Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بزرگترین اشتباه زندگیم رو هم کردم و F/SN دیدم...دیگه با جفت بدتر از خودش شیرو آشنا شدم متاسفانه! قشنگ خدا در و تخته رو خوب برا هم ساخته! هم اینجا و هم تو ناروتو!
بدترین زوج انیمه ها(فکت:D)=شیرو و سیبر
بهترین زوج انیمه ها(نظر خودم)=اکابه و کوریسو

آخرین ویرایش:
اینویاشا و کاگومه هم زوج خوبی هستن
اینویاشا رو ندیدم نمی دونم چرا هیچ میلی ندارم طرفش برم انیمه جوجو هم دقیقا همینجوریه برام در مورد سوزومیا هاروهی هم همین حس رو داشتم منتها نشستم دیدم و به حسم اعتماد نکردم خلاصه که این که بعد از دیدن ۹ قسمت ازش انگار ۹ تا قرص خواب خورده بودم:D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
اینویاشا رو ندیدم نمی دونم چرا هیچ میلی ندارم طرفش برم انیمه جوجو هم دقیقا همینجوریه برام در مورد سوزومیا هاروهی هم همین حس رو داشتم منتها نشستم دیدم و به حسم اعتماد نکردم خلاصه که این که بعد از دیدن ۹ قسمت ازش انگار ۹ تا قرص خواب خورده بودم:D
Jojo رو ببین! از پارت اول بگذری، بقیه ی پارت ها نمیتونی صبر کنی برای قسمت بعد!
اون استایل. و حالت عجیبی که تو پارت اول هم میبینی همینطور رفته رفته... حالا نمیدونم...یا کم میشه یا بهش عادت کردیم:دی (حداقل تغییر رنگ هر سکانس که خیلی کمتر شده واقعا:دی )

بشین ببین Jojo رو.... >:)

Jojo رو ببین! از پارت اول بگذری، بقیه ی پارت ها نمیتونی صبر کنی برای قسمت بعد!
اون استایل. و حالت عجیبی که تو پارت اول هم میبینی همینطور رفته رفته... حالا نمیدونم...یا کم میشه یا بهش عادت کردیم:D (حداقل تغییر رنگ هر سکانس که خیلی کمتر شده واقعا:D )

بشین ببین Jojo رو.... >:)
نمی بینم:D:D:))حس خوبی نسبت به این دو تا انیمه ندارم و همیشه هم حسم درست از اب در میاد اخرین باری که یادمه برا مای هیرو اکادمیا بود که قبل از دیدنش حس خوبی بهش داشتم و پیش خودم می گفتم از این خیلی خوشم میاد و همینجور هم شد خلاصه اینکه حس ششم قوی دارم:D و الانم حسم نسبت به این دو تا انیمه منفیه.

• Like
نمی بینم:D:D:))حس خوبی نسبت به این دو تا انیمه ندارم و همیشه هم حسم درست از اب در میاد اخرین باری که یادمه برا مای هیرو اکادمیا بود که قبل از دیدنش حس خوبی بهش داشتم و پیش خودم می گفتم از این خیلی خوشم میاد و همینجور هم شد خلاصه اینکه حس ششم قوی دارم:D و الانم حسم نسبت به این دو تا انیمه منفیه.
زیاد اصرار نمیکنم چون من خودمم تا حدی همینطورم...
زیاد بگم میری میشینی میبینی و خوشت نمیاد و نفرینم میکنی و هرجا میشینی میگی فلانی گولم زد فلان چیز رو دیدم و چقدر بیخود بود:-" (مثل من که اینجا همیشه میگم گولم زدن 5~6قسمت Elfen Lied دیدم:| )

ولی امیدوارم فقط یه روزی یه چیزی ببینی که نظرت رو راجب Jojo عوض کنه:D

اما... دلت میاد از حکمت پشت نصف memeهای موجود در دنیا سر در نیاری؟ :-" هرچی میبینی آخرش به Jojo ربط پیدا میکنه:D

---

@Houosen
اینجوری نمیشه! هی اسم اینویاشا رو میاری و بحث عوض میشه!
یه جوری تعریف کن...یه هایپی کن...یه چیزی بگو که بشینیم ببینیم! :D

