Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
View attachment 136896

واقعا تو مغز یک انسان چی میگذره که همچیم داستان غمگینی رو مینویسه و به تصویر میکشه..​
اصلا یادم نمیاد داستانش چی بود
فقط یادمه از بس سرش اشک ریختم دیگه دلم نمی خواد ببینمش
یعنی دهنت سرویس ایسائو تاکاهاتا با این انیمه ای که ساختی

حالا که بحث وان پیس هست کسی میدونه الان انیمه کدوم چپتر مانگاست؟ :D

این چند وقته واقعا دیگه کلافه شدم، انیمه انگار نمیخواد جلو بره، این دو قسمت اخیر هم کلا 15 دقیقه انیمه داشت (اول و آخر و وسطش دیلیت بشه) از این 15 دقیقه هم تقریبا 10 دقیقش خالص میشه و بقیش کش اومدنه.

چندوقت بود میخواستم برم سمت مانگا ولی هی یادم میرفت یا وقت نمیشد، انگار بهترین حالت همونه که مانگا رو به پخش برسونم، حالا انیمه رو هم در کنارش سرعتی نگاه میکنم :D

این چند وقته واقعا دیگه کلافه شدم، انیمه انگار نمیخواد جلو بره، این دو قسمت اخیر هم کلا 15 دقیقه انیمه داشت (اول و آخر و وسطش دیلیت بشه) از این 15 دقیقه هم تقریبا 10 دقیقش خالص میشه و بقیش کش اومدنه.

چندوقت بود میخواستم برم سمت مانگا ولی هی یادم میرفت یا وقت نمیشد، انگار بهترین حالت همونه که مانگا رو به پخش برسونم، حالا انیمه رو هم در کنارش سرعتی نگاه میکنم :D
۹۲۶ انیمه، چپتر ۹۳۱ بود.

البته مانگا هم همینه ها، الان انیمه رو دارم میبینم واقعا خوبه:دی (کلا نه وان پیس نه هیچ چیز دیگه ای Skip نمیکنم:-" )
فقط تنها فرقش اینه مثلا هفته ای 20دقیقه باید ببینی، اونجوری هفته ای(و چند هفته در میون تعطیل) بیست صفحه میخونی که خوندن سریع تر از دیدنه کلا:دی

اینکه به دلت خوش نکنی تو مانگا قراره یهو اتفاق خاصی بیفته:دی

چند وقتی هست میخواستم این سوالو بپرسم تو اسپویلر میگم ولی چیز خاصی نیست :D
این قسمتی که زدم دقیقا ربطی بهش نداره فقط محض اطمینان زدم که پاک نشه پست :دی
دوستانی که مانگا میخونند جواب بدن خودم وان پیس هیچوقت آنگویینگ نمیشم چون دلم نمیاد حیفه :D
خبری از انل هست؟ میاد یا نه؟ سرنخ چیزی ندادن درموردش؟ خیلی دوست دارم دوباره به داستان برگرده بیخود حذف شده اخه :/

این قسمتی که زدم دقیقا ربطی بهش نداره فقط محض اطمینان زدم که پاک نشه پست :D
دوستانی که مانگا میخونند جواب بدن خودم وان پیس هیچوقت آنگویینگ نمیشم چون دلم نمیاد حیفه :D
خبری از انل هست؟ میاد یا نه؟ سرنخ چیزی ندادن درموردش؟ خیلی دوست دارم دوباره به داستان برگرده بیخود حذف شده اخه :/
نوپ! هیچ خبری نیست...
آخرین خبر مربوط به انل سفر به ماه و ماجراجوییش تو ماه بوده(داستان روی جلد که انیمه نمیشن) و مربوط به قرن ها پیشه اون داستان! فکر کنم شاید زمان انیس لابی اون دور و برا!

و... با انل من که حال نمیکردم:p قدرت خفنی داشت، ولی کاراکتر خفنی نبود! تا هم دید میوه ش رو لوفی اثر نداره سریع فلنگ رو بست که فرار کنه:-"

اخطار به کاربر به دلیل عدم رعایت قوانین اسپولر
این قسمتی که زدم دقیقا ربطی بهش نداره فقط محض اطمینان زدم که پاک نشه پست :D
آره واقعا حیفه که دیگه نیست و بعید میدونم که بازم پیداش بشه
یه نظریه هایی دربارش هست که خوبه بدونی
سرگذشت انل در داستان اصلی مانگا توی همون آرک جزیره آسمانی تموم میشه ولی اودا یه سری داستان های فرعی رو تعریف میکنه که توی انیمه نیستند و اول اکثر چپترها یه پنل بهش اختصاص میده. مثلا الان فک کنم حدود 30 چپتره که داره سرگذشت بچی و لولا رو تعریف میکنه. از تقریبا چپتر 428 تا 473 هم توی 38 پنل تحت عنوان "ماموریت بزرگ فضایی انل" اودا یه داستان فرعی از انل روایت میکنه که من 2 تا از پنل ها رو پایین آوردم. بر اساس این روایت بعضی ها تئوری هایی رو مطرح کردن مثل اینکه خاندان دی از ماه اومده و ماه سرچشمه خیلی از قضایا در وان پیسه و انل هم به ماه رفته تا به اون هدف نهایی خودش برسه و ....

