Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام. یه نسخه‌ی WebRip از Weathering with You اومده. خدافظ!
من یک نیم نگاه انداختم کیفیتش بدک نبود
اگه زیرنویسش بیاد با همین کیفیت WebRip 1080p می بینم...دیگه حوصله ندارم یک ماه دیگه صبر کنم:D
ایول، مام بریم دانلود پس. خوب می‌کنی، ملت اسپویل‌مون می‌کنن تا اون موقع.
----
آخ! آقا این نسخه‌ش اندازه‌ی یه مستطیل گنده، پایین جای زیرنویس‌اش، تاره و بد رو مخه :-<

آخرین ویرایش:
سلام. یه نسخه‌ی WebRip از Weathering with You اومده. خدافظ!
اگه زیرنویسش بیاد با همین کیفیت WebRip 1080p می بینم...دیگه حوصله ندارم یک ماه دیگه صبر کنم

ویرایش : منتظر بلوری بمونید:D

آخرین ویرایش:
سلام همگی
دیدم چند وقته اینجا سوت و کوره گفتم یه پست بزارم بلکه دوباره رفقا بیان و یه تبادل نظر با هم داشته باشیم.
دیگه هر چی به ذهنم بیاد میزارم تو پست؛ اول میخوام از انیمه هایی که این چند وقت تموم کردم شروع کنم.

فصل دوم هم همون راه فصل یک رو در پیش گرفته و اتفاقا بنظرم بهتر از فصل 1 بود بهتر بودن از این نظر که فصل اول تا حدی به آشنایی ما با شخصیت ها و احساس صمیمیت پیدا کردن با اونا و فضای آکادمی میگذره ولی تایم فصل دوم کاملا به پیشامد ها و داستان ها میپردازه و از نظر رشد شخصیتی هم ما شاهد پیشرفت هایی در شخصیت هاچیکن و ارتباطش با اطرافیانش هستیم.
اون نوع از مواجه با واقعیت که ما در فصل اول سر قضیه اون خوکه باهاش مواجه شدیم در این فصل هم ادامه پیدا کرد. قضیه مسابقه اسب سواری، جشنواره، احساساتش نسبت به میکاگه و همچنین قضیه برشکستگی خانواده کومابا و رابطه اش با پدرش همگی از نقاط عطف این فصل بودن که دیدنش رو لذت بخش تر کردن.

فصل دوم سانگاتسو هم مثل انیمه گین بنظرم بخاطر گستردگی و وسعتی که توی پرداختن به قضایا داریم نسبت به فصل اولش پخته تر و مفهومی تر میشه.
این فصل هم مثل فصل قبلی داستانش درباره خود زندگی ـه، روزمرگی و چالش ها و همچنین آدم های مختلف که باهاشون زندگی میکنی و روشون تاثیر میگذاری و روت تاثیر میزارن.
داستان این انیمه دیدی منطقی و پر از انرژی و امید به زندگی داره که با تجربیات و پختگی پیری و شور و نشاط جوانی همراه شده.
"تقابل پیری و جوانی" بیشتر از اینکه همچین چیزی رو در انیمه شاهد باشیم ما شاهد یک نوع همبستگی و اتحاد بین نسل ها برای لذت بردن از زندگی و غلبه بر مشکلات پیش آمده هستیم.
میتونم بگم بهترین و منطقی ترین پرداخت نسبت به قضیه قلدری کردن در مدرسه رو در بین تمام آثاری که دیدم این انیمه داشت.

بسیار از دیدنش لذت بردم.
این حسی که الان نسبت به اساگی دارم به حسی که بعد از دیدن Barakamon داشتم خیلی نزدیکه گرچه اوساگی نوع متفاوت و بسیار گسترده تری از روابط بین کودکان و بزرگسالان رو به نمایش گذاشت. شاید بتونم مانگا یوتسوبا رو از این نظر بسیار شبیه به اوساگی بدونم گرچه اوساگی از پختگی بیشتری برخورداره و اون نوع پرداخت نسبت حس والدی و فرزندی که در اوساگی دیدم برام یه حس بی نظیر بود که تا بحال در هیچ انیمه ای تجربه اش رو نداشتم.
در اوساگی گذر لحظات و دقایق تو رو درگیر احساساتی میکنه که شاید از یاد برده باشی یا حتی تجربه نکرده باشی احساساتی بسیار فوق العاده که شاید از معصومیت کودکی رین یا تلاش ها و سرسختی دایکیچی سرچشمه میگیره.
نوعی از لطافت و مهربانی در رابطه بین کودکان و بزرگسالان که شامل دغدغه های ریز و درشت و صحبت های عادی و روزمره بین اونا میشه و همچنین رابطه ای که بین بزرگسالان با نقش های مشابه هم شکل میگیره و اون حس همدردی و درک متقابل نسبت به هم؛ همه اینا مسائلی هستند که دیدن این انیمه رو لذت بخش میکنند.

