noctis-sm3
کاربر سایت
اره اینکه محشره... کاش drifters هم فصل بعدش تایید میشد...بماند از طنزش بسیار متنفر بودم... از این پستم منظورم کارای کمتر شناخته شده بودHellsing Ultimate
منم نظرم اینه که انیمه یکجا دیدن بیشتر حال میده.
اره اینکه محشره... کاش drifters هم فصل بعدش تایید میشد...بماند از طنزش بسیار متنفر بودم... از این پستم منظورم کارای کمتر شناخته شده بودHellsing Ultimate
منم نظرم اینه که انیمه یکجا دیدن بیشتر حال میده.
از اونجایی که تو سبک هلسینگ انیمه کم دیدم کارای ناشناخته تر رو نمی شناسماره اینکه محشره... کاش drifters هم فصل بعدش تایید میشد...بماند از طنزش بسیار متنفر بودم... از این پستم منظورم کارای کمتر شناخته شده بود
shinsekai yori میتونه گزینه ی خوبی باشه اگه قبلا ندیدی ، اوایلش یکم عجیبه و ی سری مواردی هم هست که ممکنه باعث بشه درجا دراپ کنی(ولی سعی کن ادامه بدی) در اون حدی که میخوای هم دارک نیست که نشه تحملش کرد و ... ولی درکل کاره خیلی خوبیه و اگر بتونی باهاش کنار بیای و ادامه بدی قطعا ازش لذت میبری ، چون دیگه از ی جایی به بعد فقط اوج میگیره و ول کنم نیستاره اینکه محشره... کاش drifters هم فصل بعدش تایید میشد...بماند از طنزش بسیار متنفر بودم... از این پستم منظورم کارای کمتر شناخته شده بود
دانماچی اولش خوب شروع شد ولی نمیدونم چرا کم کم پسرفت داشت. دیگه من سر قسمت آخر نتونستم تحمل کنم و دراپش کردم.2. DanMachi S2
خیلی به این فصلش امید داشتم ولی اصلا اونطوری نبود که دوست داشتم، داستان کلا تو شهره و حول روابطشون میچرخه (یه جورایی رابطه هاشونو محکم کردن)
3. Kimetsu no Yaiba
خیلی خوب بود بسی لذت بردیم، گرافیک- موزیک- داستان- شخصیت- همه چیش خوب بود راضی بودم ازش
اون آخرشم فقط میتونم بگم طرف خیلی عقده ای بود و منتظر التماس و تعریف و تمجید و از اینجورچیزا بود بدون کمترین منطقی اونکارارو کرد
منتظر فصل بعدشیم
9. Kanata no Astra
داستان خوبی داشت، ایده شون جالب بود
خلاصه ش اینه که چند دانش آموز به فضا فرستاده میشن و گم میشن و درصدد برگشت به خونه اتفاقات مختلفی میوفته براشون (عشق-خیانت-ترس- دوستی و...) دو سه قسمت آخر راز داستان بر ملا میشه خیلی خوب بود اونجا منم شوکه شدم
پیشنهاد میشه در کل
در این بین هفتگی ها نشستم ReLIFE رو دیدم و بسیار خوشم اومد عجیبه که خبری از فصل دومش نیست، کلا شخصیت نیت ها بسیار مظلومن باهاشون مهربون باشید
بدرود
درود بر ناکاماهای گل...
^___^\
بچه ها میگما، انیمه ی گینتاما تا آخر مانگارو پوشش داد ~ یعنی تموم شد کلا ؟
چون خیلی وقته ندیدم بعد از Gintama'
منتظر بودم تموم شه، همرو باهم ببینم...
باز سوت و کور شد که...
خب یک ویدیو از REM میزارم که گفته رم Best Waifu و خب منم با این موضوع موافقم
اتفاقاً نمیدونم فصل آخر بلک میرور رو دیدی یا نه ولی توی یکی از قسمت هاش به همین موضوع پرداخته بود.Welcome to japan
ولی جدا از این میکو کاملا الهام بخشه، تمام وکالوید های جدیدی که میان تو ژاپن و کشور های دیگه ساخته میشن چند تا اجرا با میگو براشون ترتیب میدن تا معروف بشن
نیکو الان تو آمریکا هم شدیدا محبوبه و کنسرت های به همین اندازه گرم و پر جمعیته!
برام عجیب نیست پنجاه سال دیگه ، بخش عمده ای از بازار موسیقی متعلق به این جیگرا باشه!
دروغ چرا؟ من از آهنگ اولی بدم نیومد
اره یه عده هم همینطوری به انیمه دیدن ما میخندن و براشون عجیبه میشینیم چهار تا شخصیت کارتونی میبینیم! تازه وقتی بفهمن بعضی مواقع پیش میاد که برای این نقاشی ها اشک هم میریزیم دیگه تااخر عمر پایه خندمون میکنن!!
