Carole and Tuesday - E24
پسر عجب چیزی بود این قسمت......آهنگ پایانی ـشون، حرف نداشت
کلاً همه چیزش خوب بودش، پایانش رو دوست داشتم.
تموم ،تموم شد ؟، من از ۱۹ به بعد ندیدم گذاشتم تموم شده ببینم!
Carole and Tuesday - E24
پسر عجب چیزی بود این قسمت......آهنگ پایانی ـشون، حرف نداشت
کلاً همه چیزش خوب بودش، پایانش رو دوست داشتم.
تموم ،تموم شد ؟، من از ۱۹ به بعد ندیدم گذاشتم تموم شده ببینم!
نه برای همه انیمه ها به شخصه وقتی وان پیس رو به پخش هفتگی نرسیده بودم و همشو با هم میدیدم خیلی بیشتر حال میکردملذت انیمه به هفتگی دیدنش ـه....جمع کردن انیمه هفتگی، مثل این میمونه که روز غذای خوشمزه و تازه رو جمع کنی...بزاری تو یخچال و بعداً گرم کنی و بخوری (":
خب Castle In The Sky رو هم دیدم و بنظرم بدک نبود...
این هم رتبه بندی و امتیاز من تو فیلمای میازاکی:
The Wind Rises - 5/10
My Neighbor Totoro - 6/10
Nausicca of The Valley of The Wind - 6.5/10
Castle In The Sky - 7/10
Howl's Moving Castle - 8/10
Sprited Away - 8.5/10
Princess Mononoke - 9/10
دوباره تاکید میکنم اینها امتیازات منه و بر اساس سلیقه و نظر شخصی خودمه دوستان یه موقع ناراحت نشن
اقامون جنتلمنه
بهتره قبل از قضاوت کردن فن ها و مشکلات روحی روانی و غیره
Carole and Tuesday - E24
یکم بیشتر توضیح بدهجیبلی ر باید با دلت ببینی نه با مغز
همش فقط پنچ شیش بارروزی پنج شش بار بازیسنتر بیام
نه برای همه انیمه ها به شخصه وقتی وان پیس رو به پخش هفتگی نرسیده بودم و همشو با هم میدیدم خیلی بیشتر حال میکردم
من عکسای اینو دیدم خیلی از جو شادش خوشم اومد، خودش چطوریه موضوعش چیه، در حد بقیه کارای واتانابه هست ؟
خب Castle In The Sky رو هم دیدم و بنظرم بدک نبود...
دیگه سلیقه ها متفاوته برای من مونونوکه داستان و گرافیک و موسیقی متنش جذابتر بود حالا بیخیال یه AMV از فول متال میزارم که همین الان دیدمش و بنظرم خوب بود:امتیاز من ۶ بود به این انیمه نمی دونم چرا اصلا نتونستم باهاش ارتباط قرار کنم باز Spirited Away و Howl's Moving Castle رو بیشتر دوست دارم :sweatsmile:
مونونوکه رو هم اتفاقا داشتم هفته پیش نگاه می کردم بعد نبود ولی مورد علاقه من نبود هه هه
برای من مثل این میمونه که مواد خام رو هر هفته جمع میکنم ، یه دفعه باهاش یه مهمونی بزرگ میدم !!!اره The End شد...
لذت انیمه به هفتگی دیدنش ـه....جمع کردن انیمه هفتگی، مثل این میمونه که روز غذای خوشمزه و تازه رو جمع کنی...بزاری تو یخچال و بعداً گرم کنی و بخوری (":
جیبلی ر باید با دلت ببینی نه با مغز
یکم بیشتر توضیح بده
Speed grapherدوستان یک لیستی از دارک ترین کارهایی که دیدید ارائه بدید از اونایی که شاید نتونستید دیگه ادامه بدید یا بخاطر دارک بودن بیش از حد شاید مورد توجه قرار نگرفتن از اون کارایی که برای اقلیت ساخته شدن
___
بحث در مورد دیدن انیمه شد نظر شخصیم اینه هفتگی بهتره اما من یکجا میبینم...
دلیل اینکه میگم هفتگی بهتره برای اینه که وقتی شما یک قسمت می بینید تا هفته بعد تو مغزتون هی مرورش میکنید و مغزتون بین سه تا شش ماه درگیر کار میشه...اینطوری راحت وارد حافظه دراز مدت میشه و دیرتر فراموش میشه تا اینکه یک فصل رو تو چهار تا هشت ساعت تو یکروز ببینید
Hellsing Ultimateدوستان یک لیستی از دارک ترین کارهایی که دیدید ارائه بدید از اونایی که شاید نتونستید دیگه ادامه بدید یا بخاطر دارک بودن بیش از حد شاید مورد توجه قرار نگرفتن از اون کارایی که برای اقلیت ساخته شدن
___
بحث در مورد دیدن انیمه شد نظر شخصیم اینه هفتگی بهتره اما من یکجا میبینم...
دلیل اینکه میگم هفتگی بهتره برای اینه که وقتی شما یک قسمت می بینید تا هفته بعد تو مغزتون هی مرورش میکنید و مغزتون بین سه تا شش ماه درگیر کار میشه...اینطوری راحت وارد حافظه دراز مدت میشه و دیرتر فراموش میشه تا اینکه یک فصل رو تو چهار تا هشت ساعت تو یکروز ببینید