Chapter_440.png
در این تصویر انل در ماه با موجودی مواجه میشه که شبیه قبیله مینگه و همون طور که احتمالا میدونی قبیله مینگ با خاندان کوزوکی و خاندان کوزوکی با خاندان D رابطه نزدیکی دارن

Chapter_472.png
در این تصویر هم انل بقایا یه حکومت باستانی رو پیدا میکنه که بال هایی شبیه مردمان جزیره آسمانی دارن و این اون مردم رو هم به ماه مرتبط میکنه

نوپ! هیچ خبری نیست...
آخرین خبر مربوط به انل سفر به ماه و ماجراجوییش تو ماه بوده(داستان روی جلد که انیمه نمیشن) و مربوط به قرن ها پیشه اون داستان! فکر کنم شاید زمان انیس لابی اون دور و برا!

و... با انل من که حال نمیکردم:p قدرت خفنی داشت، ولی کاراکتر خفنی نبود! تا هم دید میوه ش رو لوفی اثر نداره سریع فلنگ رو بست که فرار کنه:-"
اون موقع اودا هنوز قضیه هاکی رو پیش نکشیده بود ولی واقعا قدرت انل با هاکی زرهی و مشاهده قوی عجب چیزی میشد <):)

Last edited by a moderator:
کلا نه وان پیس نه هیچ چیز دیگه ای Skip نمیکنم
کلاً اینقدر وان پیس باب skip کردن و speed x2 هستش که نگو :D

+++++++++++++++++++

وقتم رو تو این هفته ی که گذشت خالی کردم یه سری انیمه از تو آرشیو کشیدم بیرون و دیدم....نظرم خیلی کوتاه

136965

Toradora!
خیلی ازش تعریف میکردن، یعنی تو هر سورس انیمه ای که میرفتم، فقط ازش تعریف میکردن. بالاخره بعد از 6 سال از تو آرشیوم کشیدمش بیرون و نگاش کردم.
نمیشه گفت که انیمه ی عالی بودش، من سبک love polygon رو خیلی دوست دارم ولی اگه خلیل 5 یا 6 سال پیش بودم، شاید از نگا کردن Toradora! بیشتر لذت میردم...هر چند قبلش میدونستم که قراره comedy باشه...ولی ته دلم دوست داشتم چیزی شبیه ی Kimi ga Nozomu Eien نگاه کنم

136966

تو Kimi ga Nozomu Eien بخش love اون و love polygon ـش خیلی پر رنگ تر بودش و tragedy اون رو خیلی دوست داشتم....شخصیت های main داستان خیلی بهتر بودن و درگیری تو اونها بیشتر بودش. اون تم سیاه داستان و داغون شدن شخصیت اصلی (پسره) رو خیلی دوست داشتم.

توی Toradora همه این لول ها....خیلی پایین بودش..یکی دو جا داستان خوب میشد، ولی باید پیاز داغش رو بیشتر میکرد که نکرد )":

برای من یه Toradora انیمه ی متوسط رو به بالا بودش.

+++++++++++++++++++++++++

136969

Seirei no Moribito

وقتی خواستم نگاش کنم...اصلاً نمیدونستم داستانش یه همچین چیزی ـه...چیزی هم در موردش نخونده بودم...اگه درست یادم باشه 6 هفت سال پیش، وقتی که تازه AW میخواست پروژه ی زیرنویس ـش رو شروع کنه....دانلودش کردم...چون از art انیمه خوشم امده بود....

پیش خودم، فکر میکردم یه انیمه ی داستانی episodic ـه که این دختره نیزه داره...تو یه سفر هستش و هر بار یه ماجرا داره...(چه توهمی زده بودم)
وقتی هم شروع به دیدن انیمه کردم....تا طرف های 10 قسمت انیمه خوب بودش....ولی دیگه بعد از اون هیچ نتوسنتم باهاش کنار بیام
به شدت از داستانش منتفر شدم...نوع روایت ـش و روندش رو اصلاً دوست نداشتم...همه چیز انیمه خوب بودش، به جزء این داستانش

پایانش رو هم که اصلاً نگو...خدایش این چه پایان بندی بودش....اگه یه "تایم ماشین" داشتم که اشتباهات زندگیم رو جبران کنم....یکیش همین دیدن Seirei no Moribito هستش، میرفتم shift+delete ـش میکردم و بر میگشتم.

