خب دیدمصرفنظر از اینکه از اولش هم با یه نگاه بدبینانه سراغش رفتم ولی واقعاً این سینمایی ای که از کد گیاس ساختن چی چی بود؟ نه داستان درست حسابی داشت نه ویلین بدردبخوری... کاش حداقل حالا که میخواستن خاطراتمون رو از پایان کدگیاس خراب کنن مینشستن و مثل آدم یه داستان پدر مادر دار براش مینوشتن.
پ.ن: 90 درصد شخصیت ها رو فراموش کرده بودم. میگم مگه شرلی نمرده بود؟ لطفاً نگین که به خاطر فن ها دوباره از توی قبر بیرون کشیدنش
پ.ن: بعضی از این تصوراتی که ژاپنی ها از مردم خاورمیانه دارن واقعاً خیلی جالبه، مخصوصاً در مورد زن هاشون
منم اسم همه رو بجز چندتا فراموش کرده بودم
قدرت طرف اتفاقا چالش جالبی بود ولی قبول دارم دارم بعنوان شرور جالب نبود...
حالا ایشون به کنار تا شروع تیتراژ پایانی باهاش اوکی بودم و حتی بعنوان بازگشت اوکی میدونستمش با اینکه میدونستم در حد پایان اصلی نیست ولی خدایی با اون اشاره که اخرا کردن جدا میخواستم بیام اینجا شهیدشون کنم، دیگه رسما میخوان شیره اش رو بکشن...با دیدن پست دوستمون در مورد پایان اوکی شدم، حالا از کشیدن بکشن ولی خو دیگه حداقل قبلیا پایان اصلی نابود نمیشه
پ.ن1:من یک شخصیت اشنایی میدیدم اگه این شخصیتی که میگی همون شرلیه که رسما شرم برشون باد! چون مردن ایشون واقعا جزو بهترین لحظات برای کرکتر لولوش بود. اخه مگه مریضن
پ.ن2: باو کلا بروبچ کد گیاس توی این مورد یک مشت منحرفن... من اتوماتیک به پای این مسئله گذاشتم
آخرین ویرایش: