Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوبه که میبینم فقط من نبودم که در کف تلفظ انگلیسی مونده بودم:))

در مورد آرک آخر،قبول دارم آشغال و بیخود و جاده خاکی و از دست مانگاکا در رفتن قدرت ها و ... بود! (یه چندتایی چپتر خوبم داشت:-" )
ولی با همه ی این حرفا انقدر بلیچ رو دوست دارم و دلم برا کاراکترهاش تنگ شده که دوست دارم دوباره ببینمشون:x

حالا کل آرک نه، سه چهار دشمن آخر رو باز نویسی کنند مبارزه ها رو ... اینا هم نه، همون باس فایت آخری که گفتید باس فایت نبود حتی، ماشاالله استودیوها برای انیمه های نیمه کاره خوب بلدن یهو یه مبارزه سر هم بندی کنند! کوبو حوصله نداره، دقیقا یه مبارزه سر هم کنند...هرچیزی از اتفاق تو مانگا مطمئنا بهتر میشه! :-"

پ.ن:لحظه شماری برای شنیدن دوباره ی "بان کای" از زبون ایچیگو:x و یا گتسوگا تنشو :x

ای هم رزم کجایی؟ :D

بیا که تایید شد Burn the Witch قراره از تابستون سری بشه! :x
اینا که همون ۲ ۳ روز پیش با بلیچ تایید شدن. چرا غافلگیر شدی؟:D

درباره تلفظ هم به نظرم خیلی سعی کردن که به بلیچ نزدیک شه وگرنه توجیه دیگه‌ای نداره.:))

شاید تنها فصل آخری که از فصل آخر GOT بدتر باشه همین فصل بلیچ باشه.
روند داستان، شخیت‌پردازی و .... یک طرف و خیلی مواردی که میشد بهشون پرداخت شه ولی نشد یه طرف دیگه.
کلا این آرک آخر انگاری بخشی از بلیچ نبود. منطق و بیس داستان رو عوض کردن. هرچی که داستان جلوتر رفت از اصل بلیچ دور و دورتر شدیم.
کاراکترا اینقدر پاورآپ شدن که دیگه هیچ حد و مرز، متر و معیاری واسه قدرت تو داستان وجود نداشت. میشد که خیلی بهتر باشه.

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
بلی! چطوره مگه؟ :D
تنها چیزی که فارسی نمیخونم وان پیس هفتگیه...که اونم فقط منتظرم ترجمه بیاد! نمیشه صبر کرد براش:D

البته از وقتی باز مانگاریدر ترکیده، خوندن TOG و Solo Leveling و وان پانچ من هم متوقف شدن:|
راش بندازید:|
یا حداقل بهم بگید وقتی مانگاریدر باز بود تا چپتر چند آپ شده بود؟
عه جدی؟ به دلایلی حس می‌کردم وارد دسته مرتدها شدی:دی

حقیقتاً پیگیر مانگارید نبودم و نمی‌دونم چی تا چه قسمتی روش آپلود شده بوده.
اما از زمان اون ماجراها حدود ۶ ماهی گذشته و بنابراین باید حدود ۲۰-۳۰ قسمتی عقب باشی.

به این تلگرام لعنتی رو بیار:>

آرک آخر بلیچ جدا از تمام مزخرفاتش پر فایت های خوبه :D
برای همون شم که شده ارزش شو داره :D
و البته پر از فایت های بد یا ناامید کننده هم هست:-"

اینا که همون ۲ ۳ روز پیش با بلیچ تایید شدن. چرا غافلگیر شدی؟:D

درباره تلفظ هم به نظرم خیلی سعی کردن که به بلیچ نزدیک شه وگرنه توجیه دیگه‌ای نداره.:))

شاید تنها فصل آخری که از فصل آخر GOT بدتر باشه همین فصل بلیچ باشه.
روند داستان، شخیت‌پردازی و .... یک طرف و خیلی مواردی که میشد بهشون پرداخت شه ولی نشد یه طرف دیگه.
کلا این آرک آخر انگاری بخشی از بلیچ نبود. منطق و بیس داستان رو عوض کردن. هرچی که داستان جلوتر رفت از اصل بلیچ دور و دورتر شدیم.
کاراکترا اینقدر پاورآپ شدن که دیگه هیچ حد و مرز، متر و معیاری واسه قدرت تو داستان وجود نداشت. میشد که خیلی بهتر باشه.
من چیزی نشنیدم:| اون پستتم فکر کردم "ای کاش" قبلش بوده:))
تو لایو استریم مناسبت بیست سالگی گویا گفتن:|
آخه دنبال عکس از burn the witch هم که بودم، عکس های خبرش مال چند ساعت قبل بود:-"

عه جدی؟ به دلایلی حس می‌کردم وارد دسته مرتدها شدی:D

حقیقتاً پیگیر مانگارید نبودم و نمی‌دونم چی تا چه قسمتی روش آپلود شده بوده.
اما از زمان اون ماجراها حدود ۶ ماهی گذشته و بنابراین باید حدود ۲۰-۳۰ قسمتی عقب باشی.

