از لحاظ فنی بهترین انیمه تاریخچه ، از نظر بیننده انیمه ممکنه حوصله سر بر و بی معنی باشه!
به هم برسونید ببینم
من با سفید بودن شخصیت میدوریا مشکلی ندارم درسته خیلی از مواقع شخصیت های سفید رو اعصاب ادم میرن(مثل شیرو تو سری فیت) ولی میدوریا بنظرم اصلا رو اعصاب نیست و تو مواقع حساس تصمیمات بهتر و معقولانه تری از باکوگو و تودوروکی می گیره و بنظرم میدوریا بهتر از باکوگو و تودوروکیه و میدوریا بیشتر بهش میخوره قهرمان بودن بخاطر همینم المایت این پتانسلیو درش دید و انتخابش کرد...این حرفی که میخوام بزنم شاید خیلیا مخالفش باشن و حمله کنن...ولی واقعا شخصیت های سفیده سفید مثل میدوریا که خیلی خوبن و سر سوزن از نفس انسان بویی نبردن و عملا از ربات هم ربات ترن...گند میزنن به ابهت داستان حالا یک سری کار ها رده سنی پایینی دارن شاید مشکلی نداشته باشه...اما دیگه یهو با یک داستان کاملا بزرگسالانه رو به رو هستیم...این یهو گند میزنه به فضای داستان...من گاهی حس میکنم مانگاکاها عمدا میان اینطوری گند میزنن به شخصیت اصلیشون که شخصیت های دیگه هم محبوب بشن
مثل اینکه بعضی از کاربرهای قدیمی کم کم داره پیداشون میشه از شما این اولین کامنتی بود که تو این چند ماه دیدماز لحاظ فنی بهترین انیمه تاریخچه ، از نظر بیننده انیمه ممکنه حوصله سر بر و بی معنی باشه!
کامنتات همه عالیه
مثل این که تودوروکی فنی هامن خیلی نظری ندارم، البته تا زمانی که Todoroki با کسی دوست نشه وگرنه غیرتی می شم هه هه
چه شروع فوق العاده ای هم داشت. پرداختن به مسائل چین نظیر نداشت فقط کافیه که سرچ کرد winnie the pooh تا متوجه جنجالی که تو دنیا بابت همین 20 دقیقه اپیزود فصل 23 داشت شد.فصل جدید South park یک ماهه اومده نمیدونستم
کسی نمیبینه اینجا؟؟
از فصل 4 Rick And Morty خبری نیست هنوز؟
مثل این که تودوروکی فنی ها
ولی خب بنظر من:
۳)تودوروکی
۲)باکوگو (صدای دوبلرش هم خیلی باحاله)
۱)میدوریا
چرا اخهیعنی می خوام سر به تن Bakugo نباشه ها
چرا اخه
من از همه بیشتر از همین باکوگو خندم می گیره بعد از باکوگو هم از همه خنده دارتر بنظرم مینتاست(همون جوجه منحرف)
از لحاظ قدرت هم باکوگو از تودوروکی کم نمیاره
موافقم اخلاق تودوروکی بهتره ولی بازم با باکوگو بیشتر حال میکنمبرای من اخلاق مهم تر از قدرته
الان داشتم انیمه Your Name نگاه می کردم. خیلی قشنگ بود دوست داشتم
۱۰ نوامبر میاداز فصل 4 Rick And Morty خبری نیست هنوز؟
Your Name اوریتدهYour name باوجود خوب بودنش، over rated ترین انیمه سینمایی چند سال اخیر هست
از اونور A silent voice/koe no katachi خییییلی در حقش ظلم میشه و باید بیشتر دیده بشه