Straw Hat Luffy
کاربر سایت
دیگه دارم بزور ادامه میدم:
در حال تماشای Monster(قسمت ۶۱)...
تلاشت رو تحسین میکنم، من همچنان سر قسمت پنجمش گیر کردمدیگه دارم بزور ادامه میدم:
خدا قوتدیگه دارم بزور ادامه میدم:
به این قشنگی من که عین لودر تمومش کردم یه بار دیگه ام نگاش کردم :/دیگه دارم بزور ادامه میدم:
اتفاقا من خودم ادم منزوی ای هستم ولی با Monster زیاد حال نکردم در عوض با Psycho Pass خیلی حال کردم(البته منظورم فصل اولشه)monster دقیقا مشابه فیلم هایی مثل her هست که کسانی که منزوی یا افسرده هستن بیشتر درکش میکنن تا ادمای عادی..
من مثل تیلر تمومش کردم واقعا ۲ بار کامل نگاه کردی من حاضرم یک دور دیگه کامل هانتر و فول متال رو ببینم ولی ۱۰ قسمت دوباره مانستر نبینمبه این قشنگی من که عین لودر تمومش کردم یه بار دیگه ام نگاش کردم :/
واقعا اینو دراپ کردی؟! البته تو لیست انیمه های بهتریم هستن ک دراپ شدن ولی از تو ک فن کیوتو هستی بعید بودداشتم بعد مدت ها پروفایلم رو تو anime planet دستی به سر روش میکشیدم ، دیدم انیمه های دراپیم از ۲۰ تا عبور کرد, من که تقریبا هر چیزی رو به زور هم که شده میدیدم! ، چه اسامی هم داخلش بودن!
Air
فکر کنم تنها انیمه کیوتو باشه ازش خوشم نیومد و از همون قسمت اول خیلی هینت میداد که آخرش چی میخواد بشه
خو مشکل منم همین بود ، مثلا افسرده کننده های کلاناد سوپرایز بودن ! ولی air از همون اول کاملا مشخص بودکه قراره چی بشه! تواین شرایط مثل این میمونه که هرروز مجبور باشی بری ملاقات یه بیمار سرطانی grade 4واقعا اینو دراپ کردی؟! البته تو لیست انیمه های بهتریم هستن ک دراپ شدن ولی از تو ک فن کیوتو هستی بعید بود
بهرحال هایپ الکی نمیکنم با این وضعیتی هم ک برای استدیو پیش اومده افسردگی بعد از دیدن قسمت اخر تضمینیه ولی اگر میتونی بشین ببینش کاره پرفکتی نیست ولی لحظاتی تو انیمه هست ک حتما باید ببینی
برای من همین موضوع باعث میشد ک ادامه ش بدم . یعنی وقتی شیرین بازیای شخصیت مونث رو میدیدم و اون حجم از حماقتش باعث میشد هرلحظه بیشتر ازش خوشم بیاد بعد ک ب این فکر میکردم احتمالا قراره ی بلایی سرش بیاد بیشتر از قبل میخواستم ببینم چ زجری قراره بکشن این دوتا شخصیت. مثالی هم ک زدی کاملا درسته یعنی من وقتی اوپنینگ بخش میشد خود ب خود دلم میگرفت میدونستم لحظات سختی پیش رومه + شخصیتای فرعی هم بعضیاشون داستانه جالبی داشتن همین بیشتر منو جذب میکردخو مشکل منم همین بود ، مثلا افسرده کننده های کلاناد سوپرایز بودن ! ولی air از همون اول کاملا مشخص بودکه قراره چی بشه! تواین شرایط مثل این میمونه که هرروز مجبور باشی بری ملاقات یه بیمار سرطانی grade 4
همین شرایط رو your lie in april داشتیم ، یعنی تو قسمت ۴ که بیهوش شد من تا ته خط رو رفتم!
Code geassبچه ها میشه چندتا انیمه معرفی کنین که خون و خونریزی توش زیاد باشه و داستان قشنگی هم داشته باشه یچیزی مثل aot