میگم کسی میدونه اولین انیمه که توی این ASMV هست چه انیمه ایه
خودم که ندیدم ولی تو یوتیوپ نوشته Rakudai Kishi no Cavalry
Gleipnir - Episodes 1-3 سوپرایز شدید شدم! یکی از جذابترین انیمههایی هست که تا به حال دیدم. عجیب اینکه اپیزود اولش اصلأ در حد و اندازههای اپیزودهای دوم و سومش نبود. اپیزود اولش چون نمیدونستی دلیل اتفاقات عجیب و غریب و آشفتهای که توی انیمه میفته چیه، احساس میکردی چرته! به همین دلیل قسمت اولش امتیاز خیلی پایینی کسب کرد ولی هیچکس فکرش رو نمیکرد توی اپیزود دوم و سوم انیمه متحول بشه، از زمینهچینیهاش به بهترین شکل استفاده کنه و همچین فضای خارقالعادهای رو به تصویر بکشه. اون بخشی از اپیزود اول که پسره میره دختره رو از آتشسوزی خانه نجات بده یه خورده مزحک از آب در اومده بود ولی خب در اپیزود اول هم ایدههای داستانی جذابی رو شاهد بودیم خصوصأ اینکه در واقع خود دختره خانه رو به آتش کشیده بود! و از خودکشی هیچ ترسی نداشت و این رو بارها در این سه اپیزود ثابت کرد.
اینا اصلأ به کنار... عجب داستانی داره!! محشره داستانش. درسته که زیاد از انیمههای مختلف الهام گرفته ولی باور کنید هنوز هم دیدن انیمهای با این موضوع میتونه جذابیت داشته باشه. یکی از نکات جالب داستان تقابل بین شخصیت بیاحساس کلیر و شخصیت متزلزل کاگایا هست. کاگایا نمیتونه درک کنه که چرا کلیر به راحتی آدم میکشه چرا از مرگ و خودکشی هراسی نداره و از طرفی نمیتونه بپذیره که برای کشف حقایق و رسیدن به اهداف خودش مجبوره از این بدن هیولایی خودش استفاده کنه و افراد زیادی رو به قتل برسونه و بارها سعی میکنه جلوی کلیر رو بگیره و باهاش مقابله کنه. کلیر کسی هست که وارد بد هیولامانند کاگایه میشه و یک جورایی این دو نفر یکی میشن! و درون یک بدن قرار میگیرن.
این انیمه شباهتهای زیادی به انیمههای توکیو غول و اتک داره و تا حدی یکسری از ایدههاش تکراریه و یکسریهاش هم جدید و یونیک. رده سنی انیمه به نظرم سینن هست و خشونت خیلی خوبی داره. توی اپیزود دوم و سوم سکانسهای اکشن و همینطور فلشبکهای خیلی خوبی داشت. آخر اپیزود سوم یک سوپرایز ویژه هم برای مخاطب داره... در اپیزود سوم معلوم شد خواهرِ کلیر عاشق کاگایا بوده و او بوده که با آرزوش همچنین بلایی سر کاگایا آورده و کاگایه رو تبدیل به یک هیولا کرده (مثل خودش که هیولا شده بوده، میخواست عشقش هم از جنس خودش بشه و بتونه درکش کنه و اون رو اینجوری بدست بیاره!)
دلیل امتیاز پایین سایت MAL بیشتر به سکانسهای نو.دیتی انیمه (که به طور خیلی نابجا استفاده شده) و همینطور اپیزود اول سردرگمش برمیگرده و حق واقعی انیمه امتیاز بالایی هست که بهش نرسیده. بازم جا داره جذابیت داستان، پیوستگی داستان و غافلگیریهاش، طراحی کاراکترها و گرافیک بسیار بالای این انیمه رو تحسین کنم. امتیاز من به اپیزود اول: 7.5/10 امتیاز من به اپیزود دوم: 8.4/10 امتیاز من به اپیزود سوم: 8.6/10 پیشنهاد میکنم این انیمه رو از دست ندید. |
Rakudai kishi no eiyuutan هست که rakudai kishi no cavalry هم می گن...میگم کسی میدونه اولین انیمه که توی این ASMV هست چه انیمه ایه
من انیمهاش رو ندیدم و نمیتونم نظری بدم اما در این مورد که گفتی چرا مانگاش امتیاز پایینی گرفته تا حدودی میتونم حدس بزنم چرا.
