در مورد یک سری از اتفاقات و کارکترها میخوام حرف بزنم
کیریشیما : ترکوند این پسر اولا پاور اپ و محدودیتی که براش گذاشتن خیلی خوب بود و ظاهرش خیلی خفن شده بود
دوما فلش بکی که ازش نشون داد در کنار فلش بک تودوروکی (قسمت ۱۰ فصل ۲) جزو بهترین فلش بک های مای هیرو شد خب حالا چرا این فلش بک رو دوست داشتم ؟
چون به عمل "نجات دادن" منطقی تر پرداخته شد
هر چقدر هم ادم خوب باشی و هر چقدر هم قهرمان باشی بازم موقعی که مرگت تقریبا حتمیه مستقیم نمیری تو دل خطر و ممکنه بترسی و جا بزنی و بدن ادم هیچوقت خود به خود حرکت نمیکنه و اینکه مستقیم بری تو دل خطری که مرگت حتمیه نیازمند زمان و تجربست و اینکه کیریشیما کم کم با این موضوع کنار میاد خیلی خوب بود...
خلاصه هر چقدر میدوریا این فصل تو دیوار بود از اینور کیریشیما واقعا خوش درخشید و قسمت ۸ رو خیلی دوست داشتم
چیساکی : یکی از ضعیفترین ویلین های مای هیرو اکادمیا
اولا فلسفه پشت کاراشو نتوستم درست و درمون درک کنم و بنظرم پرداخت بیشتری لازم داشت دوما قدرتشو دوست نداشتم و حس میکنم تکراری بود و اینکه فایتش با میدوریا هم بنظرم زیاد جالب در نیومد در کل در مقایسه با استین و All for one ویلین ضعیفتری بود
و اینکه این انیمه همچنان بنظرم مشکل انتاگونیست داره بدون هیچ پیش زمینه ای درست و حسابی انتاگونیست رو وارد داستان میکنه و خیلی زود هم شکستشون میده.
نایت ای : کارکتر جالبی بود اول اینکه زارت به میدوریا گفت تو هیچی نیستی و این تیکه رو دوست داشتم دوما اینکه قدرت و دوبله خوبی داشت (دوبلورش میکی شینچیرو بود دوبله روی موستانگ و کایکی) فقط اینکه بنظرم زود حذف شد و اگه بجاش اون پسره مو زرده (میریو) می مرد بهتر بود.
اندور : شدیدا ترکوند این بشر و قسمت ۲۵ بدون شک بهترین قسمت این فصل بود
اولا کاستوم جدیدش خیلی خوب بود و بنظرم باجذبه تر شده بود دوما تغییرشو دوست داشتم اینکه از اون حالت کله شقی اومده بیرون و تصمیم داره واقعا جای خالی المایت رو پر کنه و اینکه میگه "به من نگاه کنید" و فایتش با نومو هم یکی از بهترین فایت های کل سری بود
موسیقی متن اون لحظه ای که نومو زخمیش کرد و یک چشمشو از دست داد خیلی خوب بود و یک لحظه فکر کردم کارش تمومه ولی بعدش با قدرت برگشت و کار نومو رو تموم کرد
اون plus ultra گفتنش هم خیلی کیف داد در کل یکی از بهترین و هیجانی ترین فایت های سری بود
من مانگا رو نخوندم و نمی دونم چه اتفاقی قراره بیفته و از اینجا به بعد ففط حدسیات خودمه
- تو فصل بعدی فکر کنم All for one بر میگرده به سه دلیل :
۱- بخاطر نومویی که با اندور مبارزه کرد و احتمالا باید All for one اینو ساخته باشه
۲- حرف خود اندور که گفت مثل اینکه شایعات درست بودن (شایعه برگشتن all for one) و برای همین اومدم بیرون (برای مقابله با all for one)
۳- خواب میدوریا که توش صاحبان قبلی one for all رو می بینه و همچنین all for one به شکل انسانی که فکر کنم داره قدرت one for all رو از اولین صاحبش میکشه بیرون و اولین صاحب به میدوریا میگه تو نفر نهم هستی و فکر کنم بهش هشدار میده که مراقب all for one باشه و اینکه امیدوارم all for one برگرده و همه رو به یک چالش جدی بکشه...
و یک چیز دیگه تو خاطرات اندور یک بچه مو قرمز بود و اینم حدس میزنم دابی باشه چون قدرتش اتشه و شبیه اندوره...
در کل این فصل با وجود اینکه نیمه اولش ریتم و روایت زیاد خوبی نداشت و نیمه دوم هم کسل کننده بود و کیفیت و روان بودن فایت ها هم کمی افت کرده بود ولی بازم لحظات خوب خودشو داشت و قسمت اخرش هم هایپ خوبی برای فصل بعد شد.
امتیازم به این فصل : 8/10