Straw Hat Luffy
کاربر سایت
والا من از دیدن این انیمه پشیمونم چه برسه بخوام ارزوی دنبالشو داشته باشم یکی از نچسب ترین انیمه هایی بود که دیدمArslan Senki
والا من از دیدن این انیمه پشیمونم چه برسه بخوام ارزوی دنبالشو داشته باشم یکی از نچسب ترین انیمه هایی بود که دیدمArslan Senki
چقد من حسرت این انیمه رو میخورم که تازه بعد از بهترین بخشش تموم شد ... تازه میتونست شروع دوباره ای داشته باشه اما حیف و صد حیفHunter x Hunter (شروعش خیلی بچگونه به نظر میرسه، در واقعیت از هر چی تا این جا دیدی خشن تره )
اگه اشتباه نکنم یه نفر داشت به صورت one man army زیرنویسش رو جلو میبرد که مثل همه چیزهای خوب زندگی از جمله زیرشلواری، پول توجیبی، شنبه تعطیل رسمی بعد از جمعه، تهدیگ سیبزمینی ماکارونی، رشد شاخص کل بورس، بنزین توی کارت، قرمهسبزی هفته پیش که توی یخچال مونده و جا افتاده و چیزهای خوب دیگه، انجمن AW هم تموم شد و کار نصفه موند.خب بالاخره رفتم سراغ انیمه JoJo و شروع کردم به دیدنش و تا الان 18 قسمت دیدم و اینکه تا به اینجای کار اصلا در حد انتظارم نبوده انتظار یک کار یونیک و خاص با کلی کارکتر و فایت های خفن داشتم ولی تا به اینجا اونجوری که فکر میکردم نبود
و مبارزاتش تا حدود زیادی میشه گفت رو اعصابمه سر کوچکترین حرکت کلی حرف میزنن و ادا و اطوار در میان
امیدوارم فصل های بعدی بهتر بشه...
+
این Ginga Eiyuu Densetsu 1988 چرا کامل ترجمه نشده خیلی دلم میخواست ببینمش که متاسفانه نصفه ترجمه شده
@m.a.t استکبار دونو بیا پاسخگو باش
اصلا وقتی گفت واتاشی نو نامائوا رستمو ، نزدیک بود زمین رو گاز بزنم ....رستم را یافتم
ロスタム | News | 超建国ストラテジックファンタジー「クリスタル オブ リユニオン(クリユニ)」 公式サイト
مرض گرفته ها بقیه رو مثل آدم کشیده بودن
اینم فریدون:
【お仕事】ロストクルセイド『フェリドゥーン』
اینجا دیگه به هیشکی رحم نکردن
ロストクルセイドのTwitterイラスト検索結果(古い順)。
meme یعنی چه؟؟این Uzaki-chan wa Asobitai رو کسی نگاه میکنه؟ خیلی خوبه
کلی از دختره meme ساختن اصلا خوراکشه
از اون نوعیه که هم رو اعصابه هم نمیتونی بهش نخندی
در مورد این انیمه کلیپ یا تصاویری که به طنز از موضوعی یا شخصیتی ساخته میشهmeme یعنی چه؟؟