واقعأ میگم این انیمهای هست که دست کم گرفته شده و حتی دلیل اینکه مانگاش امتیاز پایینی گرفته رو اصلأ متوجه نمیشم! گرافیک انیمه درجه یک هست و قطعأ یکی از نقاط قوتش هست. شاید شخصیتپردازی کاراکترها اولش عجیب و غریب به نظر برسه اما کاراکترهای خیلی جذابی در انیمه دیده میشه. دقت کنید که چقدر شخصیت کلیر (لبخندهای هیستیریک و ترسناکش رو دوست دارم) و همینطور خواهرش جذابه. کلیر روحیه جالبی داره. این انیمه نسبتأ روانشناختی هم هست! و چقدر خوب انیمه مفاهیم خودش رو با حساسیت و به تدریج به مخاطب منتقل میکنه...
Gleipnir - Episodes 1-3
سوپرایز شدید شدم! یکی از جذابترین انیمههایی هست که تا به حال دیدم. عجیب اینکه اپیزود اولش اصلأ در حد و اندازههای اپیزودهای دوم و سومش نبود.
اپیزود اولش چون نمیدونستی دلیل اتفاقات عجیب و غریب و آشفتهای که توی انیمه میفته چیه، احساس میکردی چرته! به همین دلیل قسمت اولش امتیاز خیلی پایینی کسب کرد ولی هیچکس فکرش رو نمیکرد توی اپیزود دوم و سوم انیمه متحول بشه، از زمینهچینیهاش به بهترین شکل استفاده کنه و همچین فضای خارقالعادهای رو به تصویر بکشه.
اپیزود دوم و سوم عالی بود خصوصأ در اپیزود سوم جوری انیمه خودش رو توی دلم جا کرد که میتونم با فصل اول و دوم انیمه Tokyo Ghoul مقایسهاش کنم. واقعأ میگم این انیمهای هست که دست کم گرفته شده و حتی دلیل اینکه مانگاش امتیاز پایینی گرفته رو اصلأ متوجه نمیشم! گرافیک انیمه درجه یک هست و قطعأ یکی از نقاط قوتش هست. شاید شخصیتپردازی کاراکترها اولش عجیب و غریب به نظر برسه اما کاراکترهای خیلی جذابی در انیمه دیده میشه. دقت کنید که چقدر شخصیت کلیر (لبخندهای هیستیریک و ترسناکش رو دوست دارم) و همینطور خواهرش جذابه. کلیر روحیه جالبی داره. این انیمه نسبتأ روانشناختی هم هست! و چقدر خوب انیمه مفاهیم خودش رو با حساسیت و به تدریج به مخاطب منتقل میکنه...اون بخشی از اپیزود اول که پسره میره دختره رو از آتشسوزی خانه نجات بده یه خورده مزحک از آب در اومده بود ولی خب در اپیزود اول هم ایدههای داستانی جذابی رو شاهد بودیم خصوصأ اینکه در واقع خود دختره خانه رو به آتش کشیده بود! و از خودکشی هیچ ترسی نداشت و این رو بارها در این سه اپیزود ثابت کرد.
اینا اصلأ به کنار... عجب داستانی داره!! محشره داستانش. درسته که زیاد از انیمههای مختلف الهام گرفته ولی باور کنید هنوز هم دیدن انیمهای با این موضوع میتونه جذابیت داشته باشه.
یکی از نکات جالب داستان تقابل بین شخصیت بیاحساس کلیر و شخصیت متزلزل کاگایا هست.
کاگایا نمیتونه درک کنه که چرا کلیر به راحتی آدم میکشه چرا از مرگ و خودکشی هراسی نداره و از طرفی نمیتونه بپذیره که برای کشف حقایق و رسیدن به اهداف خودش مجبوره از این بدن هیولایی خودش استفاده کنه و افراد زیادی رو به قتل برسونه و بارها سعی میکنه جلوی کلیر رو بگیره و باهاش مقابله کنه. کلیر کسی هست که وارد بد هیولامانند کاگایه میشه و یک جورایی این دو نفر یکی میشن! و درون یک بدن قرار میگیرن.
این انیمه شباهتهای زیادی به انیمههای توکیو غول و اتک داره و تا حدی یکسری از ایدههاش تکراریه و یکسریهاش هم جدید و یونیک. رده سنی انیمه به نظرم سینن هست و خشونت خیلی خوبی داره. توی اپیزود دوم و سوم سکانسهای اکشن و همینطور فلشبکهای خیلی خوبی داشت.
آخر اپیزود سوم یک سوپرایز ویژه هم برای مخاطب داره...
در اپیزود سوم معلوم شد خواهرِ کلیر عاشق کاگایا بوده و او بوده که با آرزوش همچنین بلایی سر کاگایا آورده و کاگایه رو تبدیل به یک هیولا کرده (مثل خودش که هیولا شده بوده، میخواست عشقش هم از جنس خودش بشه و بتونه درکش کنه و اون رو اینجوری بدست بیاره!)
