منم راشل رو درک میکنم، ولی ساسکه و لایت رو هم درک میکنم!
اتفاقا انتقام ساسکه به نظرم خیلی ملموسه! کلا مبحث انتقام...حداقل برای من که خیلی قابل درکه
(حالا ساسکه از بعد انتقامش هنوز چرت و پرت میگفت چیز دیگریست
)
یا همینطور لایت، اون رو هم باز من درک میکنم، هم هدف داری و هم قدرت رسیدن بهش رو! ولی این قدرته برای استفاده ازش باید آدم کثیفی باشی
درسته من با جفت اینا مشکل دارم ولی درکشون میکنم!
راشل هم درک میکنم، ولی به نظرم هدفش اصلا اونقدر مهم نیست که دست به چنین کاری بزنی!
لایت یه هدف والا داشت ... و قدرت هدف"انتقام" هم بیشتر از "رویا پردازی" میدونم
اگر قدرت رسیدن به هدفت رو نداری...و بهشم نمیرسی، من نظرم اینه بی خیال اون بشو! در حد توان خودت...بهتر بگم در حد نهایت تلاش خودت آرزو کن!
به آرزوت برسی به قیمت استفاده ابزاری از بقیه؟ به قیمت خیانت به همه اونایی که بهت اعتماد داشتن؟
اگر ساسکه با ناروتو (و ...) میجنگید چون سد راه رسیدن به هدفش شده بودن(یا لایت و ...)
ولی کاری که راشل میکنه اصلا و ابدا اینجوری نیست! به اونایی که خیانت کرده اصلا سد راهش نبودن، اتفاقا اونایی بودن که بهش کمک میکردن با هم برسن به اون هدف! هدفی که شریک شدن با بقیه مشکلی تو هدفت ایجاد نمیکنه!(مثلا ده نفر قرار نیست هوکاگه بشن
)
کلا هر موقع تونستید اون کارش آخر پارت اول رو برام توجیح کنید جز اینکه آدم به شدت بیشعوریه!!!! (و بقیه ی کارهاش) اون موقع میتونم قبول کنم کار راشل درسته!
و عذر میخوام اگر به شخصیت محبوبتون توهین کردم...ولی خوب... نمیشد نکنم
بیاید بگید جدیدا تحقیر شده راشل یا نه؟ شاید هایپ بشم بخونم TOG رو