خب دو نکته جالب وان پیسی بگم که ممکنه براتون جالب باشه
قبلا در مورد اینکه کشور وانو در واقع اقتباسی از ژاپن دوره سنگوکو هست یه بحثی داشتیم حالا میخوام یه شخصیت تاریخی و همچنین یه واقعه تاریخی رو برای تطابق بیارم که البته یکی از دوستان و فن های وان پیسی سفت و سخت زحمت درآوردنش رو کشیده.

شخصیت کانجورو:

Yamada Emosaku was a Japanese Christian, and a prominent figure in the Shimabara Rebellion. Though a member of the Christian rebel group, he worked as an informant for the Tokugawa shogunate, betraying his fellow rebels; following the Tokugawa victory, his life was spared as a result
Emosaku is also known as a painter, trained by European missionaries. When the rebellion broke out, he is said to have hidden pigments and other painting materials, along with a number of incomplete or completed paintings, in a safe place in the mountains. Though his paintings at this time presumably included European and/or Christian subjects, following the defeat of the Shimabara Rebellion, he turned to producing images of Buddhist subjects, including those of Zen patriarchs, albeit still in European styles​

نبرد اونیگاشیما:

The 1555 Battle of Miyajima (厳島合戦, Itsukushima Kassen) was the only battle to be fought on the sacred island of Miyajima.
The Battle of Miyajima was the turning point in a campaign for control of the Ōuchi clan and of Aki Province, a strategically important province for establishing control of western Honshu. It was an important step for the Mōri clan in taking the foremost position in western Japan
Miyao Castle
was built on a hill near Itsukushima Shrine and facing the mainland, making it a visible and tempting target. Sue commandeered a fleet of merchant vessels and prepared the troops of the Ōuchi clan to cross the channel. In the early hours of 15 October, Sue attacked Miyao Castle in an amphibious frontal assault.[2] Meanwhile, Mōri took advantage of his absence to seize Sakurao Castle, Sue's castle on the mainland.[3]
With an embarkation point secured, Mōri Motonari continued with his elaborate plan. He had enlisted the aid of local pirates who agreed to transport his troops to Miyajima.[2] The fleet carrying the Mōri forces set out in a driving thunderstorm. Their approach thus obscured, Motonari and two of his sons, Kikkawa Motoharu and Mōri Takamoto, landed on the east side of the island, to the rear of the Sue force.[2] Meanwhile, Motonari's third son, Kobayakawa Takakage, sailed straight toward Miyao Castle in a feint,[3] then retreated so he could be in a position to return the following day, his attack synchronized with the overland assault.[2] At dawn, Takakage and his 1,500 troops landed before the small fortress, and the sound of shell trumpets signalled that all units were in position and the attack commenced. As Takakage's force rushed the front gate of Miyao Castle, Mōri and his troops hit the Ōuchi position from behind. Caught completely by surprise, many of the Ōuchi troops scattered in disarray. Hundreds tried to swim to the mainland and drowned in the attempt. Many more saw that defeat was inevitable and committed seppuku.[2] By 18 October 1555, resistance had ended at a cost of about 4,700 dead among the Ōuchi army.[4] Sue Harukata escaped from the confines of Miyao Castle, but when he saw that escape from the island was not possible, he also committed suicide by seppuku.[1][5]
ایول، مام بریم دانلود پس. خوب می‌کنی، ملت اسپویل‌مون می‌کنن تا اون موقع.
اونوقت تکلیف من که با نسخه پرده ای 6 ماه پیش خودم رو اسپویل کردم چیه :))
سر کیمی نو ناوا هم همین طور شد اتفاقا یادمه شیراز بودیم با گوشی قبلیم که صفحه اش نصف گوشی الانمه کیفیت پرده نشستم دیدم

البته نه اون موقع از کیمی نو چیزی فهمیدم و نه 6 ماه پیش از این چیزی فهمیدم ولی در کل خود اسپویل گری خیلی حال میده:Gunner:

اگه زیرنویسش بیاد با همین کیفیت WebRip 1080p می بینم...دیگه حوصله ندارم یک ماه دیگه صبر کنم

ویرایش : منتظر بلوری بمونید:D
تو کامنت ها گفته بودن هارد ساب داره، ماتش کردن؛ اگه اینجوری باشه که من بازم صبر میکنم.

