در واقع VN به حساب میاد. اسم کاملش Umineko When They Cry ـه و اثر بعدی همون نویسنده Higurashi هست. نسخه استیمش قدیمیه ولی یه مد هست که صدا و گرافیک نسخه PS3 و پاچینکو رو بهش اضافه میکنه. یه انیمه و مانگا هم از روش ساختن ولی انیمه اش برعکس هیگوراشی اقتباس خیلی بدی هست.
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Kaguya-sama Love is War ( فصل دومش هم در حال پخشه و مثل فصل اولش ۱۲ قسمتیه)
+
دوتا کار کمدی هم هستن که دیدنشون شدیدا واجبه :
Gintama
Great Teacher Onizuka
kono subarashii sekai ni shukufu wo
دو فصله هر کدوم ده قسمت اگه درست یادم باشه
و همچنین shinchou yuusha که بی شباهت هم نیست به konosuba و 12 قسمته اینم
سلام
Dropkick on My Devil هم هست که دوتا فصل ۱۲ قسمتی داره یه فصل ۱۲ و یه فصل ۱۱ قسمتی داره (فصل دوش چند هفته پیش کلا یهجا اومد). فقط یه تاکید خاصی رو کمدی سیاه داره که همهپسند نیست، ولی مورد داشتیم با این کار انیمهبین شده
Tower of god یا kami no tou یا حالا هر جور که صداش می کنن(آدم نمی دونه به اسم ژاپنی وفادار باشه چون انیمه ژاپنیه یا انگلیسی بگه واسه ترجمه یا کره ای به خاطر منبع اصلی به چه وضعی انداختن اینا ما رو ) رو 6 قسمتش رو یه جا دیدم و در نگاه اول جالب به نظر میومد.
فقط این شخصیت اصلی ظاهرش می خوره از این کاراکتر هایی باشه که در عین OP بودن بسیار بی خاصیته
بعد چرا اسما اینطوریه دیوانه کردن ما رو با این زیر نویس تو انیمه یه چی صدا می زنن اسمای تو زیرنویس یه چیز دیگه س
داستان هم تا 6 قسمت اخیر که به شدت گنگه و اصلا معلوم نیست کی به کیه و قضیه چیه
انیمیشن مبارزات بدک نیست ولی خب هیچی سری فیت نمی شه تو این مورد...
استیل گرافیکی انیمه هم یه طور عجیبیه حس می کنم
Tower of god یا kami no tou یا حالا هر جور که صداش می کنن(آدم نمی دونه به اسم ژاپنی وفادار باشه چون انیمه ژاپنیه یا انگلیسی بگه واسه ترجمه یا کره ای به خاطر منبع اصلی به چه وضعی انداختن اینا ما رو ) رو 6 قسمتش رو یه جا دیدم و در نگاه اول جالب به نظر میومد.
مبنا رو زیرنویس قرار بده برای اسامی .
داره از اسامی اصلی که تو مانهوا هستن و ژاپنی ها تغییرشون دادن استفاده میکنه .
من که به گوشمم عادت دادم تو همین 6 قسمت و " یورو " رو " بام " میشنوم
این 6 قسمت تا حالا فقط معرفی شخصیت بوده . حتی نمیتونم بگم شخصیت پردازیه . فقط داره معرفی میکنه و به نظر نمیاد توی این 12 قسمت بتونه به جز همین معرفی کار دیگه ای انجام بده .
فقط این شخصیت اصلی ظاهرش می خوره از این کاراکتر هایی باشه که در عین OP بودن بسیار بی خاصیته
بعد چرا اسما اینطوریه دیوانه کردن ما رو با این زیر نویس تو انیمه یه چی صدا می زنن اسمای تو زیرنویس یه چیز دیگه س
داستان هم تا 6 قسمت اخیر که به شدت گنگه و اصلا معلوم نیست کی به کیه و قضیه چیه
انیمیشن مبارزات بدک نیست ولی خب هیچی سری فیت نمی شه تو این مورد...
