Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بلاخره دلمو زدم به دریا و یه سریال انیمه رو استارت زدم...
تجربه های قبلیم از انیمه چندان موفق نبود.از بین پرنسس مونونوکه، your name و مدفن کرم های شب تاب فقط و فقط مورد آخری اونهم فقط بخاطر اون غمی که توش وجود داشت پسندیدم.
شاید دلیل اصلی اینکه انیمه رو نمی پسندم این باشه که روند داستان درش بشدت کنده!
خلاصه یه بنده خدایی تو یوتیوب در جواب یه پستی که من نوشته بودم بهم Steins;Gate رو پیشنهاد کرد...رفتم دنبالش دیدم درمورد تایم تراوله.(ژانر مورد علاقم!)
همین الان قسمت 12 رو تموم کردمش، به مشابه دیگر تجربه های انیمه ایم، روند سریال خیلی کند و خسته کنندس ولی با این حال سورپرایزهای ژانر تایم تراول باعث شده ادامش بدم ولی هروقت داستان به نقطه هیجانی میرسه یهو هیجان دراپ میشه میچسبه به درام!

تجربه های قبلیم از انیمه چندان موفق نبود.از بین پرنسس مونونوکه، your name و مدفن کرم های شب تاب فقط و فقط مورد آخری اونهم فقط بخاطر اون غمی که توش وجود داشت پسندیدم.
خلاصه یه بنده خدایی تو یوتیوب در جواب یه پستی که من نوشته بودم بهم Steins;Gate رو پیشنهاد کرد...رفتم دنبالش دیدم درمورد تایم تراوله.(ژانر مورد علاقم!)
همین الان قسمت 12 رو تموم کردمش، به مشابه دیگر تجربه های انیمه ایم، روند سریال خیلی کند و خسته کنندس ولی با این حال سورپرایزهای ژانر تایم تراول باعث شده ادامش بدم ولی هروقت داستان به نقطه هیجانی میرسه یهو هیجان دراپ میشه میچسبه به درام!
بیخیال بابا روند چی کنده :D
جان ویک که نیست انیمه س :-" اینو دیدی code geass رو هم ببین یه مقدار اکشنش هم بیشتره :D

کسی این سریال قدیمی رو دیده؟ فقط 20 قسمت بود؟ دانلود کامل کارتون سریال شکارچیان اژدها (Dragon Hunters) دوبله فارسی - قسمت 1
اگه قسمتای بیشتری داره لطفا لینک بذارید یا سایتی که کیفیت بالا گذاشته باشه دوبله فارسی
این سایت داشت ولی انگلیسی بوددانلود مجموعه کامل کارتون شکارچیان اژدها دوبله فارسی |
سریالش رو نمی‌دونم بیست قسمته یا نه. البته میشه از گوگل هم استفاده کرد که وسعتم میاد:دی
ولی یه فیلم سینمایی CGI هم داره که خیلی خوبه. کلا انیمیشن خیلی خوبیه و دوستش دارم:دی
خیلی حرفت کلیه. مثل اینه که من بگم همه فیلم‌های روسی سیاه و سفید هستن و دختر طرف لیوان روی میز رو با نگاه کردن تکون میده:دی
این مورد کند بودن رو می‌تونم برای بعضی‌ انیمه‌ها درک کنم. مثل بعضی فیلم‌ها که کند هستن. و بعضی‌هاشون هم به همین خاطر ضعیفن. اما نه به حالت کلی.
حتی به نظرم اشتاینز گیت هم کند نیست یا حتی مونونوکه. اما اگر دنبال انیمه‌های با ریتم سریع هستی، کارهای Studio Trigger یا انیمه‌هایی مثل Tengen Toppa Gurren Lagaan و Black Lagoon
و Samurai Champloo خیلی انیمه‌هایی مثل اینا هستن که ریتم سریعی دارن. یه چند تا انیمه دیگه هم هست که تصویرشون توی ذهنم هست اما اسمشون نه. مثل اونی که توی اندینگش همه از لنگ هم آویزونن یا اونی که توش شجاعت داشت... Soul Eater و چیزای دیگه.:دی

سریالش رو نمی‌دونم بیست قسمته یا نه. البته میشه از گوگل هم استفاده کرد که وسعتم میاد:D
ولی یه فیلم سینمایی CGI هم داره که خیلی خوبه. کلا انیمیشن خیلی خوبیه و دوستش دارم:D
خیلی حرفت کلیه. مثل اینه که من بگم همه فیلم‌های روسی سیاه و سفید هستن و دختر طرف لیوان روی میز رو با نگاه کردن تکون میده:D
این مورد کند بودن رو می‌تونم برای بعضی‌ انیمه‌ها درک کنم. مثل بعضی فیلم‌ها که کند هستن. و بعضی‌هاشون هم به همین خاطر ضعیفن. اما نه به حالت کلی.
حتی به نظرم اشتاینز گیت هم کند نیست یا حتی مونونوکه. اما اگر دنبال انیمه‌های با ریتم سریع هستی، کارهای Studio Trigger یا انیمه‌هایی مثل Tengen Toppa Gurren Lagaan و Black Lagoon
و Samurai Champloo خیلی انیمه‌هایی مثل اینا هستن که ریتم سریعی دارن. یه چند تا انیمه دیگه هم هست که تصویرشون توی ذهنم هست اما اسمشون نه. مثل اونی که توی اندینگش همه از لنگ هم آویزونن یا اونی که توش شجاعت داشت... Soul Eater و چیزای دیگه.:D
نه دیگه...گفتم شاید یکی از دلایلش:D
بحث سلیقس دیگه...سلیقه منم نه تنها با انیمه بلکه کلا با فیلم و سریال های شرق آسیا زاویه داره:D(البته بجز محصولات رزمی).
قصد دارم همین Steins:Gate رو به انتها برسونم (تازه داره داستان یه تکونی میخوره!) + Steins;Gate 0...
برای حسن ختام هم قصد دارم Your Lie in April رو ببینم چون یه ناخونکی بهش زدم دیدم بهش میخوره ازون چیزای جگرسوز باشه!

