منطقا نباید کره ایی باشه؟صداگذاریش ژاپنی قرار هست باشه یا کره ای یا چینی یا چی؟
منطقا نباید کره ایی باشه؟صداگذاریش ژاپنی قرار هست باشه یا کره ای یا چینی یا چی؟
به همین خیال باشزرشک...
تازه این فصل من میتونم دوباره سوزش تاریخی راشل هیترها رو دوباره حس کنم به واسطه انیمه و مخاطبای جدیدش
شماها هم از به حاشیه رفتن تدریجی خود کون لذت ببرید
من نمیدونم استودیو سازنده و ... کی هست، ولی این پوستره هر زبونی که هست، کره ای نیستمنطقا نباید کره ایی باشه؟
چینی این وسط چی کار میکنه؟؟صداگذاریش ژاپنی قرار هست باشه یا کره ای یا چینی یا چی؟
خدا رو شکر کن بازی سنتریم...وگرنه توی یکی از این فروم های خارجی یا توییتر چیزی به شخصیت خیالی مونث همچین حرفایی بزنی اینقدر بزرگش میکنن که انگار زدی آدم واقعی رو کشتی، الان بنت کرده بودن!به همین خیال باش
راشل همیشه باید سگ دو بزنه و زجه بزنه تا به هدفش..که نرسیدن بقیه به هدف هست برسه
ولی بقیه با قدرت به پیش میرن
آخ آخ... کِی اون آرک و شیر یا خط انیمه میشه؟ من اونجا رو میخوام حرف های نیش دار کون
کلا من نمیدونم چیه این حسود آخه طرفداری داره
من نمیدونم استودیو سازنده و ... کی هست، ولی این پوستره هر زبونی که هست، کره ای نیست
پس احتمالا انیمه هم زبون کره ای ساخته نمیشه(شاید همزمان دوبله کره ایش هم بیاد)، حالا چینیه یا ژاپنی نمیدونم...تشخیصشون برام سخته ولی کره ای تابلوهه
خب اگه کره ای هست که من یکی شخصا حال دیدنش رو ندارممنطقا نباید کره ایی باشه؟
من نمیدونم استودیو سازنده و ... کی هست، ولی این پوستره هر زبونی که هست، کره ای نیست
پس احتمالا انیمه هم زبون کره ای ساخته نمیشه(شاید همزمان دوبله کره ایش هم بیاد)، حالا چینیه یا ژاپنی نمیدونم...تشخیصشون برام سخته ولی کره ای تابلوهه
والا تمام احتمالات رو گفتم در نظر بگیرم دیگه. حتی خواستم انگلیسی رو هم بگم که دیدم بعیده سازنده اونقدر مغز خر میل کرده باشه که صدا گذاری بیس انیمه رو انگلیسی بزارهچینی این وسط چی کار میکنه؟؟
به نظرت اگه یه استودیو ژاپنی پشت کار نبود، اصلا ارزش توجه داشت؟
من نمیدونم استودیو سازنده و ... کی هست، ولی این پوستره هر زبونی که هست، کره ای نیستمنطقا نباید کره ایی باشه؟
فکر نمیکنم ژاپنی ها برای کار کره ای تبلیغ کنند و پوستر بسازنخب اگه کره ای هست که من یکی شخصا حال دیدنش رو ندارم
پوستر زبانش ژاپنی هست ولی خب می شه از روش گفت الزاما زبان انیمه هم قراره ژاپنی باشه؟
والا تمام احتمالات رو گفتم در نظر بگیرم دیگه. حتی خواستم انگلیسی رو هم بگم که دیدم بعیده سازنده اونقدر مغز خر میل کرده باشه که صدا گذاری بیس انیمه رو انگلیسی بزاره
بعد خب خدا رو چه دیدی یهو اومد و سازنده ژاپنی صداگذار کره ای استفاده کرد
اینو دیدم هوس کردم دوباره ادامه اش بدم اون آرکی که رفته بودن توی دنیای بازی چپتر چند بود؟View attachment 128877
همینطوری ادامه پیدا کنه، میتونم بدون هیچ حسرتی بمیرم، فکر کن 7-8 سال پیش ملت فکر میکردن غیر ممکنه یه مانهوا انیمه شه. کاش سراغ فنگ شن جی هم برن.
زیاد جالب نبود 3تا تبلیغ قبلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم مخصوصا اونی که برا زورو بود
بالاخره صورت لوفی رو نشون دادن!!!
و بازسازی آرک مارینفورد
فازش چیه انصافا... اصلا چه نیازی به این چند تا چپتر بود؟؟؟کینگدام به چه گندی کشیده شده این چند تا چپتر اخیر واقعا چرت شده حیف واقعا
کلا دیدنش کنسل شد با این وضع
همون طور که احتمالا خبردار شدید قراره انیمه برج خدا (Tower of God) با اسم Kami no Tou ساخته بشه.
داستان در مورد یه دختر Cool و خفنه که وارد یه برج میشه و با شجاعت و فداکاری موفق میشه محیط کثیف برج رو درست کنه و از شر یه سری کله آبی ملعون هم در این مسیر خلاص میشه. دیگه بیشتر توضیح نمیدم که اونایی که نخوندن اسپویل نشن.
پخش انیمه قراره از بهار شروع بشه و احتمالاً استدیوی سازندهاش همون سازنده برسرک جدید باشه. (خدایا ممنون)
انیمه قطعاً ژاپنیه و با دوبله ژاپنی هم پخش میشه حالا شاید دوبله کرهای هم بذارن.
نمیدونم خبر دارید یا نه اما ۲ ساله که برج خدا داره توی ژاپن منتشر میشه اما اسمهاشون هم جاپونیزه شده. راشل اسم ژاپنیش «راهل» ـه و یه پسر الکی هم توی داستان هست که همه دنیا بهش میگن «بام» ولی ژاپنی ها میگن «یورو» که اون چندان مهم نیست.
خاندان های یئون، ییهوا و ها به ترتیب شدن رن، ریکا و سانادا. هواریون و وانگنان هم شدن فاریون و اویجی نارو (که این یکی آدم رو یاد لوفی میاندازه)
یه تعداد اسم دیگه هم توی مانگاهلپرز هست.
سایت انیمه:
TVアニメ『神之塔 -Tower of God-』
و با عنایت به عظمت داستان، فکر میکنم توی داستان هم دست ببرن. برای من که ۸ سال عمر پای برج خدا گذاشتم، خبر انیمه با این حواشی اطرافش شبیه اعلام ساخته شدن فیلم وانپیسه
خلاصه این که با این وضع برای من انیمه = نه.