Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
اقا یکی از پسرخاله هامو با وان پیس اشنا کردم 12 سالش هست یه داداش کوچیک ترهم داره
بهش بگم سر چه قسمتهایی حواسش باشه؟ از نطر نودیتی ، هرچند انیمه أمنی هست ولی باز داداشش کوچیکه
راهنمای والدین رو برای وان پیس از imdb خوندم ولی بنظرم کامل نیست
لیستی چیزی دارید؟

سلام
اقا یکی از پسرخاله هامو با وان پیس اشنا کردم 12 سالش هست یه داداش کوچیک ترهم داره
بهش بگم سر چه قسمتهایی حواسش باشه؟ از نطر نودیتی ، هرچند انیمه أمنی هست ولی باز داداشش کوچیکه
لیستی چیزی دارید؟
نداره چیزی... مگر در حد TVایران بخوای باشه که... کلا بعد از دو سال نامی رو باید حذف کرد(و خیلی کاراکترهای دیگه:-" )
قبلش... یه جا تو تریلر بارک نهایت...ولی همونم به مقدار زیادی بخار آب موجود است:دی

سلام
لیستی چیزی دارید؟
باید نامی، سانجی، بروک و چند تا دیگه از شخصیت ها رو حذف کنی :|>:)

نداره چیزی... مگر در حد TVایران بخوای باشه که... کلا بعد از دو سال نامی رو باید حذف کرد(و خیلی کاراکترهای دیگه:-" )
قبلش... یه جا تو تریلر بارک نهایت...ولی همونم به مقدار زیادی بخار آب موجود است:D

کل آرک آمازون لیلی رو یادت رفته بشر :D
و خب قبلشم بوده این چیزا
در کل به بچه 12 ساله جدا باید ناروتو رو داد، از این لحاظ قشنگ چند قسمت اول و یه جوتسویی رو رد کنی بقیش پاک پاکه :دی

و خب قبلشم بوده این چیزا
در کل به بچه 12 ساله جدا باید ناروتو رو داد، از این لحاظ قشنگ چند قسمت اول و یه جوتسویی رو رد کنی بقیش پاک پاکه :D
اتفاقا خودمم میخواستم به اون ارک اشاره کنم:))
والا ما که توی همون سن و سال دیدیم مشکلی برامون پیش نیومد هیچ بچگیمون رو پر از خاطره کرد!:D

اتفاقا خودمم میخواستم به اون ارک اشاره کنم:))
والا ما که توی همون سن و سال دیدیم مشکلی برامون پیش نیومد هیچ بچگیمون رو پر از خاطره کرد!:D

ما خودمون رفتیم سراغش یا داداشی های اینترنتی خوروندنش بهمون :-" در هر صورت هر چی می دیدیم پیش خودمون می موند :-"
این داره به فامیل میده اینو، مسئولیت اش میفته گردنش، خطرناکه :دی

و خب قبلشم بوده این چیزا
در کل به بچه 12 ساله جدا باید ناروتو رو داد، از این لحاظ قشنگ چند قسمت اول و یه جوتسویی رو رد کنی بقیش پاک پاکه :D
حافظه که نیست:-"
ولی کلا... آقا بی خیال...این همه انیمه ورزشی، اونا رو بدید بچه ببینه:دی
شونن ها اگر انقدر حساسید ندید بهش:دی از ناروتو بگیر که از تو همون قسمت اول شروع میکنه...تا بلیچ که اولین آرک تمرینیش در کنار یوروئیچی میباشد ... تا به قول دوستان آرک آمازون لیلی تو وان پیس...:-"

ناروتو؟ پاک؟ از اون حرکت زیاد استفاده میکرد... حتی...ریورس اون جوتسو که یکی از نقاط عطف داستانیه مبارزه بود!!! :-" :))

سلام
لیستی چیزی دارید؟
بنظرم بیخیال وان پیس شو فقط اون صحنه که لوفی صندوقچه گنجشو نشون میده کافیه زندگی پسر خالت وارد بُعد جدیدی بشه

منم موافقم وان پیس رو بیخیال شو :D
اینا رو برن ببینن بهتره کارهای کاملا امنی هستن:D

Hunter x Hunter
One Punch Man
Mob Psycho 100
Kimetsu no Yaiba
هانتر به خاطر فصل آخر و کیمتسو هم همینطور ، به خاطر خشونت زیاد توصیه نمیشه:دی

درجه سنی بخش های مختلفی داره که باید رعایت بشه:دی

مرسی از دوستان
عرض کنم که :
روی گوشی میبینه و خودش هم بچه ی پایه ای هست :D نگرانی من از بابت داداش هست
من فقط از کجا دان کردن و چسبوندن سابتایتل و تنظیمشو بهش یاد دادم مسئولیتش پای خودش :-"
فقط به عنوان مرشد (:)) ) نگرانم ضدحال نخوره از بابت خانواده
بهش هم گفتم هرچی خواستی ببینی باید با من هماهنگ کنی :D اونم قبول کرد بنده خدا

لازم به ذکر هست بعضی انیمه ها رو جسته و گریخته از توی تی وی دیده (دوبله فارسی این شبکه های ستلایت ) مثلا یه قسمتهایی از اتک آن تایتان و ناروتو و وان پانچ من

دیدم این روزها که همش تو خونست و حوصلش سر میره یه کاری کنم زیاد اذیت نشه تو خونه

@Straw Hat Luffy
شوخی میکنی ؟ هانتر ؟ هیسوکا ؟ شیب؟ بام؟ :D

با این تفاصیر احتمالا بخیال وان پیس بشم
نارتو به قول دوستان قابلیت مدیریتش بیشتره
اوایلش یه چندتا فن داره و به جز اون فقط یه فیلر داره که تو محتوا مشکل داره ، خلاصه میشه تروتمیز دیدش
اتک آن تایتان هم خشونت داره ولی اگه اشتباه نکنم مشکلی حادی نداره ، یه قسمتهاییش رو هم دیده
ولی خودش دوست داشت وان پیس ببینه چون یه مانگا وان پیس بهش داده بودم یکی دو سال پیش و از اون موقع علاقه مند شده به لوفی و گروهش

به هر حال ممنون از همگی بابت پیشنهادات

اخه کیمتسو کجاش خشونت داره بنظرم بده ببینه مشکلی نداره
هانتر هم ارک اخرش دارکه زیاد خشونت نداره اتفاقا هانتر خیلی بهش میچسبه از اونجایی که خودش هم مثل گون و کیلوا ۱۲ سالشه :D

ویرایش : فول متال هم از نظر امن بودن خوبه.

اینم بگم یه مزه خاصی داره تربیت کردن یه نسل جدید
وقتی نظراتشو میگه
یه همچین حسی دارم :

View attachment 131704
دقیقا خیلی حس خوبی داره:-"

من چندوقت پیش این لیست رو تهیه کردم برا یه بنده خدایی که رفته قرنطینه:D ، میگفت یه سری کار میخوام حالم خوب بشه:-"
Untitled.png

خوجگلشم کردم جذب بشه:)) (برا خودم اینجوری نمیکنم، الان سیستمم انیمه های دانلودی 3~4سال اخیر بدون پوشه بندی ریختن:| )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• sms12

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or