اگه فکر می‌کنید سری اول اشتاینزگیت روند کندی داره اصلا سراغ اون سری دوم 0 نرید.:D چون در قیاس با اولی داستان این سری اصلا تا ۳ ۴ قسمت مونده به آخر هیچ پیشروی نداره و یدفعه اون آخرا سر و ته داستان رو هم میارن.:D @mahdi-xbox

سلام.
بورو Shingeki no Kyojin ببینم ، فکر میکنم خوشت بیاد ، اکشن و گرافیک خوبی داره ، داستانش هم سریع و خوبه به نظر من و برا کسی که از سریال و فیلم میخواد بیاد انیمه ببینه گزینه خوبه.
Cowboy Bebop (با این که خودم اصلا ازش خوشم نیاد :|) فکر میکنم گزینه بدی نباشه.

یه چند تا دیگه هم لیست میکنم خودت یه نگاهی بهشون بنداز :D:
Psycho-Pass
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Hellsing Ultimate
Fate/Zero
Planetes
Yakusoku no Neverland
Vinland Saga
Hunter x Hunter (2011) (اینو به عنوان انیمه چندمت ببینم ، نه الان)
Uchuu Kyoudai
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

من یه مقدار اطلاعاتم قدیمی و کپک زده‌است که به بزرگی خودت ببخش

Detroit Metal City
‌Blood Lad
Yahari Ore no Seishun Rabukome wa Machigatteiru
Watashi ga Motenai no wa Dō Kangaetemo Omaera ga Warui!
Sayonara, Zetsubou-Sensei
Inferno Cop
Paranoia Agent
Welcome to the NHK

ترتیب خاصی هم نداره. هرچی یادم اومده رو نوشتم.
حاجی این لیستت رو از کجا اوردی؟؟؟باید رفت موزه دنبالشون جدیدش مال 2007 چندتاش که اصلا کاملش پیدا نمیشه
خداییش کف کردم که اینا رو تو ارشیوت داری.عالی بود عالی

نه دیگه...گفتم شاید یکی از دلایلش:D
بحث سلیقس دیگه...سلیقه منم نه تنها با انیمه بلکه کلا با فیلم و سریال های شرق آسیا زاویه داره:D(البته بجز محصولات رزمی).
قصد دارم همین Steins:Gate رو به انتها برسونم (تازه داره داستان یه تکونی میخوره!) + Steins;Gate 0...
برای حسن ختام هم قصد دارم Your Lie in April رو ببینم چون یه ناخونکی بهش زدم دیدم بهش میخوره ازون چیزای جگرسوز باشه!
سلیقه‌است دیگه. کاریش نمیشه کرد:دی
فکر کنم سمت SG0 نری بهتره. خودم خیلی SG‌رو دوست داشتم اما SG0 رو ندیدم:دی
Durarara ؟ :-"
احسنت. می‌بینی چه قدر پیر و فرتوت شدم. یه زمانی روزی چهار صفحه با هم دیالوگ داشتیم، یادم می‌موند ۶ ماه قبل چی گفته بودیم:دی
هم دورارارارارارارارارارارا و هم Baccano
حاجی این لیستت رو از کجا اوردی؟؟؟باید رفت موزه دنبالشون جدیدش مال 2007 چندتاش که اصلا کاملش پیدا نمیشه
خداییش کف کردم که اینا رو تو ارشیوت داری.عالی بود عالی
من خودم جزو اشیای درون موزه هستم.:-"
البته همه‌اینا رو میشه با کیفیت‌های مختلف پیدا کرد. حالا بعضی‌هاشون شاید کمی سخت باشه.

قبلان یه meme گذاشتم توی اسپویل اینجا پست گذاشتم، ویرایشش کردید از اسپویل در اوردید. الان یه meme گذاشتم بیرون اسپویل پست رو پاک کردید! اینجا چه خبره؟ :دی. باب میلتون نبود یا چی؟ چون هیچ اسپویلی رو شامل نمیشد.

View attachment 142692

Jujutsu Kaisen داره اقتباس انیمه ای می گیره
پاییز امسال پخش میشه
و استدیوی تهیه کننده اش هم MAPPA است.

Seems Good
I'm Hyped for this :D
اسمش رو دیدم فکر کردم یه انیمه رزمی خفنی چیزیه (در مورد جوجوتسو) ولی این جوجوتسو اون جوجوتسو نیست انگار :-"
بخشکی شانس :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or