کسی میدونه چجوری میشه قطعه های کوتو که تو انیمه میزدن(بدون صدای دوبلورها) دانلود کرد؟
باید یه خورده وقت بزاری و گوگل کنی یا توی youtube بگردی...
این اجرای ترک Tenkyuu هستش که تو فینال فصل 2 میزنن.....رو برات آپلودش کردم
Kono Oto Tomare - Tenkyuu
کسی میدونه چجوری میشه قطعه های کوتو که تو انیمه میزدن(بدون صدای دوبلورها) دانلود کرد؟
خدا بیامرزتش، یکی از اون صداهای خاص رو داشتدوبلور معروف آقای Keiji Fujiwara بر اثر سرطان در سن 55 سالگی درگذشت. View attachment 137466
برای دیدن Berserk: The Golden Age Arc III - The Advent باید انیمه سریالی یا سینمایی خاصی رو قبلش دید یا مستقیم میشه رفت سراغش؟
یه سرچ زدم تو همون اپی که این رو پیدا کردم و دیدم اون دو تا فیلم قبلی رو هم داره به علاوه یه انیمه سریالی برای سال 2016 ، اون انیمه سریالی رو که لازم نیست ببینم؟آره این یه سه گانه است و تو الان داری مستقیم میری سراغ فیلم سومش.
دو تا فیلم قبلیش رو پیدا کن چون بدون اون ها هیچی از این یکی نمی فهمی
اصلا فکر کن اون انیمه سریالی 2016 وجود ندارهیه سرچ زدم تو همون اپی که این رو پیدا کردم و دیدم اون دو تا فیلم قبلی رو هم داره به علاوه یه انیمه سریالی برای سال 2016 ، اون انیمه سریالی رو که لازم نیست ببینم؟
یعنی کیفیتش در حد فیت/ استی نایت داغونه؟اصلا فکر کن اون انیمه سریالی 2016 وجود نداره
استی نایت باز حداقل مبارزه ها و انیمیشن درست حسابی داشت، برسرک 2016 یکی از بدترین cgi هایی هست که ساخته شده + افکت های صدای فوق العاده رو اعصاب و بد.یعنی کیفیتش در حد فیت/ استی نایت داغونه؟
خب فیلم سینمایی وایولت اورگاردن رو دیدم
از لحاظ موسیقی و گرافیک عین سریالیش شاهکار بود ولی داستانش مثل سریالی جذاب نبود سریالش بیشتر منو احساساتی کرد و درام قویتر و تاثیر گذارتری داشت این فیلم هم عالی بود ولی بازم case های سریالیش برای من جذابتر بود
امتیازم به فیلمش : 9/10
داشتم فکر میکردم بهترین انیمه های ۲۰۱۹ چیا بودن و نتیجش شد این :
8 - Kaguya-Sama Love is War
7 - Dr Stone
6 - Dororo
5 - Vinland Saga
4 - The Promised Neverland
3 - Kimetsu no Yaiba
2 - Mob Psycho 100 S2
1- Attack on Titan S3 Part 2
کیمتسو رو یکم زیادی تحویل گرفتن موب و شینگکی یک سر و گردن بالاتر بودن...
لیست بدید