Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت هفتم برج خدا رو دیدم. پنج دقیقه اول عالی بود. چیزی که من کل انیمه انتظارش رو داشتم، اینکه انیمه مانهوا رو به سطح بالاتری ببره. فلش بک آناک خیلی بهتر از منهوا بود. دیالوگ‌هایی که اضافه کرده بودن و صحنه‌هایی که کات کرده بودن، همه در راستای بهتر کردن روایت بودن. از اون طرف انتهای انیمه، یعنی شروع ارک Hide and seek یه فاجعه بود. اصلا حوصله ندارم در موردش حرف بزنم، به خصوص اینکه همچین فاجعه‌ای بعد از اون شروع رویایی اتفاق افتاد.

من برج خدا را از اواسط فصل اول آنگوئینگ شدم، یعنی بیشتر از نه ساله که دارم می‌خونمش و منتظرم تبدیل به انیمه بشه. با در نظر گرفتن هفت تا اپیزود اول، باید بگم کاملا از نتیجه نهایی نااُمیدم. بعد از قسمت چهارم و حذف کردن دیالوگ راک و کوتاه کردن بیش از اندازه راند سوم بازی تاج، دوباره شروع به خوندن منهوا کردم تا یه مقدار اعصابم آروم بشه. هر انیمه اقتباسی دیگه‌ای که بود، من بعد از قسمت چهارم دراپش می‌کردم. همون طور که این فصل من خیلی منتظر Arte و My Next Life as a Villaines بودم و هیچکدام رو بیشتر از یکی دو قسمت تحمل نکردم، برای اینکه اقتباس‌های بدی بودن. ولی دیگه واقعا کشش بیشتر از این رو ندارم. شاید آخر فصل که سیزده قسمت اومد، تصمیم بگیرم دوباره نگاه کنم، ولی الان بی‌خیالش می‌شم.

اگه قرار باشه پشت ساخت انیمه همچنان کرانچی رول باشه، شخصا امیدوارم فصل دوم اصلا ساخته نشه. تبدیل کردن 78 قسمت به 13 قسمت، مهم‌ترین دلیل این اتفاق‌ها هست. دلیل پشت این تصمیم رو درک نمی‌کنم. برج خدا اصلا توی ژاپن بازاری نداره که این‌ها به خاطر بخش تلویزیونی مجبور بشن حتما 13 قسمتیش کنن. توی کره جنوبی هم که پخش تلویزیونی داره، برج خدا انقدر محبوب هست که تلویزیون‌های خصوصی کره حاضر بشن نیم فصل بیخیال پخش یک شوی دلخواه بشن، ولی به جای سیزده قسمت، مثلا هیجده قسمت برج خدا رو پخش کنن. مخاطب اصلی برج خدا که توی اروپا و آمریکا هست، از سرویس‌های پخش انیمه مثل همین کرانچی رول استفاده می‌کنن. توی چنین مدیوم‌هایی واقعا تعداد قسمت اهمیت نداره.

خلاصه اینکه... انیمه برج خدا رو نبینید، برید webtoon یا منهوا رو بخونید! اصلا اقتباس خوبی نیست :(:((:((

آخرین ویرایش:
دوستان انیمه باز، من Steins;Gate رو دانلود کردم هاردساب انگلیسی داشت...
همه سایت ها نسخه هایی که گذاشتن هاردساب داره؟
واضحه که نه:دی
شما اشتباهی به کاهدون زدی. از اشتاینز گیت نسخ خیلی زیادی توی اینترنت موجوده.

سلام
من خیلی وقته که از مانگا و انیمه به دور بودم. سایت انیمه ورلد مگه دوباره باز نشده بود؟ بسته شده کلا؟ به مانگاها و انیمه هاش نمیشه دیگه دسترسی داشت؟
به انیمه و مانگا دوباره خوش اومدی:دی

دوباره باز شده بود و دوباره هم بسته شد. این که کلا بسته شده یا نه رو فکر کنم فقط خودشون می‌دونن و ما عوام الناس بی‌خبریم.
برای مانگاها و انیمه‌هاش هم می‌تونی به تلگرامشون سر بزنی. کانال دارن و گروه و اینا
کانال مانگاش اینه AWmanga

یه چندتا کمدی سیاه خوب معرفی میکنید(غیرگینتاما)
من یه مقدار اطلاعاتم قدیمی و کپک زده‌است که به بزرگی خودت ببخش

Detroit Metal City
‌Blood Lad
Yahari Ore no Seishun Rabukome wa Machigatteiru
Watashi ga Motenai no wa Dō Kangaetemo Omaera ga Warui!
Sayonara, Zetsubou-Sensei
Inferno Cop
Paranoia Agent
Welcome to the NHK

ترتیب خاصی هم نداره. هرچی یادم اومده رو نوشتم.

دوستان انیمه باز، من Steins;Gate رو دانلود کردم هاردساب انگلیسی داشت...
همه سایت ها نسخه هایی که گذاشتن هاردساب داره؟

از اینجا دانلودش کن. دو زبانه انگلیسی-ژاپنی و بصورت "سافت ساب" هست:

https://animekaizoku.com/steinsgate-9253/

اون سایت کلا برای دانلود انیمه خیلی خوبه. هم لینک مستقیم میده و هم لینک گوگل درایو و خصوصا که "فعلا" فیل.تر نیست!

چند سایت دیگه برای دانلود انیمه که آخرین موردش رو دوست خوبم m.a.t معرفی کرد بهم:

AnimeOut - Free Download of Encoded Anime Series, Movies and OVAs
Hi10 Anime | High Quality 10-bit Anime Encodes
AnimeKayo - Best Site To Download Anime Encodes, Manga & Music
Browse :: Nyaa
AT Mirror | AT Mirror

من خودم بیشتر از ترکرهای خصوصی animebytes و u2.dmhy انیمه دانلود میکنم.

شنیدم نباید گول این گوگولی بودنش رو خورد قطعا ارزش دیدن داره

Happy Tree Friends دیدی؟
همه چی اول گوگولی!!! اه و خوش و خرمه بعد به F می ره. داستان همین Made in Abyss اه.
البته ربطی به هم ندارن ولی کلی می گم رویه همونه :D

آخرین ویرایش:
کسی این سریال قدیمی رو دیده؟ فقط 20 قسمت بود؟ دانلود کامل کارتون سریال شکارچیان اژدها (Dragon Hunters) دوبله فارسی - قسمت 1
اگه قسمتای بیشتری داره لطفا لینک بذارید یا سایتی که کیفیت بالا گذاشته باشه دوبله فارسی
این سایت داشت ولی انگلیسی بوددانلود مجموعه کامل کارتون شکارچیان اژدها دوبله فارسی |

کسی این سریال قدیمی رو دیده؟ فقط 20 قسمت بود؟ دانلود کامل کارتون سریال شکارچیان اژدها (Dragon Hunters) دوبله فارسی - قسمت 1
اگه قسمتای بیشتری داره لطفا لینک بذارید یا سایتی که کیفیت بالا گذاشته باشه دوبله فارسی
این سایت داشت ولی انگلیسی بوددانلود مجموعه کامل کارتون شکارچیان اژدها دوبله فارسی |

اینجا هم هست ولی فقط قسمت های اول تا ششم اون دوبله فارسی هست:

دانلود مستقیم دوبله فارسی سریال کارتونی شکارچیان اژدها Dragon Hunters | اسکای تون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or