آخرین ویرایش:
همه این جا اکثرا یه سری Hidden Gem داریم که به نظرمون اون قدر که باید و شاید مورد لطف قرار نگرفتن
حقیقتا این Hidden Gem ها در دو دسته قرار می گیرن

دسته اول اونایی اند که رسما هیچ کی ندیدتشون، ولی اونایی که دیدن از حیث نمره و تعریف واسش کم نذاشتن مثل سری Shouwa Genkaku Rakugou Shinguku یا Chihayafuru و سری Aria
دسته دوم اونایی اند که نه زیاد دیده شدند اما نمره شون اون قدر بالا نیست که یا به شرایط پخش شون برمیگرده یا جو دور انیمه و سوءتفاهماتی که پیش میاد واسش. این آدم به آدم فرق می کنه. من خودم به طور مثال Amagi Brilliant Park و The Wind Rises رو از این قبیل Hidden Gem ها میدونم
تازه من خیلی دست نمی کنم چیزی از زیر خاک بکشم بیرون... مطمئنا رفقایی که دست به آب و جارو اند با جواهرات ارزشمند بیشتری و نایاب تری آشنا هستند :دی

آه و دسته سوم رو داریم! جایی که همه چیز مهیاست تا یه سری هم از لحاظ کیفی زبونزد بشه هم از لحاظ تجاری، اما نه این میشه نه اون و کلا با سر میخوره زمین و هیچ کس در موردش صحبت نمی کنه
بهتره در مورد Flip Flappers دیگه صحبتم رو ادامه بدم :دی به نظرم تا این جا مقدمه به اندازه کافی بود :دی

138887

قصه خیلی سادست، کوکونا،(مو آبیه تو عکس بالا) تیپیکال دختر دبیرستانی که میتونید تخیل کنید تو یکی از روزهای خسته کننده دیگش با یه دختر عجیب و غریب و بی آروم و قرار به اسم پاپیکا (مو قرمزه تو عکس بالا) روبرو میشه به صورت اتفاقی. پاپیکا که انگار نیمه خودشو پیدا کرده باشه دست کوکونا رو میگیره و (آه از این جا تخیلی میشه :دی) میبرتش تو Pure Illusion. یه بعد غیر حقیقی که از قوانین خودش تبعیت می کنه و پاپیکا میتونه با کوکونا واردشون بشه.

کوکونا به پاپیکا میگه اگه بتونن از این Pure Illusion ها یه سری قطعه خاص به نام قطعه آمورفوس رو جمع کنن می تونن هر آرزویی که میخوان رو برآورده کنن و ازش میخواد بهش کمک کنه و مابقی ماجرا پیرامون اینه که چطور پاپیکا و کوکونا طی سناریوهای مختلف وارد Pure illusion های مختلف میشن و قطعات آمورفوس شو پیدا می کنن به آرزوشون میرسن یا اصولا باید این جوری پیش می رفت، چون کلا جریان با چیزی که تو ذهنتونه فرق می کنه

انیمه اساسا یه کار ماهو شوجوئه با یه تن فضای فانتزی و از این لحاظ خیلی به فضای کلاسیک کارهای ماهو شوجو نزدیک تره تا چیزی که مادوکا سوق داد سبک رو به جهت خودش
و مشکل همین جاست :|

انیمیشن ها، موسیقی، داستان کامل، طراحی شخصیت ها و کارگردانی کار واقعا از اون مدلای High Production Value ـه
مخصوصا انیمیشن ها و طراحی ها. واقعا عجیبه این قدر کم دیده شده
به غیر از اون داستان هم به نظرم از اپیزود 6 کم کم از حالت اپیزودیکش در میاد و همه ابهاماتش رو دونه دونه برطرف می کنه و واقعا تو 13 قسمت پرونده خودشو به بهترین نحو ممکن می بنده

یه خوبی دیگه هم که فلیپ فلپر داره اینه که تو 13 قسمت اش جدا از داستان کامل اش اون پیام داستانی نهایی شم واقعا میرسونه

