بئاتریس و رم میتونستن حسش کنن.
یک نکته هم هست خیلی وقته فرقه ساحره حرکتی انجام نمیداده.
برای همین اکثر اعضا بین همه حتی خودشون هم ناشناخته هست.

برای همین سوبارو تعجب گرد و از گارفیل این رو پرسید:
vlcsnap-2020-08-21-05h20m36s209.png

اها راستی با اینکه اکثرا متوجه نشدن، ریوزو اسم و لباس اش عوض شده!:D
vlcsnap-2020-08-21-05h25m53s79.png
vlcsnap-2020-08-21-05h21m53s160.png
الان بزرگترین ترس سوبارو کلا تغییر مکان چکپوینته، میترسه اگه چند روز یکجا بمونه تغییر پیدا کنه، برای همین توی زندان میخواست هرجور شده خودش رو بکشه.
البته برای اینکه میترسید ضربه مغزی چیزی بشه و بره توی کما، بیخیال زدن سرش به در و دیوار شده بود.
vlcsnap-2020-08-21-05h30m26s194.png
چقدر مرده اوتو:(( جریان پرت کردن سوبارو از درشکه اش رو جبران کرد:|(البته دلیلش این یکی رم رو نمیشناخت، یکهو سوبارو مثل دیوانه ها همینطوری شروع به زدن اش کردن و اینکه مه نهنگ باعث میشه اشخاص دیوانه بشن.)
vlcsnap-2020-08-21-05h31m07s107.png
اولین دوست سوبارو در این دنیا، مخصوصا وقتی اینقدر بهش خیانت شده به کسی اعتماد نداره.:((
vlcsnap-2020-08-21-05h31m34s111.png
توی فصل اول هم اوتو از این قدرت اش استفاده میکنه، که بیشتر به توانایی شنوایی اش برمیگرده، حالا در موردش توضیح نمیدم شاید انیمه جلوتر در موردش توضیح بده.

هفته دیگه هم گارفیل حیوانی قراره بیاد!
هایپ تا سقفه:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or