damooon
کاربر سایت
سلام
دوستان ، تریلر Toy story 4 اومده.
دوستان ، تریلر Toy story 4 اومده.
بنای کار من همیشه تو این تاپیک اینه که بیام یه چیز دراز بنویسم و یه مدت برم... بخوایم بحث کوتاه و گذرا کنیم، تلگرام کلی آدم بیشتر و بهتر و حرف شنو تر هستند که با هم راحت بحث می کنیم. از وقتی سرمون رفته تو گوشی هامون کمتر متن های بلند می نویسیم و کمتر هم میخونیمشون(چون تو گوشی، متن های بلند 3 برابر طولانی تر خودشون رو نشون میدن). من هنوزم خودم رو به عنوان یه بازمانده می بینم...که هنوز که هنوزه تا وقتی دستش به لپ تاپش میرسه، همه جاهای اینترنت از تلگرام تا توییتر و بازیسنتر خودمون رو اون تو می گرده. هنوز که هنوزه به گوشی ها عادت نکردم. مگه دستم گیر باشه سراغ گوشی برم
همین بازماندگی ام باعث شده جزو معدود افرادی باشم که هنوز زیاد می نویسن... تا جایی که بتونم سایت های مختلف نقد بازی می نویسم... به وضعیّت های مختلف صنعت تو پست های دراز گیر میدم و... در مورد انیمه هم یه مدته دوباره دلم وا شده بنویسم و خب غیر از این جا جایی رو ندارم که بنویسم و مطمئن باشم تا یه مدت تو دیده. توییتر که محدودیت للغت داره...اینستا که کسی نمیخونه... تلگرام هم که سریع محو میشه نوشته هات
واسه همین هنوزم که هنوزه اینجا می نویسم مخصوصاً وقتی که انیم ورلد رفته...روزهایی که اون جا برا خودم و یه سری دیگه می نوشتم خیلی روزهای خوبی بود...(خیلی هم نوشته هام احمقانه تر یا شایدم باحال تر و حس دار تر بودند...نمیدونم)
آره خوبه ، با اونم حال میکنی (شایدم بیشتر حال کنی) ولی من ناناتسو رو بیشتر دوست دارم.درود بر اساتید
به نظرتون Fairy Tail مثل Nanatsu no Taizai خوبه ؟ من با ناناتسو خیلییی حال کردم . شخصیت های خوب و خوش ساختی داره واقعا
درود بر اساتید
به نظرتون Fairy Tail مثل Nanatsu no Taizai خوبه ؟ من با ناناتسو خیلییی حال کردم . شخصیت های خوب و خوش ساختی داره واقعا
بستگی داره... تم و ژانر جفتشون نزدیک به همه ولی تو اجرا به نظر من ناناتسو چند سر و گردن بالاترهدرود بر اساتید
درودبستگی داره... تم و ژانر جفتشون نزدیک به همه ولی تو اجرا به نظر من ناناتسو چند سر و گردن بالاتره
خودم شخصا از فیری تیل خوشم نمیاد ولی با فصل اول ناناتسو خیلی حال کردم حالا شما هم چند قسمت امتحان کن شاید خوشت اومد ولی زیاد انتظارت رو بالا نبر به نظرم
انیمه به درد بخور تو چه سبکی میخوای؟درود
دقیقا همین اتفاق افتاد - اصلا جذبم نکرد متاسفانه
بعد از تموم شدن boku no hero و attack on titan فعلا فقط Black Clover دارم میبینم و فصل دوم ناناتسو
شدید دنبال یه چیز بدردبخور هستم
درودانیمه به درد بخور تو چه سبکی میخوای؟
جدیدا انیمه هایی که سرشون به تنشون بیارزه کم شده ولی انیمه خوب به هرحال زیاد داریم
درود
سبک همون انیمه هایی که خدمتتون عرض کردم
Kabaneri of Iron Fortress
AKame Ga Kill
One Punch Man
Bungou Stray Dogs
Berserk
تو این مایه ها ؟
لیینک دانلودی ازش نداری ؟Baccano
فقط همین