mehdiek
کاربر سایت
The Promised Neverland هم تا ژانویه ۲۰۲۱ تاخیر خورد
ایول، مام بریم دانلود پس. خوب میکنی، ملت اسپویلمون میکنن تا اون موقع.من یک نیم نگاه انداختم کیفیتش بدک نبود
اگه زیرنویسش بیاد با همین کیفیت WebRip 1080p می بینم...دیگه حوصله ندارم یک ماه دیگه صبر کنم
من یک نیم نگاه انداختم کیفیتش بدک نبودسلام. یه نسخهی WebRip از Weathering with You اومده. خدافظ!
اونوقت تکلیف من که با نسخه پرده ای 6 ماه پیش خودم رو اسپویل کردم چیهایول، مام بریم دانلود پس. خوب میکنی، ملت اسپویلمون میکنن تا اون موقع.
تو کامنت ها گفته بودن هارد ساب داره، ماتش کردن؛ اگه اینجوری باشه که من بازم صبر میکنم.من یک نیم نگاه انداختم کیفیتش بدک نبود
اگه زیرنویسش بیاد با همین کیفیت WebRip 1080p می بینم...دیگه حوصله ندارم یک ماه دیگه صبر کنم
ویرایش : منتظر بلوری بمونید
نه دادا اون اسپویل حساب نمیشه! جلوگیری از لو رفتن داستان به هر قیمتیه که مستحب و بلکه گاهی واجب هم هستاونوقت تکلیف من که با نسخه پرده ای 6 ماه پیش خودم رو اسپویل کردم چیه
سر کیمی نو ناوا هم همین طور شد اتفاقا یادمه شیراز بودیم با گوشی قبلیم که صفحه اش نصف گوشی الانمه کیفیت پرده نشستم دیدم
البته نه اون موقع از کیمی نو چیزی فهمیدم و نه 6 ماه پیش از این چیزی فهمیدم ولی در کل خود اسپویل گری خیلی حال میده
یه خاطره محوی دارم که یه قسمت ازش دیدم و حسم این بود که به زبان امروزی از این چیزاست که منحرفان تتلو مانند ممکنه ازش خوششون بیادهمه این جا اکثرا یه سری Hidden Gem داریم که به نظرمون اون قدر که باید و شاید مورد لطف قرار نگرفتن
حقیقتا این Hidden Gem ها در دو دسته قرار می گیرن
دسته اول اونایی اند که رسما هیچ کی ندیدتشون، ولی اونایی که دیدن از حیث نمره و تعریف واسش کم نذاشتن مثل سری Shouwa Genkaku Rakugou Shinguku یا Chihayafuru و سری Aria
دسته دوم اونایی اند که نه زیاد دیده شدند اما نمره شون اون قدر بالا نیست که یا به شرایط پخش شون برمیگرده یا جو دور انیمه و سوءتفاهماتی که پیش میاد واسش. این آدم به آدم فرق می کنه. من خودم به طور مثال Amagi Brilliant Park و The Wind Rises رو از این قبیل Hidden Gem ها میدونم
تازه من خیلی دست نمی کنم چیزی از زیر خاک بکشم بیرون... مطمئنا رفقایی که دست به آب و جارو اند با جواهرات ارزشمند بیشتری و نایاب تری آشنا هستند
آه و دسته سوم رو داریم! جایی که همه چیز مهیاست تا یه سری هم از لحاظ کیفی زبونزد بشه هم از لحاظ تجاری، اما نه این میشه نه اون و کلا با سر میخوره زمین و هیچ کس در موردش صحبت نمی کنه
بهتره در مورد Flip Flappers دیگه صحبتم رو ادامه بدم به نظرم تا این جا مقدمه به اندازه کافی بود
View attachment 138887
قصه خیلی سادست، کوکونا،(مو آبیه تو عکس بالا) تیپیکال دختر دبیرستانی که میتونید تخیل کنید تو یکی از روزهای خسته کننده دیگش با یه دختر عجیب و غریب و بی آروم و قرار به اسم پاپیکا (مو قرمزه تو عکس بالا) روبرو میشه به صورت اتفاقی. پاپیکا که انگار نیمه خودشو پیدا کرده باشه دست کوکونا رو میگیره و (آه از این جا تخیلی میشه ) میبرتش تو Pure Illusion. یه بعد غیر حقیقی که از قوانین خودش تبعیت می کنه و پاپیکا میتونه با کوکونا واردشون بشه.
