Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اوه نه...
اینا به زور حتی تو تروپ های مشابه قرار می گیرن چه برسه به علامت =
البته به استثنای زنیتسو و اسوپ که واقعا شباهت دارن ولی بازم اونم از یه جایی جدا میشه و کلا دوتاشون دوست داشتنی میشن
همینجوری از مساوی استفاده کردم منظورم معنی دقیق مساوی نبود و می خواستم بگم اینجوری حس کردم که اینا شبیه همن.

میدوریا هم مواقعی که قاطی میکنه خیلی باحال میشه اون فایتش تو قسمت ۴ فصل ۳
خیلی باحال بود‌.

همون دیگه باید قاطی می کرد تا به خودش بیاد، بنظر من می تونست شخصیت محکم تری داشته باشه :sweatsmile::sweatsmile:

همون دیگه باید قاطی می کرد تا به خودش بیاد، بنظر من می تونست شخصیت محکم تری داشته باشه :sweatsmile::sweatsmile:
من که از میدوریا خوشم میاد درسته شخصیتش می تونست محکم تر باشه ولی همینی که الان هست بنظرم خوبه و پیشرفتی که تا الان از نظر قدرت و محکم بودن داشته خوب و به اندازه بوده و در اینده هم صددرصد بیشتر میشه...
ولی خب تو شخصیت های بچه و با سن کمتر هیچکی کیلوا نمیشه هم خیلی جدیه هم از لحاظ استراتژی و هوش خیلی باحاله هم خیلی خوشتیپه:D

خب Cowboy Bebop رو ۶ قسمت دیدم
تا اینجا که برام جالب نبوده :D
برم ببینم ادامش چی میشه...
فکر میکنم تا یه حدودی سلیقت شبیه منه ، منم خوشم نیومد از این انیمه :-"
ولی سامورایی به نظر من خیلی بهتره ، بورو سراغ اون فکر میکنم خوشت بیاد...

فکر میکنم تا یه حدودی سلیقت شبیه منه ، منم خوشم نیومد از این انیمه :-"
ولی سامورایی به نظر من خیلی بهتره ، بورو سراغ اون فکر میکنم خوشت بیاد...
دیگه کم کم دارم تصمیم می گیرم دراپش کنم تا الان ۱۲ قسمت دیدم بدون این که ذره ای برام جذابیت داشته باشه...

به هم برسونید ببینم
photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9_%DB%B1%DB%B0_%DB%B1%DB%B0_%DB%B1%DB%B8_%DB%B0%DB%B0_%DB%B4%DB%B1_2_.jpg

مال من:
%D8%A8%D8%A8%D8%A8.jpg

خب می خواستم یه چیزی درباره Kimetsu no yaiba بگم یادم رفت وقتی داشتم می دیدمش بعضی از کارکترهاش منو یاد کارکترهای دیگه مینداخت:
تانجیرو=میدوریا
اینوسکه=باکوگو
زنیتسو=اسوپ-کامیناری دنکی
موزان=مروم (هانتر)
کس دیگه ای هم اینجوری بود یا فقط من اینا رو حس کردم :D
ولی خب جدا از این حرف ها انیمه بسیار خوبی بود.
این حرفی که میخوام بزنم شاید خیلیا مخالفش باشن و حمله کنن...ولی واقعا شخصیت های سفیده سفید مثل میدوریا که خیلی خوبن و سر سوزن از نفس انسان بویی نبردن و عملا از ربات هم ربات ترن...گند میزنن به ابهت داستان:دی حالا یک سری کار ها رده سنی پایینی دارن شاید مشکلی نداشته باشه...اما دیگه یهو با یک داستان کاملا بزرگسالانه رو به رو هستیم...این یهو گند میزنه به فضای داستان...من گاهی حس میکنم مانگاکاها عمدا میان اینطوری گند میزنن به شخصیت اصلیشون که شخصیت های دیگه هم محبوب بشن:دی

خب Cowboy Bebop رو ۶ قسمت دیدم
تا اینجا که برام جالب نبوده :D
برم ببینم ادامش چی میشه...
از لحاظ فنی بهترین انیمه تاریخچه ، از نظر بیننده انیمه ممکنه حوصله سر بر و بی معنی باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• blak

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or