Straw Hat Luffy
کاربر سایت
اقا به جای بحث هر کی بیاد رتبه بندیشو بگه تو انیمه های بلند بنظر من:
۵)بلیچ
۴)وان پیس
۳)گینتاما
۲)ناروتو
۱)هانتر
۵)بلیچ
۴)وان پیس
۳)گینتاما
۲)ناروتو
۱)هانتر
نزدیک هم نمیشهنیست ایا
اره ناروتو خیلی خوبه که کاشی یه بار از مانگوکیوش استفاده میکرد سه روز بیهوش میشد، تو جنگ پایانی ۲-۳ روز تمام کمال ازش استفاده میکنه !!!
بعدم فاز نگیرید ، به شما ها باشه میگید ناروتو بهتر از وان پیس و my hero academy ه !! من نگفتم کل بلیچ ، چون کوبو رید به داستانش ، گفتم که همون هکوموندو رو بزارید سنگ ترازو !!!
مثلا ارک آزمون چونین، یا فرار ساسکه؟؟؟ یا جنگ ساکورا و ساسوری؟کسی همچین حرفی رو در مورد اون دوتا نزد!
به خودم باشه اصلا میگیم وانپیس از همشون فرسنگ ها سرتره
بعد اره شما کلیت بلیچ رو نگفتی ولی اینکه یک ارک،یک بخش از داستان بلیچ،از کلیت ناروتو با تمام فراز و نشیب هاش بهتر باشه واقعا خنده داره!
با این منطق ارک های عالی ناروتو میتونن کلیت بلیچ رو با خاک یکسان کنن!
کسی که مانگا نمیخونه بخواد انیمه هارو مقایسه کنه ، انیمه بلیچ حداقل آبرومندانه تموم میشه!
۵)بلیچ
۴)وان پیس
۳)گینتاما
۲)ناروتو
۱)هانتر
۵)بلیچ
۴)وان پیس
۳)گینتاما
۲)ناروتو
۱)هانتر
با پر فیلر ترین جنگ تاریخ انیمه تموم میشه،حیف، ناروتوئه بدبختم با یکی از Epic ترین فایت های تاریخ شونن تموم میشه
با پر فیلر ترین جنگ تاریخ انیمه تموم میشه،
همون که ساکورا اون جنگ رو تموم میکنه کافیه ، تا تبدیل به فیل ترین سناریو تاریخ لقب بگیره
گینتاما (مخصوصاً با فیلرهاش)اقا به جای بحث هر کی بیاد رتبه بندیشو بگه تو انیمه های بلند بنظر من:
۵)بلیچ
۴)وان پیس
۳)گینتاما
۲)ناروتو
۱)هانتر
منظورت OST یا همون موسیقی متن دیگه که اگه اینطوره باهات موافقم واقعا موسیقی متن ناروتو نظیر نداره و جذابیتشو چندین برابر کرده البته موسیقی متن فول متال هم خیلی خوبه بخصوص ترک های غمگینش فوق العادست.از دیروز یک حرفی ته گلوم گیر کرده نمیتونم نگم... ولی بزارید حالا که بحثش شد میگم ST های ناروتو به تنهایی خودشون شور و حالشون از داستان MHA هم بیشتره خوده داستان ناروتو بماند