Anakin
کاربر سایت
اصلا یادم نمیاد داستانش چی بودView attachment 136896
واقعا تو مغز یک انسان چی میگذره که همچیم داستان غمگینی رو مینویسه و به تصویر میکشه..
۹۲۶ انیمه، چپتر ۹۳۱ بود.حالا که بحث وان پیس هست کسی میدونه الان انیمه کدوم چپتر مانگاست؟
این چند وقته واقعا دیگه کلافه شدم، انیمه انگار نمیخواد جلو بره، این دو قسمت اخیر هم کلا 15 دقیقه انیمه داشت (اول و آخر و وسطش دیلیت بشه) از این 15 دقیقه هم تقریبا 10 دقیقش خالص میشه و بقیش کش اومدنه.
چندوقت بود میخواستم برم سمت مانگا ولی هی یادم میرفت یا وقت نمیشد، انگار بهترین حالت همونه که مانگا رو به پخش برسونم، حالا انیمه رو هم در کنارش سرعتی نگاه میکنم
البته مانگا هم همینه ها، الان انیمه رو دارم میبینم واقعا خوبه (کلا نه وان پیس نه هیچ چیز دیگه ای Skip نمیکنم )حالا که بحث وان پیس هست کسی میدونه الان انیمه کدوم چپتر مانگاست؟
این چند وقته واقعا دیگه کلافه شدم، انیمه انگار نمیخواد جلو بره، این دو قسمت اخیر هم کلا 15 دقیقه انیمه داشت (اول و آخر و وسطش دیلیت بشه) از این 15 دقیقه هم تقریبا 10 دقیقش خالص میشه و بقیش کش اومدنه.
چندوقت بود میخواستم برم سمت مانگا ولی هی یادم میرفت یا وقت نمیشد، انگار بهترین حالت همونه که مانگا رو به پخش برسونم، حالا انیمه رو هم در کنارش سرعتی نگاه میکنم
چند وقتی هست میخواستم این سوالو بپرسم تو اسپویلر میگم ولی چیز خاصی نیست
این قسمتی که زدم دقیقا ربطی بهش نداره فقط محض اطمینان زدم که پاک نشه پست
دوستانی که مانگا میخونند جواب بدن خودم وان پیس هیچوقت آنگویینگ نمیشم چون دلم نمیاد حیفه
خبری از انل هست؟ میاد یا نه؟ سرنخ چیزی ندادن درموردش؟ خیلی دوست دارم دوباره به داستان برگرده بیخود حذف شده اخه :/
آره واقعا حیفه که دیگه نیست و بعید میدونم که بازم پیداش بشهچند وقتی هست میخواستم این سوالو بپرسم تو اسپویلر میگم ولی چیز خاصی نیست
این قسمتی که زدم دقیقا ربطی بهش نداره فقط محض اطمینان زدم که پاک نشه پست
دوستانی که مانگا میخونند جواب بدن خودم وان پیس هیچوقت آنگویینگ نمیشم چون دلم نمیاد حیفه
خبری از انل هست؟ میاد یا نه؟ سرنخ چیزی ندادن درموردش؟ خیلی دوست دارم دوباره به داستان برگرده بیخود حذف شده اخه :/
نوپ! هیچ خبری نیست...
آخرین خبر مربوط به انل سفر به ماه و ماجراجوییش تو ماه بوده(داستان روی جلد که انیمه نمیشن) و مربوط به قرن ها پیشه اون داستان! فکر کنم شاید زمان انیس لابی اون دور و برا!
و... با انل من که حال نمیکردم قدرت خفنی داشت، ولی کاراکتر خفنی نبود! تا هم دید میوه ش رو لوفی اثر نداره سریع فلنگ رو بست که فرار کنه
کلاً اینقدر وان پیس باب skip کردن و speed x2 هستش که نگوکلا نه وان پیس نه هیچ چیز دیگه ای Skip نمیکنم
۹۲۶ انیمه، چپتر ۹۳۱ بود.
البته مانگا هم همینه ها، الان انیمه رو دارم میبینم واقعا خوبه (کلا نه وان پیس نه هیچ چیز دیگه ای Skip نمیکنم )
فقط تنها فرقش اینه مثلا هفته ای 20دقیقه باید ببینی، اونجوری هفته ای(و چند هفته در میون تعطیل) بیست صفحه میخونی که خوندن سریع تر از دیدنه کلا
اینکه به دلت خوش نکنی تو مانگا قراره یهو اتفاق خاصی بیفته
ندیدم دو قسمت بعدی رو. ولی تو بهترین حالت ۲ چپتر پوشش داده باشن.ممنون.
پس الان فکر کنم حدو 935 باید شده باشه دیگه
به شک انداختیم
هر دو رو با هم میبینم که بیشتر بچسبه، اینجوری هفته ای 20 دقیقه انیمه دارم، با 20 صفحه مانگا
ممنون از راهنماییت
ندیدم دو قسمت بعدی رو. ولی تو بهترین حالت ۲ چپتر پوشش داده باشن.
درباره خوندن مانگا هم شک نکن. اصلا مانگا و انیمه وانپیس قابل قیاس نیستن. مشکل اصلی اینه که دوستان سازنده انیمه تحریف میکنن مانگا رو. حالا درسته واسش بهانههایی هم میارن ولی به مذاق خیلیها خوش نمیاد این موضوع.
واسه تایید اینا هم برو چپتر ۹۲۳ مبارزه کایدو و لوفی رو بخون و مقایسه کن با انیمه.
اصلا یادم نمیاد داستانش چی بود
فقط یادمه از بس سرش اشک ریختم دیگه دلم نمی خواد ببینمش
یعنی دهنت سرویس ایسائو تاکاهاتا با این انیمه ای که ساختی