طبق سنت قدیمی تاپیک...نزدیک به نیمه فصل شدیم....نظرم درباره ی انیمه های هفتگی تا اینجا...و چیز هایی که قراره درآپ بشن
Fairy Tail Final Season - E281
بعد از 281 قسمت حرفی ای برای گفتن نیست، با قدرت ادامه ـش میدم.
Goblin Slayer - E04
تا اینجاش که خیلی قشنگ بود، فقط امیدوارم هر چه زودتر بی افته تو داستان اصلی...چون 12قسمت بیشتر نیس
Golden Kamuy - E16
با این وجود که این فصل داستان بیشتر داره باز میشه...ولی با فصل پیش بیشتر حال میکردم....ولی خوب به هر حال ادامش میدم، ببینم اخرش چی میشه
همین که دیگه خبری از اون 3D Anime ها و CG ها خبری نیس...خدا رو شکر
Irozuku Sekai no Ashita kara - E04
اون طوری که فک میکردم و انتظار داشتم نیس...
هنوزم با دوبلور پسر نقاشه مشکل شدید دارم....اصلاً نمیتونم با صداش کنار بیام.
هم دوست دارم ادامش بدم...هم تو فکرش که درآپ ـش کنم...چون چیزی برای گفتن نداشته.
قسمت 5ـش رو هم هنوز ندیدم
JoJos Bizarre Adventure - Golden Wind - E05
Karakuri Circus - E03
هنوز نتونستم با فضای انیمه کنار بیام، ولی بخاطر مانگاکای انیمه و 36قسمت بودن انیمه...نگاش میکنم
امیدوارم که مثل Ushio to Tora با جلو رفتن داستان....انیمه بهتر و دارک تر بشه.
Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru - 05
این انیمه به شدت از کمبود "کانوجو" رنج میبره...دوست دارم درآپ ـش کنم...ولی انیمه ی خیلی خوش ساختیه....نمیشه به این راحتی ها از کارهای Production I.G گذشت.
بخصوص اینکه 23قسمته....و هنوز تازه اول داستانه.
Sword Art Online - Alicization - E04
تو این یکی دو قسمت اخر....روند انیمه یه مقدار آروم و خسته کننده بودش. هر چند خیلی نباید سخت گرفت، طبیعیه، بار اول نیست که انیمه نگاه میکنیم.
امیدوارم که انیمه سرعت بگیره.
Tensei Shitara Slime Datta Ken - E05
نظرم عوض شد...خوشم امد از انیمه ـش....دنیای فانتزی اون تکراری ـه...ولی جذابه.
باعث تعجبم هستش که همیشه با دوبلورهای تازه کار مشکل دارم، ولی با صدای slime (همون قطره آب ـه
) که خانم Okasaki Miho جاش صحبت میکنه...مشکلی ندارم و تازه از صداش هم خوشم امده D:
Tsurune - E02
چرا اینقدر دیر شروع کرد...!! مگه قراره چند قسمت باشه؟
اینم بازم از کمبود "کانوجو" رنج میبره...ولی نمیشه از کارهای KyoAni گذشت، فقط امیدوارم که برام مثل Free ـشون نشه.
Uchi no Maid ga Uzasugiru - E05
اینو بالاتر گفتم....ادامش میدم
Hinomaru Sumo - E02
از خدا خواسته بعد از پست مهدی
@mehdi88 قسمت سوم رو ندیده، درآپ ـش کردم
Yagate Kimi ni Naru - E02
توی بلاتکلیفی داره موج میزنه...قسمت 3 و 4 رو دانلود کردم...ولی هیچ انگیزه ای بهش ندارم...همون من بدرد shoujo ai دیدن نمیخورم
Tokyo Ghoul - خواندن تحت وب مانگا فارسی غول توکیو - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld
Tokyo Ghoul:re - خواندن تحت وب مانگا فارسی غول توکیو: بازگشت - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld