تمیدونم چرا هر جا و هر وقت در مورد اینویاشا نظر میدم هیچ کس عکس العملی نشون نمیده؟؟؟چرا این شاهکار این قدر ناشناس مونده اخه
دقیقا گینتاما هم همینجوریه و زیاد دربارش حرف زده نمیشهتمیدونم چرا هر جا و هر وقت در مورد اینویاشا نظر میدم هیچ کس عکس العملی نشون نمیده؟؟؟چرا این شاهکار این قدر ناشناس مونده اخه
دقیقا گینتاما هم همینجوریه و زیاد دربارش حرف زده نمیشه
دقیقا گینتاما هم همینجوریه و زیاد دربارش حرف زده نمیشه
گینتاما همش هجویه و رفرنس به انیمه های معروفه .من نتونستم با گینتاما ارتباط برقرار کنم. ۲۰ ۳۰ قسمت دیدم ولی نه طنزش برام جالب بود و نه ماجراهایی که اتفاق میوفتاد، نمی دونم حالا دقیقا مشکل از چی بود
فکر کنم بعد از Hunter x Hunter داشتم نگاه می کردم و اون اکشنی رو که می خواستم نداشت :think:
والا یکم بیشتر ادامه میدادی به ارک های داستانیش میرسیدی ,اکشن خدایی داشت!من نتونستم با گینتاما ارتباط برقرار کنم. ۲۰ ۳۰ قسمت دیدم ولی نه طنزش برام جالب بود و نه ماجراهایی که اتفاق میوفتاد، نمی دونم حالا دقیقا مشکل از چی بود
فکر کنم بعد از Hunter x Hunter داشتم نگاه می کردم و اون اکشنی رو که می خواستم نداشت :think:
حرفت کاملا درسته , ولی موقعی که من شروع به نگاه کردن کردم فقط ناروتو و بلیچ رو دیده بودم و رفرنس هایی که به انیمه های دیگه داشت برای من خیلی خنده دار بودن حتی با اینکه درست متوجه نمیشدماگر نتونی متوجه منظورش از شوخی ها و اینکه داره چی رو هجو میکنه بشی ، عملاً بی مزه میشه برات .
من نتونستم با گینتاما ارتباط برقرار کنم. ۲۰ ۳۰ قسمت دیدم ولی نه طنزش برام جالب بود و نه ماجراهایی که اتفاق میوفتاد، نمی دونم حالا دقیقا مشکل از چی بود
دقیقا مثل من شدی که من همزمان با وان پیس می دیدم و سر قسمت ۴۰ گزاشتمش کنار بعد که به پخش هفتگی وان پیس رسیدم رفتم و از قسمت ۴۰ ادامه دادم و هر چی رفت جلوتر بهتر شد و خیلی خوشم اومد در حدی که بعد از پایان فصل ۴ به این نتیجه رسیدم اول باید اینو می دیدم بعد وان پیس رو پیشنهاد میکنم تا اخر قسمت ۱۵۰ نگاه کن احتمال بسیار زیاد خوشت میاد(از انیمه لیست دان کن که کیفیتش خوبه)در مورد پارودی ها هم تا حدودی درسته هر چی بیشتر با انیمه های مختلف اشنا باشی بیشتر لذت میبری ولی غیر از پارودی ها کلی جاهای طنز و خنده دار داره که لذت می بری و اشکت از خنده در میاد.من نتونستم با گینتاما ارتباط برقرار کنم. ۲۰ ۳۰ قسمت دیدم ولی نه طنزش برام جالب بود و نه ماجراهایی که اتفاق میوفتاد، نمی دونم حالا دقیقا مشکل از چی بود
تو کارکتر های گینتاما بنظرم:گین چان فور اور
zura janai katsura daتو کارکتر های گینتاما بنظرم:
اول گینتوکی دوم زورا سوم هیجیکاتا چهارم گوری سان(کوندو) پنجم سوگو.
من گینتاما رو از همون اولش دوست داشتم ولی بعد از 50-60 قسمت دیدن گینتاما خیلی لذت بخش تر میشه. طرفای اپیزود 60 اولین آرک داستانی گینتاما شروع میشه که واقعا عالیه. هیجان انگیز با اکشن جذاب و داستان خوب و به طور کلی باعث میشه که بیشتر با شخصیت ها ارتباط برقرار کنی.
از طرف دیگه کمدی انیمه صرفا حالت صعودی داره و هر چی جلوتر بری کمدی انیمه بهتر و بهتر میشه و تقریبا به جز اوایل انیمه حتی بدون فهمیدن عمده ی رفرنس ها هم باز میشه به بخش عمده ای از انیمه خندید( البته هر چی بیشتر رفرنس هاش رو درک کنی کمدیش هم برات لذت بخش تر میشه).
سلام
گینتاما همش هجویه و رفرنس به انیمه های معروفه .
خیلی مهمه که چه زمانی بری سراغش .
اگر نتونی متوجه منظورش از شوخی ها و اینکه داره چی رو هجو میکنه بشی ، عملاً بی مزه میشه برات .
منم بد موقع رفتم سراغش و نتونستم ادامش بدم .
الان فکر کنم فقط Dragon Ball رو برای دیدن گینتاما کم دارم که اونم نمیدونم کی بتونم ببینم .
والا یکم بیشتر ادامه میدادی به ارک های داستانیش میرسیدی ,اکشن خدایی داشت!
گینتاما انیمه ایه که همه چیز داره, طنز ,اکشن ,دراما. و اینکه هر چقدر به فصل های اخرش نزدیک شی اکشنش بیشتر و خفن تر هم میشه .
ولی خب تو طنزش خیلی رفرنس به انیمه ها و حتی پاپ کالچر و داره و اگر متوجه نشی خب بی معنی میشن برات.
در کل برای من گینتاما بهترین انیمه بلندی هست که تاحالا دیدم ! و بعدش هم وان پیس ( دم امیر اکیبا گرم که وان پیس رو رسوند بهمون )
حرفت کاملا درسته , ولی موقعی که من شروع به نگاه کردن کردم فقط ناروتو و بلیچ رو دیده بودم و رفرنس هایی که به انیمه های دیگه داشت برای من خیلی خنده دار بودن حتی با اینکه درست متوجه نمیشدم
دقیقا مثل من شدی که من همزمان با وان پیس می دیدم و سر قسمت ۴۰ گزاشتمش کنار بعد که به پخش هفتگی وان پیس رسیدم رفتم و از قسمت ۴۰ ادامه دادم و هر چی رفت جلوتر بهتر شد و خیلی خوشم اومد در حدی که بعد از پایان فصل ۴ به این نتیجه رسیدم اول باید اینو می دیدم بعد وان پیس رو پیشنهاد میکنم تا اخر قسمت ۱۵۰ نگاه کن احتمال بسیار زیاد خوشت میاد(از انیمه لیست دان کن که کیفیتش خوبه)در مورد پارودی ها هم تا حدودی درسته هر چی بیشتر با انیمه های مختلف اشنا باشی بیشتر لذت میبری ولی غیر از پارودی ها کلی جاهای طنز و خنده دار داره که لذت می بری و اشکت از خنده در میاد.
بشین ادامه بده ...من نتونستم با گینتاما ارتباط برقرار کنم. ۲۰ ۳۰ قسمت دیدم ولی نه طنزش برام جالب بود و نه ماجراهایی که اتفاق میوفتاد، نمی دونم حالا دقیقا مشکل از چی بود