زیاد اصرار نمیکنم چون من خودمم تا حدی همینطورم...
زیاد بگم میری میشینی میبینی و خوشت نمیاد و نفرینم میکنی و هرجا میشینی میگی فلانی گولم زد فلان چیز رو دیدم و چقدر بیخود بود:-" (مثل من که اینجا همیشه میگم گولم زدن 5~6قسمت Elfen Lied دیدم:| )

ولی امیدوارم فقط یه روزی یه چیزی ببینی که نظرت رو راجب Jojo عوض کنه:D

اما... دلت میاد از حکمت پشت نصف memeهای موجود در دنیا سر در نیاری؟ :-" هرچی میبینی آخرش به Jojo ربط پیدا میکنه:D

---

@Houosen
اینجوری نمیشه! هی اسم اینویاشا رو میاری و بحث عوض میشه!
یه جوری تعریف کن...یه هایپی کن...یه چیزی بگو که بشینیم ببینیم! :D
چون فوق العاده است ! انیمه شاید تو کلیت داستان و مبارزات لنگ بزنه ، ولی تو شخصیت پردازی اگه بهترین شونن نباشه ، یکی از سه تاست! سشومارو ساما کافیه ! نوراکو هم کثیف ترین و مخوف ترین و رذل ترین والیان تاریخه شوننه!
قطعا بهترین رومانس و درام رو هم داره !

اگه کسی دنبال هیجان و اکشن و داستان های پیچیده است ! بهش اینویاشا رو توصیه نمیکنم ! ولی اگه میخواید یه چیز خاص ببنید بی شک بهترین انتخابه

سلام :D
پوستم کنده شد، چهل صفحه آخر رو خوندم (":

من دوبله انگلیسی کنشین رو دیده‌ام. کیلومترها از دوبله ژاپنیش بهتره. حداقل از اول مطمئنی که کنشین مرده و زنی نیست که صداش رو کلفت کرده.:D

از زندگی کردن ظاهراً سیر شدی :D

چجوری انقدر راحت لیست میدید؟ :D من تو خود یک انیمه هم بخوام لیست بدم دهنم سرویس میشه سر رتبه بندی:-" (نهایت اول و دومش رو راحت بتونم بنویسم:-" )
همچنان به فکر کردن مشغولم:-"

کسی که فقط عنیمه وان پیس رو نگاه میکنه....کمتر از این هم نمیشه انتظار داشت :p

Police _ 110@
خلیل-دونو خیلی وقته زنگ تفریح نداریم ی حرکتی بزن لطفا دلمون تنگ شده برای چالش ها

ببخشید، چهار ماه تمام نبودم..یه پروژه ی کاری #!@## دستم بودش...که از تمام دنیا، جدام کرده بود.....
دارم بکوب انیمه نگا میکنم....خواب و خوراک ندارم که چه فصل خوبی رو هفتگی از دست دادم )":

+++++++++++++++++++++++++++

یه سری از انیمه ها رو دیدم...

Carole and Tuesday - E21
اوه، کامی ساما.....عجب چیز ـه این انیمه
نه تنها تو سبک خودش شاهکاره....تو داستان و شخصیت پردازی، گرافیک و دوبله...کارشون حرف نداره...
VOCAL COLLECTION Vol.1 رو دانلود کردم...چقدر خوبه.

One Punch Man S2
یک کلام....فقط بره گم بشه...

Kono Oto Tomare
با تمام مشکلات فنی ـش....خیلی خوب بودش، دوستش داشتم
ایکاش 24قسمتی از اول میساختن.

Shingeki no Kyojin S3 (2019)
\m/
زبانم قاصر از بیان احساساتم هستش :D
تنها انیمه ای که در طول این مدت هفتگی نگاش میکردم....حمله به غول بودش...

OST ـش رو دانلود کردم....دیوانم کرده....گوشام درد گرفته که از بس گوششون کردم (:

Vinland Saga - E09
از لحاظ فنی..همه چیز انیمه عالی ـه...ولی خیلی با داستان اون حال نکردم...اونقدر که باید دارک باشه، نیست

Dr. Stone - E10
خوشم امد ازش....جو ـش رو دوست دارم...الخصوص دوبله ـشو

Araburu Kisetsu no Otome-domo yo. - E07
خیلی خوشم نیومد ازش....لول انیمه خیلی پایینه.
موضوعاتی که شخصیت ها سرش درگیری دارن و نحوه ی برخود باهاش، اصلاً جذابیتی نداره...

