Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام، دوستان سری Monogatari رو با چه ترتیبی بهتره آدم ببینه به نظرتون؟
با این که دوستمون جواب داد ولی از اونجایی که تازگی ها مونوگاتاری رو تموم کردم منم دوست دارم جواب بدم:D

به ترتیب سال پخش بهتره وقتی بر اساس تایم لاین می بینی جواب یک سری از سوال ها که قراره جلوتر داده بشه رو از همون اول کار داری و این از لذت کار کم میکنه

به این ترتیب تماشا کن :

1- Bakemonogatari
2- Nisemonogatari
3- Nekomonogatari : Kuro
4- Monogatari Series Second Season
5- Hanamonogatari
6- Tsukimonogatari
7- Owarimonogatari
8- Kizumonogatari Trilogy
9- Koyomimonogatari
10- Owarimonogatari 2nd Season
11 - Zoku Owarimonogatari

*یک چیز دیگه هم بگم، koyomimonogatari ona هست و دیدنش زیاد مهم نیست فقط قسمت اخرش به Owarimonogatari 2nd Season ربط داره و قسمت اخر این ona رو حتما باید تا تهش ببینی*

آخرین ویرایش:
سلام Metropolis 2001 زبان ژاپنی کیفیت بالا کسی سراغ نداره؟
توی تورنت هر چی گشتم معلوم نبود زبانش ژاپنی باشه و هر چی هم اد میزدم به Deluge اد نمی شد
اصلا هر چی میزدم روی لینکی که برا دانلود گذاشته بودن هیچ اتفاقی نمی افتاد خودم میخواستم url لینکه رو به Deluge اضافه کنم بازم نشد

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
توی این بدبختی روزگار به لیست های انیمه ایی شما نیازمندیم!
یک سایتی هم برای دانلود معرفی کنید!(البته اگه مونده باشه، همه که رو شیلتر کردن)
اینم در نظر بگیر کلا یکی یا دوساله درست و حسابی ندیدم، انتخاب های پیشنهادی زیاده.
احتمالاً اگه میرفتی توی MAL زودتر به جوابت میرسیدی :D بگو توی این دو سال چیا دیدی تا بقیه شون رو بهت بگم.

سلام Metropolis 2001 زبان ژاپنی کیفیت بالا کسی سراغ نداره؟
توی تورنت هر چی گشتم معلوم نبود زبانش ژاپنی باشه و هر چی هم اد میزدم به Deluge اد نمی شد
اصلا هر چی میزدم روی لینکی که برا دانلود گذاشته بودن هیچ اتفاقی نمی افتاد خودم میخواستم url لینکه رو به Deluge اضافه کنم بازم نشد
https://nibl.co.uk/bots.php?search=Metropolis
P.S
از XDCC بیارش...بهتره...چون سید تورنت ـش کمه...الا اینکه بخوای با seedbox بیاری

کرانچی رول (Crunchyroll) تریلر مربوط به دوبله‌ی شخصیت‌های برج خدا رو دیروز منتشر کردش:

بانو راشل-ساما واقعا صدای نورانی دارند :D توی تریلر، بام راشل را «راهل» صدا می‌زنه. قبلا هم سر این موضوع بحث شده بود. راهل یک اسم عبریه. توی انجیل و تورات هم از این شخصیت اسم برده شده. راهل همسر دوم یعقوب و پدر حضرت یوسفه. با این اوصاف، تلفظ قطعی راشل، راهل می‌شه:D صدای یوری و آگوئرو فوق‌العاده بود. من هر موقع دیالوگ‌هاشون رو می‌خوندم، یه همچین صدایی توی ذهنم براشون می‌ساختم. فقط دوبلر بام رو می‌تونستن یه مقدار بهتر انتخاب کنند.
در ضمن کرانچی رول در مورد افرادی که روی انیمه کار می‌کنند، اخیرا توضیح داده. یه نگاهی به رزومه‌شون کردم. به غیر از آهنگساز که نسبتا معروفه، بقیه آنچنان شناخته شده نیستند. من انتظارم حقیقتا بیشتر بود. حالا باید ببینیم چی می‌شه.
ــــــــــــــــــــ
خوب ظاهرا کرانچی رول توی برنامه‌ای که اخیرا توی شیکاگو داشته، قسمت اول برج خدا رو به صورت خصوصی نشون داده و بازخوردها عالی بوده!

