radlleben002
کاربر سایت
دستت درد نکنه فقط پایان خوبی داره انیمه code?Code geass
کینگدوم هم خوبه ولی تو انیمه تمام خشونتش سانسور شده!
دستت درد نکنه فقط پایان خوبی داره انیمه code?Code geass
کینگدوم هم خوبه ولی تو انیمه تمام خشونتش سانسور شده!
Akame Ga Killبچه ها میشه چندتا انیمه معرفی کنین که خون و خونریزی توش زیاد باشه و داستان قشنگی هم داشته باشه یچیزی مثل aot
Tokyo Ghoul (فصل ۱)بچه ها میشه چندتا انیمه معرفی کنین که خون و خونریزی توش زیاد باشه و داستان قشنگی هم داشته باشه یچیزی مثل aot
خین و خین ریزی معرفی کنم بهت بری حالشو ببریبچه ها میشه چندتا انیمه معرفی کنین که خون و خونریزی توش زیاد باشه و داستان قشنگی هم داشته باشه یچیزی مثل aot
Code geass هیچ خشونتی نداره!Tokyo Ghoul(فصل ۱ و ۲،فصل ۳ و ۴ رو نبین) Hellsing Ultimate(خدای خشونت و خونریزی)
Hunter X Hunter 2011(مثل دو تای بالایی خشونت نداره ولی هر چی جلوتر میره خفن تر و دارک تر میشه بخصوص ارک اخر یکی از دارک ترین و بهترین ارک ها تو کل انیمه هاست)
اینم بگم Code Geass هیچ خشونتی نداره بر چه اساس معرفی کردن نمی دونم
درودبچه ها میشه چندتا انیمه معرفی کنین که خون و خونریزی توش زیاد باشه و داستان قشنگی هم داشته باشه یچیزی مثل aot
با احترام چی ، چرا انقدر offensive آخه !! مگه من گفتم انیمه خوبیه! ۹۰ درصد انیمه های خشن که پر خون و خون ریزی هستن مهملاتی بیش نیستنافرو سامورای و blood c رو ندیدم بخاطر همین معرفی نکردم و از انیمه های که خودم دیدم معرفی کردم گفت در کنار خشونت داستان خوبی هم داشته باشه مواردی که نام بردم هم داستان خوبی دارن
کد گیاس هم هیچ خشونتی نداره و از هیچ لحاظ شبیه اتک نیست.
ویدویی که هم گزاشتی با احترام و بدون توهین بنظرم خشونتش مسخرس خشونت باید لذت بخش باشه مثل Hellsing Ultimate نه این که فقط دست و پای قطع شده و خون ببینیم.
برای منی که مانگاشو خوندم همون فصل اول توکیو غول هم با ارفاق خوب به حساب میاد چه برسه به فصل های دیگه. مشکلم با فصل دو، تغییر نسبت به مانگا نیست مشکل اون همه پلات هول و کار های بیخود شخصیت هاست(توکا 3 قسمت کامل فقط داشت میدویید)tokyo ghoul داستان خوبی داره؟ انیمه ش منظورتونه؟ حالا فصل اول ی چیزی حداقل خواستن به مانگا وفادار باشن ولی فصل دوم ک از همون اول زدن پر پر کردن داستانو تا اخرشم افتضاح پیش رفت
اینم بگم من مانگارو کامل نخوندم فقط برای اینکه بفهمم چرا قبل از اینکه فصل اول بیاد ملت انقدر هایپ بودن رفتم چند چپتری گذری خوندم و دیدم حق داشتن هایپ باشن بعدش برام سوال شد چجوری ی استدیو میتونه از اون مانگا همچین عنیمه ی تحویل بده
خواهش میکنم هی tokyo ghoul پیشنهاد ندید ی نفر تازه بخواد انیمه شروع کنه با دیدن این فک میکنه همه انیمه ها اینطورین برای ابروی خودمون بده
بچه ها میشه چندتا انیمه معرفی کنین که خون و خونریزی توش زیاد باشه و داستان قشنگی هم داشته باشه یچیزی مثل aot
Elfen Lied آیا؟بچه ها میشه چندتا انیمه معرفی کنین که خون و خونریزی توش زیاد باشه