love master
کاربر سایت
فکر کنم فهمیدم کی رو میگینفر قبلی که از این چیزا می گفت، تا چند ماه تو امضاش داشت به این تاپیک و بچه هاش فحش می داد
هنوزم فکر کنم قلبش شکسته![]()
![39 :-? :-?](/styles/default/xenforo/smilies/meep/39.gif)
فکر کنم فهمیدم کی رو میگینفر قبلی که از این چیزا می گفت، تا چند ماه تو امضاش داشت به این تاپیک و بچه هاش فحش می داد
میدونم خود شخص شما از شوخی گفتید و منظور خاصی نداشتید و اصلا و ابدا به خودتون این چیزی که میگم نگیرید.ناروتو چیه بلیچ چیه مای هیرو چیه boku no pico از همشون بهتره بحث هم نداریم![]()
نفر قبلی که از این چیزا می گفت، تا چند ماه تو امضاش داشت به این تاپیک و بچه هاش فحش می داد
Who
بزار ادیتش کنم برات:بحث چه یهو خوابید
نتیجه بحث:ناروتو>>>>>بلیچ![]()
تا اخر مارینفورد شاید بتونم قبول کنم ولی بعدش دیگه نهوان پیس>>>>>>>>>>ناروتو>بلیچ![]()
از اینکه توی یک اقلیت کوچیک هستید،تبریک میگمتا اخر مارینفورد شاید بتونم قبول کنم ولی بعدش دیگه نه![]()
منم موافقم یک نظرسنجی بزاریم چون نظرسنجی واقعا حال میدهاز اینکه توی یک اقلیت کوچیک هستید،تبریک میگمنظرسنجی هم اینجا بزارید نتیجه معلومه
![]()
زیرنویسش باید راحت هماهنگ باشه با نسخه اپنینگ اندینگ دار من این زیرنویسو از انیمه لیست گرفتم با نسخه op دار هماهنگ بود:زیرنویسهایی که برای Stein Gate پیدا می کنم هماهنگ نیستن، کسی هست یه لینک درست حسابی برای زیرنویس ها بهم بده؟
یکم جزییاتش مهمه حال ندارم با زیرنویس انگلیسی نگاه کنم.
https://subf2m.co/subtitles/farsi_p...HN1YnRpdGxlIC0gU3ViZjJtIFtzdWJmMm0uY29dLnppcAباید لاگین شد انگاری هرچند با اکانت گوگل لاگین کردم ولی بازم اررور داد.