کرانچی رول (Crunchyroll) تریلر مربوط به دوبله‌ی شخصیت‌های برج خدا رو دیروز منتشر کردش:

بانو راشل-ساما واقعا صدای نورانی دارند :D توی تریلر، بام راشل را «راهل» صدا می‌زنه. قبلا هم سر این موضوع بحث شده بود. راهل یک اسم عبریه. توی انجیل و تورات هم از این شخصیت اسم برده شده. راهل همسر دوم یعقوب و پدر حضرت یوسفه. با این اوصاف، تلفظ قطعی راشل، راهل می‌شه:D صدای یوری و آگوئرو فوق‌العاده بود. من هر موقع دیالوگ‌هاشون رو می‌خوندم، یه همچین صدایی توی ذهنم براشون می‌ساختم. فقط دوبلر بام رو می‌تونستن یه مقدار بهتر انتخاب کنند.
در ضمن کرانچی رول در مورد افرادی که روی انیمه کار می‌کنند، اخیرا توضیح داده. یه نگاهی به رزومه‌شون کردم. به غیر از آهنگساز که نسبتا معروفه، بقیه آنچنان شناخته شده نیستند. من انتظارم حقیقتا بیشتر بود. حالا باید ببینیم چی می‌شه.
ــــــــــــــــــــ
خوب ظاهرا کرانچی رول توی برنامه‌ای که اخیرا توی شیکاگو داشته، قسمت اول برج خدا رو به صورت خصوصی نشون داده و بازخوردها عالی بوده!
یه زمانی راهل میگفتن تو ترجمه، بعد شد راشل ... ولی برای ما راشل میماند:-" ، مگه نگفتن یه سری کاراکترها اسماشون اصلا قراره عوض بشه تو انیمه؟ مثلا خود بام؟ :-"

آرت استایل کار هم خیلی زیادی وفادار به منهواست:-"

صداپیشه ی تمساح اعظم کیه؟ :p بقیه لاکپشت ها که نقش فرعین:-" (و صداپیشه ی لاکپشت آبی چی؟ :-" )

یه زمانی راهل میگفتن تو ترجمه، بعد شد راشل ... ولی برای ما راشل میماند:-" ، مگه نگفتن یه سری کاراکترها اسماشون اصلا قراره عوض بشه تو انیمه؟ مثلا خود بام؟ :-"

آرت استایل کار هم خیلی زیادی وفادار به منهواست:-"

صداپیشه ی تمساح اعظم کیه؟ :p بقیه لاکپشت ها که نقش فرعین:-" (و صداپیشه ی لاکپشت آبی چی؟ :-" )
متاسفانه اسم بام، یورو شده. ولی زیر نویس انگلیسیش همون بام بود :D من توی زمینه دوبلرها هیچ تخصصی ندارم ولی احساس می‌کنم صداپیشه‌های راشل و آگوئرو باید معروف باشن :D صداشون خیلی آشنا بود.

Wait...WTF
از اون اخباری بود که توی خواب هم نمیبینی:|
واقعا دروغ نبود میگفتن امسال سال اخرالزمانیه:))
از معرفی PS5 هم سوپرایز بزرگتریه:D
یعنی میشه یه روز ادامه هانترم ببینم بعدش بمیرم؟ :(

یعنی میشه یه روز ادامه هانترم ببینم بعدش بمیرم؟ :(
وقتی بلیچ میاد پس همه چیز ممکنه...:دی
البته باید ببنیم در چه حد میخوان بسازنش آدمیزادی یا مثل برسرک 2016....:|:دی
البته خود داستان مانگا توی باقلیا سیر میکردس بهتره کلا بخش اخر رو بکوبن یک چیز خوب بسازن.

وقتی بلیچ میاد پس همه چیز ممکنه...:D
البته باید ببنیم در چه حد میخوان بسازنش آدمیزادی یا مثل برسرک 2016....:|:D
البته خود داستان مانگا توی باقلیا سیر میکردس بهتره کلا بخش اخر رو بکوبن یک چیز خوب بسازن.
مشکل هانتر مانگاکاشه که مریض احواله کلا بعد انیمه جمعا 50 تا چپتر اومده از 6 سال پیش با این وضع بخواد پیش بره نوه منم نمیبینه ادامشو
اگه مثل برزرک میخواد بشه که نه مرسی :D

مشکل هانتر مانگاکاشه که مریض احواله کلا بعد انیمه جمعا 50 تا چپتر اومده از 6 سال پیش با این وضع بخواد پیش بره نوه منم نمیبینه ادامشو
اگه مثل برزرک میخواد بشه که نه مرسی :D
این بنده خدا میاد توی پارتی ها قر میده!والا از ما هم سالم تره این بشر.
مشکل این بنده خدا جای دیگه ایی از بدنشه...سرفه*قسمتی از پایین تنه سرفه*،:دی
این توگاشی کرونا هم بگیره چیزیش نمیشه.

این بنده خدا میاد توی پارتی ها قر میده!والا از ما هم سالم تره این بشر.
مشکل این بنده خدا جای دیگه ایی از بدنشه...سرفه*قسمتی از پایین تنه سرفه*،:D
این توگاشی کرونا هم بگیره چیزیش نمیشه.
هممممم اینکه میگفت مشکل کمر و گردن و اعصاب دارم که :D
دیگه مشکل پایینی با چندتا قرص حل میشه بشین مانگاتو ادامه بده مردک:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or