Straw Hat Luffy
کاربر سایت
چقدر این wolf children خوب بود خیلی خوشم اومد در حدی که بیشتر از کارهای میازاکی باهاش حال کردم البته با هیچ فیلمی مثل your name حال نکردم که واقعا بنظرم یک چیز دیگه بود.
قبول ولی چون با کلمه Bullshit خطابش فرمودند خونم بجوش اومد و نتوستم ساکت بمونمفول متال از هر نظر در هر زمانی شاهکاره ، داستان ، شخصیت پردازی ، فضا سازی ، اتمسفر ، فلسفه ، مبارزات، کیفیت بصری ،جلوه های ویژه ، اداره عالی قدرت ها ! موسیقی ، به خصوصا اوپنینگ ها !
اما بهترین انیمه تاریخ .....?
View attachment 114165
برای همین به طرز عجیبی بازم احساس اورریتد بودن دارم بهش!
در بهترین حالت میتونه بهترین شونن باشه
ولیشم که بدون شک Ano Hanaست! Best Ending ever و این حرفا اپنینگشم جزو بهترین ها بود
بیخیال ، ما تو انیمه ورلد یکی رو داشتیم میگفت کیوتو انیمیشن صنعت انیمه رو به ابتذال کشیده ، یا وقتی ناروتو تموم شه صنعت انیمه هم با مغز میخوره زمین!قبول ولی چون با کلمه Bullshit خطابش فرمودند خونم بجوش اومد و نتوستم ساکت بمونم
با اینکه یه کم معمولی به نظر میاد ، ولی خیلی تابستونی و شیرینه!بحث اندینگ های محبوبه؟
برای من همیشه اندینگ دوم Gin no Saji یکی از آندرریتد ترین و دیده نشده ترین اندینگ هاییه که دیدم و شنیدم
هر وقت می شنومش عین احمق ها می خندم... خیلی انرژی داره
آهنگ کامل:
اندینگ خوب خیلی زیاد داریم... فولمتال، ناروتو شیپودن، وان پیس، ری زیرو و ... اندینگ های خفن زیاد داشتن ولی این همیشه بیشتر تو ذهنم مونده
...
..
.
لعنتیا یادم افتاد GnS هنوز فصل سه نداره
آنوقت به سلیقه کی باید اون انیمه های نظر سنجی رو مشخص کنیم ؟؟؟ من که میگم مثل تاپیک مورد انتظار ترین بازی سال عمل کنیم جالب تره ، حداقل میفهمیم تاپ تن و سلیقه انیمه ای بقیه هم چه حوریه!چرا یه نظرسنجی نمیزارین ببینم از نظر بچه ها کدوم انیمه برترین انیمه ی تاریخه
دیگه این همه جار و جنجال نداره