XsmokeX
کاربر سایت
Angel beats!یه انیمه یا اثر، فقط یکی، بیارین که تو 20 دقیقه از خنده پارت کنه، بعدش چنان اشکت رو دربیاره که از خودت بپرسی این همونی بود که ده دقیقه پیش داشتم نگاه میکردم؟
Angel beats!یه انیمه یا اثر، فقط یکی، بیارین که تو 20 دقیقه از خنده پارت کنه، بعدش چنان اشکت رو دربیاره که از خودت بپرسی این همونی بود که ده دقیقه پیش داشتم نگاه میکردم؟
دقیقا همین که گفتم تا میخوام برم سراغش یکی مثل این یهو کلا حرف رو عوض میکنهدقیقا گینتاما هم همینجوریه و زیاد دربارش حرف زده نمیشه
دیدی همین طور میشه.همیشه یکی مثل این میاد بلافاصله حرف رو عوض می کنه. اخه چی میشه فقط دوتا پست راجب به این اینویاشا مادرمرده گذاشته بشهدقیقا گینتاما هم همینجوریه و زیاد دربارش حرف زده نمیشه
پس کاگورا ساما کجاست؟تو کارکتر های گینتاما بنظرم:
اول گینتوکی دوم زورا سوم هیجیکاتا چهارم گوری سان(کوندو) پنجم سوگو.
من اینویاشا را دوست دارمدقیقا همین که گفتم تا میخوام برم سراغش یکی مثل این یهو کلا حرف رو عوض میکنه
دیدی همین طور میشه.همیشه یکی مثل این میاد بلافاصله حرف رو عوض می کنه. اخه چی میشه فقط دوتا پست راجب به این اینویاشا مادرمرده گذاشته بشه
Fullmetal Alchemist Brotherhoodسلام، یه سریال خوب میخوام زیاد بلند هم نباشه
دث نوت رو دیدم، در همین حدودا باشه
قبلا که ساختار انیمه کلاسیک بود و اپنینگ معمولا اول انیمه بود میشد از دیدن اپنینگ اجتناب کردسلام
Fullmetal Alchemist Brotherhood
-----
پ.ن : نظر کارشناسی من اینه که به جای انتخاب بهترین اپنینگ و بهترین اندینگ کلاض اپنینگ و اندینگ ها رو نگاه نکنین . از خطر اسپویل هم به دور خواهید بود
در مورد شماره 9 ناتسو و گری به نظرم لباس هاشون خیلی هم درستهیه ویدئوی جالب در مورد انیمه توی یوتیوب دیدم اینجا میزارم که بقیه هم ببینن
در مورد شماره 9 ناتسو و گری به نظرم لباس هاشون خیلی هم درسته
ناتسو که اتیش هست بدنش مقاومه در برابر گرما, گرما اذیتش نمیکنه
گری هم نیروش یخ هست اونم در برhبر سرما مقاومه دلیلی نداره لباس بپوشه تا گرم بمونه چون سرد بودن هوا اذیتش نمیکنه
the cold never bothered me anywayدر مورد شماره 9 ناتسو و گری به نظرم لباس هاشون خیلی هم درسته
ناتسو که اتیش هست بدنش مقاومه در برابر گرما, گرما اذیتش نمیکنه
گری هم نیروش یخ هست اونم در برhبر سرما مقاومه دلیلی نداره لباس بپوشه تا گرم بمونه چون سرد بودن هوا اذیتش نمیکنه
دوستان چطوره انیمه پیشنهاد بدیم یه پست معرفی بزنیم ، بعد یه هفته بزاریمش تو نظر سنجی با اعداد یک تا ده ، هم خیلی ها با اون انیمه ها آشنا میشن ، هم بهترین انیمه کاربرای این تاپیک مشخص میشه!
تاپیک هم اکتیو تر میشه!
پ.ن : نظر کارشناسی من اینه که به جای انتخاب بهترین اپنینگ و بهترین اندینگ کلاض اپنینگ و اندینگ ها رو نگاه نکنین . از خطر اسپویل هم به دور خواهید بود
اصلا امکان نداره مگه میشه اپنینگ و اندینگ رو ندید(به جز اپنینیگ های اخیر وان پیس) من که همیشه اپنیینگ و اندینگ ها رو دنبال می کنم بخصوص اپنینگ رو که اصلا نمی تونم بیخالش شم
هرچی حساب کتاب میکنم دارین اشتباه میکنین .قبلا که ساختار انیمه کلاسیک بود و اپنینگ معمولا اول انیمه بود میشد از دیدن اپنینگ اجتناب کرد
الان وسط اپیزود و تو اوج داستان هستی که یهو اپنینگ رو پخش میکنه تا میای به خودت بجنبی و اسکیپ کنی 7-8 تا گره داستانی رو برات باز میکنه یعنی دوستان تا این حد نگران ابهامات ما هستن که تو همون دو سه ثانیه نصف پیچش های داستانی لو میره
تاپیکی که میگی همین تاپیکه .بنظر من یه تاپیک بزنیم، انیمه های کوتاه مثلا ۲۰ ۳۰ قسمتی رو باهم نگاه کنیم و درموردشون حرف بزنیم.