استیل گرافیکی انیمه هم یه طور عجیبیه حس می کنم
خب نصف فصل گذشت چه سریع
یه کم در مورد انیمه هایی که این فصل دیدم بهتره صحبت کنم
چون یه سریاشون تاخیر خوردن فکر می کردم چیزی که از این فصل باقی بمونه یه کویر درب و داغونه
But to my surprise... اتفاقا با فصل عجیب خوبی روبروییم انگار
Tower of God
انیمه تاور کلا مورد جالبیه، خیلی دوست دارم این جا یه کله در مورد خود منهوا صحبت کنم ولی چیزی که هست اینه که انیمه شدن این یکی واقعا یه رویای دووووور بود.
و حالا که اتفاق افتاده، عایا ناامید کننده است؟ نه حقیقتا ولی یه سری نکته هست
فصل اول منهوای تاور کار گنگیه حقیقتا، چه تو اتمسفر، چه تو روایت داستان و مخصوصا تو شخصیت ها و انگیزه هاشون. من دو سه بار آرک طبقه آزمون رو با پیش زمینه دونستن آرک های بعدی مثل مبارزات کارگاهی خوندم تا دستم اومد چی به چیه، کی به کیه.
تو انیمه خوشبختانه هم انیماتورها خوب فضا رو شناختن، هم طراح کاراکترها، دیزاین شخصیت ها رو خوب منتقل کردن. تو بحث Composer ها که شاهکار کردن. عجب چیزیه موسیقی این لعنتی و حتی کارگردان هم کل جریان رو خیلی خوب درک کرده و دوبلورها هم کارشون محشره تو انتقال حس کاراکترها
همه ی این ها خیلی خوب درک کردن قضیه رو منهای نویسنده بام انگار بی عرضه تر از منهواست، کون بیخودی دراماتیک تر از منهواست دوباره و راک هم Comic Relief بودنش بیشتر میزنه تو ذوق، یه سری دیالوگ های واقعا قشنگ عملا نیستن و کات شدن (یه تعداد عظیمی از دیالوگ های غیر ضروری هم پاک شدن از اون طرف البته) و اکشن کار غلیظ تره.
در کل انیمه وحشتناک خوبیه همه چیزها رو جمع کنیم، من دیگه دارم خیلی ایراد می گیرم. یه جورایی هم من هم فن های TOG خیلی حساس شدیم. اخیرا دوباره رفتم فصل اول منهوا رو خودم و HOLY SHIET... عجب آرت Ugly as Sin ـی داشته SIU اون موقع. قدر بدونید اونایی که با انیمه شروع کردن و دعا کنید موفق شه انیمه و با سرعت فصل دو رو ببینیم که یه جمعی از بهترین شخصیت های کل سری اون جا سر و کله شون پیدا میشه.
Kaguya Sama: Love is War
Season 2
چیز خاصی نیست، ادامه یکی از دوست داشتنی ترین Rom-com های چند سال اخیر.
البته یه چیز خاصی هست، به عنوان کسی که مانگا رو خونده باید بگم این لامصبا چقدر ذوق و هنر نشون دادن تو ساخت انیمه اش
اقتباس کارهای کمدی از روی مانگا به نظرم یکی از سخت ترین کارهای ممکنه تو صنعت انیمه، پانچ لاین های جوک هایی که از فرمت مانگا بهره می برن رو اگه بخوای به انیمه ترجمه کنی کافیه یه اشتباه کنی که جوک بامزه مانگا تبدیل به یه چیز اضافه و خنک تو انیمه تبدیل شه و خداااا میدونه چه قدر انیمه کمدی داغون از این لحاظ دیدم.
کاگویا نه تنها این جوری نیست بلکه به طرز عجیبی برای یه کار کمدی، کاراکتر انیمیشن هاش وحشیانه خوبن
تو همین قسمت پنجم که پخش شد موقع درد و دل کردن کاگویا با کاشیواگی، فقط وقتی کاگویا میره تو هپروت های فکری اش نگاه کنید لعنتی ها چجوری ری اکشن های کاشیواگی رو زنده از آب در آوردن. دو تا فریم هم اصولا برای همچین ری اکشن هایی جواب اند
راضیم ازشون حسابی
Kakushigoto
چی یه انیمه پدر دختری بدون رابطه های عجیب و غریب که کلی دوست داشتنی و شیرینه و کمدی اش هم واقعا خنده داره؟ داریم مگه؟
بزرگترین سورپرایز فصل برام واقعا همین کاکوشیگوتو بود. قصه یه بابائیه به نام گوتو که مانگاکای مانگاهای مستهجن ـه (با صدای کامیا هیروشی ) و ترجیح میده هر روز دوبرابر مسیر عادی اش از خونه تا استدیوش رو طی کنه تا دخترش، هیمه هیــــــــــچ جوره نفهمه باباش مانگاکائه.