کلا کم پیش میاد انیمه های 13 قسمتی این قدر با سر و ته و تمیز از آب دربیان و این این جوری از آب دراومده و واقعا هیچ کس نه توفصلی که اومد اون چنان در موردش حرف زد نه طی زمان شناخته شد :(

اونوقت تکلیف من که با نسخه پرده ای 6 ماه پیش خودم رو اسپویل کردم چیه :))
سر کیمی نو ناوا هم همین طور شد اتفاقا یادمه شیراز بودیم با گوشی قبلیم که صفحه اش نصف گوشی الانمه کیفیت پرده نشستم دیدم

البته نه اون موقع از کیمی نو چیزی فهمیدم و نه 6 ماه پیش از این چیزی فهمیدم ولی در کل خود اسپویل گری خیلی حال میده
نه دادا اون اسپویل حساب نمی‌شه! جلوگیری از لو رفتن داستان به هر قیمتیه که مستحب و بلکه گاهی واجب هم هست :D
آخ آره، یه بار Kimi no Na wa کیفیت پرده رو دیدیم، یه بار بلوری، یه بار بلوری با دوبله (نیاین برام! دوبله‌ش واقعا خوب بود) واقعا هم نمی‌شد چیزی فهمید با اون رزولوشن و کیفیت خسته‌ی نسخه‌ی اولی. اون مورد ولی حال نمی‌ده ها! نفرین ابدی رو به جون خریدنه :D (ا خب انگار اشتباه خوندم و اون «خود» رو از قلم انداختم! بله که حال می‌ده!)
-----
یه فروند AMV پرانرژی، شلوغ-پلوغ و شونن-طور به پیوست تقدیم می‌شه. امید است که مقبول افتد.
پ.ن ۱: ولوم‌تون بالا نباشه، چون از همون اول یهویی شروع می‌شه.
پ.ن ۲: موسیقیش مال سری Xrd بازی Guilty Gear ئه.

همه این جا اکثرا یه سری Hidden Gem داریم که به نظرمون اون قدر که باید و شاید مورد لطف قرار نگرفتن
حقیقتا این Hidden Gem ها در دو دسته قرار می گیرن

دسته اول اونایی اند که رسما هیچ کی ندیدتشون، ولی اونایی که دیدن از حیث نمره و تعریف واسش کم نذاشتن مثل سری Shouwa Genkaku Rakugou Shinguku یا Chihayafuru و سری Aria
دسته دوم اونایی اند که نه زیاد دیده شدند اما نمره شون اون قدر بالا نیست که یا به شرایط پخش شون برمیگرده یا جو دور انیمه و سوءتفاهماتی که پیش میاد واسش. این آدم به آدم فرق می کنه. من خودم به طور مثال Amagi Brilliant Park و The Wind Rises رو از این قبیل Hidden Gem ها میدونم
تازه من خیلی دست نمی کنم چیزی از زیر خاک بکشم بیرون... مطمئنا رفقایی که دست به آب و جارو اند با جواهرات ارزشمند بیشتری و نایاب تری آشنا هستند :D

آه و دسته سوم رو داریم! جایی که همه چیز مهیاست تا یه سری هم از لحاظ کیفی زبونزد بشه هم از لحاظ تجاری، اما نه این میشه نه اون و کلا با سر میخوره زمین و هیچ کس در موردش صحبت نمی کنه
بهتره در مورد Flip Flappers دیگه صحبتم رو ادامه بدم :D به نظرم تا این جا مقدمه به اندازه کافی بود :D

View attachment 138887

قصه خیلی سادست، کوکونا،(مو آبیه تو عکس بالا) تیپیکال دختر دبیرستانی که میتونید تخیل کنید تو یکی از روزهای خسته کننده دیگش با یه دختر عجیب و غریب و بی آروم و قرار به اسم پاپیکا (مو قرمزه تو عکس بالا) روبرو میشه به صورت اتفاقی. پاپیکا که انگار نیمه خودشو پیدا کرده باشه دست کوکونا رو میگیره و (آه از این جا تخیلی میشه :D) میبرتش تو Pure Illusion. یه بعد غیر حقیقی که از قوانین خودش تبعیت می کنه و پاپیکا میتونه با کوکونا واردشون بشه.