آخرین ویرایش:
کسی که فقط عنیمه وان پیس رو نگاه میکنه....کمتر از این هم نمیشه انتظار داشت :p
اول که انیمه ترین انیمه همین وان پیسه>:)
جا داره رد شدن از مرز 900 قسمت رو به طرفداران وان پیس تبریک بگم:x و به هیترهاشم بگم این 900 قسمت خاری باشد در چشم شماها>:)
بله...بله... >:)
حالا جدای از این ها... درد اینه من تو همین وان پیس هم نمیتونم TOP10 بدم (یا ناروتو و ...) دیگه بقیه که...
البته کلا TOP10 بخوام بدم فکر میکنم غیر از اسکندر، بقیشون از انیمه های بلند باشن:-"

به نظر من هم اینویاشا انیمه خیلی خوبی هستش
من از جوجو فقط از پارت 2 فصل اول خوشم اومد بقیه فصل هاش رو به زور دیدم و اصلا خوشم نیومد و سریعا پاکشان کردم :D
البته هر کس سلیقه خاص خودش رو داره

• Like
فصل بعدی داره میاد و من هنوز انیمه های این فصل رو به پخش هفتگی نرسوندم. ولی عجب پاییز پرباری در پیشه:>
Chihayafuru 3
Nanatsu no Taizai: Kamigami no Gekirin
Boku no Hero Academia 4th Season
High Score Girl II
Shokugeki no Souma: Shin no Sara
Kono Oto Tomare! 2nd Season
اینا رو که حتماً میبینم، توی باقیشون هم اگه چهار تا انیمه خوب پیدا بشه دیگه کافیه:>

Please help me
از انیمه های این فصل کدوما ارزش وقت گذاشتن دارن داره ؟؟؟
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka II
Enen no Shouboutai
Dr. Stone
Vinland Saga
Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de Ni-kai Kougeki no Okaasan wa Suki Desu ka?
Tejina-senpai
Araburu Kisetsu no Otome-domo yo.
Kawaikereba Hentai demo Suki ni Natte Kuremasu ka?
Kanata no Astra
Sounan Desu ka?
Katsute Kami Datta Kemono-tachi e
Joshikousei no Mudazukai
Nakanohito Genome
من خودم اینا رو میبینم و توشون هم خوب هست و هم خیلی خوب که خودت باید ببینی کدوم رو بیشتر میپسندی;)

خب مثل این که لیست دادن ها تموم شد دم همتون گرم اولش که می خواستم درخواست بدم مردد بودم و فکر می کردم کسی لیست نمیده ولی اینجور نشد که این کار دو تا نتیجه داشت اول این که فهمیدم چقدر سلیقه ها متفاوته دوم این که یک سری از انیمه ها رو کنجکاو شدم ببینم تا اون کارکترهای معرفی شده از اون انیمه رو بشناسم مثل ماهو شوجو که اسم اکمی هومورا چندین بار تو لیست ها بود و کنجکاو شدم این کارکتر رو بشناسم(اکیبا هم همچنان در حال فکره:Dفکر کنم همزمان با تموم شدن وان پیس لیست بده:)))

خب مثل این که لیست دادن ها تموم شد دم همتون گرم اولش که می خواستم درخواست بدم مردد بودم و فکر می کردم کسی لیست نمیده ولی اینجور نشد که این کار دو تا نتیجه داشت اول این که فهمیدم چقدر سلیقه ها متفاوته دوم این که یک سری از انیمه ها رو کنجکاو شدم ببینم تا اون کارکترهای معرفی شده از اون انیمه رو بشناسم مثل ماهو شوجو که اسم اکمی هومورا چندین بار تو لیست ها بود و کنجکاو شدم این کارکتر رو بشناسم(اکیبا هم همچنان در حال فکره:Dفکر کنم همزمان با تموم شدن وان پیس لیست بده:)))
اگه خواستی ببینی 3 تا فیلم رو ببین ! من خودم سریال و فیلم سوم رو دیدم ، ولی هر کی رو دیدم میگه فیلم ها کارگردانیش بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or