Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دیگه دارم بزور ادامه میدم:

در حال تماشای Monster(قسمت ۶۱)...
خدا قوت :D
منم چند سال پیش یادم نیست ولی فکر کنم حدود 50 قسمت دیدم دیگه نشد دراپش کردم ...
ولی تو ادامه بده ، چیز زیادی دیگه نمونده.

Off-Topic

SawanoHiroyuki-Tranquility-Trollz-EP.jpg

SawanoHiroyuki[nZk]:Laco 『Trollz』
ناجور رفته رو مخم :D
لامصب "هیروکی ساوانو" برداشته کپ ـه Imagine Dragons - Believer زده LOL
ولی دم Laco گرم...خیلی خوب میخونه...Zero Eclipse رو توی فصل سوم "حمله به غول" ها عالی خونده....

Monster:
خب بالاخره تموم شد:D انیمه کمرشکنی بود جا داره یه خدا قوت به خودم بگم شروع انیمه بنظرم عالی بود و واقعا جذبم کرد اما هر چی جلوتر رفت برام خسته کننده تر شد بخصوص از قسمت ۴۰ به بعد خیلی خسته کننده بود پایانش هم راضیم نکرد با احترام به طرفداراش از ۱۰ بهش ۷ میدم.
monster دقیقا مشابه فیلم هایی مثل her هست که کسانی که منزوی یا افسرده هستن بیشتر درکش میکنن تا ادمای عادی..
اتفاقا من خودم ادم منزوی ای هستم ولی با Monster زیاد حال نکردم در عوض با Psycho Pass خیلی حال کردم(البته منظورم فصل اولشه)
به این قشنگی من که عین لودر تمومش کردم یه بار دیگه ام نگاش کردم :/
من مثل تیلر تمومش کردم:D واقعا ۲ بار کامل نگاه کردی من حاضرم یک دور دیگه کامل هانتر و فول متال رو ببینم ولی ۱۰ قسمت دوباره مانستر نبینم:D

داشتم بعد مدت ها پروفایلم رو تو anime planet دستی به سر روش می‌کشیدم ، دیدم انیمه های دراپیم از ۲۰ تا عبور کرد, من که تقریبا هر چیزی رو به زور هم که شده می‌دیدم! ، چه اسامی هم داخلش بودن!

Air

فکر کنم تنها انیمه کیوتو باشه ازش خوشم نیومد و از همون قسمت اول خیلی هینت میداد که آخرش چی میخواد بشه

Another

دو سه قسمت دیدم اصلا نمی فهمیدمش

Bleezebub

یعنی کلمه bizzare رو این انیمه به معنا رسونده! هر چی هم جلوتر می‌رفت بار طنزشم کمتر میشد!

Code geass

:Whistling::Whistling::D

انیمه شاهکار ، یعنی تا لحظه ای که دراپش کنم کاملا ازش لذت می‌بردم ، دراپش یه تصمیم آنی در راستای باور های شخصیم بود!

Ergo proxy

چند بار سعی کردم ببینم از قسمت یک جلوتر نمی‌رفتم ! انیمه هم تمام این چند سال تو on holdهام بود ، طبق تجربه ام تمام انیمه های که نمیتونستم بیشتر از یه قسمت ببینم ، کامل هم می‌دیدم ازشون خوشم نمیومد ، برای همین بعد چند سال اگه قرار بود ببینم ، تا حالا دیده بودم! دیروز رفت تو دراپی ها

Full metal alchemist

:hide::hide:B-(

داشتم میدیدمش ، آنقدر بهم گفتن نبین ارزش نداره ، برو برادرهود رو ببین ، منم دراپش کردم رفتم اون رو دیدم ، ولی به نظر طراحی و اتمسفر اون چند قسمت رو بیشتر از برادرهود دوست داشتم

Mirai Nikki

یعنی یه انیمه تو دنیا وجود داشته باشه ، سزاوار دراپ کردن باشه ، همین اشغاله ! هنوزم نمی‌دونم چطور شش قسمت تحمل کردم!

Gantz

اگه نویسنده گانتز تو ایران بود ، ۳۰ سال حبس نصیبش میشد! این حجم از سیاه نمایی ، فن سرویس تهوع آور ، زن ستیزی ، شخصیت پردازی افتضاح رو تو هیچ چیزی یه جا کنار هم ندیده بودم !

Kiss & sis

من مشکلی با موضوعش نداشتم ، ولی جدا از داستان مضخرف و حوصله سر برش ، بعضی مواقع خیلی شنیع میشد! اصلا چرا تو کتگوری انیمه دسته بندی میشه؟؟؟؟

Murder princess

اصلا چی بود این؟؟؟ حتی همون دو قسمتی هم که تو پروفایلم ثبت شده رو یادم نمیاد!