کوکونا به پاپیکا میگه اگه بتونن از این Pure Illusion ها یه سری قطعه خاص به نام قطعه آمورفوس رو جمع کنن می تونن هر آرزویی که میخوان رو برآورده کنن و ازش میخواد بهش کمک کنه و مابقی ماجرا پیرامون اینه که چطور پاپیکا و کوکونا طی سناریوهای مختلف وارد Pure illusion های مختلف میشن و قطعات آمورفوس شو پیدا می کنن به آرزوشون میرسن یا اصولا باید این جوری پیش می رفت، چون کلا جریان با چیزی که تو ذهنتونه فرق می کنه

انیمه اساسا یه کار ماهو شوجوئه با یه تن فضای فانتزی و از این لحاظ خیلی به فضای کلاسیک کارهای ماهو شوجو نزدیک تره تا چیزی که مادوکا سوق داد سبک رو به جهت خودش
و مشکل همین جاست :|

انیمیشن ها، موسیقی، داستان کامل، طراحی شخصیت ها و کارگردانی کار واقعا از اون مدلای High Production Value ـه
مخصوصا انیمیشن ها و طراحی ها. واقعا عجیبه این قدر کم دیده شده
به غیر از اون داستان هم به نظرم از اپیزود 6 کم کم از حالت اپیزودیکش در میاد و همه ابهاماتش رو دونه دونه برطرف می کنه و واقعا تو 13 قسمت پرونده خودشو به بهترین نحو ممکن می بنده

یه خوبی دیگه هم که فلیپ فلپر داره اینه که تو 13 قسمت اش جدا از داستان کامل اش اون پیام داستانی نهایی شم واقعا میرسونه

کلا کم پیش میاد انیمه های 13 قسمتی این قدر با سر و ته و تمیز از آب دربیان و این این جوری از آب دراومده و واقعا هیچ کس نه توفصلی که اومد اون چنان در موردش حرف زد نه طی زمان شناخته شد :(
یه خاطره محوی دارم که یه قسمت ازش دیدم و حسم این بود که به زبان امروزی از این چیزاست که منحرفان تتلو مانند ممکنه ازش خوششون بیاد:دی
البته که الان خیلی از اون موقع گذشته و برای تغییر نظر دیره.

حالا که این رو گفتی، به نظر من یکی از انیمه‌های خوب و کلاسیکی که هیچ کس ندید و اونایی هم که دیدن تحویلش نگرفتن Last Exile ـه:>
میگم کسی که مانگا کیمتسو رو آنگوپینگ هست لطفا جواب بده.
چپتر بعدی که قراره بیاد چپتر آخر آرکه یا چپتر پایانی مانگاست؟
یک یا دو قسمت مونده و احتمال یک قسمت بیشتره.

وان‌پیس پره از این رفرنس‌های فولکلور یا دنیا واقعی. به شرط اینکه حوصله داشته باشی بری دنبالشون.:D @sajjadBOX

مثلا اینجا که یکی به موموتارو اشاره می‌کنه. واکنش‌ اودا عالیه.:)) One Piece v76-148.jpg

لوفی، جلد ۸۰:-" One Piece - c800 (v80) - p100 [Digital] [LuCaZ].jpg
One Piece - c798 (v80) - p064 [Digital] [LuCaZ].jpg

آقا چی بود این اونیگاشیما! چه عظمتی داشت!:| گرچه احتمالا در ادامه آب بره مثل همه موراد گذشته وان پیس.:D هنوز که هنوزه دارن ترول میکنن اون قضیه شمشیر اودن و تغییر سایزش بعد که دادنش زورو.

stray dogs رو ۷ قسمت دیدم و خواستم دراپ کنم که اصرار دوستان مبنی بر اینکه فصل دوم بهتر میشه باعث شد فعلا بذارم آنهولد.:-?

آخرین ویرایش:
وان‌پیس پره از این رفرنس‌های فولکلور یا دنیا واقعی. به شرط اینکه حوصله داشته باشی بری دنبالشون.:D @sajjadBOX

مثلا اینجا که یکی به موموتارو اشاره می‌کنه. واکنش‌ اودا عالیه.:))View attachment 138984

آقا چی بود این اونیگاشیما! :)) چه عظمتی داشت!:| گرچه احتمالا در ادامه آب بره مثل همه موراد گذشته وان پیس.:D هنوز که هنوزه دارن ترول میکنن اون قضیه شمشیر اودن و تغییر سایزش بعد که دادنش زورو.

stray dogs رو ۷ قسمت دیدم و خواستم دراپ کنم که اصرار دوستان مبنی بر اینکه فصل دوم بهتر میشه باعث شد فعلا بذارم آنهولد.:-?
ادامه بده! فصل دوم عالیه! >:)

اهم... :-"
اول اینکه kaguya-sama همینطور پیش بره تبدیل میشه به یکی از بهترین انیمه های کمدی/ rom com که تا حالا دیدم...

