Straw Hat Luffy
کاربر سایت
واااااااااااااااای هانتر رو ندیدی هر انیمه ای داری می بینی بزارش کنار و بشین هانتر نگاه کن تا رستگار شوی.دوستان برای دیدن hunter x hunter نیازی هست سری قدیمیش هم دیده بشه؟
واااااااااااااااای هانتر رو ندیدی هر انیمه ای داری می بینی بزارش کنار و بشین هانتر نگاه کن تا رستگار شوی.دوستان برای دیدن hunter x hunter نیازی هست سری قدیمیش هم دیده بشه؟
دوستان برای دیدن hunter x hunter نیازی هست سری قدیمیش هم دیده بشه؟
داشتم جاهای مختلف فول متالو دوباره نگاه می کردم اتفاقی اینجاشو دیدم به قیافه ادوارد نگاه کنید اند خندست
View attachment 115763
اره قسمت ۲۱ بود دیشب هم ۱۰ قسمت اخرشو خلاصه وار دیدم در کل هر چند وقت یکبار فول متالو نگاه می کنم و هر بار هم حال می کنم.منم خیلی خوشم میاد، فکر کنم همونجا که بعدش اون Scar پیداش می شه.
از این مبارزشون خوشم میاد باحال بود.
چند روزه کامنت ها خیلی کم شده برای این که کامنت ها بره بالا بیاید لیست کارکترهای مورد علاقمونو بگیم لیست من:
۵)کیلوا
۴)ناروتو
۳)لایت
۲)لیوای
۱)ادوارد
لیست بدید
1-johan liebertچند روزه کامنت ها خیلی کم شده برای این که کامنت ها بره بالا بیاید لیست کارکترهای مورد علاقمونو بگیم لیست من:
۵)کیلوا
۴)ناروتو
۳)لایت
۲)لیوای
۱)ادوارد
لیست بدید
همشون عالین فقط جوجو رو هنوز ندیدم هیجیکاتا و زورو هم برا من مثل همن1- گینتوکی
2-هیجیکاتا توشیرو /زورو ( جفتشونو در یه حد دوست دارم )
3-کاتسورا
4-کاگورا
5-عینک شین پاچی ( خودش ادم حساب نیست )
6-لوفی
7-سانجی
8-پین
9-جوجو ( جوزف جو استار )
10-ادوارد
تنکس.منم تو کوروکو بسکت از Aomine از همه بیشتر خوشم میاد از خود کوروکو زیاد خوشم نمیاد باحالترین کارکتر ورزشی هم بنظرم تاکاموراست1- Kakashi - Naruto
2- Roy Mustang - Fullemetal Alchemist
3- Todoroki - My Hero Academia
4- Killua - Hunter x Hunter
5- Kurapika - Hunter x Hunter
6- Ichigo - Bleach
7- Alphonse Elric - Fullmetal Alchemist
تو حالت انسانی نه شوالیه ای هه هه
8- Toshiro Hitsugaya - Bleach
9- Aomine - Kuroko No Basuke
البته شینتارو هم باحاله راستش نمی تونم بینشون انتخاب کنم.
10- Dante - Devil May Cry