VENOMEM
کاربر سایت
اره سایتی میخواستم همش رو داشته باشه نیست انگاراینجا هم هست ولی فقط قسمت های اول تا ششم اون دوبله فارسی هست:
دانلود مستقیم دوبله فارسی سریال کارتونی شکارچیان اژدها Dragon Hunters | اسکای تون
زیرنویس هم پیدا نکردم واسش
اره سایتی میخواستم همش رو داشته باشه نیست انگاراینجا هم هست ولی فقط قسمت های اول تا ششم اون دوبله فارسی هست:
دانلود مستقیم دوبله فارسی سریال کارتونی شکارچیان اژدها Dragon Hunters | اسکای تون
بیخیال بابا روند چی کندهبلاخره دلمو زدم به دریا و یه سریال انیمه رو استارت زدم...
تجربه های قبلیم از انیمه چندان موفق نبود.از بین پرنسس مونونوکه، your name و مدفن کرم های شب تاب فقط و فقط مورد آخری اونهم فقط بخاطر اون غمی که توش وجود داشت پسندیدم.
شاید دلیل اصلی اینکه انیمه رو نمی پسندم این باشه که روند داستان درش بشدت کنده!
خلاصه یه بنده خدایی تو یوتیوب در جواب یه پستی که من نوشته بودم بهم Steins;Gate رو پیشنهاد کرد...رفتم دنبالش دیدم درمورد تایم تراوله.(ژانر مورد علاقم!)
همین الان قسمت 12 رو تموم کردمش، به مشابه دیگر تجربه های انیمه ایم، روند سریال خیلی کند و خسته کنندس ولی با این حال سورپرایزهای ژانر تایم تراول باعث شده ادامش بدم ولی هروقت داستان به نقطه هیجانی میرسه یهو هیجان دراپ میشه میچسبه به درام!
اینو دیدی code geass رو هم ببین یه مقدار اکشنش هم بیشتره سریالش رو نمیدونم بیست قسمته یا نه. البته میشه از گوگل هم استفاده کرد که وسعتم میادکسی این سریال قدیمی رو دیده؟ فقط 20 قسمت بود؟ دانلود کامل کارتون سریال شکارچیان اژدها (Dragon Hunters) دوبله فارسی - قسمت 1
اگه قسمتای بیشتری داره لطفا لینک بذارید یا سایتی که کیفیت بالا گذاشته باشه دوبله فارسی
این سایت داشت ولی انگلیسی بوددانلود مجموعه کامل کارتون شکارچیان اژدها دوبله فارسی |
خیلی حرفت کلیه. مثل اینه که من بگم همه فیلمهای روسی سیاه و سفید هستن و دختر طرف لیوان روی میز رو با نگاه کردن تکون میدهبلاخره دلمو زدم به دریا و یه سریال انیمه رو استارت زدم...
تجربه های قبلیم از انیمه چندان موفق نبود.از بین پرنسس مونونوکه، your name و مدفن کرم های شب تاب فقط و فقط مورد آخری اونهم فقط بخاطر اون غمی که توش وجود داشت پسندیدم.
خلاصه یه بنده خدایی تو یوتیوب در جواب یه پستی که من نوشته بودم بهم Steins;Gate رو پیشنهاد کرد...رفتم دنبالش دیدم درمورد تایم تراوله.(ژانر مورد علاقم!)
همین الان قسمت 12 رو تموم کردمش، به مشابه دیگر تجربه های انیمه ایم، روند سریال خیلی کند و خسته کنندس ولی با این حال سورپرایزهای ژانر تایم تراول باعث شده ادامش بدم ولی هروقت داستان به نقطه هیجانی میرسه یهو هیجان دراپ میشه میچسبه به درام!