دلیل امتیاز پایین سایت MAL بیشتر به سکانسهای نو.دیتی انیمه (که به طور خیلی نابجا استفاده شده) و همینطور اپیزود اول سردرگمش برمیگرده و حق واقعی انیمه امتیاز بالایی هست که بهش نرسیده. بازم جا داره جذابیت داستان، پیوستگی داستان و غافلگیریهاش، طراحی کاراکترها و گرافیک بسیار بالای این انیمه رو تحسین کنم.
امتیاز من به اپیزود اول: 7.5/10
امتیاز من به اپیزود دوم: 8.4/10
امتیاز من به اپیزود سوم: 8.6/10
پیشنهاد میکنم این انیمه رو از دست ندید.
با توجه به نظری که دادی میتونم اینو پیش بینی کنم که Alicization 2 بعد از دیدن برات به بهترین پارت از کل SAO تبدیل خواهد شد.خب نشستم SAO Alicization رو دیدم. راستش به غیر از فصل اول، هیچکدوم از فصل ها رو بیشتر از یکی دو قسمت ندیده بودم. این فصل رو هم اول به خاطر تعریف های زیادی که ازش شنیدم و دیگه اینکه چند سال پیش در موردش خونده بودم و به نظرم جالب اومد شروع کردم.خلاصه اینکه این فصل که آبش قطع بود، حالا تا فصل بعدی ببینیم چیکار میکنه.شروع داستان خیلی خوبه و یه دنیای مجازی جدید با پتانسیل بالا رو نشون میده که به نظر آغازگر یه داستان جذاب و متفاوت هست و البته کست فصل های قبلی هم توی داستان نیستن که خودش یه نکته خیلی مثبت به حساب میاد تا اینکه... کیریتو وارد داستان میشه و به محض اینکه دستش به شمشیر میرسه همه حریف های قدر رو مثل علف هرز از دم تیغ میگذرونه، با آرمان های آب دوغیش ملت رو به راه راست هدایت میکنه، حارم پارتیش رو گسترش میده و -با عرض معذرت- شروع میکنه به ر*** به کل هیکل انیمه. یعنی به عمرم همچین قصابی ای ندیده بودم. از بعد از ورود کیریتو به داستان، تمام شخصیت های داستان به دو دسته آدم بدها و کسانی که توی صف ایستادن تا به حرمسرای کیریتو اضافه بشن تقسیم میشن. فقط شخصیت منفی داستان یه پیش زمینه خوبی داره که اونم در عرض دو دقیقه کارش ساخته میشه. بعد یه چیز دیگه، مگه یه انیمه چند تا سوندره نیاز داره، حالا من فصل های بعدی رو نمیدونم ولی فقط خود فصل اول دو تا سوندره (آسونا و اون خواهرش بود، دختر عمه اش بود، نمیدونم چی چی کیریتو) داشت پس دیگه چه نیازی هست که یکی از شخصیت هایی که نقش مهمی داخل انیمه داره رو هم به این لیست اضافه کنن.
لعنتی این ترک unlasting با روح و روان آدم بازی میکنه.چیزی هم که تو فصل 2ـش خیلی دوسش داشتم و هر دفعه کامل گوشش میکردم...ED اون...یه اجرای عالی از LiSA
لعنتی خیلی خوبهیکی دیگه از انیمه هایی که این فصل بهش خیلی توجه نشده بنظرم BNA ـه.....
آره همین چند دیقه پیش خبرش رو خوندم.انیمه کامل شده...همین اخر شبی....قسمت 7تا12 اون یکجا امد....(مثل 6قسمت اولش از Netflix)
آره خیلی خوب بودعجب ASMV ای بودش.....
اعصابم خراب شد وقتی صدای Arimoto Kinryuu رو اول mix شنیدم....واقعاً حیف شد همچین دوبلور خوش صدایی سال پیش مُرد )":
صدای Hayami Shou با اختلاف زیاد، کاریزماتیک ترین صدای بود که توش شنیدم....
خب نشستم SAO Alicization رو دیدم. راستش به غیر از فصل اول، هیچکدوم از فصل ها رو بیشتر از یکی دو قسمت ندیده بودم. این فصل رو هم اول به خاطر تعریف های زیادی که ازش شنیدم و دیگه اینکه چند سال پیش در موردش خونده بودم و به نظرم جالب اومد شروع کردم.