Naruto Shippuden

:ar!:ar!:ar!:ar!:Punish:

به اندازه کافی پای مانگا حرص خوردم، دلیلی نداشت دوباره پای انیمه هم با اون همه فیلر باز همون قدر حرص بخورم و بگم چرا این ؟ چرا اون؟

Night head genesis

کلا دو قسمت بیشتر لازم نبود تا متوجه بشم با یکی از بدترین انیمه تاریخ طرفم

Ninja scroll series

همین الانشم هیچی ازش یادم نمیاد بس که چرند بود!

Nisekoi

فصل اول رو دیدم ، ولی دیگه سمت فصل بعد نرفتم ، انیمه بدی نیست ، ولی واقعا بی محتواست! بیشتر از خود انیمه هم طرفدارش باعث شدن دراپش کنم ، قشنگ حس کردم موقع تماشاش ، یه دو کیلو سبزی گذاشتن جلوشون و موقع پاک کردن انیمه رو میبینن و غیبت میکنن! آخه تیم چیتوگه و اونودرا چه مسخره بازی بود دیگه !
بعدم نه فقط نیسکوی، کلا انیمه های این ژانر ، شخصیت مذکر یه پسر نیرز حال به هم زنه که ارزش زنده بودنم ندارن ، چه برسه.....

Rinbow

:ninja::no::Scare::Shocked:

یه انیمه واقعا فوق العاده است ، ولی از نظرم قسمت ۱۴ انیمه تموم شد ، واقعاهیچ دلیلی برای ادامه دادنش نداشتم! خیلی هم دوست داشتم !

Rave master

بدترین انیمه‌ای که دیدم

Re-zero

تا قسمت پنج و شش جذاب بود، ولی بعد که میفته تو لوپ عذاب آور ، با خودم گفتم من برای چی دارم همچین چیزی رو میبینم!

Shiki

از همون قسمت اولش خوشم نیومد

Shuffle

چرند ، بی معنی مبتذل

Shogo chara

خیلی قشنگه ، ولی رنج سنیش برام مناسب نبود !

Terra formars

مدیریت محترم از اونجا که انیمه بزرگسال بود مثلا، نمیشه بزرگسالانه توصیفش کرد ؟؟؟ واقعا چیز چیز بود!!!

Tokyo ghoul s4

اینکه همون سیزن ۲ دراپش نکردم یه خاطر شخصیت های جانبی و مدیر کافه بود ! ولی سیزن سه رو دیگه نمی‌دونم چطور تحمل کردم ، تا برسم به فاجعه ۴ که رسما می‌گفت اقا اینو ساختیم که برید مانگا رو بخونید!

True tears

کسالت بار! زیادی قرار گرفتن تو موقعیت های خجالت آور! و اصرار بر تکرار این صحنه ها!

No.6

کسالت بار!

Fate stay night

این یکی از انیمه های بود که نمیتونستم بیشتر یه قسمت ببینم ، ولی آخرش به زور نشستم تماشا کردم ، هر قسمت خودمو خر میکردم که بهتر میشه ، آخرش قسمت ۲۳ دراپش کردم ! شیرو حتی از شخصیت اصلی میرایی نیکی هم مضخرف تر بود!

Afro samurai

رو کامل دیدم ، ولی اگه شش قسمت نبود قطعا دراپ میشد!

یه انیمه دیدگاه هم بود پسره وسط یه مشت نیمه مار و نیمه عنکبوت و اینها بود ! اسمشم یادم نیست دو قسمت بیشتر ندیدم
...........................

یه چند نکته جالب هم اضافه کنم !

Overrated ترین انیمه های که دیدم

Beck
gurren lagann

underrated ترین انیمه های که دیدم

Fractale
El Cazador de la Bruja

در مورد el cazador واقعا انیمه برای اون زمان زیادی بود ! اگه الان میمومد که همه فاز sjw گرفتن وضعش خیلی بهتر بود ! من دقیقا تو ریویوها این جمله a cute girl with big gun رو می‌دیدم و اون موقع ها خیلی عادی نبود شخصیت اصلی یه انیمه اکشن غیر جادویی دختر باشه!
درسته انیمه از لحاظ داستانی پرفکت نیست و لنگ میزنه ، ولی از لحاظ شخصیت پردازی ، طراحی و آرت ،اتمسفر به خصوص و موسیقی متن یه کار طراز اوله!

انیمه های که بیشتر از همه سوپرایزم کردن و فکر نمی‌کردم آنقدر خوب باشن

Shirobaku

Kill la kill
Gosick
Tari Tari
Tasogare Otome x Amnesia

نکته جالب اینه که تمام انیمه های دیگه رو پیش زمینه نداشتم و از قسمت اول نهایتا دوم سوم جذبشون شدم اما امنسیا حتی تا قسمت شش هم قصد دراپ کردنشو داشتم ، فقط گفتم بزار یه قسمت دیگه ببینم که قسمت هفتم خودشو نشون داد!