+++++++++++++++++++++++++

136973

Shirobako

اون موقعه ای که هفتگی پخش میشد...فقط قسمت اولش رو دیدم....و نتونست کامل جذبم کنه ولی بازم هفتگی دانلودش میکردم.
وقتی هم گفتن که قراره فیلم ـش هم ساخته بشه...دلم خواست که نگاش کنم...ولی تو این 5 سالی که از پخشش گذشته بود..اصلاً فرصت نشد....تا اینکه همین امروز صبح دیدنش رو تو 2 روز تموم کردم.
به نظرم دیدن این انیمه اون هم یه کله، پشت سر هم....صبر و حوصله میخواد....الا به موضوع انیمه سازی علاقه داشته باشید....هفتگی دیدنش باز راحتره.

خدایش انیمه ی خیلی خوبی ـه....کلاً کیفیت بصری کارهای P.A. Works یه لول از بقیه ی انیمه ها بالاتره....
دوست داشتم یه خورده بیشتر رو مسائل فنی زووم میکردن...تا بخش اداری کار انیمه سازی....ولی همون یه مقدار هم، جذاب بودش...
اطلاعاتی که تو طول انیمه میداد، جالب بودش...کلاً انیمه سازی یه کار پر زحمت و پر استرس ـه...خدایش ژاپنی ها هستن که میتونن با سخت کوشی ـشون....همچین انیمه های قشنگی درست کنن.

چیزی که تو انیمه خیلی دوست داشتم، طراحی لباس تمام شخصیت های انیمه بودش...برا هر شخصیت چند دست لباس طراحی کرده بودن که قسمت به قسمت عوض میشد.
بخصوص شخصیت اصلی داستان میاموری، لباس هاش عالی بود....کلاً از لحاظ بصری از هر زاویه ای میشه از این انیمه تعریف کرد.

یه چیز جالب هم که تو دوبله ـش نظرم رو جلب کرد....یه شخصیت واقعی تو داستان بودش.... Itou Shizuka چان، جای شخصیت خودش تو انیمه صحبت میکرد...(یکی از اون افرادی بودش که امده بود برا تست صدا برداری و دوبله)

کلاً هر وقت این کارگردان انیمه فرار میکرد، میرفت سر ضبط صدا برداری...من خوشحال میشدم :D

کسایی که به مراحل تولید انیمه علاقه دارن....پیشنهاد میکنم که این 2 ساعت از پشت صحنه ی ساخت Kill La Kill رو نگا کنن

+++++++++++++++++++++++++++

Arte - E02
جالیش اینه که اصلاً به استودیو ی Seven Arcs نمیاد که همچین انیمه ی بسازه...تا الان چیزی ازشون ندیدم و هر چی که ساختن تو در و دیوار بودش.
ولی این "آرته" خیلی خوبه...امیدوارم که همینطور پیش بره.

Kami no Tou - E02
همه جوره و هیچ جوره....هیچ نظری برا قسمت دوم ندارم....هی داره پیچیده میشه...
واقعاً تو 13قسمت چی میخاد نشون بده...کم نیس، باید 26قسمتی میشد.

Listeners - E02
چرا خر تو خر شد....خو یه خورده بیشتر اطلاعات بده...خوبه که 12 قسمت بیشتر نیستی

136976

Appare-Ranman! - E01

اقا فقط منم که با دوبله ی شخصیت اصلی مشکل دارم یا کس دیگه ای هم هستش؟
صدای آقای Hanae Natsuki خوبه...با صداش مشکلی ندارم...ولی بدرد شخصیت اصلی داستان نمیخوره.
واقعاً معلوم نیس که تو انتخاب دوبلورها به چی فک میکردن....بنظرم یه دوبلور زن با یه صدای پسرونه انتخاب میکردن، خیلی بهتر بودش.
حالا قصد ندارم یه لشکر دوبلور زن ردیف کنم که اینها خوبن....ولی خدایش این بابا بدرد این کارکتر نمیخوره.

+++++++++++++

یعنی واقعاً 45 روز دیگه Tenki no Ko میاد....یه سالی شد که براش صب کردیم :D

Attachments

• 1586727015206.png
    1586727015206.png
    509.3 KB · مشاهده: 6
۹۲۶ انیمه، چپتر ۹۳۱ بود.

ممنون.