نه دیگه...گفتم شاید یکی از دلایلشسریالش رو نمیدونم بیست قسمته یا نه. البته میشه از گوگل هم استفاده کرد که وسعتم میاد
ولی یه فیلم سینمایی CGI هم داره که خیلی خوبه. کلا انیمیشن خیلی خوبیه و دوستش دارم
خیلی حرفت کلیه. مثل اینه که من بگم همه فیلمهای روسی سیاه و سفید هستن و دختر طرف لیوان روی میز رو با نگاه کردن تکون میده
این مورد کند بودن رو میتونم برای بعضی انیمهها درک کنم. مثل بعضی فیلمها که کند هستن. و بعضیهاشون هم به همین خاطر ضعیفن. اما نه به حالت کلی.
حتی به نظرم اشتاینز گیت هم کند نیست یا حتی مونونوکه. اما اگر دنبال انیمههای با ریتم سریع هستی، کارهای Studio Trigger یا انیمههایی مثل Tengen Toppa Gurren Lagaan و Black Lagoon
و Samurai Champloo خیلی انیمههایی مثل اینا هستن که ریتم سریعی دارن. یه چند تا انیمه دیگه هم هست که تصویرشون توی ذهنم هست اما اسمشون نه. مثل اونی که توی اندینگش همه از لنگ هم آویزونن یا اونی که توش شجاعت داشت... Soul Eater و چیزای دیگه.![]()
سلام.بلاخره دلمو زدم به دریا و یه سریال انیمه رو استارت زدم...
) فکر میکنم گزینه بدی نباشه.Durarara ؟یه چند تا انیمه دیگه هم هست که تصویرشون توی ذهنم هست اما اسمشون نه. مثل اونی که توی اندینگش همه از لنگ هم آویزونن

حاجی این لیستت رو از کجا اوردی؟؟؟باید رفت موزه دنبالشون جدیدش مال 2007 چندتاش که اصلا کاملش پیدا نمیشهمن یه مقدار اطلاعاتم قدیمی و کپک زدهاست که به بزرگی خودت ببخش
Detroit Metal City
Blood Lad
Yahari Ore no Seishun Rabukome wa Machigatteiru
Watashi ga Motenai no wa Dō Kangaetemo Omaera ga Warui!
Sayonara, Zetsubou-Sensei
Inferno Cop
Paranoia Agent
Welcome to the NHK
ترتیب خاصی هم نداره. هرچی یادم اومده رو نوشتم.
سلیقهاست دیگه. کاریش نمیشه کردنه دیگه...گفتم شاید یکی از دلایلش
بحث سلیقس دیگه...سلیقه منم نه تنها با انیمه بلکه کلا با فیلم و سریال های شرق آسیا زاویه داره(البته بجز محصولات رزمی).
قصد دارم همین Steins:Gate رو به انتها برسونم (تازه داره داستان یه تکونی میخوره!) + Steins;Gate 0...
برای حسن ختام هم قصد دارم Your Lie in April رو ببینم چون یه ناخونکی بهش زدم دیدم بهش میخوره ازون چیزای جگرسوز باشه!
احسنت. میبینی چه قدر پیر و فرتوت شدم. یه زمانی روزی چهار صفحه با هم دیالوگ داشتیم، یادم میموند ۶ ماه قبل چی گفته بودیمDurarara ؟![]()
من خودم جزو اشیای درون موزه هستم.حاجی این لیستت رو از کجا اوردی؟؟؟باید رفت موزه دنبالشون جدیدش مال 2007 چندتاش که اصلا کاملش پیدا نمیشه
خداییش کف کردم که اینا رو تو ارشیوت داری.عالی بود عالی

اسمش رو دیدم فکر کردم یه انیمه رزمی خفنی چیزیه (در مورد جوجوتسو) ولی این جوجوتسو اون جوجوتسو نیست انگارView attachment 142692
Jujutsu Kaisen داره اقتباس انیمه ای می گیره
پاییز امسال پخش میشه
و استدیوی تهیه کننده اش هم MAPPA است.
Seems Good
I'm Hyped for this![]()