Dant3
کاربر سایت
به نظرم انیمه های مثل attack on titan ,code geass,Death Note, Re zero, Yuri on ice ,hunter x hunter اینا شاهکار هستن تو سبکهای خودشون!!نمی گمانیمه Fullmetal Alchemist انیمه بد یا افتضاحی هست همون انیمه فصلی خوب در حد متوسط که هر فصل کلی میانومیرن و یکبار مصرف هست یجورایی یه هایپی بود که اون زمان مثل این گیم Crysis بود که همه میگفتن واو و....الا هم هست ولی مقایسه کنی هیچی نداره بجز گرافیک ولی متاش شد91 که به نظرم باید 80-85 میشد!کلا Fullmetal Alchemist در سطح انیمه های مثل Akame ga Kill! یا Soul Eater , Bakuman , Darker Than Black میدونم نه بیشتر و نه کمتر!البته بگم این انیمه ها کاری هستن که کسی که انیمه بین هست و علاقه به دیدن کار های خاصی داره(در حد اوتاکو بودن) حتما حتما باید ببینه نه مثل کسایی که خودشون انیمه بین می دونند ولی میگن نه code geass فلا هست بهمانو از دیدنش طفره میره هربار!!
من از روی کنجاوی رفتم انیمه Yuri on ice رو نگاه کردم می خواستم ببینم وسط بحث Fullmetal Alchemist و در کنار Hunter x Hunter چیکار می کنه. فقط می تونم بگم اگر بخوام ۵۰ تا از انیمه های موردعلاقمو لیست کنم این حتی تو لیست جا نمی شه. اصلا برای من تو هیچ لیستی قرار نمی گیره ها ها
واقعا در عجبم کنار Hunter x Hunter چیکار می کنه اسمش
آخرین ویرایش: