Cj_sa
کاربر سایت
تنکس.منم تو کوروکو بسکت از Aomine از همه بیشتر خوشم میاد از خود کوروکو زیاد خوشم نمیاد باحالترین کارکتر ورزشی هم بنظرم تاکاموراست
ساسکه شخصیت بسیار یو*بسی داره@cloud _ strife
راشل...
تو لیست منفورترین کاراکترهام میتونه با ساسکه و ساکورا و شیرو و سیبر بجنگه
---
چجوری انقدر راحت لیست میدید؟من تو خود یک انیمه هم بخوام لیست بدم دهنم سرویس میشه سر رتبه بندی
(نهایت اول و دومش رو راحت بتونم بنویسم
)
همچنان به فکر کردن مشغولم![]()
موافقم نمیشه راحت لیست داد این لیست رو هم بعد از کلی فکر کردن دادم تازه باز هم رتبه های ۶ تا ۱۰ تو ذهنم هی عوض میشه کارکترهای منفورت هم دقیقا کارکترهای منفور من هم هست بخصوص شیرو.@cloud _ strife
راشل...
---
چجوری انقدر راحت لیست میدید؟من تو خود یک انیمه هم بخوام لیست بدم دهنم سرویس میشه سر رتبه بندی
)
1- Kakashi - Naruto
2- Roy Mustang - Fullemetal Alchemist
3- Todoroki - My Hero Academia
4- Killua - Hunter x Hunter
5- Kurapika - Hunter x Hunter
6- Ichigo - Bleach
7- Alphonse Elric - Fullmetal Alchemist
تو حالت انسانی نه شوالیه ای هه هه
8- Toshiro Hitsugaya - Bleach
9- Aomine - Kuroko No Basuke
البته شینتارو هم باحاله راستش نمی تونم بینشون انتخاب کنم.
10- Dante - Devil May Cry
)
کلی ذوق زده شدم یه دختر دیگه تو این تاپیک پیدا کردمولی سلیقت خیلی پسرونس هاااا![]()
![]()
برای من که پنج تاش مثل روز روشن بود !@cloud _ strife
راشل...
---
)
انقدر به نقشهای منفی ظلم نکنین. این بندههای خدا هم دل دارن@cloud _ strife
راشل...
---
)
بابا امیر حسین، سیبر بنده خدا رو چکار داری آخه؟ هر بار حین سوت زدن یه گیری باس بهش بدی؟@cloud _ strife
راشل...
---
)
قسمت ۱۱؟ نه راستش.قسمت 11 حجت بر من تمام کرد که چه کاراکتر بیخودیهبر شما تمام نکرد یعنی؟
و خیلی کارها، رفتارها،و انتخاب های دیگه ش! اینجوری بگم... این بنده خدا تو کل F/Z داشت تحقیر میشد، و من داشتم لذت میبردم
بزرگترین اشتباه زندگیم رو هم کردم و F/SN دیدم...دیگه با جفت بدتر از خودش شیرو آشنا شدم متاسفانه! قشنگ خدا در و تخته رو خوب برا هم ساخته! هم اینجا و هم تو ناروتو! فقط انشاالله راشل Forever Alone بمونه، گند نزنه به بام بدبخت
پ.ن : این قسمت 11 رو اگر قرار باشه لیست بهترین قسمت انیمه ای بدم، احتمال 90% رتبه 1 رو داره برامنه فقط به خاطر این جمله که گذاشتم، که تمام حرکات و وجنات و آهنگ ها و حکمت پشت حرکات پادشاهمان!
![]()
ولی... واقعا سیبر رتبه1 ؟ شیراز که نیستی؟ اگر هستی آدرس بده شبانه اساسین و نینجاها رو بفرستمخودت همکاری کنی قول میدم دردناک نباشه...
![]()
قسمت 11 حجت بر من تمام کرد که چه کاراکتر بیخودیهبابا امیر حسین، سیبر بنده خدا رو چکار داری آخه؟ هر بار حین سوت زدن یه گیری باس بهش بدی؟
من برای لیست فعلا مخم درست کار نمیکنه ولی خب سیبرشون رتبههای اوله برام.
این رو ندیدم...انقدر به نقشهای منفی ظلم نکنین. این بندههای خدا هم دل دارن
میزان محبوب بودنِ کاراکترها رو برای من، نحوه شخصیت پردازیشون مشخص میکنه. اگه طرف شخصیت پردازی خوبی داشته باشه، صرف نظر از منفی و مثبت بودنِ نقشش، برام دوستداشتنی میشه. البته راشل-ساما کلا شخصیت منفی نیست. ایشون قهرمان اصلی برج خدا هستن و دارن مزد تلاشهاشون رو میگیرن![]()