خلاصه اینکه این فصل که آبش قطع بود، حالا تا فصل بعدی ببینیم چیکار میکنه.شروع داستان خیلی خوبه و یه دنیای مجازی جدید با پتانسیل بالا رو نشون میده که به نظر آغازگر یه داستان جذاب و متفاوت هست و البته کست فصل های قبلی هم توی داستان نیستن که خودش یه نکته خیلی مثبت به حساب میاد تا اینکه... کیریتو وارد داستان میشه و به محض اینکه دستش به شمشیر میرسه همه حریف های قدر رو مثل علف هرز از دم تیغ میگذرونه، با آرمان های آب دوغیش ملت رو به راه راست هدایت میکنه، حارم پارتیش رو گسترش میده و -با عرض معذرت- شروع میکنه به ر*** به کل هیکل انیمه. یعنی به عمرم همچین قصابی ای ندیده بودم. از بعد از ورود کیریتو به داستان، تمام شخصیت های داستان به دو دسته آدم بدها و کسانی که توی صف ایستادن تا به حرمسرای کیریتو اضافه بشن تقسیم میشن. فقط شخصیت منفی داستان یه پیش زمینه خوبی داره که اونم در عرض دو دقیقه کارش ساخته میشه. بعد یه چیز دیگه، مگه یه انیمه چند تا سوندره نیاز داره، حالا من فصل های بعدی رو نمیدونم ولی فقط خود فصل اول دو تا سوندره (آسونا و اون خواهرش بود، دختر عمه اش بود، نمیدونم چی چی کیریتو) داشت پس دیگه چه نیازی هست که یکی از شخصیت هایی که نقش مهمی داخل انیمه داره رو هم به این لیست اضافه کنن.
لعنتی خیلی خوبه؛ من همچنان منتظرم زیرنویس قسمت به قسمت بیاد ولی این 4 قسمت که دیدم واقعا قابل تحسین و جالب بودن.
یادم نمیاد کجا ولی یه جایی خونده بودم این انیمه قراره تاخیر بخوره و فک کنم تاخیر هم خورد. حالا نمیدونم آیا واقعا بخاطر کرونا تاخیر خورده یا برنامه اصلی شون همین جوری بوده (6 قسمت اول فک کنم یه جا اومد) ولی الان خیلی وقته که ادامه اش نیومده.
این Hayami Shou صدا پیشه کدوم کاراکتر بود؟
با توجه به نظری که دادی میتونم اینو پیش بینی کنم که Alicization 2 بعد از دیدن برات به بهترین پارت از کل SAO تبدیل خواهد شد.
منم این نقد هایی که به کل سری SAO داری رو قبول دارم البته که بخاطر حس خاطره انگیزی که این انیمه برام داره با غلظت کمتری میکوبمش ولی فارغ از تموم این چیزا که گفتی اوایل این پارت که دیدی و همچنین Alicization 2 بنظرم تونستن اندکی پاشون رو از دنیایی که از دو فصل قبلی SAO میشناسیم فراتر بزارند و مفاهیم جدیدی رو وارد این دنیا کنند.
حالا که بحث SAO شد اینو بگم که من واقعا مشکل طرفدارا رو با اواخر فصل دوم نمی فهمم و بنظرم اون چند اپیزود جزو بهترین اپیزود های کل انیمه هستند و در حالی که دارن دنیای انیمه رو گسترش میدن از جنبه ای بهش نگاه میکنند که تا بحال نگاه نشده بود.
===========================================
لعنتی این ترک unlasting با روح و روان آدم بازی میکنه.
شاید تنها ترک هایی که بتونن باهاش رقابت کنند این 3 تا اند
Tourcher by Aimer
Sincerely by TRUE
Glassy Sky by Dona Burke
فصل دومش رو خیلی وقته که میخواستم شروع کنم ولی اول باید فصل یک رو رد میکردم. خودم هم احساس میکنم فصل دوم بهتر باشهفصل دوم رو نگا کن، نمیدونم شاید بخاطر علاقه ی بیش از اندازه ای که به دوبلور آلیس (آی کایانو) دارم....شیفته ی شخصیت آلیس شدم....ولی چیزی که مشخصه، بنظرم یه وقت بزار و فصل دومش رو نگا کن.....تو فصل دومش...شخصیت آلیس برجسته تر میشه...و روند و کشش داستان بهتر میشه.
چیزی هم که تو فصل 2ـش خیلی دوسش داشتم و هر دفعه کامل گوشش میکردم...ED اون...یه اجرای عالی از LiSA
نه بازی نکردم...این کدوم بازی ـه؟راستی خلیل نمیدونم اومینکو رو بازی کردی یا نه ولی این Sayaka Ohara خیلی قشنگ صدای بیاتریس رو در آورده مخصوصاً اون تیکه هایی که کری میخونه یا خنده های مستانه میزنه، قبلاً هم صداش رو جاهای دیگه شنیده بودم ولی فکر نمیکردم همچین مهارتی هم توی اجرای صدای شخصیت های منفی داشته باشه