Dant3
کاربر سایت
تاپیکی که میگی همین تاپیکه .
ولی اینجا بیشتر مثل بحث آزاده هیچ برنامه مشخص برای دیدن انیمه گروهی نیست، فقط داریم رندوم نظرمونو درمورد انیمه های مختلف می گیم :think::think:
تاپیکی که میگی همین تاپیکه .
یه ویدئوی جالب در مورد انیمه توی یوتیوب دیدم اینجا میزارم که بقیه هم ببینن
حالا چرا اینقدر عصبانی؟اگه بهم بگن که دیزنی و دریم ورکز پول میدن که یه نفر بشینه همچین چرندیاتی سر هم کنه برام باور پذیر تر از اینه که برای بازدید یا از روی بیکاری یا هیت ورزی همچین کلیپ هایی درست کنن که همون کلیشه های انیمه هیتر هاست ، فقط این سر همشون کرده!
آخه یارو اومده میگه چرا همه با هر ملیتی تو انیمه ها ژاپنی حرف میزنن!!!!!!!!!!!!حالا چرا اینقدر عصبانی؟
واقعا این جهان و این کاراکتر پتانسیل گیم بودن رو داره
البته خدارشکر که کسی تالا اینکارو نکرده با توجه به سابقه بازی های اقتباسی
خو آره اونو معلومه چرت گفته ولی یه چیزهایی هم هست که واقعاً اکثر انیمه ها دارن مثلاً بیشتر شخصیت های اصلی نوجوان هستن یا شخصیت اصلی معمولاً پدر یا مادر نداره یا حتی تنها زندگی میکنه و...آخه یارو اومده میگه چرا همه با هر ملیتی تو انیمه ها ژاپنی حرف میزنن!!!!!!!!!!!!
چرا سیگار و مشروب رو جذاب نشون میدن!
به همون دلیلی که تو فیلمای مارول فضاییها انگلیسی حرف میزننآخه یارو اومده میگه چرا همه با هر ملیتی تو انیمه ها ژاپنی حرف میزنن!!!!!!!!!!!!
چرا سیگار و مشروب رو جذاب نشون میدن!
چک کردم ، باز نمیشهمانگاریدر AW برای من باز نمیشه، فقط مشکل از طرف منه یا برای شما هم همینطوره؟ میخواستم چپتر جدید سولو بخونم :/
از صبح باز نمی شد . اما برای من الان درسته!چک کردم ، باز نمیشه
عجیبه
Weathering with You is first anime submitted for Best International Film Oscar in over 20 years
بعد از فجایع ده سال گذشته انتخاب کاندیدا ها و جوایز تو بخش انیمیشن !
ژاپنی ها چه تریکی زدن به اسکار
کاملا بعید میدونم تاثیری روی تصمیمات مناسبتی، ارتباطی اسکار داشته باشه! ولی بازم حرکت هوشمندانه ای بود!
بخش انیمیشن رو که باید سند بزنیم به اسم فروزن ! مگر اینکه به اندازه شگفت انگیزان ۲ اشغال شده باشه! و یه پدیده از خود هالیوود بیاد جایزه رو ازش بگیره!