persiane
کاربر سایت
تلفظ کرهایش و ژاپنیش همون «لاهل» ـه که به خاطر ناتوانی این شرقیها در تلفظ آدمیزادی «ر» و «ل» این جوری شده. اون زمان هم خیلی با این مشکل داشتیم که آخرش من از یه دوست کلیمی که داشتم سوال کردم شما این عزیز دل رو چه طور در متون مذهبیتون تلفظ میکنید و اونم گفت راشل و منم با همون راشل ادامه دادم. بعد هم توضیح داد که اسم اصلی راحیل بوده که بعداً شده راحل و راشل. و توی زبون عربی هم هم خانواده این اسم وجود داره.کرانچی رول (Crunchyroll) تریلر مربوط به دوبلهی شخصیتهای برج خدا رو دیروز منتشر کردش:
بانو راشل-ساما واقعا صدای نورانی دارند توی تریلر، بام راشل را «راهل» صدا میزنه. قبلا هم سر این موضوع بحث شده بود. راهل یک اسم عبریه. توی انجیل و تورات هم از این شخصیت اسم برده شده. راهل همسر دوم یعقوب و پدر حضرت یوسفه. با این اوصاف، تلفظ قطعی راشل، راهل میشه صدای یوری و آگوئرو فوقالعاده بود. من هر موقع دیالوگهاشون رو میخوندم، یه همچین صدایی توی ذهنم براشون میساختم. فقط دوبلر بام رو میتونستن یه مقدار بهتر انتخاب کنند.
در ضمن کرانچی رول در مورد افرادی که روی انیمه کار میکنند، اخیرا توضیح داده. یه نگاهی به رزومهشون کردم. به غیر از آهنگساز که نسبتا معروفه، بقیه آنچنان شناخته شده نیستند. من انتظارم حقیقتا بیشتر بود. حالا باید ببینیم چی میشه.
ــــــــــــــــــــ
خوب ظاهرا کرانچی رول توی برنامهای که اخیرا توی شیکاگو داشته، قسمت اول برج خدا رو به صورت خصوصی نشون داده و بازخوردها عالی بوده!
مگه تو ترجمه رو میخوندی؟یه زمانی راهل میگفتن تو ترجمه، بعد شد راشل ... ولی برای ما راشل میماند ، مگه نگفتن یه سری کاراکترها اسماشون اصلا قراره عوض بشه تو انیمه؟ مثلا خود بام؟
آرت استایل کار هم خیلی زیادی وفادار به منهواست
صداپیشه ی تمساح اعظم کیه؟ بقیه لاکپشت ها که نقش فرعین (و صداپیشه ی لاکپشت آبی چی؟ )
سلامسلام
بچه ها چپترهای فارسی 1 تا 39 مانگا Akame Ga Kill رو از کجا میتونم بگیرم ؟
قطع امید کردم ازتسلام
درستش این نبود که من رو منشن کنی تا بیام اینجا یه کم لوسبازی در بیارم و بگم خبر ندارم؟:
بلی! چطوره مگه؟مگه تو ترجمه رو میخوندی؟
اگر بنم نکنی... آخه آکامه گا کیل؟سلام
قطع امید کردم ازت
حالا اگر داری برسون
بابا خدایی مالی نیست:/سلام
قطع امید کردم ازت
حالا اگر داری برسون
اگر بنم نکنی... آخه آکامه گا کیل؟
هنوز بعد از سال ها نفهمیدم این انیمه چی داشت که مثل هزارتا انیمه ی دیگه محو نشده و هنوز اسمش به گوش میرسه
انیمه رو ندیدم .بابا خدایی مالی نیست:/
حالا من اخر مانگاش رو دوست داشتم ولی بقیه اش توی باقالیا سیر میکنه.
نخون! ولش کن، پاکش کن برهسلام
انیمه رو ندیدم .
مانگا رو هم نخوندم .
الانم دقیقاً برای این میخوام که ببینم چیه اصلا
از چپتر 39 به بعد رو قبلاً از اون برنامه انیمورد دانلود کردم . اولیا رو نمیدونم از کجا بیارم .
اصلاً سبکش چیه ؟
این جواب میطلبه بنت کنمنخون! ولش کن، پاکش کن بره
بزار تو تاریخ گم بشه این انیمه کلا ظلمه! یه کاری هست مثلا انقدر افتضاحه ، به خاطر آشغال بودنش تو تاریخ موندگار میشه...
این، همونم نیست حداقل یه کار بیش از حد عادی، که الکی اورریت شده! تنها دلیلش فکر میکنم وجود خون به میزان بسیار زیاد هست
من میگم ولش کن، تو دنبال جوابی؟سلام
این جواب میطلبه بنت کنم
آخه این کجاش جواب سوال من بود ؟
نه . خودم باید تست بزنممن میگم ولش کن، تو دنبال جوابی؟
اکشن...خون و خون ریزی از هر دو طرف جنگ ...
و آها...یه کاراکتر پسر و تعداد زیادی دختر ماجراجو که به پر و پاش میپیچن
راستش من نفهمیدم چی گفتیhttps://nibl.co.uk/bots.php?search=Metropolis
P.S
از XDCC بیارش...بهتره...چون سید تورنت ـش کمه...الا اینکه بخوای با seedbox بیاری
دختران کاوایی به تعداد زیاد همراه با خشونت و مبارزه های خوباگر بنم نکنی... آخه آکامه گا کیل؟
هنوز بعد از سال ها نفهمیدم این انیمه چی داشت که مثل هزارتا انیمه ی دیگه محو نشده و هنوز اسمش به گوش میرسه