Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام دوستان
magi the kingdom of magic و the labyrinth of magic ارزش دیدن دارن ؟
راضی بودید ؟
فصل اولش بنظرم معمولیه ولی فصل دومش اوج خوبی می گیره بخصوص قسمتای اخرش پر از صحنه های اکشن خفنه و در کل ارزش دیدن داره(ولی نه خیلی:D) فقط اینو هم بگم که ادامه نداره:D

دوستان fairy gone ارزش دیدن داره یا زباله هست؟:D
ارزش دیدن نداره:D
بشین همون هانتر رو ببین:D
البته این هم بگم فکت صادر نکردم و نظر خودمو گفتم دوستان حمله ور نشن یه موقع:D

آخرین ویرایش:
آره همون کیبوتسوجی بود چی بود اسمش :D
به بهانه ضعیف بودن همه رو شتک کرد آخریم ازش تعریف کرد بیخیالش شد :/

از نظر من اینم خیلی عقده ای بود :D
اون شیطان پسره (مو و صورت سفید داشت) که به اسم خانواده چندتا شیطانو دور هم جمع کرده بود، اونم شدیدا عقده ای و روانی بود:D

امروز داشتم اینو می‌دیدم یاد یه خاطره ای افتادم

سال ۲۰۰۹ از یکی از دوستام پرسیدم ، عکسی که گذاشتی امضات مال کدوم انیمه است؟؟
گفت انیمه نیست ، وکالویده!!
گفتم وکالوید چیه ، خوردنیه!!!؟

........
حاضرم قسم بخورم خود خالقین میکو هم کوچکترین تصوری نداشتن که تو این مدت کوتاه به همچین موفقیتی برسه ، اپی که قرار بود یه synthesizer ساده باشه ، تبدیل به انقلابی تو صنعت موسیقی (حداقل ژاپن) شد!

به عنوان کسی که حتی طرفدار های زیاد خواننده های پاپ غربی هم برام عجیب و احمقانست

این ملتی که با آیدل دیجیتالی عشق میکنن رو میبینم دیگه واقعا میگم اینا یه گونه جاندار دیگه هستن

اصن مگه میشه چیزی که نه صداش واقعیه نه تصویرش اینطور جدی بگیری(اونم طراحی تا این حد کلیشه ای)

به عنوان کسی که حتی طرفدار های زیاد خواننده های پاپ غربی هم برام عجیب و احمقانست

این ملتی که با آیدل دیجیتالی عشق میکنن رو میبینم دیگه واقعا میگم اینا یه گونه جاندار دیگه هستن

اصن مگه میشه چیزی که نه صداش واقعیه نه تصویرش اینطور جدی بگیری(اونم طراحی تا این حد کلیشه ای)

Welcome to japan

ولی جدا از این میکو کاملا الهام بخشه، تمام وکالوید های جدیدی که میان تو ژاپن و کشور های دیگه ساخته میشن چند تا اجرا با میگو براشون ترتیب میدن تا معروف بشن :D
نیکو الان تو آمریکا هم شدیدا محبوبه و کنسرت های به همین اندازه گرم و پر جمعیته!

برام عجیب نیست پنجاه سال دیگه ، بخش عمده ای از بازار موسیقی متعلق به این جیگرا باشه!

Welcome to japan

ولی جدا از این میکو کاملا الهام بخشه، تمام وکالوید های جدیدی که میان تو ژاپن و کشور های دیگه ساخته میشن چند تا اجرا با میگو براشون ترتیب میدن تا معروف بشن :D
نیکو الان تو آمریکا هم شدیدا محبوبه و کنسرت های به همین اندازه گرم و پر جمعیته!

برام عجیب نیست پنجاه سال دیگه ، بخش عمده ای از بازار موسیقی متعلق به این جیگرا باشه!

ینی وقتی اینو میبینن اون ته ذهنشون یه صدایی نمیاد

«این واقعی نیست»

؟؟

کنسرت مثلا جای موسیقی زنده بود، نوازندگی و حضور طرفو میبینی حال میکنی،
یه سری خواننده ها محتواشون شخصی تره باهاش همذات پنداری میکنی، این هیچکدوم از اینا رو نداره؛
ولی بجاش چی داره؟ من که نمیدونم دوس داشتم درک کنم ولی نمیبینم چی داره :D

«این واقعی نیست»

؟؟

یه سری خواننده ها محتواشون شخصی تره باهاش همذات پنداری میکنی، این هیچکدوم از اینا رو نداره؛
من این ویدیو رو ندیده بودم:Dو همین الان دیدمش مگه میشه مگه داریم...
ولش کن بزار به خندیدنم ادامه بدم:)):)):))...

من تصور کردم میرم اونجا تک تک میزنم پشت شونه اینایی که بالا پایین میپرن؛ وقتی نگا کردن میگم حاجی
چیکار داری میکنی با خودت :-??

اونا ولی فارسی بلد نیستن و بی اعتنا ادامه میدن

«این واقعی نیست»

؟؟

خوب موسیقی که تو تمام اجراهاشون زنده است و نوازنده ها حضور دارن !!! فقط یه جوری قرار میگیرن که برای پروژکتور ها و هولوگرافی مشکلی ایجاد نکنن!

بعدشم بهتر از ۹۰ درصد ایدول های واقعی هستن که نه قیافه دارن و نه صدا که فرقی با جوجه خروسی که تازه میخواد قوقولی کنه نداره!
حتی خیلی بهتر از کنسرت استار های غربیه که ملت میرن لب زدن طرف رو تماشا مکنن! اگه لب هم نزنه که صدای غار غار از تو بلندگوها میاد!

از طرف دیگه یه چیزی هست فکر نکنم بتونم خوب توضیح بدمش ، مثل اینه که هر روز کباب بخوری ، زده میشی ، دلت یه چیز متفاوت میخواد! وقتی طرف همش تو کنسرت ایدول ها و خواننده ها بوده و دیگه براش جذابیت نداره، اینجاست که فانتزی میاد جاش رو میگیره!

اره یه عده هم همینطوری به انیمه دیدن ما میخندن و براشون عجیبه میشینیم چهار تا شخصیت کارتونی میبینیم! تازه وقتی بفهمن بعضی مواقع پیش میاد که برای این نقاشی ها اشک هم میریزیم دیگه تااخر عمر پایه خندمون میکنن!!

آخرین ویرایش:
اره یه عده هم همینطوری به انیمه دیدن ما میخندن و براشون عجیبه میشینیم چهار تا شخصیت کارتونی میبینیم! تازه وقتی بفهمن بعضی مواقع پیش میاد که برای این نقاشی ها اشک هم میریزیم دیگه تااخر عمر پایه خندمون میکنن!!
مازیار سان حالا چرا انقدر عصبانی میشی:D نکنه به این ایدولای دیجیتالی علاقه داری:D
اکثر کسایی که میگن انیمه مسخرست اصلا انیمه ندیدن و اگه چهار تا انیمه مثل فول متال و اتک دیده باشن نمیان بگن انیمه فقط نقاشی متحرکه و میفهمن انیمه چیزیه که از داستان و شخصیت پردازی قوی دیالوگ های عمیق و معنادار موسیقی متن عالی و کلی چیزهای دیگه برخورداره
و در اخر خنده برای سلامتی مفیده:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or