vaan 2
کاربر سایت
شوخی میکنی ، سرگرم کننده ترین انیمه های هستن که میتونی تو عمرت ببینی! خصوصا سری دوم که کینگدوم باشه!سلام دوستان
magi the kingdom of magic و the labyrinth of magic ارزش دیدن دارن ؟
راضی بودید ؟
شوخی میکنی ، سرگرم کننده ترین انیمه های هستن که میتونی تو عمرت ببینی! خصوصا سری دوم که کینگدوم باشه!سلام دوستان
راضی بودید ؟
فصل اولش بنظرم معمولیه ولی فصل دومش اوج خوبی می گیره بخصوص قسمتای اخرش پر از صحنه های اکشن خفنه و در کل ارزش دیدن داره(ولی نه خیلیسلام دوستان
راضی بودید ؟
ارزش دیدن ندارهدوستان fairy gone ارزش دیدن داره یا زباله هست؟![]()
دوستان fairy gone ارزش دیدن داره یا زباله هست؟![]()
آره همون کیبوتسوجی بود چی بود اسمش
به بهانه ضعیف بودن همه رو شتک کرد آخریم ازش تعریف کرد بیخیالش شد :/
امروز داشتم اینو میدیدم یاد یه خاطره ای افتادم
سال ۲۰۰۹ از یکی از دوستام پرسیدم ، عکسی که گذاشتی امضات مال کدوم انیمه است؟؟
گفت انیمه نیست ، وکالویده!!
گفتم وکالوید چیه ، خوردنیه!!!؟
........
حاضرم قسم بخورم خود خالقین میکو هم کوچکترین تصوری نداشتن که تو این مدت کوتاه به همچین موفقیتی برسه ، اپی که قرار بود یه synthesizer ساده باشه ، تبدیل به انقلابی تو صنعت موسیقی (حداقل ژاپن) شد!
به عنوان کسی که حتی طرفدار های زیاد خواننده های پاپ غربی هم برام عجیب و احمقانست
این ملتی که با آیدل دیجیتالی عشق میکنن رو میبینم دیگه واقعا میگم اینا یه گونه جاندار دیگه هستن
اصن مگه میشه چیزی که نه صداش واقعیه نه تصویرش اینطور جدی بگیری(اونم طراحی تا این حد کلیشه ای)
Welcome to japan
ولی جدا از این میکو کاملا الهام بخشه، تمام وکالوید های جدیدی که میان تو ژاپن و کشور های دیگه ساخته میشن چند تا اجرا با میگو براشون ترتیب میدن تا معروف بشن
نیکو الان تو آمریکا هم شدیدا محبوبه و کنسرت های به همین اندازه گرم و پر جمعیته!
برام عجیب نیست پنجاه سال دیگه ، بخش عمده ای از بازار موسیقی متعلق به این جیگرا باشه!
من این ویدیو رو ندیده بودمینی وقتی اینو میبینن اون ته ذهنشون یه صدایی نمیاد
«این واقعی نیست»
؟؟
کنسرت مثلا جای موسیقی زنده بود، نوازندگی و حضور طرفو میبینی حال میکنی،
یه سری خواننده ها محتواشون شخصی تره باهاش همذات پنداری میکنی، این هیچکدوم از اینا رو نداره؛
ولی بجاش چی داره؟ من که نمیدونم دوس داشتم درک کنم ولی نمیبینم چی داره![]()
من این ویدیو رو ندیده بودمو همین الان دیدمش مگه میشه مگه داریم...
ولش کن بزار به خندیدنم ادامه بدم...
خوب موسیقی که تو تمام اجراهاشون زنده است و نوازنده ها حضور دارن !!! فقط یه جوری قرار میگیرن که برای پروژکتور ها و هولوگرافی مشکلی ایجاد نکنن!ینی وقتی اینو میبینن اون ته ذهنشون یه صدایی نمیاد
«این واقعی نیست»
؟؟
کنسرت مثلا جای موسیقی زنده بود، نوازندگی و حضور طرفو میبینی حال میکنی،
یه سری خواننده ها محتواشون شخصی تره باهاش همذات پنداری میکنی، این هیچکدوم از اینا رو نداره؛
ولی بجاش چی داره؟ من که نمیدونم دوس داشتم درک کنم ولی نمیبینم چی داره![]()
اره یه عده هم همینطوری به انیمه دیدن ما میخندن و براشون عجیبه میشینیم چهار تا شخصیت کارتونی میبینیم! تازه وقتی بفهمن بعضی مواقع پیش میاد که برای این نقاشی ها اشک هم میریزیم دیگه تااخر عمر پایه خندمون میکنن!!من این ویدیو رو ندیده بودمو همین الان دیدمش مگه میشه مگه داریم...
ولش کن بزار به خندیدنم ادامه بدم...
مازیار سان حالا چرا انقدر عصبانی میشیاره یه عده هم همینطوری به انیمه دیدن ما میخندن و براشون عجیبه میشینیم چهار تا شخصیت کارتونی میبینیم! تازه وقتی بفهمن بعضی مواقع پیش میاد که برای این نقاشی ها اشک هم میریزیم دیگه تااخر عمر پایه خندمون میکنن!!