خنده دار ترین انیمه هایی که دیدم

Mitsudomoe
اگه مشکل تنفسی یا قلبی دارید این انیمه رو نبینید ! اکیدا توصیه نمیشه

Baka to test
Grand blue

تلخ ترین انیمه ای که دیدم

Clannad after story
Tasogare Otome x Amnesia

جواهر پنهان

Ichigo Mashimaro
Amagami brilliant park
Kino's journey

بهترین دنباله

Noragami

بدترین دنباله

Bakuman

انیمه های که شاهکار شروع شدن و اشغال تموم شدن

Darling in the franxx
Xmad: lost memories
Basquash

جالب اینه که هر سه انیمه sci.fi بودن

انیمه های که افتضاح شروع کردن وشاهکارتموم شدن !

Tasogare Otome x Amnesia

انیمه ای که تو زندگی عادیم بیشترین تاثیر رو گذاشت!

Shokugeki no suma

آخرین ویرایش:
داشتم بعد مدت ها پروفایلم رو تو anime planet دستی به سر روش می‌کشیدم ، دیدم انیمه های دراپیم از ۲۰ تا عبور کرد, من که تقریبا هر چیزی رو به زور هم که شده می‌دیدم! ، چه اسامی هم داخلش بودن!

Air

فکر کنم تنها انیمه کیوتو باشه ازش خوشم نیومد و از همون قسمت اول خیلی هینت میداد که آخرش چی میخواد بشه
واقعا اینو دراپ کردی؟! البته تو لیست انیمه های بهتریم هستن ک دراپ شدن ولی از تو ک فن کیوتو هستی بعید بود
بهرحال هایپ الکی نمیکنم با این وضعیتی هم ک برای استدیو پیش اومده افسردگی بعد از دیدن قسمت اخر تضمینیه :D ولی اگر میتونی بشین ببینش کاره پرفکتی نیست ولی لحظاتی تو انیمه هست ک حتما باید ببینی

واقعا اینو دراپ کردی؟! البته تو لیست انیمه های بهتریم هستن ک دراپ شدن ولی از تو ک فن کیوتو هستی بعید بود
بهرحال هایپ الکی نمیکنم با این وضعیتی هم ک برای استدیو پیش اومده افسردگی بعد از دیدن قسمت اخر تضمینیه :D ولی اگر میتونی بشین ببینش کاره پرفکتی نیست ولی لحظاتی تو انیمه هست ک حتما باید ببینی
خو مشکل منم همین بود ، مثلا افسرده کننده های کلاناد سوپرایز بودن ! ولی air از همون اول کاملا مشخص بودکه قراره چی بشه! تواین شرایط مثل این میمونه که هرروز مجبور باشی بری ملاقات یه بیمار سرطانی grade 4
همین شرایط رو your lie in april داشتیم ، یعنی تو قسمت ۴ که بیهوش شد من تا ته خط رو رفتم!

..........
البته انیمه های بیشتر میتونست تو لیست دراپی ها باشه مثل ناناتسو نو تایزای و هاروهی سوزومیا! ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم شاید یه روزی رفتم سراغشون!

آخرین ویرایش:
خو مشکل منم همین بود ، مثلا افسرده کننده های کلاناد سوپرایز بودن ! ولی air از همون اول کاملا مشخص بودکه قراره چی بشه! تواین شرایط مثل این میمونه که هرروز مجبور باشی بری ملاقات یه بیمار سرطانی grade 4
همین شرایط رو your lie in april داشتیم ، یعنی تو قسمت ۴ که بیهوش شد من تا ته خط رو رفتم!
برای من همین موضوع باعث میشد ک ادامه ش بدم . یعنی وقتی شیرین بازیای شخصیت مونث رو میدیدم و اون حجم از حماقتش باعث میشد هرلحظه بیشتر ازش خوشم بیاد بعد ک ب این فکر میکردم احتمالا قراره ی بلایی سرش بیاد بیشتر از قبل میخواستم ببینم چ زجری قراره بکشن این دوتا شخصیت. مثالی هم ک زدی کاملا درسته یعنی من وقتی اوپنینگ بخش میشد خود ب خود دلم میگرفت میدونستم لحظات سختی پیش رومه + شخصیتای فرعی هم بعضیاشون داستانه جالبی داشتن همین بیشتر منو جذب میکرد

درمورد شیگاتسو . من وقتی اندینگ دوم پخش شد و صدای nanae رو شندیم متوجه شدم ک خبرایه :D

Last edited by a moderator:
خوب پست قبلی در مورد بخش نا امید کننده بود ! حالا می‌خوام لیست انیمه‌های که نمره کامل دادم رو بزارم!

لیست بر اساس رتبه بندی نیست

۱- k-on s2
2- mahou shojou madoka magica
3- anohana
4- gosick
5- shirobaku
7- samurai champloo
8- kill la kill
9- baccano
10- cowboy bebop
11- violet evergarden
12- death parade