نه به نظرم بهتره اول با یه چیز سبکتر مثل Vanilla Hen*tai شروع کنیمپروژه ی بعدی بنظرم visual kei باشه ببینیم اون موقع واکنش ها چیه
والا من از وقتی پیکاسو رو هم آوردن جز هنرمندا به این نتیجه رسیدم که نه بابا خر تو خرتر از این حرف هاست. به هر حال اگه به انتخاب من باشه ترجیع میدم همچین چیزی رو هنر به حساب بیارم تا بعضی از آثار هنری که ترجیع میدم اصلاً اسمشون رو نیارم.مساله اینه که این اصلا هنر نیست؛ توانایی «ابراز کردن چیزی» رو نداره ؛ خواننده اگه واقعا هنرمند باشه با ترانش و فرم اهنگش یه محتوای خاص و انسانی رو ابراز میکنه، ولی این وقتی از پایه آدم نیس چیو میخواد ابراز کنه؛
منم که البته نمیگم بده و بهتره نباشه و فلان؛
صرفا نظرم حول محور این ایدل دیجیتال اینه که بشر به وضعی رسیده که برا تسکین اضطرابش به هرچیز جدیدی روی میاره؛ عوض این که با اضطراب و فشار واقعیت روبرو بشه خودشو تو لذت غرق میکنه؛ اینم یه نمونشه؛ این فقط یه قرص مسکنه و کاملا خدماتی و تجاری؛
فک نکنم خود طرفداراشم اسم هنر روش بذارن.
تموم ،تموم شد ؟، من از ۱۹ به بعد ندیدم گذاشتم تموم شده ببینم!
راستش من این مشکل رو ندارم چون دقیقاً یه ساعت بعدش فراموش میکنم چی دیده بودم معمولاً به خاطر همین فراموشی هم اکثر انیمه ها تا قبل از رسیدن به آخر فصل دراپ میشنبحث در مورد دیدن انیمه شد نظر شخصیم اینه هفتگی بهتره اما من یکجا میبینم...
دلیل اینکه میگم هفتگی بهتره برای اینه که وقتی شما یک قسمت می بینید تا هفته بعد تو مغزتون هی مرورش میکنید و مغزتون بین سه تا شش ماه درگیر کار میشه...اینطوری راحت وارد حافظه دراز مدت میشه و دیرتر فراموش میشه تا اینکه یک فصل رو تو چهار تا هشت ساعت تو یکروز ببینید
برا کدوم انیمست
دوستان یک لیستی از دارک ترین کارهایی که دیدید ارائه بدید از اونایی که شاید نتونستید دیگه ادامه بدید یا بخاطر دارک بودن بیش از حد شاید مورد توجه قرار نگرفتن از اون کارایی که برای اقلیت ساخته شدن
___
بحث در مورد دیدن انیمه شد نظر شخصیم اینه هفتگی بهتره اما من یکجا میبینم...
دلیل اینکه میگم هفتگی بهتره برای اینه که وقتی شما یک قسمت می بینید تا هفته بعد تو مغزتون هی مرورش میکنید و مغزتون بین سه تا شش ماه درگیر کار میشه...اینطوری راحت وارد حافظه دراز مدت میشه و دیرتر فراموش میشه تا اینکه یک فصل رو تو چهار تا هشت ساعت تو یکروز ببینید
Hellsing Ultimate خیلی خشن تر از توکیو غوله اگه اونو ببینی چی میگیTokyo Ghoul
برای من خیلی خشن بود با روح و روانم بازی می کرد، تصمیم گرفتم کلا نگاه نکنم.
دوستان یک لیستی از دارک ترین کارهایی که دیدید ارائه بدید از اونایی که شاید نتونستید دیگه ادامه بدید یا بخاطر دارک بودن بیش از حد شاید مورد توجه قرار نگرفتن از اون کارایی که برای اقلیت ساخته شدن
___
بحث در مورد دیدن انیمه شد نظر شخصیم اینه هفتگی بهتره اما من یکجا میبینم...
موافقم حالا انیمه خشن و دارک به کنار خودم مدتها به دنبال انیمه ای هستم که شدیدا باهاش حال کنم و بهش 10/10 بدم.دارک بودن با خشن بودن فرق داره
انیمه هایی مثل Tokyo Ghoul و Hellsing Ultimate بیشتر از این که دارک باشن خشن ان
دیگه داری قضیه رو خیلی پیچیده میکنی !حرف فقط درباره این آیدل دیجیتالی با کلیتش هست نه اینکه بیایم جدا کنیم طراحی کاراکترش هنره خب موسیقیشم جدا هنره (کاری نداریم که جفتشم کم ارزش و تکراریه) ، اگه اینطور بخوایم بگیم که ظرف ماست هم باید هنر حساب کرد ،وقتی اینا ترکیب میشن یه اثر واحد هستن.
هیچکس ام دنبال این نیست که ثابت کنه این اثر هنره یا نه (منم گفتن و نگفتنم فرقی نداشت) ، مخاطب دنبال سرگرمیه و تولید کننده ام موفقیت و پول میخواد که جفتشون دارن میرسن.
Hellsing Ultimate خیلی خشن تر از توکیو غوله اگه اونو ببینی چی میگی
چه تاپیک جالبی:
https://forum.bazicenter.com/threads/14577/page-30
از اونجایی که کسی تو اون تاپیک نیست سنمو اینجا میگم که ۲۰ سالمه که البته تازگی ها واردش شدم و فکر کنم کوچیکتر از همه اینجا خودمم