اسمش رو دیدم فکر کردم یه انیمه رزمی خفنی چیزیه (در مورد جوجوتسو) ولی این جوجوتسو اون جوجوتسو نیست انگار
بخشکی شانس
اون جوجیتسو نبود احیانا
شما لابد کانگ فو و کاراتی هم با هم تمرین می کنید؟
اسمش رو دیدم فکر کردم یه انیمه رزمی خفنی چیزیه (در مورد جوجوتسو) ولی این جوجوتسو اون جوجوتسو نیست انگار
بخشکی شانس
در ژاپنی جوجوتسو تو انگلیسی عوض شده یخورده که خب انیمه هم قاعدتا اگه بخواد استفاده کنه ژاپنیش رو استفاده می کنهاون جوجیتسو نبود احیانا
شما لابد کانگ فو و کاراتی هم با هم تمرین می کنید؟
خیلی دوست دارم یه j-stars درست حسابی از طرف سونی واسه نسل جدید ببینماین دمون اسلیر به خاطر موفقیت غیر قابل انتظار و شخمی که به دست آورده، سونی تصمیم گرفته ازش به بازی برای ps4 و موبایل بسازه
فقط نمیدونم سونی چطوری گذاشت، بازی سازی sao بیفته دست یه بنجل ساز مثل نامکو
منم دفعه اولی که دیدم خیلی یخ به نظرم اومد. همون قسمتای اول دراپ کردم ولی چند ماه بعدش رفتم سراغش و تبدیل شد به یکی از بهترین کمدی هایی که دیده بودم. به نظرم تو هم اگه رو مودش نیستی ولش کنKono Suba را دیدم...
ریلیییی؟ انقدر هایپ و طنز خفن و ... همین؟
یعنی بعد سه قسمت و دیدن سه تا کاراکتر، تقریبا اکثرش همون سوخی های تکراری بود...حالا هر از گاهی بعضی وقتا اتفاق جالبی میفتاد...ولی کلا طنز...نع!
شاید بین ایسکای هایی که دیدم ضعیف ترینشون بود
----
ترورم نکنید
دو فصلش رو دیدم تموم شد رفت!منم دفعه اولی که دیدم خیلی یخ به نظرم اومد. همون قسمتای اول دراپ کردم ولی چند ماه بعدش رفتم سراغش و تبدیل شد به یکی از بهترین کمدی هایی که دیده بودم. به نظرم تو هم اگه رو مودش نیستی ولش کن
چرا تو هنوز بن نشدی؟Kono Suba را دیدم...
یعنی بعد سه قسمت و دیدن سه تا کاراکتر، تقریبا اکثرش همون سوخی های تکراری بود...حالا هر از گاهی بعضی وقتا اتفاق جالبی میفتاد...ولی کلا طنز...نع!
----
ترورم نکنید
کاملا منصفانه نقد کردی در حد گینتاما یا....نیست ولی بیشتر سلیقه ای هست یکی با grand blue حال میکنه بعد یکی دیگه میاد میگه اصلا حال نکردم باهاش konosuba یه چیزه دیگست!اگه تو دیدنش زجر نکشیدی پس ارزشش رو داشتKono Suba را دیدم...
----
ترورم نکنید
هممم بن شدن کمته...باید وسط تاپیک شکنجه ات کرد!دو فصلش رو دیدم تموم شد رفت!
اتفاقا کار طنز میخواستم ولی... همون دراپی که گفتی تقریبا مناسبش بود
Kono Suba را دیدم...
----
ترورم نکنید
این فصل غیر تاور چه کارهای خوبی داریم عزیزان ؟
درست نخوندم پیام قبلی رو، حالا سخت نگیر حتی به نظرم فیلمشو اگه ندیدی یه وقت دیگه ببین شاید اونو خوشت اومد. ولی خلاصه که مشکل از سلیقه ته در این مورددو فصلش رو دیدم تموم شد رفت!
اتفاقا کار طنز میخواستم ولی... همون دراپی که گفتی تقریبا مناسبش بود
از سلیقه شانس نیاوردیKono Suba را دیدم...
----
ترورم نکنید