کوکونا به پاپیکا میگه اگه بتونن از این Pure Illusion ها یه سری قطعه خاص به نام قطعه آمورفوس رو جمع کنن می تونن هر آرزویی که میخوان رو برآورده کنن و ازش میخواد بهش کمک کنه و مابقی ماجرا پیرامون اینه که چطور پاپیکا و کوکونا طی سناریوهای مختلف وارد Pure illusion های مختلف میشن و قطعات آمورفوس شو پیدا می کنن به آرزوشون میرسن یا اصولا باید این جوری پیش می رفت، چون کلا جریان با چیزی که تو ذهنتونه فرق می کنه
انیمه اساسا یه کار ماهو شوجوئه با یه تن فضای فانتزی و از این لحاظ خیلی به فضای کلاسیک کارهای ماهو شوجو نزدیک تره تا چیزی که مادوکا سوق داد سبک رو به جهت خودش
و مشکل همین جاست
انیمیشن ها، موسیقی، داستان کامل، طراحی شخصیت ها و کارگردانی کار واقعا از اون مدلای High Production Value ـه
مخصوصا انیمیشن ها و طراحی ها. واقعا عجیبه این قدر کم دیده شده
به غیر از اون داستان هم به نظرم از اپیزود 6 کم کم از حالت اپیزودیکش در میاد و همه ابهاماتش رو دونه دونه برطرف می کنه و واقعا تو 13 قسمت پرونده خودشو به بهترین نحو ممکن می بنده
یه خوبی دیگه هم که فلیپ فلپر داره اینه که تو 13 قسمت اش جدا از داستان کامل اش اون پیام داستانی نهایی شم واقعا میرسونه
کلا کم پیش میاد انیمه های 13 قسمتی این قدر با سر و ته و تمیز از آب دربیان و این این جوری از آب دراومده و واقعا هیچ کس نه توفصلی که اومد اون چنان در موردش حرف زد نه طی زمان شناخته شد
یک یا دو قسمت مونده و احتمال یک قسمت بیشتره.میگم کسی که مانگا کیمتسو رو آنگوپینگ هست لطفا جواب بده.
چپتر بعدی که قراره بیاد چپتر آخر آرکه یا چپتر پایانی مانگاست؟
دراپش کن خلاصstray dogs رو ۷ قسمت دیدم و خواستم دراپ کنم که اصرار دوستان مبنی بر اینکه فصل دوم بهتر میشه باعث شد فعلا بذارم آنهولد
ادامه بده! فصل دوم عالیه!وانپیس پره از این رفرنسهای فولکلور یا دنیا واقعی. به شرط اینکه حوصله داشته باشی بری دنبالشون. @sajjadBOX
مثلا اینجا که یکی به موموتارو اشاره میکنه. واکنش اودا عالیه.View attachment 138984
آقا چی بود این اونیگاشیما! چه عظمتی داشت! گرچه احتمالا در ادامه آب بره مثل همه موراد گذشته وان پیس. هنوز که هنوزه دارن ترول میکنن اون قضیه شمشیر اودن و تغییر سایزش بعد که دادنش زورو.
stray dogs رو ۷ قسمت دیدم و خواستم دراپ کنم که اصرار دوستان مبنی بر اینکه فصل دوم بهتر میشه باعث شد فعلا بذارم آنهولد.
بنظر منم بهتر میشه و خیلی هم بهتر میشه گرچه من همون فصل اولش رو هم خیلی دوست داشتمstray dogs رو ۷ قسمت دیدم و خواستم دراپ کنم که اصرار دوستان مبنی بر اینکه فصل دوم بهتر میشه باعث شد فعلا بذارم آنهولد.