به این تلگرام لعنتی رو بیار:>
من از این نظر مرتدم که حس خوندنم نمیاد بدون مانگا ریدر:|
از اونطرف موبایلمم در حال انفجاره بخوام بخونم هی باید چپتر دانلود کنم و پاک کنم:-" (خیر رو سیستم هم سخته)
بقیه مانگاریدرها هم اکثرا مثل AW این قابلیت رو ندارن که زیر هم عکس ها رو لود کنه برا خوندن

نتیحه این میشود که هیچ...:| بیاید محض رضای خدا مانگاریدر رو باز کنید :-"

هستم...ولی فعالیتی ندارم...فقط در جهت دانلود زیرنویس استفاده میشه:دی

آخرین ویرایش:
من از این نظر مرتدم که حس خوندنم نمیاد بدون مانگا ریدر:|
از اونطرف موبایلمم در حال انفجاره بخوام بخونم هی باید چپتر دانلود کنم و پاک کنم:-" (خیر رو سیستم هم سخته)
بقیه مانگاریدرها هم اکثرا مثل AW این قابلیت رو ندارن که زیر هم عکس ها رو لود کنه برا خوندن

نتیحه این میشود که هیچ...:| بیاید محض رضای خدا مانگاریدر رو باز کنید :-"

هستم...ولی فعالیتی ندارم...فقط در جهت دانلود زیرنویس استفاده میشه:D
مرتد ملعون:D
می تونی موبایلت رو خالی کنی (Simple):>
بقیه مانگاریدرها رو نمی‌دونم چی میشن و چه طوری هستن. از اون‌جایی که من یکی از مومنین قدیمی هستم حتی مانگاهای انگلیسی رو هم با FMD دانلود می‌کنم و روی PC می‌خونم.:D
حقیقتش اون قدیما اصلا نمی‌شد روی موبایل چیزی خوند و ترک عادت‌های خیلی قدیمی موجب مرضه.

در مورد مانگاریدر AW هم من سخنگوی اونجا نیستم و نمی‌دونم در آینده (مثلاً حتی فردا) چه اتفاقی می‌افته.
و اگر دوست داشتی به صورت خصوصی می‌تونم بهت بگم چرا مانگاریدر برنمی‌گرده (حداقل کوتاه مدت):-"
که البته اینم فقط نظر شخصی خودمه و ممکنه فردا یه طور دیگه بشه.

حیف شد. در گذشته‌های دور بحث‌های اگزیستانسیالیستی خوبی در AW‌داشتیم:D
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Keppuutan developed by CyberConnect2; debut trailer, screenshots - Gematsu

Holy Sh!t !!!
بالاخره CC2 با یک بازی انیمه ای برگشت:x:x:x
اینو باید بازی کرد!!!!

پ.ن: کی CC2 بازی وان پیس میسازه:((
پ.ن2: یادم نبود DB کاکاروت هم CC2 میسازه...چون DB دوست ندارم و پیگیرش نبودم یادم رفته بود:| ولی به هر حال CC2 :x
چون که وان پیس ارزش این رو نداره که وقت با ارزش CC2 صرف اون بشه.:-"

البته یوبی‌سافت هزاران سال پیش از ناروتو یه بازی روی ایکس باکس داشت که من اون رو خیلی می‌دوستیدم:D

بقیه مانگاریدرها رو نمی‌دونم چی میشن و چه طوری هستن. از اون‌جایی که من یکی از مومنین قدیمی هستم حتی مانگاهای انگلیسی رو هم با FMD دانلود می‌کنم و روی PC می‌خونم.:D
حقیقتش اون قدیما اصلا نمی‌شد روی موبایل چیزی خوند و ترک عادت‌های خیلی قدیمی موجب مرضه.

در مورد مانگاریدر AW هم من سخنگوی اونجا نیستم و نمی‌دونم در آینده (مثلاً حتی فردا) چه اتفاقی می‌افته.
و اگر دوست داشتی به صورت خصوصی می‌تونم بهت بگم چرا مانگاریدر برنمی‌گرده (حداقل کوتاه مدت):-"
که البته اینم فقط نظر شخصی خودمه و ممکنه فردا یه طور دیگه بشه.
یه سوال :D چرا از MangaDex استفاده نمی‌کنین؟ همین الان هم یکسری گروه ایرانی توش فعال هستن:
Hands of Stone | دستان سنگی (Group) - MangaDex
AmirHG29-Blog (Group) - MangaDex
آخرین باری هم که terms of service شون رو خوندم، آپلود کردن توش کاملا رایگانه. جدا از این، می‌شه برای کل سایت یه فیلتری تعریف کرد که مثلا فقط ترجمه‌های فارسی رو نمایش بده. برای گروه‌های ترجمه، مثل لینک‌های بالا، می‌شه یه صفحه اختصاصی تعریف کرد و مشخصات گروه رو هم نوشت. چون هیچ مانگا/منهوایی به زبان فارسی لایسنس نشده، ترجمه هر مانگایی رو به فارسی می‌شه داخل سایت گذاشت.

درود. آقا این Violet Evergarden Gaiden: Eien to Jidou Shuki Ningyou کی اومد؟ امروز باخبر شدم تازه... خلاصه حمـــلـــــــه!
ایول بالاخره اومد:x
البته قبلش باید خود سری رو Rewatch کنم بعد بیام سراغ این فیلم:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or