Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه ویدئوی جالب در مورد انیمه توی یوتیوب دیدم اینجا میزارم که بقیه هم ببینن:D

اگه بهم بگن که دیزنی و دریم ورکز پول میدن که یه نفر بشینه همچین چرندیاتی سر هم کنه برام باور پذیر تر از اینه که برای بازدید یا از روی بیکاری یا هیت ورزی همچین کلیپ هایی درست کنن که همون کلیشه های انیمه هیتر هاست ، فقط این سر همشون کرده!

اگه بهم بگن که دیزنی و دریم ورکز پول میدن که یه نفر بشینه همچین چرندیاتی سر هم کنه برام باور پذیر تر از اینه که برای بازدید یا از روی بیکاری یا هیت ورزی همچین کلیپ هایی درست کنن که همون کلیشه های انیمه هیتر هاست ، فقط این سر همشون کرده!
حالا چرا اینقدر عصبانی؟:D

واقعا این جهان و این کاراکتر پتانسیل گیم بودن رو داره
البته خدارشکر که کسی تالا اینکارو نکرده با توجه به سابقه بازی های اقتباسی :D

تا وقتی افتادن دست نامکو اشغال ، با اتکا به فن بیس بازیا که هر چرندی نامکو بسازه اینا میخرن ، به فنا داده انیمه ها رو تو صنعت بازی ! لایو اکشن ها هم که حتی نمی‌خوام بهش فکر کنم! نمی‌دونم وقتی سر کارکترهای کمیک بوکی این همه تو سر کله هم میزنن و معامله های میلیاردی میکنن، چرا هیچ کس پتانسیلی تو کارکتر های انیمه ای نمیبینه؟؟؟؟؟

آخه یارو اومده میگه چرا همه با هر ملیتی تو انیمه ها ژاپنی حرف میزنن!!!!!!!!!!!!

چرا سیگار و مشروب رو جذاب نشون میدن!
خو آره اونو معلومه چرت گفته ولی یه چیزهایی هم هست که واقعاً اکثر انیمه ها دارن مثلاً بیشتر شخصیت های اصلی نوجوان هستن یا شخصیت اصلی معمولاً پدر یا مادر نداره یا حتی تنها زندگی میکنه و...

آخه یارو اومده میگه چرا همه با هر ملیتی تو انیمه ها ژاپنی حرف میزنن!!!!!!!!!!!!

چرا سیگار و مشروب رو جذاب نشون میدن!
به همون دلیلی که تو فیلمای مارول فضایی‌ها انگلیسی حرف میزنن :))

دوستانی که خیلی تو کاره مانگا هستن...من متاسفانه زیاد مانگا نمیخونم و اخبار رو پیگیری نمی کنم... ایا مانگایی جدید اومده که خیلی دارک باشه(sci-fiویافانتزی)؟از قدیمی ها هم شد بگید...ممنون...(حالا مهم نیس اگه تازه بخش های اولشونه یا قدیمی هست و به خاطر محدودیت ها هنوز انیمشون ساخته نشده:دی)

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
Weathering with You is first anime submitted for Best International Film Oscar in over 20 years

بعد از فجایع ده سال گذشته انتخاب کاندیدا ها و جوایز تو بخش انیمیشن !
ژاپنی ها چه تریکی زدن به اسکار
کاملا بعید میدونم تاثیری روی تصمیمات مناسبتی، ارتباطی اسکار داشته باشه! ولی بازم حرکت هوشمندانه ای بود!
بخش انیمیشن رو که باید سند بزنیم به اسم فروزن ! مگر اینکه به اندازه شگفت انگیزان ۲ اشغال شده باشه! و یه پدیده از خود هالیوود بیاد جایزه رو ازش بگیره!

Weathering With You Selected as Japan's Pick for Oscars' Best International Feature Film

Makoto Shinkai's Your Name may have been snubbed for an Oscar several years ago, but Japan is hoping history will not repeat itself again. After the director's beloved movie was denied a nomination for Best Animated Feature, new reports confirm Japan's decision to pick Shinkai's latest film Weathering With You as its International Feature Film pick.

اسم دیزنی که میاد دیگه یاد بیگ مام میفتم!

اون زمانایی که داشتم ناروتو نگاه می کردم وقتی یکی از دشمنارو کشتن من تا ده دقیقه نمی تونستم اشکمو جمع کنم.
نمی دونم این اولین دشمنی بود که از مردنش ناراحت شدم یا نه، کس دیگه ای فعلا به ذهنم نمی رسه :think:

برای شماها هم پیش اومده؟ :think:

400

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or