ce7en44
کاربر سایت
خب پس هیچی دیگه، بگو یه انیمه اوریجینال از سازنده برسرک جدید هست هایپ حسابی خوابید
همون طور که احتمالا خبردار شدید قراره انیمه برج خدا (Tower of God) با اسم Kami no Tou ساخته بشه.
داستان در مورد یه دختر Cool و خفنه که وارد یه برج میشه و با شجاعت و فداکاری موفق میشه محیط کثیف برج رو درست کنه و از شر یه سری کله آبی ملعون هم در این مسیر خلاص میشه. دیگه بیشتر توضیح نمیدم که اونایی که نخوندن اسپویل نشن.
پخش انیمه قراره از بهار شروع بشه و احتمالاً استدیوی سازندهاش همون سازنده برسرک جدید باشه. (خدایا ممنون)
انیمه قطعاً ژاپنیه و با دوبله ژاپنی هم پخش میشه حالا شاید دوبله کرهای هم بذارن.
نمیدونم خبر دارید یا نه اما ۲ ساله که برج خدا داره توی ژاپن منتشر میشه اما اسمهاشون هم جاپونیزه شده. راشل اسم ژاپنیش «راهل» ـه و یه پسر الکی هم توی داستان هست که همه دنیا بهش میگن «بام» ولی ژاپنی ها میگن «یورو» که اون چندان مهم نیست.
خاندان های یئون، ییهوا و ها به ترتیب شدن رن، ریکا و سانادا. هواریون و وانگنان هم شدن فاریون و اویجی نارو (که این یکی آدم رو یاد لوفی میاندازه)
یه تعداد اسم دیگه هم توی مانگاهلپرز هست.
سایت انیمه:
TVアニメ『神之塔 -Tower of God-』
و با عنایت به عظمت داستان، فکر میکنم توی داستان هم دست ببرن. برای من که ۸ سال عمر پای برج خدا گذاشتم، خبر انیمه با این حواشی اطرافش شبیه اعلام ساخته شدن فیلم وانپیسه
خلاصه این که با این وضع برای من انیمه = نه.