Tower of god خوب داره پیش میره و شخصیت های جالبی داره ولی در کل به نظرم یه کار معمولی-خوب هست :-"

Yesterday wo utatte سورپرایز فصل بوده برام تا اینجا، بیشتر بخاطر اینکه با شخصیت اصلی خیلی خیلی زیاد همزاد پنداری میکنم و میفهمم چی میکشه :( :D
از اون انیمه هایی هست که ادم ساکت و تنها به همراه ~o) باید بشینه ببینه و بعد از دیدن هر اپیزود به زندگی خودش فکر کنه :-"
+
هنوز کسی هست اینو ببینه؟! :D
139108

من هنوز تو شوکم که مانگا و داستان چقدر افت کردن، از یه کار خیلی خوش ساخت رسید به اشغال به تمام معنا :|
+
Demon slayer/Kimetsu هم در شرف تموم شدن هست (مانگا) و واقعا هیچ احساسی نسبت بهش ندارم :-??کلا به نظرم این مانگا هم افت کیفی داشت...
+
مانگا boku no hero همچنان عالی پیش میره، فقط بالان برای هر قسمت باید 2 هفته صبر کنیم که یکم سخته :-w

بالاخره مانگا ناناتسو رو تموم کردم

من مانگا رو از ادامه فصل 3 خوندم. غافلگیری که گوثر برامون داشت و قدرت بان رو خیلی دوست داشتم همینطور کاری که بان برای الین کرد واقعا پایان مناسبی برای قدرت جاودان بودنش بود.
در مورد اسکانور باید بگم که واقعا شخصیتش جای خودش رو توی دلم باز کرد و به لیست فیوریت هام اضافه شد. بعد از پخش فصل 4 منتظر ASMV های داغون کننده و خفن از داستان زندگیش می مونم.
در مورد پادشاه شیاطین خب بنظرم این شیفیت پادشاه شیاطین از ملیوداس به زلدریس زیاد جالب نبود؛ منظورم از نظر اینه که یه حس تکراری بدی بهم دست داد گرچه که فقط اولش اینطوری بود وگرنه نتیجه اش که پرداختن به رابطه بین دو برادر و فایت خفن پایانی و صد البته خداحافظی شکوهمند اسکانور بود رو خیلی دوست داشتم.
ازونجا که داستان رو من تا قبل از جلد 33 بصورت انیمه و فصل به فصل دیدم اینجور بنظرم میاد که هر فصل انگار نویسنده یه دفعه بصورت فزاینده ای سطح قدرت ها رو افزایش میده مثل یه دایره بزرگ تر که ناگهان بر دایره قبلی محیط میشه.
در مورد پایانبندی مانگا، دنیای فانتزی ای که مانگاکا خلق کرده به نهایت خودش میرسه، اوج میگیره و در خودش فرو میره و تنها چیزی که باقی میمونه آرامش و زندگی سرشار از مهربانی و خوشی کاراکتر هاییه که اینهمه دهنشون توی این 1 سال سرویس شده. البته اون توهمی که توی فایت پایانی سراغ میلوداس میاد واقعا وحشتناک بود. درسته که در نهایت قراره همون اتفاق بیوفته ولی اینکه یکدفعه ای ما شاهد همچین پایانی باشیم، حس خیلی بدی داره که اینطور پایان عشق بین ملیوداس و الیزابت رو تصور کنیم. ناناتسو هم تقریبا همون مدل پایانبندی توکیو غول رو داشت. خیلی دلم میخواد پایان برزرگ رو ببینم که آیا اونم میخواد از این مدلا بشه یا دارک بودنش رو تا پایان حفظ میکنه. (البته بشرط حیات)

میگم کسی میدونه اولین انیمه که توی این ASMV هست چه انیمه ایه :-?

بنظر منم بهتر میشه و خیلی هم بهتر میشه گرچه من همون فصل اولش رو هم خیلی دوست داشتم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or