خب برم سراغ دو تا انیمه معروفی که هنوز ندیدمشون
Cowboy Bebop
Samurai Champloo
اره واقعا اگه منم می تونستم حافظمو پاک میکردم و بعضی از انیمه هایی که در حد مرگ دوست داشتمو دوباره می دیدم مثل فول متال و اتکخیلی وقت ها با خودم میشینم فکر میکنم، میگم چی میشد اگه میتونستیم یه بخش هایی از حافظمون رو پاک کنیم!
لذت دیدن بعضی انیمه ها (و فیلم ها، بازی ها و ...) برای بار اول اونم وقتی که هیچی ازشون نمیدونی خیلی خاص هست!
هم cowboy bebop و هم Samurai champloo فوق العاده هستن ولی SC یکم برای من مهم تر هست و جایگاه ویژه ای داره
تقریبا از اولین انیمه هایی بود که دیدم (قبلش شاید حدود 10 تا انیمه کوتاه رو دیده بودم) و از همون 2-3 اپیزود اول عاشقش شدم مخصوصا موزیک متن انیمه که واقعا شاهکار هست و هنوزم بعد از چندین و چند سال به موزیک های اون آرتیست گوش میکنم (Nujabes).
شخصیت های اصلی انیمه هم خیلی خیلی دوست داشتنی هستن و خود انیمه هم تا اخرین اپیزود اصلا افت نمیکنه.
فکر کنم کلا 6-7 تا انیمه باشن که یه همچین احساسی ( ) نسبت بهشون داشته باشم
دوستان کسی انیمه استیم پانکی خفن میشناسه معرفی کنه؟
اگه Kabaneri رو ندیدی ببین...کاره شاهکاری نیست...ولی بدم نیستدوستان کسی انیمه استیم پانکی خفن میشناسه معرفی کنه؟
خب می خواستم یه چیزی درباره Kimetsu no yaiba بگم یادم رفت وقتی داشتم می دیدمش بعضی از کارکترهاش منو یاد کارکترهای دیگه مینداخت:
تانجیرو=میدوریا
اینوسکه=باکوگو
زنیتسو=اسوپ-کامیناری دنکی
موزان=مروم (هانتر)
کس دیگه ای هم اینجوری بود یا فقط من اینا رو حس کردم
ولی خب جدا از این حرف ها انیمه بسیار خوبی بود.
میدوریا هم مواقعی که قاطی میکنه خیلی باحال میشه اون فایتش تو قسمت ۴ فصل ۳تانجیرو از میدوریا خیلی بهتره، میدوریا رو ول می کردی کلا فقط گریه می کرد
خب می خواستم یه چیزی درباره Kimetsu no yaiba بگم یادم رفت وقتی داشتم می دیدمش بعضی از کارکترهاش منو یاد کارکترهای دیگه مینداخت:
تانجیرو=میدوریا
اینوسکه=باکوگو
زنیتسو=اسوپ-کامیناری دنکی
موزان=مروم (هانتر)
کس دیگه ای هم اینجوری بود یا فقط من اینا رو حس کردم
ولی خب جدا از این حرف ها انیمه بسیار خوبی بود.