پس الان فکر کنم حدو 935 باید شده باشه دیگه :-?

البته مانگا هم همینه ها، الان انیمه رو دارم میبینم واقعا خوبه:D (کلا نه وان پیس نه هیچ چیز دیگه ای Skip نمیکنم:-" )
فقط تنها فرقش اینه مثلا هفته ای 20دقیقه باید ببینی، اونجوری هفته ای(و چند هفته در میون تعطیل) بیست صفحه میخونی که خوندن سریع تر از دیدنه کلا:D

اینکه به دلت خوش نکنی تو مانگا قراره یهو اتفاق خاصی بیفته:D

به شک انداختیم :))

هر دو رو با هم میبینم که بیشتر بچسبه، اینجوری هفته ای 20 دقیقه انیمه دارم، با 20 صفحه مانگا :))

ممنون از راهنماییت :D

ممنون.

پس الان فکر کنم حدو 935 باید شده باشه دیگه :-?

به شک انداختیم :))

هر دو رو با هم میبینم که بیشتر بچسبه، اینجوری هفته ای 20 دقیقه انیمه دارم، با 20 صفحه مانگا :))

ممنون از راهنماییت :D
ندیدم دو قسمت بعدی رو. ولی تو بهترین حالت ۲ چپتر پوشش داده باشن.

درباره خوندن مانگا هم شک نکن.:-" اصلا مانگا و انیمه وان‌پیس قابل قیاس نیستن. مشکل اصلی اینه که دوستان سازنده انیمه تحریف میکنن مانگا رو.:D حالا درسته واسش بهانه‌هایی هم میارن ولی به مذاق خیلی‌ها خوش نمیاد این موضوع.

واسه تایید اینا هم برو چپتر ۹۲۳ مبارزه کایدو و لوفی رو بخون و مقایسه کن با انیمه.:D

ندیدم دو قسمت بعدی رو. ولی تو بهترین حالت ۲ چپتر پوشش داده باشن.

درباره خوندن مانگا هم شک نکن.:-" اصلا مانگا و انیمه وان‌پیس قابل قیاس نیستن. مشکل اصلی اینه که دوستان سازنده انیمه تحریف میکنن مانگا رو.:D حالا درسته واسش بهانه‌هایی هم میارن ولی به مذاق خیلی‌ها خوش نمیاد این موضوع.

واسه تایید اینا هم برو چپتر ۹۲۳ مبارزه کایدو و لوفی رو بخون و مقایسه کن با انیمه.:D

الان قسمت 923 رو دانلود کردم و دیدم

چقدر مبارزشون کوتاه تر بود و لوفی هم خیلی زود ناکار شد. اونجا یه 3 قسمتی طول کشید.

توی انیمه یک طوریه که انگار اولش لوفی زورش میچربه ولی در اصل انقدر خورده بود و مست بود حس مبارزه نداشته :D آخرش هم لوفی توی یک دوئل مانند ناکار میشه اما اینجا توی مانگا خیلی ناقافل شتک شد :D

Last edited by a moderator:
اصلا یادم نمیاد داستانش چی بود
فقط یادمه از بس سرش اشک ریختم دیگه دلم نمی خواد ببینمش
یعنی دهنت سرویس ایسائو تاکاهاتا با این انیمه ای که ساختی

من داستانش خوب یادمه و دقیقا مثل شما اونقدر این انیمه منو غمگین کرد, گفتم دیگه نمی خوام ببینمش. بچه های بیچاره :((

سلام.
انیمه grave of the firflies جز انیمه هایی قشنگی بود که هیچوقت نخواستم دوباره ببینمش(دقیقا برعکس your name, silent voice و..)
Kimetsu رو هنوز کامل ندیدم ولی دوستش دارم و گرافیکش واقعا چشم نوازه.(کاش attack of titan میزان خشونتش مثل همین بود که بتونم ببینم..)
Haikyuu رو هم خیلی دوست داشتم.(البته انقدر اخرش کنجکاو شدم که رفتم نتیجه این مسابقشو تو مانگا دیدم..)
فصل دوم انیمه komo oto tomare رو دیدم و میخواستم پیشنهاد کنم ببینید..اون موقع که فصل اولشو پخش میکرد همین جا میدیدم بعضیا شاکین که چرا بین قطعه ها حرف میزنن(متاسفانه این فصلم همینجوری بود) فکر کردم شاید زده بشم و دیگه نبینم ولی واقعا فوق العاده بود..
کسی میدونه چجوری میشه قطعه های کوتو که تو انیمه میزدن(بدون صدای دوبلورها) دانلود کرد؟
و میشه انیمه مشابه اش معرفی کنین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or