ترکیب رابطه پدر فرزندی هیمه و گوتو با کمدی عجیب و سناریوهای گوتو تو استدیو و درگیری اش با ادیتور گلابی اش و با یه داستان پیش رونده واقعا جذاب و یه لایه به شدت عالی از تراژدی زیر همه چیزی که داستان پهن کرده.
از طرفی هم مانگا جدا از کمدی و داستان و همه چیزش یه تصویر حقیقتا جالب از زندگی دسته رده پایین مانگاکاها به تصویر می کشه، این که چالش های اون ها چیه و وقتی مثلا با یه چیزی مثل Bakuman مقایسه می کنید که اونم تصویر جالبی از صحنه رقابتی صنعت مانگا داشت به یه ایده قیاسی خیلی جالبی میرسید که خیلی خوبه.
Hamefura
تو نگاه اول Hamefura اصولا چیز خاصی نیست و اگه نبینید چیز خاصی رو از دست ندادید. آخرش هم همینه
ولی دو تا چیز
اول این که این انیمه/لایت ناول یکی از ببو ترین و Dense ترین و کله گلابی ترین شخصیت های چند سال اخیر رو لای انیمه ها، مخصوصا انیمه های ایسکای داره نه از اون مدل های Jerk و عوضی شون مثل کازوما و سوبارو و اون یکی انیمه دامگامی داره... نه! این رسما گلابی شیرینیه که ایسکای شده
دوم این که تصور کنید... یه ریورس هارم که نه... یه هارم که شخصیت اصلی اش self-insert نیست و شخصیت پردازی داره... قشنگ نیست؟
Hamefura قصه دختری به اسم کاتارینا کلاوس ـه که تو 6 سالگی با کله میخوره زمین و وقتی بلند میشه شخصیت اش با شخصیت یه دختر دبیرستانی (به طرز عجیبی بی نام و نشونی) کامل جایگزین میشه. کاتارینای جدید قصه ما که ظاهرا از دید بقیه از لحاظ اخلاقی متحول شده، زیاد طول نمی کشه تا بفهمه این جا دنیای موازیه و ایسکای شده چیزی که مهم تره اینه که دنیایی که بهش ایسکای شده دنیای یه بازی Otome است که تو زندگی قبلیش انجامش داده بوده (توضیح پیرامون بازی های سبک Otome: شما یه دخترید که باید مخ پسر خوشگل ها رو بزنید ) بدبختی این جاست که کاتارینا کلاوس شخصیت منفی این بازیه است و ته هر مسیر از بازی به طرز ناجوری به سزای اعمالش میرسه
حالا کاتارینای قصه ما باید یه جوری مسیر زندگی شخصیت های داستان رو تغییر بده که مطمئن شه عاشق شخصیت اصلی بازی که یه بانوی دیگه ایه نشن. و خب همون جور که گفتم شخصیت اصلی ما کاتارینا، از بس گلابیه اشتباهی زیادی مسیر داستان و شخصیت ها رو تغییر میده نتیجه اش میشه عکس زیر
اون ماریا که رتبه اوله، شخخصیت اصلی بازی ـه تو داستان... دیگه خودتون حساب کنید
در کل انیمه فان و باحالیه... ندیدین هم چیز خاصی از دست نمیدین ولی خل و چل بازی های کاتارینا باکارینا جذابیت های خودش رو داره
=====
Glepnir و Arte و BNA هم ظاهرا هستن که کارهای باحالین... ولی دیگه حسش نیست بیشتر انیمه دنبال کنم